Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
meni je prijatelj bas iz indjije
mislim da ce u indjiji biti puno bolja atmosfera nego u udinama, minimalac 50000 ljudi (jer je kao sto je receno 20000 otislo u prva 2 dana!!!)...
cemo da vidimo..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Ja idem u Udine preko Urban travela, jer ne mogu naći kartu za teren, preko new sounda su ostale samo tribine, a prvotni plan je bio da idem autom...
575 kuna iz Rijeke
A tko zna, možda odem i u Srbiju...Death or glory!0 -
Iva: Šta je? Posterska kriza?
Mi danas idemo na Majke pa javimo kako je bilo. Tko još ide?0 -
killroy wrote:Ej ljudi, jel planira tko iz zg ici na RHCP u Indjiju (Bg). Karte se izgleda opako prodaju. Otislo je vec 20000 karata. Pa me sad zanima jel da cekam Eventim ili neki od nasih distributera da puste karte u prodaju il da kupim preko neta. Nekako se nadam da ce Eventim organizirat bus (vec imaju za Udine, pa ne vidim zasto ne bi i za Bg, jos bi im se vise isplatilo), pa mozda bolje pricekati.
ja sam skoro narucila karte preko ticketline.hr .. al na svu srecu nisam!! vidla sam da su karte 190 kuna...frend mi javio da su se iselili..niko se ne javlja na telefon..tak da nemojte preko ticketline...!!!
ja ciljam na pouzdaniju varijantu : reci frendu u novom sadu da kupi kartu/e... al sve u svemu ide se...:)
i vidimo se na majkama...ovaj put nemam onaj veliki fotic...isti je u vinkovcima...mozda vas poslikam malo...ak bum vas vidla...
...how i choose to feel...is how i am....0 -
jedna molba. pearl jam biografija na hrvatskom jeziku. dobra, opširna. bio bih jako zahvalan na linku.0
-
goff wrote:jedna molba. pearl jam biografija na hrvatskom jeziku. dobra, opširna. bio bih jako zahvalan na linku.
Sto te zanima? Pitaj."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Iva: Evo kako sam u našoj maloj obitelji ipak ja malo veći fan Majki mene dopalo da pišem review. Sve u svemu koncert je bio MRAK!!! Pravi rokerski s početka devedesetih!
Imao je sve - sve oko nas je bilo crno (Tvornica), milijarda flaša po podu (doduše izostala su pijana djeca - ranijih godina smo valjda to bili mi svi, a sad smo kao zašli u ozbiljnije godine pa se manje i pije, I guess), nismo mogli disat i jedino što je bilo za disanje je bio dim cigareta.
Majke - ZAKON - svirka premrak, Baretov glas i pjevanje premrak, nešto svašta je doduše trkeljao između pjesama, ali nismo ništa skužili, a on je bio super nabrijan pa je trkeljanje zapravo isto bilo super!
Bile su prisutne i ostale komponente rock koncerta s početka devedesetih - krv i suze!Naime Bare si je, valjda ponesen time kako je super koncert
, još pri samom početku zveknuo flašu u glavu što je potreslo Zokijeve nježne osjećajčiće pa se skoro skupio sa stagea. Dakle, skoro su se opet raspali pred našim očima. No, Bare je bio super cool (a znaš da je vrag odnio šalu kad Bare mora biti taj koji je cool
) pa je smirio stvar i objasnio mu da je sve to rock 'n' roll.
Anyway, setlista mrak (a suprug mi ju je i nabavio pa ćemo ju sutra skenirat da vidite kaj je bilo), ekipa u transu i koncert lom!
Jedino što je kvarilo dojam je bio dosta dobar light show koji nikako nije uspio upast u kontekst...0 -
goff wrote:jedna molba. pearl jam biografija na hrvatskom jeziku. dobra, opširna. bio bih jako zahvalan na linku.
ne znam od kolike će ti koristi bit, ali evo jedan link na koji sam naletio jednom
http://mapmf.pmfst.hr/~mkodru/Death or glory!0 -
siljo wrote:tek sad sam skuzio ovo pitanje... zabrijao sam da mislis na postere... rekoh, kaj se neki posteri kupuju?
Što se tiće postera ja sam trenutno u toj fazi, sve kupujem...samo što me ljuti što odabir postera nije ni približno onim najboljima i stavljaju jedan po jedan tako da za svaki plačam 11 dolara poštarine :( porco juda, i imam veči rizik da se izgube ili unište.
Nadam se da neće biti taj slučaj jer u protivnome ne znam kako bi 10c reagirao na žalbu???
U narednih mjesec dana ču ih valjda početi primati...jedva čekam.
Usput sređivam moju radionu, širim je u prodajni-radni prostor i onda ču krenut u fazu okvirivanja i poslagat ih po cijelom prostoru..ljudi neće znati jesu li došli u neku radionu ili PJ fan club:)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Bok svima!
Opet sam sanjala PJ koncert u Zagrebu, ali ne onaj prošli nego neki budući. Ako me sjećanje ne vara, radilo se o ljetu... Ovom...Uglavnom, koncert je bio u nekom manjem prostoru (tipa Pauk)
i bila sam s frendicom u prvom redu i onda se za vrijeme svirke frendica popela na stejdž i otpjevala nekoliko pjesama s Edijem, al fora je u tome što ta moja frendica uopće ne voli Pearl Jam, pa u skladu s tim ne zna ni njihove pjesme...
Bit će da sam malo pukla...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
pajo wrote:Majke - ZAKON - svirka premrak, Baretov glas i pjevanje premrak, nešto svašta je doduše trkeljao između pjesama, ali nismo ništa skužili, a on je bio super nabrijan pa je trkeljanje zapravo isto bilo super!
Bile su prisutne i ostale komponente rock koncerta s početka devedesetih - krv i suze!Naime Bare si je, valjda ponesen time kako je super koncert
, još pri samom početku zveknuo flašu u glavu što je potreslo Zokijeve nježne osjećajčiće pa se skoro skupio sa stagea. Dakle, skoro su se opet raspali pred našim očima. No, Bare je bio super cool (a znaš da je vrag odnio šalu kad Bare mora biti taj koji je cool
) pa je smirio stvar i objasnio mu da je sve to rock 'n' roll.
mislim da nikad na koncertu nisam bio ovako mokar (thnx to tvornica)
sretni smo kaj si nismo noge srezali na onom sloju stakla od pivskih boca koji je bio po podu
svirka... mrakača!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:mislim da nikad na koncertu nisam bio ovako mokar (thnx to tvornica)
sretni smo kaj si nismo noge srezali na onom sloju stakla od pivskih boca koji je bio po podu
svirka... mrakača!
Je, od ovoga sam vise mokar bio samo na PJ-u u Bologni.
Evo scana setliste od jucer. Odsvirali su 28 stvari!
http://picasaweb.google.com/pearljam.tour.2006/Other/photo#5040313331000962626
Edit: na kraju nisu svirali 'Hajde pleši sa mnom', a 'Iz sve snage' su svirali u bisu, prije 'Mršavog psa'0 -
napisala sam neku recenziju koja je stavljena na groupie.hr!! pisala sam ju u 2 ujtro...cim sam dosla doma!! zaboravila sam par stvari...jedna od njih je spomenuti bubnjara - alan tibljaš.... slike buju uskoro..... al all in all - predobro..... mislim da bi u tvornicu trebali staviti jedno 20-30 klima uređaja il bilo kaa samo da nije tak vruće.... pozdraf ......how i choose to feel...is how i am....0
-
Ekipa, di ste?
Pitanje.
Tko je od vas rezervirao 6 a tko 10 dorm room za Minhen?
Pitam jer je ekipa sa ETB-a vecina u toj 10, te se vec kontaktiralo
Wombats. Sad, dvoje ljudi su u 6 dorm room, tako da sam
rekla da mozemo mailat njihova i imena vas koji ste isto u 6
da budete zajedno. moze?
Samo ne mogu se sjetit tko je gdje...Znam da je Domagoj 6,
a ostali..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Ekipa, di ste?
Pitanje.
Tko je od vas rezervirao 6 a tko 10 dorm room za Minhen?
Pitam jer je ekipa sa ETB-a vecina u toj 10, te se vec kontaktiralo
Wombats. Sad, dvoje ljudi su u 6 dorm room, tako da sam
rekla da mozemo mailat njihova i imena vas koji ste isto u 6
da budete zajedno. moze?
Samo ne mogu se sjetit tko je gdje...Znam da je Domagoj 6,
a ostali...
juarasica, ako se ne varam...ali onda valjda i Sintija?!?0 -
killroy wrote:juarasica, ako se ne varam...ali onda valjda i Sintija?!?
A Dirty Frank, tj. Niko? Da onda mailamo za vas i nasih dvoje prijatelja, jedan decko iz Australije i cura iz Njemacke. Nju osobno i poznajem, a mislim da
ce se neki nje sjecat, Marit
Pa ako vam nije bed onda da vas sve stave u jednu 6 dorm room,ha?
To vas je tocno 6 mislim"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Ja sam u 10 dorm room, pa ako slažeš ekipu računja molim te i na mene.
Hvala, pozdravCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music