Pearl Jam in Zagreb!

15815825845865871290

Comments

• jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Razmišljam već da aktiviram nekoga od vas, ja ću naravno sve napraviti i poslati ali pod drugim imenom.
    Stvarno im je potez totalno bezobrazan a bogami kad sve završi poslat ču im mail

:mad:

ja se javljam!!! meni slava, tebi nagrada iiiiiii ZADOVOLJŠTINA! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ne daj se smest, niko..

jos uvijek se zalazem i glasam za mail s hrvatskim psovkama :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • jurasica wrote:
    ja se javljam!!! meni slava, tebi nagrada iiiiiii ZADOVOLJŠTINA! :)

Ne znam koliko slave i nagrade će biti ali u svakom slučaju samo to mi preostaje jer sam od Santosa dobio confermation pm; 1 poster for member...fuckers!

Hey idemo svi na porch Survivor All Stars Game na glasanje...to jest samo oni koji žele da Black pobijedi :D protivnik je težak... RVM :D

Black
    Black
    Black
    one and only Black
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Veranstaltung: NEIL YOUNG
    Veranstaltungsort: Austria Center Vienna/ Austria Center Vi
    Veranstaltungsdatum: 22.02.2008 20:00
    Anzahl Tickets: 1
    Kategorie: 2
    Bereich: Saal A Parterre Ost
    Reihe: 20
    Platz: 70

Idem i jaaa!!! :) Ana, sid, viktor i domagoj pliz racunajte i na mene za putesestvije, hostel i sl. :D jeee!

Unutra sam dalje od vas 10 redova al nema veze. nije nis vise skoro bilo ostalo. a cekala sam da vidim dal bi mozda jos tko isao pa da ne soliram u dvorani ;) al bit ce i ovak super!

jurasica: mozda neil i je (pre)star, al je ipak legenda :D
  • masni wrote:
    ne daj se smest, niko..

jos uvijek se zalazem i glasam za mail s hrvatskim psovkama

:D:D ipak još ne želim riskirati...sigurno bi se našao neki balkanac u blizini da to prevede :D i onda mi ne bi više slali postere :D

Nakon natječaja sigurno će primiti primjedbe za ovakvo ponašanje.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    samo ih ti ospotaj, tako im treba...go niko!:D
    sta se tice knjige jos vodim rasprave s mamom:D

a sta se tice neil younga...75 % je da idem:)
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    shela wrote:

Idem i jaaa!!! Ana, sid, viktor i domagoj pliz racunajte i na mene za putesestvije, hostel i sl. :D jeee!

Unutra sam dalje od vas 10 redova al nema veze. nije nis vise skoro bilo ostalo. a cekala sam da vidim dal bi mozda jos tko isao pa da ne soliram u dvorani ;) al bit ce i ovak super!

jurasica: mozda neil i je (pre)star, al je ipak legenda

Super :) ...Ima nas još...

Ovo ste svi vjerojatno već vidjeli, ja prvi put danas.
    http://youtube.com/watch?v=kwADPMYGFtA
    Bitch :D

A ti hard sun malo brže obrađuj tu mamu jer kako stvari stoje, nema još puno mjesta za Neila...
    Death or glory!

• shela
    hard_sun wrote:
    samo ih ti ospotaj, tako im treba...go niko!:D
    sta se tice knjige jos vodim rasprave s mamom:D

a sta se tice neil younga...75 % je da idem:)

ajme sori sori!! :( skroz sam zaboravila tebe pitat! nisi vise pisao o tome pa sam mislila da si odustao, al ovak i onak vise nije bilo ni dva mjesta skupa :(

ak mislish ic ful se pozuri jer fakat jos ima, tipa, 7 mjesta u dvorani!!
  • hard_sun
    ma nema beda shela:)

viktor...trudim se najvise sta mogu...ocete mi pomoc?:D
    419 352
  • killroy
    killroy Posts: 739
    shela wrote:
    Idem i jaaa!!! :) Ana, sid, viktor i domagoj pliz racunajte i na mene za putesestvije, hostel i sl. :D jeee!

hehe super super! ovo sve vise podsjeca na put u minhen na PJ. Samo da jos Vlatka napravi novu aferu...i to je to :D
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    killroy wrote:
    hehe super super! ovo sve vise podsjeca na put u minhen na PJ. Samo da jos Vlatka napravi novu aferu...i to je to :D

pa evo, sad je opljačkali na fidžiju - tako da brijem da nema beda za vlatku... gdje vlatka, tu afera... :)
    ja mogu na kolodvor provjeriti za popuste i tako to... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    ljudi dragi, predlazem da sudac snih napravi, ako ima vremena, i kad jankec ozdravi, novu igru, s COVERIMA..

mislim da bi i coverima trebali odat pocast igrom, kao sto to i pj odaje pocast ljudima cije covere sviraju :)
  • masni
    e da, idem danas kupit sebi pod bor imidz u kornetu, udjem u aquarius, trazim dvd, pitam lika, i pokaze mi prstom na suplje mjesto na polici iznad video theory i touring band 2000 i kaze :" gle, evo, tu je bio. prodali smo zadnjeg"

tko ga je uzeo od vas, bolje da mi kazete, tko? :)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: e,a bili smo i pajo i ja htjeli ići na čika Neila, ali nam je auto odlučio da treba novi kuplung pa umjesto čika Neilu smo odlučili dat hrpu para čika mehaničaru... oh joy...:(
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    masni wrote:
    ljudi dragi, predlazem da sudac snih napravi, ako ima vremena, i kad jankec ozdravi, novu igru, s COVERIMA..

mislim da bi i coverima trebali odat pocast igrom, kao sto to i pj odaje pocast ljudima cije covere sviraju :)
    Iva: so true! podupirem prijedlog g. masnog! :)
  • hard_sun
    i ja sam za novu igru:)

btw mi moze neko postat , ako zna neki link di mogu skinut cde The Whoa:)?
    trazio sam na netu, al bezuspjesno...
    419 352
  • snih
    snih Posts: 1,052
    hard_sun wrote:
    i ja sam za novu igru

btw mi moze neko postat , ako zna neki link di mogu skinut cde The Whoa?
    trazio sam na netu, al bezuspjesno...

Baš ja skidao neki dan - cijelu diskografiju!

Ja takve nezakonitosti radim preko eMule!:D:D

Tam ga ima i nije ga bed za skinut (uvjet je, naravno flat rate, a to valjda imaš) :)

Ne bi bio bed ni da ti snimim samo nemam DVD pržilicu, u biti mogao bih i na dva-tri cd-a...

Javi nešto! :)
  • shela
    pajo wrote:
    Iva: e nisam prije stigla pregledat kolekciju od tog foreverdrunka, a sad kad sam pogledala prejako mi je ovo:
    Title: Off He Goes Condom
    Country: UK
    Year: 1996
    Description: Condom used to promote the single Off He Goes

e a probajte rec "pearl jam jam jar" brzo pet puta! (isto jedan od itema na toj listi) ;)
  • shela
    jurasica wrote:
    pa evo, sad je opljačkali na fidžiju - tako da brijem da nema beda za vlatku... gdje vlatka, tu afera... :)
    ja mogu na kolodvor provjeriti za popuste i tako to... :)

uf sva sreca, imat cemo o cemu pricat po putu ;)

sefice nadam se da ces nam sredit dobar popust i da ces nas doc ispratit! :)
  • shela
    killroy wrote:

jeeei! :D