Kopenhagen zasad:
Soundcheck: Breakerfall, Light Years, Love Boat Captain, Hard to Imagine, Man of the Hour, Love Reign O'er Me
Preset: Throw Your Arms Around Me (Ed sam)
Main set: Long Road, Corduroy, Why Go, DTE, In Hiding, LBC, LROM, Severed Hand, Light Years, Marker In The Sand, Given To Fly, Breath, I Am Mine, Elderly Woman
definitivno glasam za jedan open air meet up, i to kad svi budu mogli, pa nek se cuje glas pearl jam fanova.. i do sijetla..
Potpisujem ovo kaj je masni napisal...
Što se tiče Danske - Long Road, In Hiding, Love Boat Captain i Love Reign O'er Me u jednoj večeri... Meni sasvim dovoljno za jednu žiloreznu seansu... :(
Ponovilo se jednog dana u Zagrebu...
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
Main set: Long Road, Corduroy, Why Go, Do The Evolution, In Hiding, Love Boat Captain, Love Reign O'er Me, Severed Hand, Light Years, Marker In The Sand, Given To Fly, Breath, I Am Mine, Elderly Woman, Hard To Imagine, Life Wasted, Porch
*viktor, nikola, u2fan - vas nisam baš dobro upoznala, ali mi je drago da uopće jesam... u2fan - žao mi je zbog venecije a btw odmah sam se tebe sjetila kad sam čula da je koncert odgođen... totalni zajeb, ali bit će ih još... i pearl jam je bolji od u2! shvatit ćeš to pod stare dane...
Nema veze mene nije izdao optimizam ipak sam bio prošle godine na 3 PJ koncerta ali ići ću ja i opet.A što se tiče tko je bolji po meni oba su benda zakon ali ipak prednost dajem mojoj najvećeoj ljubavi a to je U2 od mojih početaka pa do sada uvijek mi je bio na prvom mjestu a to i dokazuje "skromna" kolekcija koju imam i novaca i vremena koje sam potrošio na njih ali neću ja sad o njima jer to nije njihov forum.A ova 3 koncerta koja sam vidio prošle godine od Pearl Jama neću nikad zaboravit.A koliko sam ja bio zaluđen Pearl jamom i potošio para na njih pričat ću vam kad se vidimo.
Eto toliko za sada.Ove set liste nesmijem ni gledat bacaju me u depru.
Jooj znala sam da ce bit Love Reign O'er Me negdje along the way!
(aaaargh!) al steta kaj to nije bilo u minkenu, chorzovu il londonu... e, to sam fuuuul htjela cut uzivo al eto, mozda nekom drugom prilikom...sigh... nisu ni nasi koncerti bili za bacit...;)
JURASICEEEE!!!! - pa eto ja vise ne znam kaj bi ti rekla, za tebe cemo uvijek napeglat koggod treba - i hvala i tebi sto si sveprisutna (i prikljucujem se tvojim zahvalama - i svima ostalima sto su tu i sto skupa frikamo
Comments
Soundcheck: Breakerfall, Light Years, Love Boat Captain, Hard to Imagine, Man of the Hour, Love Reign O'er Me
Main set: Long Road, Corduroy, Why Go, DTE, In Hiding, LBC, LROM, Severed Hand, Light Years, Marker In The Sand, Given To Fly, Breath, I Am Mine, Elderly Woman
Tek sad skužih još i Edov Throw your arms....
i breath
Potpisujem ovo kaj je masni napisal...
Što se tiče Danske - Long Road, In Hiding, Love Boat Captain i Love Reign O'er Me u jednoj večeri... Meni sasvim dovoljno za jednu žiloreznu seansu... :(
Ponovilo se jednog dana u Zagrebu...
Stvarno ne mogu vjerovat, koja setlista... Zakon!!!
me too
ponovilo se jednog dana u pulskoj Areni
edit..uvijek kasnim
stvarno nevjerojatno!
Sekunde, hebi ga
Nemam niš ni protiv toga...
vjerojatno za kraj main seta
Main set: Long Road, Corduroy, Why Go, Do The Evolution, In Hiding, Love Boat Captain, Love Reign O'er Me, Severed Hand, Light Years, Marker In The Sand, Given To Fly, Breath, I Am Mine, Elderly Woman, Hard To Imagine, Life Wasted, Porch
Strasna setlista!
edit...opet kasnim
Nema veze mene nije izdao optimizam ipak sam bio prošle godine na 3 PJ koncerta ali ići ću ja i opet.A što se tiče tko je bolji po meni oba su benda zakon ali ipak prednost dajem mojoj najvećeoj ljubavi a to je U2 od mojih početaka pa do sada uvijek mi je bio na prvom mjestu a to i dokazuje "skromna" kolekcija koju imam i novaca i vremena koje sam potrošio na njih ali neću ja sad o njima jer to nije njihov forum.A ova 3 koncerta koja sam vidio prošle godine od Pearl Jama neću nikad zaboravit.A koliko sam ja bio zaluđen Pearl jamom i potošio para na njih pričat ću vam kad se vidimo.
Eto toliko za sada.Ove set liste nesmijem ni gledat bacaju me u depru.
(fakat ga puno sviraju ove godine)
Jooj znala sam da ce bit Love Reign O'er Me negdje along the way!
(aaaargh!) al steta kaj to nije bilo u minkenu, chorzovu il londonu... e, to sam fuuuul htjela cut uzivo al eto, mozda nekom drugom prilikom...sigh... nisu ni nasi koncerti bili za bacit...;)
JURASICEEEE!!!! - pa eto ja vise ne znam kaj bi ti rekla, za tebe cemo uvijek napeglat koggod treba - i hvala i tebi sto si sveprisutna
bas komentiramo, jedna on najpozitivnjih ako ne i najpozitivna njhihova ;:)