Pearl Jam in Zagreb!

12362372392412421290

Comments

• killroy
    killroy Posts: 739
    Katowice ce bit preludo.

Ja bi isto Minhen, Katowice i London a Dusseldorf bi kao slag na tortu :D. Vienna isto moze....al to sad nije tolko bitno. Sutra je bitno zbog karata.
  • masni
    masni Posts: 1,657
    cifre ljudi, cifre :D:D:D

ima studenata ovdje, za razliku od vas zaposlenih, marljivih pj fanova :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Ma zašto je svima vama draži Munich od Dusseldorf-a????

Ja sutra uzimam London i Dusseldorf, Katowice imam i još čekam Italiju, a taj Munich mi previše komplicira život:):), ne znam njega ču sad stavit sa strane pa što bude.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Cifre, cifre...
    za ovih 5-6 koncerata mislim da mi barem milja eura ne gine :D

Eto ti cifre, onako grubo ;)
    I da se razumijemo, ovo sta malo radim, to ce sve ic na PJ, onda sam
    opet siromasna :o

Do sad sam bila UNEMPLOYABLE, pa sad nesto para ce lec i ode sve :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • cropdustress
    Ma zašto je svima vama draži Munich od Dusseldorf-a????

Ja sutra uzimam London i Dusseldorf, Katowice imam i još čekam Italiju, a taj Munich mi previše komplicira život:):), ne znam njega ču sad stavit sa strane pa što bude.

tko kaze da je meni Minhen drazi? NIje istina, ja bi na oba :D

Jedino je to sto je Minhen prije Katowica pa ono,
    dva koncerta u 2 dana, al opet taj bed i glupih 1000km udaljenosti.
    Zato bih ja oba, i da se nesto skombinira nekim busom, bilo sto :)

A onda cu i u Dusseldorf nekim cudom :)
  • masni wrote:

ja ti mogu rec za prošli put do beča i nazad u zagreb auton skucali smo samo goriva + 1 tjedna vinjeta oko 1500 kn (auto put se može štedit na 100km/h al' nije to to, mi smo ga derali oko 170 prosjek na autobahnu= cca 11lit/100km)
    hostel smo platili 3 dana 12€ po danu= 24 € cca 180 kn
    na spizu potrošiš nekih 300 kn + alkohol koliko ločeš...
    ne znan kako bi ti bolje dočarao expenses?!

šta te zanima točno?!
    First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
  • cropdustress
    ja ti mogu rec za prošli put do beča i nazad u zagreb auton skucali smo samo goriva + 1 tjedna vinjeta oko 1500 kn (auto put se može štedit na 100km/h al' nije to to, mi smo ga derali oko 170 prosjek na autobahnu)
    hostel smo platili 3 dana 12€ po danu= 24 € cca 180 kn
    na spizu potrošiš nekih 300 kn + alkohol koliko ločeš...
    ne znan kako bi ti bolje dočarao expenses?!

šta te zanima točno?!

Da, to je za JEDAN kocert. Ako su tu 3 ili 5, 6, onda se to naravno, povecava malo. Zato je mojih 1000 eura za 5-6 otprilike tocno.
    Ja sam prosle godine nekih 800 mislim, i to su bile karte, smjesta, 3 dana sa ETB i PJ merchandise :)
  • Da, to je za JEDAN kocert. Ako su tu 3 ili 5, 6, onda se to naravno, povecava malo. Zato je mojih 1000 eura za 5-6 otprilike tocno.
    Ja sam prosle godine nekih 800 mislim, i to su bile karte, smjesta, 3 dana sa ETB i PJ merchandise :)
    2 koncerta, vienna & ZG :)

zato pitan šta ga točno zanima....
    ...na merchandise možeš skucat 100 € ko ništa
    First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
  • lestes
    lestes Posts: 959
    masni wrote:

i ja student :( ovak, ono kaj sam ja uspela iskopati - busevi iz zg za munchen (jedan smjer) su oko 350kn, vlakovi su kao malo skuplji. poljaci organiziraju bus(eve) iz munchena za katowice i cjena bi bila 30-40 eura. kaj se tiče povratka iz katowica u zg pojma nemam
    + karte
    + sve ostalo...

a ako se organizira minibus, ne znam.

ja sam prvo namjeravala samo u munchen (frend mi tam živi), mislila sam s busom tam i natrag..
  • cropdustress
    2 koncerta, vienna & ZG :)

zato pitan šta ga točno zanima....
    ...na merchandise možeš skucat 100 € ko ništa

Pa ok, da.
    A ovo za merch, istina, i vise od 100eura, al nisam imala vise para :o:D
  • cropdustress
    lestes wrote:
    i ja student :( ovak, ono kaj sam ja uspela iskopati - busevi iz zg za munchen (jedan smjer) su oko 350kn, vlakovi su kao malo skuplji. poljaci organiziraju bus(eve) iz munchena za katowice i cjena bi bila 30-40 eura. kaj se tiče povratka iz katowica u zg pojma nemam
    + karte
    + sve ostalo...

ja sam prvo namjeravala samo u munchen (frend mi tam živi), mislila sam s busom tam i natrag..
    Let do Minhena iz Rijeke je 42 eura, znaci jeftinije i BRZE od busa :D

Al to je u subotu, a koncert je u utorak mislim. al ima se sto za vidjet tamo, pa :D
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    lestes wrote:
    + karte
    + sve ostalo...

Eto, ako se skupi nas Hrvata koji idemo samo do Katowica pa rentamo minibus mogu oni koji idu Munchen-Katowice do Munchena busom/avionom, do Katowica busom s Poljacima i nazad u Zg s nama. :)
  • lestes
    Let do Minhena iz Rijeke je 42 eura, znaci jeftinije i BRZE od busa :D

brže... tempting :D al treba prvo doć do rijeke ;)
  • Let do Minhena iz Rijeke je 42 eura, znaci jeftinije i BRZE od busa :D

Al to je u subotu, a koncert je u utorak mislim. al ima se sto za vidjet tamo, pa :D

Ali ispiti su karika koju mi +, studenti, ne možemo tek tako izbacit iz svog 'lanca'

kako je taj neko sazna za bus iz minkena u katowice za 40€
    odakle?
    povjerljivo?
    sigurno?
    da nije možda prerano?!
  • masni
    masni Posts: 1,657
    vidis, to se trazi :) salim se..

ma ne mislim trosit na nista pu + hrana + karte.. i mislim da bi put nekim drugim prijevoznim sredstvom bio isplativiji od voznje autom..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • cropdustress
    Ali ispiti su karika koju mi +, studenti, ne možemo tek tako izbacit iz svog 'lanca'

odakle?
    povjerljivo?
    sigurno?
    da nije možda prerano?!

http://www.skyscanner.net
    Ima svega.

A to nije bus, sorry, nego avion. :)

To je TOCNO.
  • lestes
    pajo wrote:
    Eto, ako se skupi nas Hrvata koji idemo samo do Katowica pa rentamo minibus mogu oni koji idu Munchen-Katowice do Munchena busom/avionom, do Katowica busom s Poljacima i nazad u Zg s nama. :)

to mi je već palo na pamet. kolko bi to koštalo otprilike? moram neki poslić naći ubrzo :D kolko se vi dugo mislite zadržat u poljskoj?
  • lestes

odakle?
    povjerljivo?
    sigurno?
    da nije možda prerano?!

pa javila sam se nekom liku s foruma jer sam pročitala da organiziraju prijevoz. neki poljski fanovi. pa mi je odgovorio da bi cjena bila oko 30 eura.

ispiti? heh. ja imam obavezni teren negdje u prvoj polovici 6. mjeseca. nadam se da se nebude poklopilo s koncertima...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    lestes wrote:
    to mi je već palo na pamet. kolko bi to koštalo otprilike? moram neki poslić naći ubrzo :D kolko se vi dugo mislite zadržat u poljskoj?

Sutra će se Iva raspitat koliko bi koštao neki minibus pa ćemo vidjeti, a za ostanak bi se valjda svi dogovorili koliko kome paše. Ne bi bilo zgorega ni tamo malo ostati (pa da nam 6. mjesec bude PJ koncert-sightseeing-PJ koncert-sightseeing= not bad at all). Vidjet ćemo, bude Iva sutra pitala za minibus pa ćemo znati. Osim ako već netko nema tu informaciju?
  • cropdustress
    pajo wrote:
    Sutra će se Iva raspitat koliko bi koštao neki minibus pa ćemo vidjeti, a za ostanak bi se valjda svi dogovorili koliko kome paše. Ne bi bilo zgorega ni tamo malo ostati (pa da nam 6. mjesec bude PJ koncert-sightseeing-PJ koncert-sightseeing= not bad at all). Vidjet ćemo, bude Iva sutra pitala za minibus pa ćemo znati. Osim ako već netko nema tu informaciju?

Ja nemam nis, al super ako Iva moze. HVALA.
    Vec nas ima nekih 10ak mi se cini samo od tu :D

A popunio bi se i bus vrlo lako, kazem vam.
    Sa ostalom ekipom koja ide :D