Pearl Jam in Zagreb!

16196206226246251290

Comments

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    Rijeka wrote:
    15,9%
    sljedeći tjedan smo u Zg povodom Youngovog koncerta, pa može i neki mini meet up čisto rekreativnog karaktera. A ja nosim ovo kome zatreba, kroz par dana će se valjda skinuti. Trenutno stoji :D...

Ajmooo Rijeekaa! :D

Vidio sam da ima hrpa pijavica :) i samo jedan seeder, krenut ce to brze...

i da, može mini meet up za razmjenu dobara - ITW-a i Minkena :) samo javite vi neilovci kad vam paše...
  • lestes
    lestes Posts: 959
    ok, ja nisam neilovac, al se javljam za itw i munchen! :)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    lestes wrote:
    ok, ja nisam neilovac, al se javljam za itw i munchen! :)
    Iva: pa narafski! rekli smo neilovci jer su oni u većoj vremenskoj strci od nas ne-neilovaca, I guess :)
  • Cutki
    Cutki Posts: 235
    kratki pozdrav ekipi :Ž)
    ...They said... timing was everything, made him
    Want to be everywhere, there's a
    Lot to be said for nowhere...

Zagreb ;) 26.09.06
  • asfo
    asfo Posts: 315
    E pa ovo je stvarno grozno.... koliko dugo nisam bila na forumu, da citiram jurasicu: samo radim radim radim...
    Ja se moram pohvaliti da sam bila vani u subotu sa sestrom, bile smo u Aquariusu na Bass Invadersima (volim se ponekad malo izđuskat na drum'n'bass). I bilo je super! Ima samo jedna stvar: ljudi su se počeli skupljati tek od ponoći pa je kada smo mi odlazile (nešto iza 2) bilo najžešće. Kuda to ovaj svijet ide?!?!!? Ovi mladi nisu normalni!!! A tko se diže u nedjelju ujutro?!?!!?!?!?! U moje vrijeme se nije smjelo toliko dugo ostati vani!!! Da li to znači da ja starim i da je trideseta na vratima?!?!? :O

A sada malo o TBF-u:
    Prvo na plakatu piše od 21h, svi znamo da koncert neće početi na vrijeme, ali krenuti sa svirkom u 23h u utorak navečer je po meni fakat malo tumač. Snih je oko 22:30 počeo pjevati Dinamove navijačke kako bi isprovocirao da se NEŠTO dogodi.
    Onda, kako je pajo spomenuo, ljudi koji se probijaju stalno za što imam odličan lijek - lakat koji štrči i stopala zalijepljena za pod (odličan trening je da se voziš u javnom prijevozu i održavaš ravnotežu bez da se držiš za rukohvate - što sam činila svaki dan u gužvama 10-ak godina).
    Treća stvar je loš razglas ili kako se to već stručno zove. Mladen pjeva - odlično se čuje jer ima snažan glas. Saša i mali iritator pjevaju - ništa ne razumijem jer ih bend totalno pojede. Da bude jasno - odlično mi je što sviraju sa bendom jer su puno žešći - općenito ih bend diže.
    Osim navedenog koncert mi je bio odličan.

Sada se više ne mogu sjetiti što bih napisala pa vas sve lijepo pozdravljam!

I čekam da završe Star Trek i počne Stažist :D
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Death or glory!

• Foo Fightersi na Exitu... :cool:
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • Ne znam zašto ali mene taj Exit uopće ne privlaći, samo bi u slućaju PJ se uputio tamo i to ako bi bio jedini koncert na Balkanu i šire.

Sad sam odslušao/odgledao koncert Phily 05, stvarno je mrak, a set lista mrak mrakova, na Crazy Mary kad im rikne razglas i Ed umre od straha...za pišat se od smijeha.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • lestes
    lestes Posts: 959
    damn! elcielo, da sam bar prije vidla da ideš na tcg i da sam ih bar prije
    preslušala i da sam bar... :( :( :(
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    damn, nisam na kraju mogla ići...

zato sam i stavila attendance na lastfm-u tek danas, jer nisam bila sigurna idem li, ali očito i par sati prije koncerta kad mislim da idem, ipak nemrem biti sigurna mogu li ići...

(za sve one koji se pitaju o čemu mi ovdje pričamo, radi se o koncertu benda two cow garage u SC-u 13.2.2008.)
  • asfo
    asfo Posts: 315
    kaj su to neki farmeri? :D
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    elcielo wrote:
    (za sve one koji se pitaju o čemu mi ovdje pričamo, radi se o koncertu benda two cow garage u SC-u 13.2.2008.)

ja sam skoro isao :D

ipak ostao doma i zaspao oko 22h... jei! :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ja sam isto cuo za njih, ali nisam otisao..
    jedan od onih "a mogli bi na to", pa nista..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Munich dvd je na 74 %, brzina skidanja mu varira od 3 kb/s pa sve do 150 kb/s. Prosječno se skida cca 30-ak kb/s... Valjda će bit gotov do idućeg četvrtka :D..

Večeras punk u Ri, na pozornicu se vraćaju Termiti, Pankrti, Paraf, Ogledala i još neki bendovi pa ćemo imati prilike vidjeti kako je to izgledalo kad je punk bio mlad na ovim prostorima. Zanimljiva mi je rečenica koja se vrti ovih dana po gradu, a kaže kako je to razdoblje prvih punk bendova na ovim prostorima pred 30-ak godina jedini trenutak u povijesti kada je ex yu glazba bila ukorak sa svijetom :D...

evo još malo oftopika, ovi nisu normalni tako mi mlijeka u prahu
    http://www.net.hr/zvijezde/naked/page/2008/02/14/0435006.html

Eto, tol'ko samo da ne zveknemo na drugu stranicu :)
    Death or glory!

• da vidim samo hoćemo li na drugu stranicu...

:D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • da vidim samo hoćemo li na drugu stranicu...

Idemo još jedan put.....

• Idemo još jedan put.....

a ne mogu vjerovati kolika je ova stranica nema joj kraja....

• a ne mogu vjerovati kolika je ova stranica nema joj kraja....

e sad je stvarno dosta...

• e sad je stvarno dosta...

shit...ne odustajem

:mad:
  • shit...ne odustajem

:mad:

Isprićavam se svima ali...

:)

za svaki slučaj....

nakon ovoga odustajem

stvarno