Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
fejslift u pm-u ili...?Death or glory!0
-
i kod mene je srijeda.. cudnoOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Pih, kako su prozirni
Odoh ja na miru radit, sad kad su konacno i sluzbeno objavili da sviraju na Bonnaroo"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Pih, kako su prozirni
Odoh ja na miru radit, sad kad su konacno i sluzbeno objavili da sviraju na Bonnaroo
ha, bas nikakav spektakl... 10c dramaturgija
radit? ajd idem i ja...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Evo sad sam poslušao Baraku...a valjda su se dobro zabavili...što drugo da im rečem a sad idem i ja radit.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
mislim, ja radim cijelo vrijeme... nego, baš dobro zvuči ovaj bonaru... i metalika i death cab for cutie...
super...
nego, jel netko zna malo više o ovom meet-upu u sijetlu ove godine? ja i viki, a i sintija i krešo, bi ove godine možda zapalili preko bare i cijelog kontinenta do zapadne obale, pa bi mi bilo drago da se to nekako poklopi.... ako znate nešto, SID pogotovo, daj pls javite... teeenkssss....... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
pajo wrote:anyway, if you hated Mike's Jingle Bells, wait till you hear this: http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=271892
mislim stvarno Stone legenda!
Hahahaha koji chageri! tenks iva! Zamisljam si ih ko da su u nekom crtichu
Al vidim Ed se nes ogradio?0 -
Zadnjih dana slušam Kopenhagen boot i samo da velim...
Hard To Imagine uživo je pjesma i pol...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
A sinoćnje blamaže a Poljudu ono je bilo smiješno za gledat...bilo mi je žao Bilića
Sljedeći put neka dovedu Andoru na Poljud, prijateljska naravno jer inaće u nekim kvalifikacija bilo bi šteta izgubiti i te bodove
Još mi nije jasno koji k.... stavlja onog Šimića, pa taj nije zaigrao nogomet pravi zadnje 2 godine ako ne u repki, mislim da taj može slobodno svoje kopačke objesit na zid.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Još mi nije jasno koji k.... stavlja onog Šimića, pa taj nije zaigrao nogomet pravi zadnje 2 godine ako ne u repki, mislim da taj može slobodno svoje kopačke objesit na zid.0
-
Žao mi je zbog Cro, i nije mi drago što kvarim raspravu al' imam pitanje ne vezano za utakmicu..
Je li se Ed u ITW pojavljuje kao glumac? Kao da sam svojevremeno čitao da je imao neku maalu ulogu..26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
pajo wrote:...skupa sa Šimunićem, a ni brat Robert nije baš više u nekoj formi, o onom smiješnom Kneževiću da ne govorimo...u principu, obrana nam je kriminal!
Moram se uključit... a onaj frajer na golu! Nije on tamo da glumi drvo nego da pokuša nešto i obraniti. Stvarno, cijela obrana nam je u laganoj banani! I golman i većina obrambenih igrača su bili loši. Samo je pitanje može li se išta napravit do prvenstva, a odgovor je vjerojatno da se može malo. Ja čak brijem da bi Biliću bilo najbolje da napravi rez i stavi Ćoru na zadnjeg i onda oko njeg ekipirati obranu, jer bojim se da ćemo ovako neslavno završiti.:(
I tak ...0 -
Doctor wrote:Žao mi je zbog Cro, i nije mi drago što kvarim raspravu al' imam pitanje ne vezano za utakmicu..
Je li se Ed u ITW pojavljuje kao glumac? Kao da sam svojevremeno čitao da je imao neku maalu ulogu..
Malo je sve to zbunjujuce, jer je Ed *involved* sa dosta filmova u zandjih nekoliko mjeseci...Tesko je to sve pohvatat: ITW; Body of War, Dewey Cox, onaj od Dylanu...svugdje ga ima"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Ne u tom filmu. Mislim da je to u onom filmu o Dewey Cox-u ako se ne varam...
Malo je sve to zbunjujuce, jer je Ed *involved* sa dosta filmova u zandjih nekoliko mjeseci...Tesko je to sve pohvatat: ITW; Body of War, Dewey Cox, onaj od Dylanu...svugdje ga ima
Ok, sad se vracam na pocetakKakav je to film i kada njega možemo očekivati? Šta će Ed glumiti - konobara možda?
EDIT: Evo sad saznah da Ed tu glumi "Himself" a film je izašao 21 Decembra '07..
Film opisuju: "Life made him tough. Love made him strong. Music made him hard. Singer Dewey Cox overcomes adversity to become a musical legend".. Sve u svemu, biće i ovo interesting..26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
Doctor wrote:Žao mi je zbog Cro, i nije mi drago što kvarim raspravu al' imam pitanje ne vezano za utakmicu..
Je li se Ed u ITW pojavljuje kao glumac? Kao da sam svojevremeno čitao da je imao neku maalu ulogu..
mislim da je napisao glazbu za taj film
dovoljna uloga?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Kad smo vec kod filmova...veceras sam gledo JOHN RAMBO!!!
Odlican film, klasicni akcijski iz 80-tih godina. Doduse, prilicno krvav i brutalan, body count je prestrasan.
I koga sretnem na izlazu iz kina...?? masni i kosta
Eto, to je to...Rambo Wins!!!0 -
ja sam nosio onaj axov brojac, izbrojao sam njegovih 60ak komada, ali tesko je popratit kad su neke scene s masinerijama
palac samo ide click click click
ali kad smo vec spomenuli brojanje, film je postavio rekord sluzbeni u povijesti po broju ubijenih u filmu (ubojstva koja se vide na ekranu, a ne sad neke bombe i to)mislim da je broj 286, nisam siguran..
eto
ramble onOh when I was a kid oh how magic it seemed
killroy wrote:Kad smo vec kod filmova...veceras sam gledo JOHN RAMBO!!!
Odlican film, klasicni akcijski iz 80-tih godina. Doduse, prilicno krvav i brutalan, body count je prestrasan.
I koga sretnem na izlazu iz kina...?? masni i kosta
Eto, to je to...Rambo Wins!!!
e da ste barem ranije rekli - poslala bih sintiju s vama...ona brije na takve filmove, ali nema baš neku podršku u našem društvu...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads