Pearl Jam in Zagreb!

15795805825845851290

Comments

• Nikad nisam pio/jeo čokolino, nisam nikad pio kavu, kakao, capuccino, caffe-latte ili nešto slično...ne volim ni sladoled od čokolade...itd, ali zato tamanim sve čokolade i kolače u ogromnim količinama.
    U kući mora biti kruha i čokolade, sve ostalo je nebitno, a drogiram se sa bijelom Linoladom, jednostavno sam ovisnik o njoj :D

toliko o slatkome

Sinoć sam Baga gledao 10 minuta, šteta što nisam znao za prilog ne bi mjenjao kanal :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Hey

Ima netko da je zainteresiran u Pearl jam Vs Ames zelenu knjigu.
    Ja sam je naručio i sad se grizrem što nisam ipak uzeo LTD. Edition.

Evo prilike, prodajem zelenu knjigu za samo 50 $ ne morate platiti 40 $ poštarine.
    (naravno kad mi stigne)

ajde to se mora imati :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    ... a drogiram se sa bijelom Linoladom, jednostavno sam ovisnik o njoj :D...

nas dvojica ne bi mogli biti cimeri... ne, ne... sad ide onaj ozbiljni smajli koji prstom pokazuje "ne, ne" :D

jutro :)

Edit: ne mogu odoljeti... dakle, prije je podravka imali licencu ferrera za proizvodnju tada Kinderlade... sjecam se da je bilo malih plasticnih pakiranja i onih 100-gramskih i tada su crni i bijeli dio bili odvojeni tom plasticnom pregradom... crni dio bi obicno zavrsio na kruhu, a bijeli zlicom u mojim ustima... to je bilo gadno za gledati... onda mi se jednog dana svijet srusio... podravka je izgubila licencu i Kinderlada je nestala s polica... ali... ne bi nas covjek bio nas covjek da se nije snasao i poceo proizvoditi istu stvar, ali sada pod imenom Lino Lada :D

idem do ducana, sinoc sam na poslu pojeo zadnju LL ;)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    Hey

e, ja sam zainteresiran:D
    samo se trebam dogovorit s mamom i tatom:)
    vjerojatno bi je uzeo, al nist necu obecat:)
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Hey

Ja sam je naručio i sad se grizrem što nisam ipak uzeo LTD. Edition.

Evo prilike, prodajem zelenu knjigu za samo 50 $ ne morate platiti 40 $ poštarine.
    (naravno kad mi stigne)

ajde to se mora imati :D

pa hajde... piši me ako je još free... uz 50$, a umjesto poštarine dobiješ i majicu koja mi je prevelika, a nosio sam ju 2x... grin diziz... vec smo pricali o tome... :)

Edit: damn! :D

preduhitrio me HS... nema veze, stat cu u red.. bez pritiska ;)

Edit2: uh, kad moram prvo pisati o Lino Ladi... prioriteti su prioriteti :D
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ah ta bijela lino lada, bolesnoca :D

dirty frankk: ajd za kave te kuzim jer to ni ja ne pijem, ali cokolino? ne volis ili nisi ni probao? :) jer kad probas, nema povratka, slicno kao '91. :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • lestes
    lestes Posts: 959
    samo za Ivu (Pajinu): http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=266077 :D:D

ja linolade tamanim sa žlicom... kakav kruh! :D najbolje mi je kad zagrabim i crno i
    bijelo. idem u dućan. nisam čokolino dugo jela :o:D
  • linolada rulz...ja si kupim onu u casi i stamanim je za jednu vecer sa zlicicom :D
    a moram reci da sam probao i onaj glupog imena Milli mill od kandita ako se ne varam...isto je prva liga..:D

a sad kad vec pisemo o ovim delicijama odmah se sjetim kad sam kao mulac popunio dvaput album zivotinjskog carstva i dobio onaj ogromni paket krasevih proizvoda...to je nova godina za mene bila, a ne ovo sad za dva tjedna..:)
    sjeca li se netko onih cokolada Frizbi...bijela cokolada izmedju dva sloja crne..i to sve onako topljivo u ustima...:):D
  • lestes
    lestes Posts: 959
    majice za sljedeću turneju: čokolino ili linolada :):):D
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    lestes wrote:
    majice za sljedeću turneju: čokolino ili linolada :):):D

i opet se sve svodi na podravku :D
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    a ne znam...meni je osobno riot act odlican album...istina da volim pjesme koje rasturaju tipa alive, go, porch itd...ali na riot actu imam thumbing my way, love boat, i am mine....to mi je najbolji album sta se tice ovih opustajucih stvari :D

Meni je thumbing my way zakon - pogotovo ona verzija iz Zagreba naravno! :D

Meni je chokolino zakon u svim oblicima i vjerni sam poklonik vec dugo, dugo i uvijek mu se rado vracam (mozda sam cak malo i djanki kaj se tog tiche :)
    Zivjela teta Podravka! ;)
    Znam da sam jednom nekim strancima objasnjavala kaj to je, pa su mislili da smo svi prosvikali jer jedemo djecju hranu hahahaha
  • masni
    nasa petoljetka je da svake godine iskocimo s drugim podravkinim proizvodom, te da nas na kraju tuze, te tako dobijemo medijskog prostora i prosirimo horizonte ljudima za pj..

a tu tuzbu cemo valjda uspjesno rjesit zbog pritiska nacije kad vidi kako su super majice.. sadasnje i buduce :)
  • Ej, imamo li več Zagreb DVD?? Vidio sam sinoč na Porchu neki link od foreverdrunka??, da ima Zagreb DVD....
    Ljubljana 19.06.2000
    Zagreb 26.09.2006
    Munchen 12.06. 2007
    Berlin 15.08.2009
    Dublin 22.06.2010
    Belfast 23.06.2010
    Berlin 30.06.2010
    Prague 02.07.2012
    Berlin 04.07.2012
    Berlin 05.07.2012
    Manchester 28.07.2012 - E.V.
    Worcester 15.10.2013
    Worcester 16.10.2013
    Brooklyn 18.10.2013
    Brooklyn 19.10.2013
    Trieste 22.6.2014
    Berlin 26.6.2014
    Milton Keynes 11.7.2014
    Buenos Aires 7.11.2015
    Sao Paulo 14.11.2015
    Rio de Janeiro 22.11.2015
    Chicago Wrigley Field 20.8.2016
    Chicago Wrigley Field 22.8.2016
  • dunat wrote:
    Ej, imamo li več Zagreb DVD?? Vidio sam sinoč na Porchu neki link od foreverdrunka??, da ima Zagreb DVD....
    Zasad nema nis, koliko ja znam.

Ej, koje oftopicarenje :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Kinderlada...toga se sjećam kad sam bio mali i musav...Sad sam velik i musav...I onda je netko počeo proizvoditi neku čokoladnu nuspojavu imena "Viki" pa su mi svi to kupovali s obzirom na moje ime...Danas, kad smo narasli, mogu reći da je samo jedna Nutella :)

A ovo?!?!? --- http://www.lupiga.com/enciklopedija/enciklopedija.php?id=1226
    Death or glory!

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: e nisam prije stigla pregledat kolekciju od tog foreverdrunka, a sad kad sam pogledala prejako mi je ovo:
    Title: Off He Goes Condom
    Country: UK
    Year: 1996
    Description: Condom used to promote the single Off He Goes

Teški LOL! Tako je jedan NGO u Estoniji tijekom kampanje za ulazak Estonije u EU građanima dijelio kondome s natpisom 'bolje biti unutra nego vani' :)
  • Zasad nema nis, koliko ja znam.

Ej, koje oftopicarenje :D

Oftopiciranje je moj middlename....hahah
    Ljubljana 19.06.2000
    Zagreb 26.09.2006
    Munchen 12.06. 2007
    Berlin 15.08.2009
    Dublin 22.06.2010
    Belfast 23.06.2010
    Berlin 30.06.2010
    Prague 02.07.2012
    Berlin 04.07.2012
    Berlin 05.07.2012
    Manchester 28.07.2012 - E.V.
    Worcester 15.10.2013
    Worcester 16.10.2013
    Brooklyn 18.10.2013
    Brooklyn 19.10.2013
    Trieste 22.6.2014
    Berlin 26.6.2014
    Milton Keynes 11.7.2014
    Buenos Aires 7.11.2015
    Sao Paulo 14.11.2015
    Rio de Janeiro 22.11.2015
    Chicago Wrigley Field 20.8.2016
    Chicago Wrigley Field 22.8.2016
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Kakva kinder lada, Eurocrem rules...pazi kao prvo to legendarno ime koje je bilo ispred svog vremena :), a i postalo je sinonim za te proizvode.
    Kinder lada je za zlatnu mladez, a raja je jela Eurocrem :D
  • masni
  • dunat wrote:
    Oftopiciranje je moj middlename....hahah
    Ma ne mislim na tebe, nego na ove kinderlade i eurokreme :D

Zagreb DVD nadajmo se da ce JEDNOM izaci...
    "I surfaced and all of my being was enlightened"