Tnx siljo na infu.. Citao sam o tim aran otocima, al isto tako sam citao da je tamo najbolje otic na cijeli dan, s biciklima se vozit po otoku.. A mislim da toliko vremena necemo imat.. Il cemo otkantat nesto drugo, pa otic tamo, vidjet cemo..
a bash kul! moj brat je isto na popisu sa svojim bendom i bas sam htjela sad to i tu postat, al necu sad tebi krast glasove probala sam sad glasat i za tvoj bend al izgleda da ne mogu buduci da sam vec glasala za buraza. shteta. Sretno!
Nabavio sam dva albuma od WOLFMOTHER-a da ih malo proučim i moram priznati very, very nice. Volim taj rahrđali zvuk gitare dobro rasturaju momci i veselim se njihovom nastupu u Londonu.
I uz put opet preporučavam band THE ANSWER nešto slično WM.
Ja sam isto bio na stranici i glasao
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
I&M: evo i mi uspjeli glasat tj. kliknut na strelicu, iako smo prije glasali za bend od shelinog brata. hajte vi ostali koji ste glasali za capricorn sad glasajte za Suicide Bar. spread the love
I&M: evo i mi uspjeli glasat tj. kliknut na strelicu, iako smo prije glasali za bend od shelinog brata. hajte vi ostali koji ste glasali za capricorn sad glasajte za Suicide Bar. spread the love
baš sam htjela pitati kak se zove i taj drugi bend! kad shela ne zna dobro promovirati...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
a tenks ljudi :oops: nisam htjela da ispadne glupo
pa zato nisam niš više pisala.
Da, bend se zove Suicide Bar, a moj burki se zove Marko (gitara i nesh malo vokala)
zahvaljujemo na podrshci
Hoće li biti 10c karata za ovaj koncert??????????????????
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Iva: Mi idemo autom, ali brijemo da su nam u autu Shela, naša frendica Tanja (koju ćete upoznati u Dublinu i Belfastu, a bila je u Berlinu prošle godine) i Niko (kojem ovom prilikom čestitam rođendan ). Pa ako netko od njih otpadne, onda imamo mjesta, ali su nam na legeru već Sporiši kao prvi kandidati za eventualna slobodna mjesta.
No sigurna sam da bu se to sve bez problema riješilo i da ćemo na kraju imati više auta nego ljudi...
NIKO CARE GOSPODARE, SVE NAJBOLJE ZA ROČKAS I SORI KAJ VIČEM!!! i neka ti bude još puno koncerata na rasporedu i da iz prve kupiš sve postere koji ti se svide!
Iva: e, pa to i ja velim, bit će na kraju više auta nego ljudi
a ti si jurasica zakelji 'PJ - Built to Last' naljepnicu (imamo mi viška, damo ti) pa bu i tvoj auto bio super ko naš :P
imam ja već keljicu na fiestici, a konzerva viki ne da da ljepim na carismu pa se bojim da nikada neće biti ni blizu corollici versici... (kao samo zbog keljice) ali, za svaki slučaj, imam ja prijatelja ranka koji me tu i tamo snabdije s keljicama pa imam i ja PJ - built to last! hvala ranac još jednom!
Iva: dakle, uboli na www.ticketone.it dvije karte za Veneciju, trošak bome 121€. prvo smo bili odabrali da nam pošalju doma, ali onda smo skužili da to cijenu penje do 160€ pa smo se nekak predomislili.
pajo kaže da nema eng sitea, ali nije teško za skužit talijanski, jedino nemojte da vas zbuni kaj traže županiju (provincia), kad izaberete Croazia dat će vam u drop-down meniju naše županije pa vi birajte. rekla bih sretni svima, ali ovdje brijem da neće biti navala pa budemo svi ziher imali karte.
Iva: dakle, uboli na http://www.ticketone.it dvije karte za Veneciju, trošak bome 121€. prvo smo bili odabrali da nam pošalju doma, ali onda smo skužili da to cijenu penje do 160€ pa smo se nekak predomislili.
pajo kaže da nema eng sitea, ali nije teško za skužit talijanski, jedino nemojte da vas zbuni kaj traže županiju (provincia), kad izaberete Croazia dat će vam u drop-down meniju naše županije pa vi birajte. rekla bih sretni svima, ali ovdje brijem da neće biti navala pa budemo svi ziher imali karte.
Koliko za dostavu doma??? Ludi su!
Kad sam za Werchter narucivala, bilo je par eura. O stasta, Talijani. A da mami u Italiju saljem?
Sutra ujutro kupujem. Fala na savjetima I utjesnim rijecima kad sam te zvala. :oops:
Comments
http://www.t-mobileinmusicfestival.com/ ... d-hrvatska
Hvala
@glasanje: Obavljeno
Edit: mislim da sam skuzio koji si ti
Oh please let me sleep its Christmas time
a bash kul! moj brat je isto na popisu sa svojim bendom i bas sam htjela sad to i tu postat, al necu sad tebi krast glasove
I uz put opet preporučavam band THE ANSWER nešto slično WM.
Ja sam isto bio na stranici i glasao
Prvi dan su me trazili i emajl i kod i bla a sad je izgleda dosta samo kliknuti na malu rozu strelicu i odmah ode broj gore
baš sam htjela pitati kak se zove i taj drugi bend!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
pa zato nisam niš više pisala.
Da, bend se zove Suicide Bar, a moj burki se zove Marko (gitara i nesh malo vokala)
zahvaljujemo na podrshci
http://www.venezia.net/heineken-jammin-festival/
edit: jao, jao... pa RAGE isto sviraju... tko ih nije imao prilike vidjeti uzivo, neka iskoristi ovu... mnogo dobro..
edit2: primjetite kako PJ, BH i Wolfmother putuju u paketu ovo ljeto... to je valjda zbog poštarine
he, ovo će biti preteško propustiti... ja bila u ljubljani na rejdžu i nenadjebivi su bili...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Rise_Against
je, oni su prosli tjedan potvrđeni za INmusic...
a miceki talijanski... nadam se da su greskom stavili Rise umjesto Rage..
kao sto su stavili "black eye PIES" umjesto "black eyeD PEAS"
ja ih vidio na novarocku 2008.
fino je bilo
http://www.ticketone.it/IT/Concerti/ncr ... nezia.html
Hoće li biti 10c karata za ovaj koncert??????????????????
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Sve neke dane preko tjedna pogode ovi nasi
No sigurna sam da bu se to sve bez problema riješilo i da ćemo na kraju imati više auta nego ljudi...
Zasad sam u stend baju s Venecijom, ali ako se ukaze neko mjesto u autu, morat cu uzet 2 dana godisnjeg za avanturicu
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Ma nije ni vlakom problem doc do Venecije. Nije skupo a niti ne traje predugo put. Ah....slatke brige
a ti si jurasica zakelji 'PJ - Built to Last' naljepnicu (imamo mi viška, damo ti) pa bu i tvoj auto bio super ko naš :P
imam ja već keljicu na fiestici, a konzerva viki ne da da ljepim na carismu pa se bojim da nikada neće biti ni blizu corollici versici...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
pajo kaže da nema eng sitea, ali nije teško za skužit talijanski, jedino nemojte da vas zbuni kaj traže županiju (provincia), kad izaberete Croazia dat će vam u drop-down meniju naše županije pa vi birajte.
Kad sam za Werchter narucivala, bilo je par eura. O stasta, Talijani. A da mami u Italiju saljem?
Sutra ujutro kupujem. Fala na savjetima