Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Domagoj!!!
Stiglo je danas!
Hvala, hvala, hvala.
Sad sam tek uspjela pogledat sto je to!
I opet, jos jedan surprise!

Hvala!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Sid...sretan rođendan!!
Ja sam stigao u ZG, danas da odradim sajam pa se vidimo.
PozdravCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
hej, hej...
kakav je dogovor onda za danas?
20h, parkić-narkić kod Melina/Portala?
treba furat kakve diskove? ha? ha?
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:hej, hej...
kakav je dogovor onda za danas?
20h, parkić-narkić kod Melina/Portala?
treba furat kakve diskove? ha? ha?
Moze parkic...a preporucujem da si furate DVDove...recimo 4-5 komada
CDovi vam ne budu pomogli...:D
Ne znam oce li to lestes sve stic zaprzit, ali bumo se vec dogovorili...0 -
killroy wrote:Moze parkic...a preporucujem da si furate DVDove...recimo 4-5 komada

CDovi vam ne budu pomogli...:D
Ne znam oce li to lestes sve stic zaprzit, ali bumo se vec dogovorili...
e a mi budemo cijelo vrijeme u parkiću?
ne znam kolko bude mi
baterija trajala, ja ga uvijek imam uštekanog u struju..
budemo probali spržit čim više
0 -
lestes wrote:e a mi budemo cijelo vrijeme u parkiću?
ne znam kolko bude mi
baterija trajala, ja ga uvijek imam uštekanog u struju..
budemo probali spržit čim više
Prosli put su nam u Melinu dali i pive i struje
, pa bi mogli mozda tamo probat opet. Mislim da baterija ne bi dugo izdrzala. 0 -
prosli put u melinu nisu dali caja.. a ni pola pica koje smo htjeli pit

ali imate srece da je toplo vani, pa ce hladna piva biti ok
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Hey...još svi spavate mora da ste gledali DVD-jeve do kasno u noć.
Hvala Killroy-u na snimkama Verone i Milana 06. Ja ću ih tek guštat kad se spustim u RKA...uzet ću maloga u skut i zajedno ćemo ih gledat da mu tata pokaže gdje je bio:):D:)CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dakle, nasli se jucer. Osim gore citiranog i nas bili jos i iva&siljo, lestes, elcielo i legenda nam killroy koji nas uveselio sa dvd-ima iz Verone i Milana. Trebalo je to skidat danima. Respect!Dirty Frankk wrote:Hey...još svi spavate mora da ste gledali DVD-jeve do kasno u noć.
Hvala Killroy-u na snimkama Verone i Milana 06. Ja ću ih tek guštat kad se spustim u RKA...uzet ću maloga u skut i zajedno ćemo ih gledat da mu tata pokaže gdje je bio:):D:)
Neki, jest malo stariji-senilniji, su nas zaboravili...:)
Anyway, fino se druzili, planirali turneju, bacali razne ideje za majice i sl., przili se dvd-i cak smo si fino i pustili da nam svira PJ jer je muzika u bircu bila katastrofa i tak...0 -
Jeeeeeeeeeeeeeeeeee!pajo wrote:Dakle, nasli se jucer. Osim gore citiranog i nas bili jos i iva&siljo, lestes, elcielo i legenda nam killroy koji nas uveselio sa dvd-ima iz Verone i Milana. Trebalo je to skidat danima. Respect!
Anyway, fino se druzili, planirali turneju, bacali razne ideje za majice i sl., przili se dvd-i cak smo si fino i pustili da nam svira PJ jer je muzika u bircu bila katastrofa i tak...
*clap clap*
Veseli me ovo ful. Dvd-i (veronu vec imam
) i ove ideje za majice... 
Sto ste smislili? Ja mislim, pa mi padne na pamet nes jako jako smijesno ili
bedasto...
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pajo wrote:Dakle, nasli se jucer. Osim gore citiranog i nas bili jos i iva&siljo, lestes, elcielo i legenda nam killroy koji nas uveselio sa dvd-ima iz Verone i Milana. Trebalo je to skidat danima. Respect!
Anyway, fino se druzili, planirali turneju, bacali razne ideje za majice i sl., przili se dvd-i cak smo si fino i pustili da nam svira PJ jer je muzika u bircu bila katastrofa i tak...
je, senilci su zaboravili na miting
hej, daj bacite linkove na fotke di se Ed penje na konstrukciju u Zagrebu... ne mogu naći nijednu
malo bi se poigrao s nekim idejama za majice... Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Uploadao sam neke slike Eda na konstrukciji, vecinom od ekipe s foruma, one koje smo przili na dvd poslije koncerta. Budem probao naci jos.siljo wrote:hej, daj bacite linkove na fotke di se Ed penje na konstrukciju u Zagrebu... ne mogu naći nijednu
malo bi se poigrao s nekim idejama za majice...
http://picasaweb.google.com/pearljam.tour.2006/Tour20070 -
pajo wrote:Uploadao sam neke slike Eda na konstrukciji, vecinom od ekipe s foruma, one koje smo przili na dvd poslije koncerta. Budem probao naci jos.
http://picasaweb.google.com/pearljam.tour.2006/Tour2007
prestigel si me! al evo, možda tu ima neka ok... http://picasaweb.google.com/amelnjak/PjZagreb
jel vam rade oni dvd-i? nadam se da da..
0 -
cropdustress wrote:Jeeeeeeeeeeeeeeeeee!

*clap clap*
Veseli me ovo ful. Dvd-i (veronu vec imam
) i ove ideje za majice... 
Sto ste smislili? Ja mislim, pa mi padne na pamet nes jako jako smijesno ili
bedasto...

ako hoćeš, ja ti na sljedeći meeting donesem milano
i ljubljanu.
i hvala killroyu još jenput!
ova jučerašnja ideja za majice mi se totalno sviđa, al ak ti imaš neku ideju,
samo reci!
0 -
Iva: Hm, nisam baš sigurna da smo objasnili svima koja je ideja za majice...

Ako sam dobro pohvatala (a please meet-up attendees ispravite me ako nisam
) na majicama bi naprijed bila fotka Eda s konstrukcije u Zgb, ali bi po konstkukciji (ili umjesto nje) bilo ispisano 'He made it to Croatia had a smoke in a tree..' - onako kako na njihovim majicama ime benda uvijek bude 'skriveno' da tako ovdje citat bude skriven. A na leđima bi bio samo mali natpis na kojem bi pisalo samo nešto kao Croatian fans, tour 2007 (ili nešto tome slično).
Eto, svima na znanje i kao poziv da bacaju još ideja, a zadatak da to sve u fotošopu sprovede u djelo je hrabro preuzeo Šiljo.0 -
pajo wrote:Iva: Hm, nisam baš sigurna da smo objasnili svima koja je ideja za majice...

Ako sam dobro pohvatala (a please meet-up attendees ispravite me ako nisam
) na majicama bi naprijed bila fotka Eda s konstrukcije u Zgb, ali bi po konstkukciji (ili umjesto nje) bilo ispisano 'He made it to Croatia had a smoke in a tree..' - onako kako na njihovim majicama ime benda uvijek bude 'skriveno' da tako ovdje citat bude skriven. A na leđima bi bio samo mali natpis na kojem bi pisalo samo nešto kao Croatian fans, tour 2007 (ili nešto tome slično).
Eto, svima na znanje i kao poziv da bacaju još ideja, a zadatak da to sve u fotošopu sprovede u djelo je hrabro preuzeo Šiljo.
mali ispravak... siljo ce samo zapoceti da se dobije ideja, a neki malo jaci korisnik fotošopa bi trebao sve to realizirati...
ovo sa slovima zvuci dosta komplicirano... isto tako, na majicu ne bi išla prava fotka nego samo obrisi eda i konstrukcije...
idemo u poljsku na Euro 2012?
ok, evo vam primjera kako smo to zamislili... ovo je napravljeno u 3min i loše je... ignorirajte boje jer nisu usklađene...
treba nam što bolja fotka Eda na konstrukciji kako bi se jasno kužili detalji kad fotku obradimo... e sad, ne vidim načina kako ukomponirati tekst u konstrukciju...
ajmo s idejama...
http://img80.imageshack.us/my.php?image=t4fn5.jpg
e da, mozda sam potpuno krivo shvatio jucerasnji dogovor pa sam zabrijao
PS: trebali bi mozda ovo dogovarati na neki drugi način da bas ekipa sa strane ne gleda poluideje
Iva: meni skroz ok, a ako ono s konstrukcijom koja bi bila tekst nitko ne bude znao kako napraviti, možemo umjesto toga samo jednostavan print ispod (font kao pisaćom mašinom
) staviti tekst
tko zna bolje, javite se...
0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.2K The Porch
- 279 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.3K Flea Market
- 39.3K Lost Dogs