Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Stvarno se nema sta dodati,odlicna vecer
Svaka cast svim zasluznima za delicije i organizaciju...
btw slike su zakon0 -
http://www.vip.hr/sp/index?origidc=25000481
hm, radiohead ili RATM na exitu? doslo vrijeme za otici do novog sada, ha?
a i mobi je fora tako da ce biti duuuugo koncertno ljeto kako mi se cini...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
pajo wrote:Film je impresivan za gledat i sigurno je da ostavlja snazan dojam, ali naravno nakon filma se pojavila sva sila oprecnih misljenja o samoj tematici filma tako da se sve pretvorilo i u ugodnu raspravu punu strucnih misljenja...:)
[/url]
fino se vidim podruziste
nego, jel film kao i knjiga puni rupe sa drugim pricama slicne tematike? ocekivao sam nesto sasvim drugo od knjige, ali ovo sto sam do sad procitao, mi lajk...
danas ili sutra ju zavrsavam...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
ok slažem se sa svim što je pajo tako lijepo naveo...
baš se bilo lijepo družit sa svima...s nekima i po prvi put (anina sestra:D)
i hvala na hvaljenju fritula:DI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
siljo wrote:fino se vidim podruziste
nego, jel film kao i knjiga puni rupe sa drugim pricama slicne tematike? ocekivao sam nesto sasvim drugo od knjige, ali ovo sto sam do sad procitao, mi lajk...
danas ili sutra ju zavrsavam...
iako nisam procitao knjigu, mislim da je i helen govorila tako nesto... u filmu se, ako se dobro sjecam, prati samo njega.. supertrampOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Bas je bila jedna fina vecer i hvala elcielo, ivi i helen na finim kolacima, kiflama, tortama, ustipcima i paji i snihu na tehnikalijama bez kojih definitivno dozivljaj ne bi bio isti i naravno masnom koji je unatoc mladim snagama ipak uspio isfurat iznenadjenje!
Opet, nema boljeg nego pogledati film na velikom ekranu (zidu), uz ljude koji totalno kuze spiku
Posebno sam u jednom trenutku primijetio kako smo za vrijeme filma svi bili totalno uzivljeni i mirni ko bubice. Jedva da nas se culo da disemo.
Pozdrav i Janku koji polako postaje one man band i svakim danom siri svoju muzicku naobrazbu0 -
masni wrote:iako nisam procitao knjigu, mislim da je i helen govorila tako nesto... u filmu se, ako se dobro sjecam, prati samo njega.. supertramp
aha...u filmu nema puno tih priča sa strane kojih ima u knjizi..pogotovo onih o piscu i to..i cijela ti je priča ispričana više iz njegove perspektive, dosta drukčije od knjige....I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
Mi smo u velikoj gužvi pa se ne stigosmo javiti do sada.
Normalno, sve je bilo odlično kod Ane, osim filma - jer ga nismo pogledali!
Valjda ćemo uspjeti jednom!
Inače sam, osim u zaista ugodnom društvu, najviše uživao u izvanrednim specijalitetima (da ne ponavljamo autore, odnosno autorice)
Ponovilo se !0 -
Iva: sve čekam da moj muž stavi ovaj link, ali na sastancima je pa ne stigne očito...
anyway, if you hated Mike's Jingle Bells, wait till you hear this: http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=271892
mislim stvarno Stone legenda!0 -
Iva: joj, nešto je štekalo na forumu pa mi je očito stavio više postova, sorry, nije bilo namjerno...0
-
Iva: sad ne znam kaj da napišem u ovom dupliću... možda ovo: sudija, kad će nova igra?0
-
Znam da smo vec pricali o serijama i sve, ali ovo ne mogu preskociti, pogotovo ne danasnju epizodu Stažista (Scrubs) koji je predobar
Zasto?
Zato sto je zadnje dvije minute, dok je jedna njima draga starica umirala, Eddie izvodio Long Road, dok se u zadnjim sekundama prikljucio Uncle Neil s "we all walk the long road"
pa sad ti ne gledaj serije, heheOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:Znam da smo vec pricali o serijama i sve, ali ovo ne mogu preskociti, pogotovo ne danasnju epizodu Stažista (Scrubs) koji je predobar
Zasto?
Zato sto je zadnje dvije minute, dok je jedna njima draga starica umirala, Eddie izvodio Long Road, dok se u zadnjim sekundama prikljucio Uncle Neil s "we all walk the long road"
pa sad ti ne gledaj serije, hehe
ma stažisti su zakon!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Pregledao sam sve slike i sve pročitao, vidim da je super bilo a kako ne bi.
Nisam magao otvoriti tu novu stvar od Stona ali čitam da se svi sprdaju s njime i sa tom pjesmom tako da sigurno nisam ništa propustio.
Mogli bi se uhvatiti ozbiljnoga posla kad su već u studiju i radit na novom albumuCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
pajo wrote:anyway, if you hated Mike's Jingle Bells, wait till you hear this: http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=271892
mislim stvarno Stone legenda!
OMG!!! LOL
presmijesno... ton-ide... kamera-ide... crno bijela slika i curke koje vriste u prvim redovima...
stvarno presmijesno, ali respect za ideju... mislim, afroAm kandidat i cijela prica oko pjesme... go guys!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
pa taj novi stoneov pothvat mi je razvedrio dan:)I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
ej, ljudi! hoće neko facelift za 50ak kuna?
naime, bila sam jučer u profilu, išla
provjerit one cde. osim pj-a (ten+vs ko što je ana rekla:)) ima tu još bendova.
i ugledam ja aic - facelift i aic za 99 kn. e sad ja bi to kupila (nemam taj di je
tronogi :( peso na coveru), al kaj će mi dva facelifta? pa... hoće ko facelift?
0 -
Uzimam ja fejslift ako već nije otkupljen
Nemam ga...
A kamenku skidam kapu..Ili šešir
(jer treba imat muda ono pustit u javnost)
Up'šo se skoro od smija...Bar nešto vedro nakon 2 i pol smjene na poslićuDeath or glory!0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music