*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Comments
-
Hú elég brutális petíciókkal rukkoltak elő néhányan...íme egy kis ízelítő:
Paris Hilton koncertezzen Magyarországon!!!
A csacska angyal sztárjai magyarországra jöjjenek
Egy órás BARÁTOK KÖZT!!!
Ne legyen TOKIO HOTEL koncert M.O.-n!!!!
LLJunior jöjjön Szegedre koncizni!
EGYESÜLJÖN ÚJRA A GUNS N' ROSES!
cigányok elűzése Európából!!!
A végén még kiderül, hogy Tibi bácsi a mi kívánságunkat tudja majd legkönnyebben elintézni:):d ÁMENBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
lilinger wrote:Dehogy! Arra, hogy nem tudják az emberek, mennyire szeretik a PJ-t!
...és majd mikor meglátják, hogy jönnek, megveszik a sok jegyet és örjöngeni kezdenek majd és akkor majd alig várják, Te meg egy életre büszke lehetsz magadra, hogy nem csak a szád járt, hanem cselekedtél is!
Hm, készüljetek föl, hogy a #1 számú VIP belépőmmel magammal rángatlak majd titeket a színpad mögé!!!!!:DBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:Hm, készüljetek föl, hogy a #1 számú VIP belépőmmel magammal rángatlak majd titeket a színpad mögé!!!!!:D
Basszus, az udvarhölgyeknek nem jár VIP-pass? Akkor minek csinálom?I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
mindegy, én majd beviszlek titeket mindkét bulira!!!!!! Gondolom a Népstadion rázósabb lesz, de megoldjuk:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:mindegy, én majd beviszlek titeket mindkét bulira!!!!!! Gondolom a Népstadion rázósabb lesz, de megoldjuk:)
Szavadon foglak!
Na, hát akkor ennek fényében kívánok jóéjt!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Há! MÁR 69!:D
Örömmel látom a barátaim nevét is!:)
Na jóéjt!Zagreb 09/06
Katowice 06/07
www.postnobills.hu0 -
Ricsard wrote:Hm, készüljetek föl, hogy a #1 számú VIP belépőmmel magammal rángatlak majd titeket a színpad mögé!!!!!:D
igen igen igen én is azért akarom többek között NAGYON hogy kis hazánkban lépjenek fel, mert van egy olyan érzésem, hogy tudnék intézni bekksztédzs pásszt ...de ha te is , akkor a lényeg, hogy mi mind ott leszünk, velük, hátul ...jajjjjj, lehet hogy már alszom...? zsuzskaaaa ébredj feeeel
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Manoo wrote:Há! MÁR 69!:D
Örömmel látom a barátaim nevét is!:)
Na jóéjt!
Én meg jól elküldtem a barátaimnak...öröm is látni, hogy aláírják, ne de Hans Castorpként??? Ugyan mááááááááár! Hát ennyire számíthatok rájuk!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
NAGYON JÓÓÓ!!!! VÉGREEEEE!!!!!
én vagyok a 113-as...de már 122-nél tart a számláló...:-))))))1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
Most éppen 163!!!!!!!!!!
na, lassan összejön a szükséges 1000 szavazat!!!!!!!!!!
(amit persze önkényesen én szabtam határként):dBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Srácok! Őszintén??? Nem gondoltam volna...mingyá 200!!!!!
...és most üssetek!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
207!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0
-
lilinger wrote:Srácok! Őszintén??? Nem gondoltam volna...mingyá 200!!!!!
...és most üssetek!
és túlléptünk a bűvös kétszázon...)))))
én nem vagyok túl hatékony, akiknek én szóltam azok közül kb 2-en írták alá, de ez azt jelenti, hogy amint képes vagyok rájuk nagy hatást gyakorolni, a mostani szám megugrik...stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:és túlléptünk a bűvös kétszázon...
)))))
én nem vagyok túl hatékony, akiknek én szóltam azok közül kb 2-en írták alá, de ez azt jelenti, hogy amint képes vagyok rájuk nagy hatást gyakorolni, a mostani szám megugrik...
Nekem 5 van tutiba...egy meg a Hans Castosrp...és büszke is rá!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
18:00, Szerda (január 10.), Filmmúzeum
Album show - Régi idők popzenéje
Az epizód ismertetése: Inxs, Pearl Jam
Öregszünk-e?:D:D
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:18:00, Szerda (január 10.), Filmmúzeum
Album show - Régi idők popzenéje
Az epizód ismertetése: Inxs, Pearl Jam
Öregszünk-e?:D:D
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
erre nem tudok reagálnistood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
basszus gyerekek, teljesen le lettem oltva a zajlik.hu - n ahova nagy lelkesen beírtam a petíciót...stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
-
GyöngyLekvár wrote:basszus gyerekek, teljesen le lettem oltva a zajlik.hu - n ahova nagy lelkesen beírtam a petíciót...
Mi bajuk?
Jelzem, kezdenek jönni a fake aláírók...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Ricsard Drága!
Hova tűnt a petíció? Vagy csak nekem nem jelenik meg??? Aggódom...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Ricsard Drága!
Hova tűnt a petíció? Vagy csak nekem nem jelenik meg??? Aggódom...
dont fos, ott van az226
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 278 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music