da, moram lešinariti kad mi gora polovica nije k'o tvoja... ali, imamo još vremena za letenje ako smo još uvijek na ground zero...
ma bila sam danas opet na jednom sprovodu (od kolegice tata imao infarkt i doviđenja) i opet si ja mislim NE TREBA ODGAĐATI KONCERTE ZA SUTRA... nikad ne znaš što sutra nosi... meni moj supružić kaže da sam sebična i da mislim samo na sebe (zato vi parovi koji volite PJ imate dodatnu sreću da dijelite istu strast)... ali nije to baš tako... da on zna koja je to sreća, ne bi to govorio, ali tako mi je kako mi je... sama sam ga odabrala... mislim, ima on puno drugih kvaliteta... enjoy life as much as you can for as long as you can... moj moto...
Iva: slažem se s tobom (ja sam danas čula da je frendica od moje kolegice koja se trebala u subotu udati imala spontani, a ja sam bila u posjeti frendici od moje sestrične koja je nakon što je išla operirati rak dojke saznala da mora 'ubiti' i jajnike i svaku nadu da će imati djece jer bi joj hormoni inače mogli 'nahraniti' novi rak). dakle, life can seriously suck i zato ne treba sam sebi nametati dodatne prepreke pored ovih koje dođu same od sebe.
tako smo nekako i mi odlučili da idemo, a da se sve ostalo već nekako može riješiti...
Ajme zakon ljudi!!! Jeee! ful mi drago da ste uspjeli jer to znaci da it can be done! (Narafski zavidim vam isto za poludit, al bit ce jos koncerata
Imate neki sport billy bag, il tak nes?? Pliz?
Uživam čitati nove teme pavijana nabrijanih na povećanje cijena karata i na to što se server srušio pa je netko ostao bez karata..NYC residents should be first!!!
a kad smo vec u crnjacima nekim, ak ste citali u novinama ona nesreca na zrinjevcu s tramvajem.. e pa, sva 4 decka u autu su iz kutine, odrastao s njima.. ova 2 sto su iza sjedila nisu ozljeđena, al ova prednja 2 su u vinogradskoj.. life totalno sucks i zato jebeno iskoristite ovo putovanje..
i svako drugo koje vam se pruzi..
pozdrav svima
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Uživam čitati nove teme pavijana nabrijanih na povećanje cijena karata i na to što se server srušio pa je netko ostao bez karata..NYC residents should be first!!! http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=278502
znaš što, ja se zapravo slažem s likom i njegovim postom.
potpuno razumijem njegovu frustraciju.
zbog raznoraznih razloga ljudi si ne mogu priuštiti slobodne dane i pratiti PJ na turneji. bilo to zbog posla, faksa, novca, name it.
i onda, PJ dolazi u tvoj grad, ti sav sretan, želiš ih vidjeti, sa šefom si se već dogovorio da te s posla pusti u 17h, a ne u 19h, i onda, PAF, ne dobiješ karte jer se site srušio.
po meni, ako si već u fanclubu, trebaš po defaultu imati 2 karte osigurane za show u svom gradu/državi, a za ostale strepiš pred računalom i k'o blesav klikaš 'refresh'.
mene je slična situacija izbezumila u zagrebu.
naime, 26.9. sam jedva dobila slobodan dan da bih mogla doći oko 1 i stati u red kako bih mogla biti u prvim redovima, i kako bih u tom istom redu mogla dočekati svoju sestru koja je sa mnom dijelila tenclub karte i koja pred dvoranu nije mogla doći prije 3-4 jer je imala ispit.
ali ne, 'uvijek-iste-face-u-prvim-redovima' su bile tamo od tko zna kad ujutro i rekli mi da se upišem u onu famoznu listu čekanja, a da sestra kad dođe, stane u red. tu sam po***dila i uspjela nekako izboriti da sestra bude sa mnom. ali vrlo, vrlo teško.
ne bih sad ulazila u opravdanost liste čekanja, to je potpuno druga priča, ali, mora ti biti malo zlo od faca koje su već vidjele 10 koncerata u prvim redovima prije nego što su došli u tvoj grad, i onda ti uskraćuju to isto pravo.
želim reći, netko nije manji PJ fan samo zato što ne može doći pred dvoranu u 6 ujutro.
sjećam se da sam o ovome već raspravljala s jurasicom koja je smatrala da baš i nisam u pravu. tako da vjerujem da ima i potpuno drugačijih mišljenja od ovoga.
ipak, morala sam ubaciti svojih par centi.
Iva: Neka si ubacila svojih par centi i dobro je da jesi, ali ja se ful ne slažem da je itko po ikakvom kriteriju više entitled da dobije karte igdje. Idealno bi bilo kad bi svi 10c mogli dobiti kartu, ali to jednostavno nije moguće jer bi na nekim mjestima (NY, London i sl.) tada u obzir dolazili samo veeeeeliki stadioni. Dakle, to nije moguće.
Svaki, ali baš svaki drugi kriterij osim čiste sreće bi po meni bio nepošten. Jer koji kriterij izabrati: seniority, mjesto rođenja, mjesto življenja? Koji god da izabereš nije fer jer uvijek netko može imati objektivan razlog zašto nije ranije bio član 10c ili što ako se netko rodio i cijeli život živio u New Yorku, ali je baš prije tri mjeseca odselio na Maldive itd. itd. A kako bi točno 10c i provjeravao gdje tko živi?
Ovako svatko tko hoće može probati kupiti karte, a to koji browser ili kakvu vezu netko ima stvarno nije nešto čime bi se 10c trebao opterećivati. Na svakom je fanu da se najbolje snađe kako zna i umije i da odredi koliku 'žrtvu' želi/može podnijeti za odlazak na jedan koncert.
E sad, da je možda mogao biti jači server, valjda je mogao, to već fakat ne znam...
Ja sam općenito protiv toga da se po ikojem kriteriju ikome ograničava mogućnost da kupi karte. Jer npr., postavi si pitanje što bi bilo da je netko od nas pijani milijarder koji ima para platiti cijeloj ekipi put na West Coast na EV solo tour, a karte mogu kupiti samo sjevernoamerički članovi! I di bi onda bili?
Pozdrav svima, u zadnje vrijeme malo sam na netu, što radi odmora a što radi tuge jer ne mogu praviti društo ekipi koja ide na turneju, lakše mi je prolaziti kroz ovu agoniju bez neta a porch sigurno neću otvarati sljedeća 2 mjeseca.
Sve u svemu ja sam se pomirio sa tom činjenicom da nema ništa od koncerata ali mi je jako drago da ćemo imati prestavnike i to u MSG.
Svaka čast sretnoj trojki...bring the flag with you!!!
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Iva: Neka si ubacila svojih par centi i dobro je da jesi, ali ja se ful ne slažem da je itko po ikakvom kriteriju više entitled da dobije karte igdje.
kužim sve što želiš reći, ali po meni taj 'probaš-bilo-šta-pa-što-ubodeš' jednostavno nije u potpunosti fer sistem.
ja sam i dalje za residence kao kriterij za odabiranje jednog para krata po svom izboru. ovdje, naravno, govorim o članovima fancluba. koji su, po defaultu, zainteresiraniji za bend od onih koji nisu u fanclubu.
po meni je to svakako najmanje nepošten od svih nepoštenih kriterija.
ili da to ovako sročim:
da su se za zagreb sve karte prodavale online, i da ih ti ne uspiješ kupiti, što zbog servera, što zbog bilo čega drugoga, ili, na kraju krajeva, zato što u tih 18:00 u koliko počinje prodaja zbog nečega teoretski ne možeš biti pred računalom, i ne uspiješ nikako dobiti karte za show u zemlji u kojoj živiš, iako plaćaš tenclub članarinu, jel bi ti to bilo fer?
a kad smo vec u crnjacima nekim, ak ste citali u novinama ona nesreca na zrinjevcu s tramvajem.. e pa, sva 4 decka u autu su iz kutine, odrastao s njima.. ova 2 sto su iza sjedila nisu ozljeđena, al ova prednja 2 su u vinogradskoj..
ili da to ovako sročim:
da su se za zagreb sve karte prodavale online, i da ih ti ne uspiješ kupiti, što zbog servera, što zbog bilo čega drugoga, ili, na kraju krajeva, zato što u tih 18:00 u koliko počinje prodaja zbog nečega teoretski ne možeš biti pred računalom, i ne uspiješ nikako dobiti karte za show u zemlji u kojoj živiš, iako plaćaš tenclub članarinu, jel bi ti to bilo fer?
Iva: kužim sad di se ne slažemo. meni bi to bilo fer jer ne mislim da je stvar 10c-a di sam ja kad karte idu u prodaju i zašto sam tamo, a ne pred kompom. I isto tako smo cijelo vrijeme računali da je jaaaako velika šansa da ne dobijemo karte za MSG i da ćemo ih tada probati kupiti preko Ticketmastera, a da niti tada nećemo uspjeti. Isto tako nismo uspjeli dobiti karte za Milano 06 i za Munchen 07 pa smo ove za Munchen kupili preko tickets.de, a za Milano bome nikako.
poanta je da bih ja u slučaju koji ti opisuješ imala iste šanse kao i svi da dobijem karte, ali iz nekih drugih razloga ja ne bih bila za kompom (dakle, moja je 'krivica', kako god okreneš) ili ne bih imala dovoljno brz komp ili nešto već drugo što ne bi bilo povezano sa 10c. anyway, equal opportunity je ono što je meni ok u ovoj priči...
ali eto, that's the beauty of it, kol'ko ljudi tol'ko ćudi...
kužim sve što želiš reći, ali po meni taj 'probaš-bilo-šta-pa-što-ubodeš' jednostavno nije u potpunosti fer sistem.
ja sam i dalje za residence kao kriterij za odabiranje jednog para krata po svom izboru. ovdje, naravno, govorim o članovima fancluba. koji su, po defaultu, zainteresiraniji za bend od onih koji nisu u fanclubu.
ili da to ovako sročim:
Kuzim te i suosjecam, to mi zvuci o.k. al bojim se da nije izvedivo...
Mislim, a kaj ak ti se Sesvete skroz odvoje?? Kak ces onda u prvi red iduci put u zagrebu?? Sori, zekam te, naj zamerit.
Znam da je frustrirajuce kad ne mozes doc pred dvoranu u 6, i kad je ispred tebe (ikakva) ekipa koja je bila na vec 50 koncerata u prvom redu, al jezi ga, i oni su se za to naradili, nacekali, zicali slobodne dane...po tome nebi mi vidli pj u bechu iz prvog reda i moram priznat da me nije previse brinulo dal ih austrijanci dobro vide. sad but true. to ti je pj madness for you, kaj ces.
@pajina iva: ako ti je to fer, zašto onda uopće plaćati članarinu? po meni, jedna od beneficija članstva bi obvezno trebalo biti osiguravanje članu par karata za show u zemlji u kojoj živi, a u idealnim uvjetima, još par za neki drugi show po izboru. bez stresa.
fakat ne kužim čemu plaćati članarinu ako ti se to ne omogući.
ja iskreno ne razumijem kako ti to može biti fer, ali ok, ne slažemo se, kaj se sad more
@shela:
ne kužim, kako misliš da bi se i za te karte trebali boriti s ostali rezidentima? za koje karte?
(btw, u svemu ovome ja zagovaram osiguravanje karata od strane fancluba, ne i prve redove. iako bi i to bilo osigurano u idealnim uvjetima. to s prvim redovima i tko prije dođe još donekle mogu razumjeti. ali, nedobivanje karata za show u vlastitoj zemlji ne mogu.)
@pajina iva: ako ti je to fer, zašto onda uopće plaćati članarinu? po meni, jedna od beneficija članstva bi obvezno trebalo biti osiguravanje članu par karata za show u zemlji u kojoj živi, a u idealnim uvjetima, još par za neki drugi show po izboru. bez stresa.
ja iskreno ne razumijem kako ti to može biti fer, ali ok, ne slažemo se, kaj se sad more
Iva: eto nam teme za idući meet-up! a koji bi trebao biti u drugoj polovici travnja, kad nam dođe Niko, zar ne?
@shela:
ne kužim, kako misliš da bi se i za te karte trebali boriti s ostali rezidentima? za koje karte?
ma sori kasnije skuzila da si napisala samo za clanove fancluba! (za te dvije koje ti predlazes da se osiguraju za res.)
znaci ti brijes da se recimo, svim clanovima fancluba iz npr. hrvatske kad pj iduci put dodje u zgb. osiguraju po dvije karte po glavi? yes?
mislim, to bi bilo super za nas, jer nas tu i nema tak puno, i bez strepnji pred kompom, al kak ces to organizirat u nekoj zemlji di recimo ima vise clanova fancluba od broja karata koje tenclub uopce moze dobiti kao neki special?
ne znam tocno kak to ide, pa mozda brijem, al eto palo mi napamet...
mislim da takvo mjesto ne postoji, ak ima, voljela bih ga posjetiti
ali teoretski gledajući, onda bi osim residence drugu ulogu imala seniority.
isto nepošteno, slažem se, ali, opet, po meni, najmanje nepošteno
mislim da takvo mjesto ne postoji, ak ima, voljela bih ga posjetiti
Pa ne znam, kolko fanova ima recimo u Ney yorku? ziher nemalo?
Ah well, you win some you lose some. Al cijenim tvoje ideje!
Mogli bi to svakako predlozit TC-u za iduci hrvatski koncert...
po tome nebi mi vidli pj u bechu iz prvog reda i moram priznat da me nije previse brinulo dal ih austrijanci dobro vide. sad but true. to ti je pj madness for you, kaj ces.
hehe...a bome me nije brinulo ni da li vide cika neila iz prvog reda stolica
kao prvo, mislim da je puno manja šteta ne gledat koncert iz prvog reda, nego ga ne gledat uopće.. pa si nabavit karte kad budu pustene u "normalnu" prodaju.. tu si sigurno u prednosti jer ce jako malo ljudi iz LA-a doc u NY da si kupe karte u slobodnoj prodaji, zar ne? tu ti dodje ta "prednost domaćeg terena"
uostalom, ja sam karte za zg kupio u normalnoj prodaji, normalno stao u red ispred dvorane, i bez puno trke dosao do drugog reda dvorane.. i u beču isto tako, iako je bilo 60 000 ljudi minimalno na koncertu. ne vjerujem da su na drugim koncertima toliko vece guzvetine da si ti kao domacin ne mozes ubost kartu u slobodnoj prodaji, i zauzet mjesto u prvim redovima, ako ti je do njih vec toliko stalo.
btw, ekipa je super prosla, bit ce "samo" par slomljenih udova svakom
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
masni, naravno da možeš kupiti kartu u slobodnoj prodaji.
ali time se potpuno promašuje bit. jer za to ti ne treba članstvo u fanclubu.
o tome ja pričam, ako me već namame u fanclub pričom da mi osiguravaju karte kada PJ dođe svirati blizu mene (a tako je bilo kad sam se učlanjivala, doslovno), onda očekujem da se to ispoštuje.
Iva: ajde super (ako se tako može reći). nisam čitala tu vijest (ne pratim baš crnu kroniku, a posebno izbjegavam sve što je povezano s prometom), ali tram vs. auto stvarno ne zvuči dobro.
nadam se da su još k tome u pitanju neke 'neproblematične' kosti koji ne zarastaju dugo i da će im sve ubrzo biti samo ružno, ali daleko sjećanje.
ako me već namame u fanclub pričom da mi osiguravaju karte kada PJ dođe svirati blizu mene (a tako je bilo kad sam se učlanjivala, doslovno), onda očekujem da se to ispoštuje.
Iva: kaj, ti hoćeš reći da ti uskršnji Xmas single nije dovoljan?!? mislim stvarno...
...fakat ne kužim čemu plaćati članarinu ako ti se to ne omogući.
ano, pa kako ne znaš zašto plaćaš članarinu? zato da bi imala privilegiju kupiti karte pod najvećim mogućim stresom i po mogućnosti barem 10% skuplje od ovih u slobodnoj prodaji... i onda, na dan dotičnog koncerta, spavati pred dvoranom, slušati još luđe PJ frikove dok ti se diže kosa na glavi i trčati ko manijak da bi mogao stajati tam negdje ispred zvučnika u 3 redu i moliti se bogu da te netko ne sruši i da ostaneš na nogama cijeli koncert... hehe... THAT IS WHY I LOVE THIS BAND... ništa nam nije teško...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Comments
tako smo nekako i mi odlučili da idemo, a da se sve ostalo već nekako može riješiti...
Imate neki sport billy bag, il tak nes?? Pliz?
a s obzirom da su i bedževi popularni u zadnje vrijeme, neki sa BANDIĆ 2008 bi mogli ubaciti... nek se zna tko je faca u zagrebu!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Škaricama u rašlje
I GOT SHIT!!
MSG, dan drugi. Dan prvi ćemo sredit već nekako. I Mansfield if possible...
Uživam čitati nove teme pavijana nabrijanih na povećanje cijena karata i na to što se server srušio pa je netko ostao bez karata..NYC residents should be first!!!
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=278502
Bože, kretena li...
http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2007/01/2001819576783355739_rs.jpg
Laku noć
samo toliko!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
a kad smo vec u crnjacima nekim, ak ste citali u novinama ona nesreca na zrinjevcu s tramvajem.. e pa, sva 4 decka u autu su iz kutine, odrastao s njima.. ova 2 sto su iza sjedila nisu ozljeđena, al ova prednja 2 su u vinogradskoj.. life totalno sucks i zato jebeno iskoristite ovo putovanje..
i svako drugo koje vam se pruzi..
pozdrav svima
znaš što, ja se zapravo slažem s likom i njegovim postom.
potpuno razumijem njegovu frustraciju.
zbog raznoraznih razloga ljudi si ne mogu priuštiti slobodne dane i pratiti PJ na turneji. bilo to zbog posla, faksa, novca, name it.
i onda, PJ dolazi u tvoj grad, ti sav sretan, želiš ih vidjeti, sa šefom si se već dogovorio da te s posla pusti u 17h, a ne u 19h, i onda, PAF, ne dobiješ karte jer se site srušio.
po meni, ako si već u fanclubu, trebaš po defaultu imati 2 karte osigurane za show u svom gradu/državi, a za ostale strepiš pred računalom i k'o blesav klikaš 'refresh'.
mene je slična situacija izbezumila u zagrebu.
naime, 26.9. sam jedva dobila slobodan dan da bih mogla doći oko 1 i stati u red kako bih mogla biti u prvim redovima, i kako bih u tom istom redu mogla dočekati svoju sestru koja je sa mnom dijelila tenclub karte i koja pred dvoranu nije mogla doći prije 3-4 jer je imala ispit.
ali ne, 'uvijek-iste-face-u-prvim-redovima' su bile tamo od tko zna kad ujutro i rekli mi da se upišem u onu famoznu listu čekanja, a da sestra kad dođe, stane u red. tu sam po***dila i uspjela nekako izboriti da sestra bude sa mnom. ali vrlo, vrlo teško.
ne bih sad ulazila u opravdanost liste čekanja, to je potpuno druga priča, ali, mora ti biti malo zlo od faca koje su već vidjele 10 koncerata u prvim redovima prije nego što su došli u tvoj grad, i onda ti uskraćuju to isto pravo.
želim reći, netko nije manji PJ fan samo zato što ne može doći pred dvoranu u 6 ujutro.
sjećam se da sam o ovome već raspravljala s jurasicom koja je smatrala da baš i nisam u pravu. tako da vjerujem da ima i potpuno drugačijih mišljenja od ovoga.
ipak, morala sam ubaciti svojih par centi.
Svaki, ali baš svaki drugi kriterij osim čiste sreće bi po meni bio nepošten. Jer koji kriterij izabrati: seniority, mjesto rođenja, mjesto življenja? Koji god da izabereš nije fer jer uvijek netko može imati objektivan razlog zašto nije ranije bio član 10c ili što ako se netko rodio i cijeli život živio u New Yorku, ali je baš prije tri mjeseca odselio na Maldive itd. itd. A kako bi točno 10c i provjeravao gdje tko živi?
Ovako svatko tko hoće može probati kupiti karte, a to koji browser ili kakvu vezu netko ima stvarno nije nešto čime bi se 10c trebao opterećivati. Na svakom je fanu da se najbolje snađe kako zna i umije i da odredi koliku 'žrtvu' želi/može podnijeti za odlazak na jedan koncert.
E sad, da je možda mogao biti jači server, valjda je mogao, to već fakat ne znam...
Ja sam općenito protiv toga da se po ikojem kriteriju ikome ograničava mogućnost da kupi karte. Jer npr., postavi si pitanje što bi bilo da je netko od nas pijani milijarder koji ima para platiti cijeloj ekipi put na West Coast na EV solo tour, a karte mogu kupiti samo sjevernoamerički članovi! I di bi onda bili?
svaka čast..
Sve u svemu ja sam se pomirio sa tom činjenicom da nema ništa od koncerata ali mi je jako drago da ćemo imati prestavnike i to u MSG.
Svaka čast sretnoj trojki...bring the flag with you!!!
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
ili da to ovako sročim:
uf, bas mi je zao, nadam se da ce bit o.k.
poanta je da bih ja u slučaju koji ti opisuješ imala iste šanse kao i svi da dobijem karte, ali iz nekih drugih razloga ja ne bih bila za kompom (dakle, moja je 'krivica', kako god okreneš) ili ne bih imala dovoljno brz komp ili nešto već drugo što ne bi bilo povezano sa 10c. anyway, equal opportunity je ono što je meni ok u ovoj priči...
ali eto, that's the beauty of it, kol'ko ljudi tol'ko ćudi...
Kuzim te i suosjecam, to mi zvuci o.k. al bojim se da nije izvedivo...
Mislim, a kaj ak ti se Sesvete skroz odvoje?? Kak ces onda u prvi red iduci put u zagrebu??
Znam da je frustrirajuce kad ne mozes doc pred dvoranu u 6, i kad je ispred tebe (ikakva) ekipa koja je bila na vec 50 koncerata u prvom redu, al jezi ga, i oni su se za to naradili, nacekali, zicali slobodne dane...po tome nebi mi vidli pj u bechu iz prvog reda
@shela:
(btw, u svemu ovome ja zagovaram osiguravanje karata od strane fancluba, ne i prve redove. iako bi i to bilo osigurano u idealnim uvjetima. to s prvim redovima i tko prije dođe još donekle mogu razumjeti. ali, nedobivanje karata za show u vlastitoj zemlji ne mogu.)
ma sori kasnije skuzila da si napisala samo za clanove fancluba! (za te dvije koje ti predlazes da se osiguraju za res.)
znaci ti brijes da se recimo, svim clanovima fancluba iz npr. hrvatske kad pj iduci put dodje u zgb.
mislim, to bi bilo super za nas,
ne znam tocno kak to ide, pa mozda brijem, al eto palo mi napamet...
Pa ne znam, kolko fanova ima recimo u Ney yorku? ziher nemalo?
Ah well, you win some you lose some. Al cijenim tvoje ideje!
Mogli bi to svakako predlozit TC-u za iduci hrvatski koncert...
hehe...a bome me nije brinulo ni da li vide cika neila iz prvog reda stolica
ajme da! LOL!
uostalom, ja sam karte za zg kupio u normalnoj prodaji, normalno stao u red ispred dvorane, i bez puno trke dosao do drugog reda dvorane.. i u beču isto tako, iako je bilo 60 000 ljudi minimalno na koncertu. ne vjerujem da su na drugim koncertima toliko vece guzvetine da si ti kao domacin ne mozes ubost kartu u slobodnoj prodaji, i zauzet mjesto u prvim redovima, ako ti je do njih vec toliko stalo.
ali time se potpuno promašuje bit. jer za to ti ne treba članstvo u fanclubu.
o tome ja pričam, ako me već namame u fanclub pričom da mi osiguravaju karte kada PJ dođe svirati blizu mene (a tako je bilo kad sam se učlanjivala, doslovno), onda očekujem da se to ispoštuje.
nadam se da su još k tome u pitanju neke 'neproblematične' kosti koji ne zarastaju dugo i da će im sve ubrzo biti samo ružno, ali daleko sjećanje.
(LOL!
ano, pa kako ne znaš zašto plaćaš članarinu? zato da bi imala privilegiju kupiti karte pod najvećim mogućim stresom i po mogućnosti barem 10% skuplje od ovih u slobodnoj prodaji... i onda, na dan dotičnog koncerta, spavati pred dvoranom, slušati još luđe PJ frikove dok ti se diže kosa na glavi i trčati ko manijak da bi mogao stajati tam negdje ispred zvučnika u 3 redu i moliti se bogu da te netko ne sruši i da ostaneš na nogama cijeli koncert... hehe... THAT IS WHY I LOVE THIS BAND... ništa nam nije teško...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!