da, da, ove godine nisu dijelili majice (MIJ) nego one smrdljive, doslovno smrdljive, naljepnice... bila sam jako razočarana kada su me pajo i iva obavijestili da mi je to umjesto majice... kužiš, navukli su nas prvu godinu s majicom da uzmemo to analog članstvo a onda su nam slijedeće godine poslali nalje... pederi, tko god se toga sjetio... mislim, moram dodati svojih 2cents s obzirom na dizajn majice - daklem, i meni se sviđa majica i fora mi je dizajn ali ne u kontekstu članstva u PJ fan klubu... dakle, majica bi bila puno veća fora da se njime ne svrstavamo u nekakav tip1 i tip2 članstva... a jeb' ga...
nego, da li je netko dobio onaj disc PJ20? mislim, poslali su ga početkom 11 mj, dovraga i bestraga... znam da je 6 tjedana neka konstanta, ali malo sam postala nestrpljiva!
pusa svima!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
aaaa, dodjem ja danas doma, a ono paketić pred vratima.... jeeeeee!!! i onda stavim disc3 u player i ne radi?!? koji klinac?!? :roll: bojim se da bi mogla poluditi... :evil:
... I surfaced and all of my being was enlightened...
aaaa, dodjem ja danas doma, a ono paketić pred vratima.... jeeeeee!!! i onda stavim disc3 u player i ne radi?!? koji klinac?!? :roll: bojim se da bi mogla poluditi... :evil:
Američki dvd ne rade na sve playere, samo one najjeftinije tipa quadro itd.
Ja upravo šaljem račun na carinu :twisted: :twisted: :twisted: :fp:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
stiglo i meni jucer
ovi diskovi su "region free" (oznaka 0) pa ne bi trebalo biti problema :?:
"...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
"..That's One Happy Fuckin Ghost.."
“..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Imam jedan mali problem...jedan moj frend se pokusava uclaniti u 10C ali mu stalno javlja neku gresku...iskopiral sam kaj mi je napisal pa ako mozda neko zna razlog kaj nije u redu nek mi please javi :-)
"kad pokušam uplatiti
dobivam error "declined".
provjerio sam adresu i trebala bi biti okej, odnosno ista kao ona koja je
prijavljena u banci.
love na računu ima.
na paypalu mi je par sati prije toga uplata uredno prošla...
visa electron za moj devizni u zabi
uredno prolazi i isto tako je uredno korištena na paypalu, ali eto, ovdje pri
registraciji javlja problem."
je netko pokusaval kupovati s tom zabinom deviznom?...jer na ebayu sve normalno kupuje ali tu mu baca error hmm
...someday there'll be a cure for pain...that's the day I'll throw my drugs away...
Je li visa electron ima 3 digit number sa druge strane??
Mislim da je to potrebno za korištenje......ako se ne varam :?
sve je dobro napravil...stavil ta 3 broja ali ne prihvaca...jedino ako mozda tu zabinu karticu ne prihvacaju?
ima ko iskustva s tom karticom uopce?
ZABA Visa Electron nije klasicna kreditna kartica kao Mastercard ili Visa tako da mislim da nece proci... netko je vec imao problema s tim ak se ne varam...
sve je dobro napravil...stavil ta 3 broja ali ne prihvaca...jedino ako mozda tu zabinu karticu ne prihvacaju?
ZABA Visa Electron nije klasicna kreditna kartica kao Mastercard ili Visa tako da mislim da nece proci... netko je vec imao problema s tim ak se ne varam...
vjerojatno si u pravu...al jedino mi je cudno da s ebayom i paypalom nije imal problema...svejedno hvala na pomoci ljudi :-)
...someday there'll be a cure for pain...that's the day I'll throw my drugs away...
Nazdravlje vam Badnji dan i ako se sutra ne čujemo Sretan Božić :wave:
a sad pitanje.
pošto ja obnavljam članstvo krajem godine, tek sad sam dobila onaj analog paketić s posterom, naljepnicama i prišivkom. i ne sviđa mi se. ta military spika mi je baš odbojna.
pa ako netko žarko želi, nek mi se javi, da mi ne trune doma k'o analog majica
(nisam te zaboravila, masni )
Alo ekipa, prvo javljanje ove godine iz Tajlanda
Obavio sam kupnju Twin Peaks i Mars koncerata pa da vidimo sto ce se dogoditi.
Bio bi prezadovoljan sa jednim ruksakom vjerovatnost da se to dogodi kao i Novogodisnja lutrija.
Eto ukratko sa Koh Samui-a imam jos 5 minuta interneta pa idem na fejs
Comments
nego, da li je netko dobio onaj disc PJ20? mislim, poslali su ga početkom 11 mj, dovraga i bestraga... znam da je 6 tjedana neka konstanta, ali malo sam postala nestrpljiva!
pusa svima!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Drž'te se ljudi..
a mi se ana čujemo oko majice
Oh please let me sleep its Christmas time
stiglo i meni jucer
ovi diskovi su "region free" (oznaka 0) pa ne bi trebalo biti problema :?:
Niko, jesu te oderali ili?
"..That's One Happy Fuckin Ghost.."
“..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”
Niko, jesu te oderali ili?[/quote]
100 kn Božičnica za carinu
"kad pokušam uplatiti
dobivam error "declined".
provjerio sam adresu i trebala bi biti okej, odnosno ista kao ona koja je
prijavljena u banci.
love na računu ima.
na paypalu mi je par sati prije toga uplata uredno prošla...
visa electron za moj devizni u zabi
uredno prolazi i isto tako je uredno korištena na paypalu, ali eto, ovdje pri
registraciji javlja problem."
je netko pokusaval kupovati s tom zabinom deviznom?...jer na ebayu sve normalno kupuje ali tu mu baca error hmm
Mislim da je to potrebno za korištenje......ako se ne varam :?
vjerojatno si u pravu...al jedino mi je cudno da s ebayom i paypalom nije imal problema...svejedno hvala na pomoci ljudi :-)
kaze se "thanks for nothing" s obzirom da se frend vjerojatno nece uspjeti uclaniti s tom karticom
da, ne znam koja im je to fora da na nekim servisima radi, na drugima ne..
http://forums.pearljam.com/viewtopic.php?f=4&t=201039
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Nešto se kuha....mene samo novi album zanima.
Nazdravlje vam Badnji dan i ako se sutra ne čujemo Sretan Božić :wave:
http://www.youtube.com/watch?v=lIITo8l7UnA
Jedna prigodna by Ed and the boys
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
nista za dodati
Zelimo nam svima jednu dobru turneju!
a sad pitanje.
pošto ja obnavljam članstvo krajem godine, tek sad sam dobila onaj analog paketić s posterom, naljepnicama i prišivkom. i ne sviđa mi se. ta military spika mi je baš odbojna.
pa ako netko žarko želi, nek mi se javi, da mi ne trune doma k'o analog majica
(nisam te zaboravila, masni
a ja se baš veselim ovoj fake turneji
Oh please let me sleep its Christmas time
misliš na svemirsku turneju?!
baš me zanima kako će to ići... očekujem barem 3/4 ako ne i 4/4 od PJ!
a eda bih rado poslušala u metropolisu pa da se nadjem sa najdražim mi super junakom!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
za edovu nigdjezemsku turneju već 5. put pokušavam.
jel' to znači da i ovaj sistem, baš kao i svi dosadašnji, zaslužuje nekoliko divnih smajlića:
:fp: :? :x
Obavio sam kupnju Twin Peaks i Mars koncerata pa da vidimo sto ce se dogoditi.
Bio bi prezadovoljan sa jednim ruksakom
Eto ukratko sa Koh Samui-a imam jos 5 minuta interneta pa idem na fejs
i još edova nigdjezemska, da mi je vidjeti kako bi tvoj kreativni um to vizualizirao