Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Iron Maiden - Somewhere Back In Time (2008)
01.Churchills Speech 00:50
02.Aces High - Live 04:38
03.2 Minutes to Midnight 06:02
04.The Trooper 04:12
05.Wasted Years 05:07
06.Children of the Damned 04:37
07.The Number of the Beast 04:52
08.Run to the Hills 03:54
09.Phantom of the Opera - Live 07:11
10.The Evil that Men Do 04:35
11.Wrathchild - Live 03:05
12.Can I Play with Madness 03:32
13.Powerslave 06:49
14.Hallowed Be Thy Name 07:14
15.Iron Maiden - Live 04:21
hoće ko?0 -
evo za one koji su bili na maidenima. izaci ce dvd bootleg.
ovak ce izgledat omot
http://maidencroatia.com/firma-dvdomot.jpg
a ovakva je snimka
http://www.youtube.com/watch?v=6J8seC_U_nI0 -
Iva: eeee, ljudi moji, nikad mi Viktora nećemo dostići...ali bar ćemo se moći preseravati da ga poznajemo...a ti Viktore ima da ljubiš svaku kapljicu kiše u Loch Lymeu koja ti je ovo omogućila!
Eddie Vedder
August 21, 2008 The Auditorium Theatre, Chicago, IL
Ed solo tour- opening: Liam Finn
Set List (unofficial): Walking the Cow,Trouble (Cat Stevens cover),Ship Song (Nick Cave cover),I Am Mine, Hurt (Nine Inch Nails cover), Sometimes, Man of the Hour, No More, Setting Forth, No Ceiling, Gauranteed, Far Behind, Rise Up, Here’s to the State of Mississippi, Goodbye, Driftin’, Hide Your Love Away (Beatles cover), Betterman (Lullaby version), Porch
1st Encore: Elderly Woman, Someday We‘ll Go All the Way (Cubs Song), Helpless (Neil Young cover- w/EJB), Society (w/ Liam Finn), Parting Ways (w/ Liam Finn), Arc
2cnd Encore: Hard Sun (w/ Liam Finn)0 -
nisam do sad opće gledala setliste.. malo je to bolno
ali hurt :eek: da mi je to čuti u edovoj verziji!! obožavam tu pjesmu0 -
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
world wide pearl jam wrote:evo za one koji su bili na maidenima. izaci ce dvd bootleg.
ovak ce izgledat omot
http://maidencroatia.com/firma-dvdomot.jpg
a ovakva je snimka
http://www.youtube.com/watch?v=6J8seC_U_nI
Zakon i ako snimka i zvuk nisu baš nešto ako bude do 100 kuna kupimCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:
koji car!
0 -
pajo wrote:Iva: ma mislim pogledajte vi njega kako on ipak malo rock-outa tj. na momente ga ipak ponese pjesma!
koji car!
pa kak ne bi rok autao kad je pjesma tako ozbiljna sa sociološkog aspekta...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:pa kak ne bi rok autao kad je pjesma tako ozbiljna sa sociološkog aspekta...
miceki! moja faforit je mala (ili je to momčić?) koja na kraju nije sigurna kaj sad ide, jel' gotovo ili treba još kaj napravit...
0 -
lestes wrote:nisam do sad opće gledala setliste.. malo je to bolno
ali hurt :eek: da mi je to čuti u edovoj verziji!! obožavam tu pjesmu"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
bok
javim se kad se naspavam, za 4 sata letim natrag, nisam posteno spavao vec jedno 60 sati
u principu jos ne vjerujem da sam bio dio necega...ne znam, spiritualnog valjda.
laku noc, poz svimaDeath or glory!0 -
SOLAT319 wrote:How come you guys didn't get shut down? that's not really fair now is it?
and stay on topic 90% of the time, we still talk about the Zagreb show (our 2 year anniversary is coming up soon) and we get nice 'visitors' who are often people who have been to the Zagreb show or want to visit Croatia. We also don't troll so if that's what you're doing, please don't.
0 -
čpiuzšiušćužđuđž'iCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:čpiuzšiušćužđuđž'i0
-
Iva: Samo malo upozorenje onima koji nisu puno na pitu ovih dana (a ja jesam jer se na poslu ništa ne događa pa pratim EV tour), znajte da su trenutno neka divlja vremena - jako puno threadova se zaključava i briše (ja primijetila više od 5 komada u proteklih par dana), a među njima i onaj australski, što sigurno znate. Tete koje vode forum su valjda pošizile od ekipe koja se vrijeđa i bezveze prigovara pa su krenule zaključavat, brisat i pomicat threadove (londonski je završio na all encompasing trip). Nema veze ni tko je kakav član jer su jednom momku koji je bio relayer na puno koncerata s istočne obale i svi ga obožavaju baš jutros zaključale thread jer se žalio na nove članove koji otvaraju hrpu novih threadova. Da ne spominjem uopće ekipu koja postavlja pitanja o snimkama ili nudi snimke s recentnih koncerata - to nestaje u roku par minuta maksimum (netko je nedavno pitao jednu od modsica da li uopće ikad spava
).
Eto, divlja vremena kažem vam...:) Nadam se da ćemo ih mi mirno preživjeti.0 -
sad su ovi svi ljubomorni na nas... ne bi me čudilo da u svom tom jalu,ljubomori dođu ovdje spamati i pisati gluposti kako bi se i ovome threadu dogodilo isto što i njihovima :(
a pošto nas ne razumiju,mogu zaključiti da spamamo cijelo vrijeme
ukoliko se i nekaj dogodi budemo otvorili svoj vlastiti forum (postoje oni free forumi,bez plaćanja hostinga) neko je rekao da je spremio sve prethodne postove za svaki slučaj
budemo vidli kak se bude odvijala situacija>neka bude riot0 -
Mene je justros ovaj lik tako rasbijesnio, lud sam bio. Dobro da me je Iva upozorila pa sam izbrisao post. Sad sam se malo ohladio
Pitanje: ako mu pošaljem pm sa puno lijepih imenica ima li to veze...a možda je bolje da se ne mješam više u to
OI su gotove i što reći ja nisam uopće zadovoljan, rekao bi katastrofa. Znam će sada govoriti u medijima da je i ovo uspijeh, mala država ...bla bla bla
me not happy!!!!
Viktor je uspio nabaviti Batman poster....genijalno...me happy now:DCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Mene je justros ovaj lik tako rasbijesnio, lud sam bio. Dobro da me je Iva upozorila pa sam izbrisao post. Sad sam se malo ohladio
Pitanje: ako mu pošaljem pm sa puno lijepih imenica ima li to veze...a možda je bolje da se ne mješam više u to...ali slažem se, pusti ih...
Dirty Frankk wrote:Viktor je uspio nabaviti Batman poster....genijalno...me happy now:D0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music