*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Comments
-
shinning wrote:olvastátok máááárrr??????!!!!!!!
Lengyel fórumban a legfrissebb hír:
"Polish biggest newspaper 'Gazeta Wyborcza' announced that Pearl Jam WILL play in Chorzow on Slaski Stadium on 13th of June. As they said this is sill an unnofficial info - band is going to run a press conference at the end of January and announce details of 2007 Europe tour."
mi lett a peticiónkkal????????????????????
igen de én még nem merek hinni ... hát ti? (mondjuk gondolatban már felvettem és leraktam minden vizsgán júni 10 előtt)
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:oki i really dont understand this, but i've been to argentina and buenos aires in particular, and i have to tell you, that is the lovelies city i've ever seen, and people are great as well! so, my friend, what did you want to tell us...?
My post :
Hi people, is everithing fine there??
How it goes??
Is true that hungary girls are realy gorgeous??
Cheers
Besides, I just wanna say hi to those who loves the same music whitout speak a word in the same lenguage.
Just that.Bs As 25-26/11/05
Q VUELVAN YA YA YA!!
D!!ego )))0 -
ARGENTJAMMER wrote:My post :
Hi people, is everithing fine there??
How it goes??
Cheers
Besides, I just wanna say hi to those who loves the same music whitout speak a word in the same lenguage.
Just that.
Me mató tu post original
Hi to the hungary folks as well!!!!!!!!y la banda de Guille... cuando toca?0 -
Buru wrote:Me mató tu post original
Hi to the hungary folks as well!!!!!!!!
ajajaja
ok, pero cmo les traduzco les baila, posta y minas??
You got me!!
Che Marina, no te parece q en el idioma hungaro son todas puteadas??Bs As 25-26/11/05
Q VUELVAN YA YA YA!!
D!!ego )))0 -
ARGENTJAMMER wrote:ajajaja
ok, pero cmo les traduzco les baila, posta y minas??
You got me!!
Che Marina, no te parece q en el idioma hungaro son todas puteadas??
jaja un poco si, pero porque no entiendo nada
hey... I want to learn some hungarian
how do you say: Hello, my name is Marina?
I knew a hungarian folk song, it was beautiful
from the musical Chess (is it an actual song?)
Minden vagyam visszaszall
Oda hol az edes hazam var
Zold erdo viragos ret
S all a regi regi hazam meg
Tudom egyszer visszeterek en
Wissza meg, vissza meg
Bujdosasom veget er
S itt vagyok ujra
Szep hazamban en.
Nem csabit a messzeseg
Nem csabit a nagyvilag
Elmult minden kisertesem mar.
Tudom itthon vagyok
Vegre mar, vegre mar
Bujdosasom veget ert
S itt vagyok vegre
Szep hazamban en.
PS. Hope you get live Pearl Jam!!!!!!!y la banda de Guille... cuando toca?0 -
Buru wrote:I knew a hungarian folk song, it was beautiful
from the musical Chess (is it an actual song?)
Naaaaah, dejate de joder, no podes saber una cancion hungara!!!Bs As 25-26/11/05
Q VUELVAN YA YA YA!!
D!!ego )))0 -
I cant tell what you guys are saying but my ancestors are from Hungary (my last name is Dezso) so whatever you are into sounds good to me!|9.5.93Gorge|2.6.95Moore|5.7.98AROSpace|7.21.98Seattle|7.22.98Seattle|10.21.00PHX|11.5.00Seattle
|11.6.00Seattle|6.6.03Vegas|6.7.03PHX|5.25.06Boston|7.22.06Gorge|7.23.06Gorge|9.21.09Seattle|9.22.09Seattle |10.6.09LA|11.19.13PHX|11.29.13Portland|12.6.13Seattle |10.22.14Denver| 8.8.18 Seattle | 8.10.18 Seattle
EV Solo |7.15.11 Benaroya|7.16.11 Benaroya|4.13.12PHX|10.30.14Redmond|
TOTD 11.11.16 San Fran0 -
Yo entiendo bastante bien lo que hablais pero no he practicado espanol para decadas por mis estudios muy aburridos en el uni. Si quieres visitar más aqui estaría contenta!
más:
Szal ez a turné már ennyire közel lenne...igazából ha az emberekbe lenne elég erő, talán mehetne egy a petiononline.com-on az legalább biztos nem xarik be! De nem tudom, hogy a népek újra aláírnák e, ill. nem vállna e petició hiteltelenné. Amúgy meg én végig jobban szerettem volna a zenekarnak eljuttatni, mert a magyar koncertszervezőkben egy fikarcnyit nem bízom.
ps.vége a vizsgáknak
Dezso you are also welcome here. It doesn't even matter if you are from hungary or you have any connection with the country. Everyone is invited!:)Zagreb 09/06
Katowice 06/07
www.postnobills.hu0 -
ARGENTJAMMER wrote:
yes it is abso-fucking-lutely true indeedstood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
ARGENTJAMMER wrote:Naaaaah, dejate de joder, no podes saber una cancion hungara!!!
jaja si, solamente se 1
yes, indeed I know 1 hungarian song (I think)
Hello to the hungarian jammersy la banda de Guille... cuando toca?0 -
Manoo wrote:Yo entiendo bastante bien lo que hablais pero no he practicado espanol para decadas por mis estudios muy aburridos en el uni. Si quieres visitar más aqui estaría contenta!
Dezso you are also welcome here. It doesn't even matter if you are from hungary or you have any connection with the country. Everyone is invited!:)
Tu habla como Tarzan para no practicar mucho. Visitare mas aqui para tu estar contenta!
Si tu quiere poder hablar para msn messenger, davdpolo@hotmail.com
Yo no entender 1 solo palabra en tu idioma, yo reir mucho para escribir de esta modo.Bs As 25-26/11/05
Q VUELVAN YA YA YA!!
D!!ego )))0 -
oké, mielőtt ellopják a topic-unkat, egy kérdés: ki jön lengyelországba juni 13-a körül...?????????
)))) én nagyon úgy néz ki, hogy igen!!!!!
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:oké, mielőtt ellopják a topic-unkat, egy kérdés: ki jön lengyelországba juni 13-a körül...?????????
Még gőzöm sincs a vizsgáimról, de igazából ÉNÉNÉN!:D meg elvileg még 2en biztosan mennénk! Azért jó volna ha vhol, hivatalosan a zenekar is bejelentené, az lenne a tuti!Zagreb 09/06
Katowice 06/07
www.postnobills.hu0 -
GyöngyLekvár wrote:oké, mielőtt ellopják a topic-unkat, egy kérdés: ki jön lengyelországba juni 13-a körül...?????????
Csak nem útitársakat keresel?????:D:D
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Csak nem útitársakat keresel?????
:D:D
egyelőre általános érdeklődés...
voltam már csapattal meg egyedül is, ha ez a koncert megtörténik, én tuti ott leszekstood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:egyelőre általános érdeklődés...
voltam már csapattal meg egyedül is, ha ez a koncert megtörténik, én tuti ott leszek
Tudom, már elcsépelt...de én meg anyámmal voltam:D:D
Viszont azon jár az agyam, hogy hogy tudnám megoldani, hogy ott legyek...szerda...ráadásul vizsgaidőszak, ami a munka meg a suli miatt is szar. Nemtom...rohadtélet.
Tiszta kiakadás...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Tudom, már elcsépelt...de én meg anyámmal voltam
:D:D
Viszont azon jár az agyam, hogy hogy tudnám megoldani, hogy ott legyek...szerda...ráadásul vizsgaidőszak, ami a munka meg a suli miatt is szar. Nemtom...rohadtélet.
Tiszta kiakadás...
betegszabi...?ezügyben kérdezd ricsardot, nagyon profi...
Én sajnos nem tudok kamuzni. Mondtam nem jövök, kérdezték miért, mondtam sürgösen külföldre kell mennem, kérdezték miért, mondtam PEARL JAM koncertre! Erre csak azt tudták mondani, hogy "Jaaaa, jóóó!"
Idén talán vizsgákra tekintettel egy kicsit ügyeskedni kell majd...Zagreb 09/06
Katowice 06/07
www.postnobills.hu0 -
Sziasztok!
Én továbbra is szkeptikus vagyok egy csöppet, de ha tényleg jönnek (akkor is ha netalán kis hazánkat is becélozzák), nekem semmi sem jöhet közbe!!!!!
Olvasgattam ezeket a jajj-jajj vizsgaidőszakom lesz szövegeket...én meg lehet, hogy aznap vagy másnap fogok érettségiztetni, és a másik munkahelyem sem fog elengedni...na és???:) majd krákogok a dokinál, meg a főnökeimnél, amikor közölni fogom velük a betegségemről szóló lesújtó híreket!!! Közben meg Hawaii, Dizsi, szánsájn, yeaaah!!! Úgyhogy mindenki koncentráljon arra, hogy megfelelő mennyiségű dellát szedjen/tarháljon össze júniusig! És persze állítsuk ujjainkat csuri állásba!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
nemtudomnemtudom...a lengyeles forumban sokan írták azt, hogy az lesz az egyetlen kelet-közép európai koncert!:( Szal ha a lengyel konci igaz, akkor valszeg nálunk nem lesz semmi még, ha nem igaz akkor megint ott vagyunk, mint az elején, hogy semmi sem biztos!
Najó igazából mindig így lesz, ki kell várni, amíg vmi teljesen hivatalos forrás be nem jelenti.
Azonban a legyel ticketpro-nál már állítólag lehet elővételben venni!
... http://www.ticketpro.pl/index.php?lang=PL&event=250 ...Zagreb 09/06
Katowice 06/07
www.postnobills.hu0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 275 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs