Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
shela wrote:niko: ajme koja legenda
i pogo i sve lol!
super je majica
e da za sve izvan zagreba a koji bi dosli na meetup imate di prespavat i sve to, ne brinite, sam mi javite da znam kolko vas bu i dal vas bumislim, mozete i vi iz zagreba isto
Inače, kada se planira početak događanja?
Mi smo iz Sesveta, a to je daleko, jer možemo i mi prespavati?0 -
bumpCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
snih wrote:Inače, kada se planira početak događanja?
Mi smo iz Sesveta, a to je daleko, jer možemo i mi prespavati?
Daklem, to isto ovisi o puchanstvu. jel bi rostiljali il bi sam kavu, cugu, koji sendvich? ja cu napravit neku klopu u svakom slucaju i neovisno o vremenu sastanka namDa sesvete su dost daleko... pa mozete prespavat ;D mjesta na krevetima, kauchima i sl. ima za oko 5 ljudi, ovisno o tome kak preferirate spavat
moze se i kampirat u vrtu kaj se mene tice
Ak bude lijepo vrijeme, mogli bi zapoceti po danu da malo gustamo na finom zraku i sve to, mozemo i rostiljat (ima zainteresiranih?) Hocemo rano popodne? Oko 13-14? Ak nekom ne pase, slobodno se prikljucite u kasnijim satima.
Ak bude ruzno vrijeme, onda smo u kuchi, bez rostilja al nekaj bumo smislili. onda se mozemo i malo kasnije skupit, oko 5-6?
E da, mjesto je Perjavica, adresa je Žlebec 49. iduci tjedan vam posaljem detaljna uputstva kak to naci, i cujemo se jos...0 -
Opet se ništa ne piše, nema pj related news pa ču ja malo spamat opet sa Crnom Udovicom
jedna od snimki iz Revelina
http://www.youtube.com/watch?v=L7abdCmdCvU&feature=relatedCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
je, mi smo grozni ljudi! pišemo samo kada imamo pisat o čemu a htjeli bi da nam naš thread uvijek bude na prvoj stranici!
evo niko, ja ću se pridružiti tvojim pokušajima da ostanemo tu negdje...
inače, ste čuli kak su se urban i oliver zakačili? skoro zanimljivije od simone i ante...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Kao da Urban ne zeli radit duet s njim jer je cuo od Oliverovih frendova da on to u biti ne zeli.. Malo bezveze zvuci, sta ne?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Nisam ništa čuo ali sve je dobro samo da više ne slušam i ne gledam onu kokoš od simone i onog njezinog spozora...ima frizuru kao da ga krava liže svako jutro.
http://www.pearljam.com/goods/index2.php?https://secure.pearljam.com/store/category.spring?categoryId=7
evo ako niste znali nove majice u goodsima, ova ženska mi je najdraža, šteta što nemaju mušku verziju :(CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Iva: e, a zaboravili ste se nastavit prijavljivat za Ivin party/oproštaljku. nemojte to propustiti jer mi je ta njena kuća na Perjavici jedna od apsolutno najboljih tulum lokacija...ah, memories...;)
Dakle:
1. shela
2. elcielo
3. juras+sintija
4. iva
5. pajo
6. killroy
7. snih, ljubica i janko
8. masni i kosta?
9. lestes?
10. crop? (idemo Sid, nema sad zabušavanja!)
11. helen?
12. niko?
javiiiiite se....0 -
masni wrote:Kao da Urban ne zeli radit duet s njim jer je cuo od Oliverovih frendova da on to u biti ne zeli.. Malo bezveze zvuci, sta ne?
ma meni je sve super samo da u medijima i dalje ima gluposti za čitati... zamisli da su svi tekstovi ozbilji i ne znam ja kaj...
nego, danas je frendica na shpitzi vidjela antu gotovca... zakon... kaže da ga je prepoznala po frizuri!tko bi to očekivao?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Dirty Frankk wrote:http://www.pearljam.com/goods/index2.php?https://secure.pearljam.com/store/category.spring?categoryId=7
evo ako niste znali nove majice u goodsima, ova ženska mi je najdraža, šteta što nemaju mušku verziju :(
guba mi je ova crna ali moram iskazati svoj negativni stav prema previše američkih obilježja na toj majici... ne bi je nikad kupila zbog toga - zvjezdice i crte su guba ali s obzirom da predstavljaju tu državu, onda me to malo iživcira...... I surfaced and all of my being was enlightened...
Oj people, ja bih ovu eagle bezh-bijelu majicu.. mislim da je muska..
Pa kad ce netko narucivat nesto da podijelimo prekobarinu.. Count me in
sto se tice feste, ja sam u principu za, a kosta je konacno sisao s tog kruzera, pa cemo da vidimoima jos do tad..
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
ima dobrih slika sa Edovih koncerata i sl.
http://www.flickr.com/search/?q=eddie+vedder+toronto
Uspio sam pokupiti još 2 Edova postera danas na Klausenovoj prodaji, Edova kolekcija je potpuna zahvaljujući i Viktoru.
Btw Viktore kad se vračaš??
Danas sam se registrirao na BRY forum ali još nisam postaoCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Dirty Frankk wrote:ima dobrih slika sa Edovih koncerata i sl.
Btw Viktore kad se vračaš??
12.10. ako bude sve po planuDeath or glory!0 -
Rijeka wrote:12.10. ako bude sve po planu
Neka Batman bude s tobom u avionu...da čuvate jadan drugogCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
pajo wrote:10. crop? (idemo Sid, nema sad zabušavanja!
C c c
Kad sam to ja zabusavala?
Ne sjecam se kad je zadnji put ekipa dosla ovamo...
Da, Iva je bila ovdje i kaze da se lijepo provela, unatoc losem vremenu taj vikend...
Moram se nekako organizirat pa cu vidjet
Nego, sto mislite, kad ce se ove majice prodat? Nadam se da nece bit rasprodano brzo jer jos moram uplatit za fan club i kupit 1-2 majice...uf uf."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Dirty Frankk wrote:Neka Batman bude s tobom u avionu...da čuvate jadan drugog
Batman, Picasso i Edo idu zajedno pod rucnu prtljaguDeath or glory!0 -
cropdustress wrote:C c c
Kad sam to ja zabusavala?
Ne sjecam se kad je zadnji put ekipa dosla ovamo...a kad ćemo mi ostali ispraviti jedinice iz dolazaka u PGŽ, vidjet ćemo...al da je sramota što nas nikad nema, sramota je...;)
0 -
cropdustress wrote:
Nego, sto mislite, kad ce se ove majice prodat? Nadam se da nece bit rasprodano brzo jer jos moram uplatit za fan club i kupit 1-2 majice...uf uf.
nadam se da se nece tako brzo prodat.. u biti, nadam se da uopce nisu limitirane jer bih ja totalno ovu bež eagle majicuOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads