Pearl Jam in Zagreb!

13023033053073081290

Comments

• siljo
    siljo Posts: 2,203
    hej, hej...

malo imam vremena pa kopam po jeftinim letovima... pazi ovo:

12.06. Zagreb-Cologne, Germanwings, 15:20-17:10, 318kn
    12.06. Cologne-Katowice, Wizzair, 19:10-20:45, 279kn

znaci avionom do katowica za 600kn... otprilike ista cijena (cak i malo manja) kao i za vlak/bus varijantu... putuje se manje i udobnije jedino kaj se dosta kasnije dođe u hotel pa moramo cugat do kasno u noc :D

s druge strane, sigurno bi nam bilo superiška zekat se putem po vlaku i busu... no dobro...

Edit: e da... od sutra Germanwings nudi 250000 karata po 1EUR plus takse pa sam zato njuškao...

Edit2: e da... Jacques Houdek ima blog... http://jacques.bloger.hr/ ...nisam mogao odoljeti... :D
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    @ lestes, super ti je ta majica... :)

skinuh nekakav squeeze box, songs of the who u izvedbi PJ-a...vrlo zanimljiva kolekcija, neke pjesme su lošije kvalitete, ali ugodno za poslušat :)

i nives celzijus fahrenheit kelvin ima blog :Dhttp://nivescelzius.mojblog.hr/

I zadovoljan sam što nismo dobili Euro 2012, ne trebaju nam ti mega projekti u bližoj budućnosti, a i potajno se nadam da će ova ekipa u HNS-u polako otić u mirovine i ostavit svoje fotelje nekim novim i mlađim ljudima...
    Death or glory!

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    opet sam nešto zajebao....javim se kasnije sad moram maloga vodit na cijepljenje.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: e, meni je ovo teški mrak i LOL!!!! :D
    a mislim čak i da u Poljskoj koriste Vegetu! http://www.vegeta.pl/
  • pajo
    pajo Posts: 3,292

We have a winner! Genijalno!
  • lestes
    lestes Posts: 959
    došle su nam majice!! :):D:) sad mi je sestra javila!!
    al nejdem doma ovaj vikend :(
  • lestes
    pajo wrote:
    Iva:
    ma možda ja samo dramim oko majice jer nema licitarskog srca na njoj pa mi je to bed... :D

ha ha ed se penje prema licitarskom srcu! :D
  • lestes
    siljo wrote:
    bravo, bravo... tako nekako sam i ja zamislio... jedino, ne bi da se Ed vidi kao na fotki.. bolje mi je kad su samo obrisi... ono, maknemo boje, ne? e sad, s okvirom ili bez, bumo vidli... napravit cemo jos varijanti pa bu nekaj ispalo...

aj bok.. :)

ahaa kužim kužim... :) možda probam..
  • lestes
    Rijeka wrote:
    @ lestes, super ti je ta majica... :)

skinuh nekakav squeeze box, songs of the who u izvedbi PJ-a...vrlo zanimljiva kolekcija, neke pjesme su lošije kvalitete, ali ugodno za poslušat :)

hvala :o

skinula sam i ja to, al još nisam slušala.. nekak često gomilam muziku na
    kompu, a nikak da to preslušam... :rolleyes:
  • lestes

ovo je naaaajbolje!! predobro! hahaha :D:D još je ona avocado boja! :D:D

ispričavam se na 5 svojih postova zaredom :o malo sam prenaglila.... :D
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149

hahahahaha, definitivno ovo!

genijalno :D

(samo, može bez ovog 'you' na početku, da natpis bude identičan našem velebnom koncertnom transparentu :))
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    ne znam tko još ide u vlastitom aranžmanu iz zagreba do katowica/chorzowa, ali našla sam jednu vezu vlak/bus, koji ide malo kasnije nego što ide vlak/bus kojim idu siljo, pajo i ive.

možda nekima, kao meni, koji moraju štediti svaki slobodni dan, više paše početak putovanja u utorak navečer:

znači, bus iz zagreba za beč kreće u 23:00, u beču je u srijedu ujutro oko 6:00, a onda direkt vlak iz beča kreće u 9:08, u katowicama je u 13:55.
    dovoljno vremena za nać' stadion, nać' ekipu i izbjeć' sve one bendove prije PJ :D
  • siljo

aaaaaaaaaaaaaaaa! LOL!

skidam kapu (ne kuharu) :D

zakon... na plavu majicu, ha? ha?
  • siljo
    elcielo wrote:
    ne znam tko još ide u vlastitom aranžmanu iz zagreba do katowica/chorzowa, ali našla sam jednu vezu vlak/bus, koji ide malo kasnije nego što ide vlak/bus kojim idu siljo, pajo i ive.

možda nekima, kao meni, koji moraju štediti svaki slobodni dan, više paše početak putovanja u utorak navečer:

znači, bus iz zagreba za beč kreće u 23:00, u beču je u srijedu ujutro oko 6:00, a onda direkt vlak iz beča kreće u 9:08, u katowicama je u 13:55.
    dovoljno vremena za nać' stadion, nać' ekipu i izbjeć' sve one bendove prije PJ :D

meni je ovo super varijanta, samo ja bi krenuo dan ranije, znaci u PON navecer... tako bi bili u katowicama vec u utorak popodne i ostalo bi nam pregršt vremena za pogledati taj industrijski gradić :)
  • Dirty Frankk
    A ja sam mislio da mi slika nije prošla:)
    Vegeta Hrvatski proizvod, samo što nisam uspio na brzinu složiti pravi font od vegete, to se trebam malo pozabaviti, a i transparent iz Zagreba se uklapa super sa kuharom, (you can't find a better jam) meni je fora, ako se vi slažete mogu nastaviti sa ovom idejom jer ovo je samo skica.
    Trebat ću nači neku kvalitetniju sliku vegete jer ova sa interneta neće biti dobra na malo većem printu.
    A imam još jednu ideju samo je moram doraditi...pa ćemo vidjeti.
  • Dirty Frankk
    elcielo wrote:
    hahahahaha, definitivno ovo!

genijalno :D

(samo, može bez ovog 'you' na početku, da natpis bude identičan našem velebnom koncertnom transparentu :))

Naravno da može, ja sam mislio da je pisalo sa YOU. Zabuna :)
    Večeras ću pokušati složit još nešto kad spremim djecu u krevet :) pa se čujemo.
  • u2fan1975
    u2fan1975 Posts: 41
    Baš mi je drago da ima hvatskih PJ fanova i vidim da ste dosta aktivni.Vidim da pripreme za nastupajuće koncerte su u punom zamahu i to mi je drago čut.Pošto sam vidio da ste krenuli u izradu majica ja bih bio jako zainteresiran kad bi bile gotove ako nije problem.Evo neznam jeste li čuli ali pošto ste svi veliki fanovi kao i ja bez obzira na moj username:) ali po meni najbolje izvedena verzija RITFW iz Melbourna 1995-6 nisam siguran točno.

http://rapidshare.com/files/26848510/PEARL_JAM_-_ROCKIN_IN_THE_FREE_WORLD.mp3.html
  • potato girl
    potato girl Posts: 474

Ovo je predobro!!! :D

Svaka čast... :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...