Ranko ja se bilježim za Haineken kartu ako ideš u Treviso, čujemo se za detalje.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Zna li netko što je bilo sa PJ performance on Saturday Night Live???
I što su svirali ne mogu ništa naći na jutubi???
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
evo samo da se i ja oglasim, idjem na hajneken isto, ako kome treba karta - kroz mjesec dana cu ici u trst po svoj primjerak.
i, ako ima netko slobodno mjesto u nekom prometalu, rado bih rezervirao ulaznicu
sto kazete na inmusic, lcd soundsystem dolaze, a ostalo mi je malo cudno - najjaca imena zasad, sem rise against the machine , su lani odrzali koncerte kod nas. nije da je na odmet ugostiti massive attack dva puta u godinu dana, ali ocekivao sam malo bolju ponudu. nadam se da ce do kraja doci jos koje zanimljivo ime.
prosle godine je inmusic bio jednostavno savrsen, i 100kn jeftiniji.. nekako mi je bas drago da imena ove godine nisu nesto (subjektivno naravno) jer se datum poklapa s neka dva koncerta u dublinu i belfastu.. ne bi bilo dileme ni da su bolja imena, ali ovako je puno bolje
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
evo samo da se i ja oglasim, idjem na hajneken isto, ako kome treba karta - kroz mjesec dana cu ici u trst po svoj primjerak.
i, ako ima netko slobodno mjesto u nekom prometalu, rado bih rezervirao ulaznicu
sto kazete na inmusic, lcd soundsystem dolaze, a ostalo mi je malo cudno - najjaca imena zasad, sem rise against the machine , su lani odrzali koncerte kod nas. nije da je na odmet ugostiti massive attack dva puta u godinu dana, ali ocekivao sam malo bolju ponudu. nadam se da ce do kraja doci jos koje zanimljivo ime.
Nisam se sjetila zaletit se do Trsta po karte, nije mi palo na pamet :oops:
Al ok, karte su kupljene i pokupit cu ih prije koncerta ko i pola ljudstva sto ide.
Yes, yes, barem dvaput ovo ljeto idem na PJ!
Mislim da će za Veneciju ići dosta ljudi iz HR a i večina sa ovog foruma ali ima još dosta vremena za odluke jer karte nisu problem nabaviti tako da nema žurbe...ja se barem nadam
Mogli bi složiti listu za Haineken Festival
pa da krenemo:
1. Dirty Frankk
btw, jutros sam obnovio 10c membership, došla mi je poruka od 10c da mi uskoro istjeće. Ne sječam se da li su to i prije radili ali u svakom slučaju pohvalno od njih što misle na nas (to jest na $$ )
I super je što ti daju 3 mjeseca fore da obnoviš account da ne izgubiš broj!!
Dan je super počeo; donio mi poštar prvu EMEK tubu...otvorim je, kad u njoj special edition od samo 25 komada Sunset varijante Sonic Youth postera. On inaće random ubacuje te varijante pa tko dobije.
Sad ću sliniti nad posterom pola sata pa idem radit :P
Dan je super počeo; donio mi poštar prvu EMEK tubu...otvorim je, kad u njoj special edition od samo 25 komada Sunset varijante Sonic Youth postera. On inaće random ubacuje te varijante pa tko dobije.
very noice!
Ja brijem da nebum u veneciju jer nakon irske pichim josh u berlin (jeee)
al nikad se ne zna
Gordan: Mi, zapravo, jos nismo ziher, ali nekako mi se cini da je Venecija preblizu da se ne bi odvazili na to putovanje, a i ak' se stavimo na listu mozda ce odluka biti laksa. Vidite da sam na listu stavio i podmladak. Gnjavi vec neko vrijeme da bi ona isla, pa nam i to mozda bude motiv vise.
al nikad se ne zna
Tako mi je žao što sam izbacio Berlin iz turneje, kad se samo sjetim kako je dobro bilo lani sa 10c launđ barom i after party-em da bi se samo radi toga vratio.
Ima li koja 10c karta u điru???
Comments
odmah mi se ide planirati turneja!
za 2 tjedna idem u Treviso pa ako nekoga zanima, mogu probati kupiti karte bez placanja postarina i nekih naknada za kupnju preko neta...
jos nisam ziher ni da idem na Heineken, ali mogu drugima kupiti karte...
http://www.ticketone.it/searchPV.jsp
bravo! nasao
Ranko ja se bilježim za Haineken kartu ako ideš u Treviso, čujemo se za detalje.
I što su svirali ne mogu ništa naći na jutubi???
Uups, zajeb!!
ja zabrio da je 13.drugoga.
ok, za sada su se javili niko i killroy... treba vam po jedna karta?
ako treba jos kome, u Trevisu sam 13.03. pa mi do tada stignete javiti..
Ja bih jednu. Fala puno. Cujemo se oko detalja za lovu.
sto kazete na inmusic, lcd soundsystem dolaze, a ostalo mi je malo cudno - najjaca imena zasad, sem rise against the machine
i bob dylan nam dolazi
http://www.bobdylan.com/#/tour
Al ok, karte su kupljene i pokupit cu ih prije koncerta ko i pola ljudstva sto ide.
Yes, yes, barem dvaput ovo ljeto idem na PJ!
http://www.soundguardian.com/soundguard ... u-zagrebu/
http://www.soundguardian.com/soundguard ... u-zagrebu/
opasno mi visi Venecija sad kad su Skunk ovdje...
Mislim da će za Veneciju ići dosta ljudi iz HR a i večina sa ovog foruma ali ima još dosta vremena za odluke jer karte nisu problem nabaviti tako da nema žurbe...ja se barem nadam
Mogli bi složiti listu za Haineken Festival
pa da krenemo:
1. Dirty Frankk
I super je što ti daju 3 mjeseca fore da obnoviš account da ne izgubiš broj!!
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/118869
Sad ću sliniti nad posterom pola sata pa idem radit :P
nice!
1. Dirty Frankk
2. Rijeka
2. Rijeka
3. wwpj
2. Rijeka
3. wwpj
4. pajo
5. iva
2. Rijeka
3. wwpj
4. pajo
5. iva
6. comatosiano
very noice!
al nikad se ne zna
2. Rijeka
3. wwpj
4. pajo
5. iva
6. comatosiano
7. annie
8. Gordan
9. Klara (?)
Gordan: Mi, zapravo, jos nismo ziher, ali nekako mi se cini da je Venecija preblizu da se ne bi odvazili na to putovanje, a i ak' se stavimo na listu mozda ce odluka biti laksa. Vidite da sam na listu stavio i podmladak. Gnjavi vec neko vrijeme da bi ona isla, pa nam i to mozda bude motiv vise.
al tko zna, mozda se nesto promijeni u blizoj buducnosti..
Tako mi je žao što sam izbacio Berlin iz turneje, kad se samo sjetim kako je dobro bilo lani sa 10c launđ barom i after party-em da bi se samo radi toga vratio.
Ima li koja 10c karta u điru???