Pearl Jam in Zagreb!
Comments
- 
            Iva: e, super, thnx za info o busu!
Viktor pa daj ostani još malo u Zgb ako možeš i dođi bar na početak meet-upa. Termotisak je blizu mjesta meet-upa (Mesnička, Tkalčićeva) pa možeš krenuti nazad za RI i u 18,30 npr. Ha, šta kažeš?
E, a ako bude padala kiša onda se nađemo u Melinu, a ne u parkiću-narkiću (ispred Melina)?0 - 
            sad na brzinu čitam postove... vidim ima infa o busu za poljsku super super! pozdrav svima s krka!
                        0 - 

Sa Krka? Ja sam mislila da si u G.Kotru?lestes wrote:sad na brzinu čitam postove... vidim ima infa o busu za poljsku super super! pozdrav svima s krka!

Pa ti si blizu mene onda
                        "I surfaced and all of my being was enlightened"0 - 
            Iva: e, super, thnx za info o busu!
Viktor pa daj ostani još malo u Zgb ako možeš i dođi bar na početak meet-upa. Termotisak je blizu mjesta meet-upa (Mesnička, Tkalčićeva) pa možeš krenuti nazad za RI i u 18,30 npr. Ha, šta kažeš?
E, a ako bude padala kiša onda se nađemo u Melinu, a ne u parkiću-narkiću (ispred Melina)?
baš htjedoh javit da vjerojatno za Ri krećem oko 8 navečer, malo kasnim na besplatan belfast food ali šta je tu je
 tako da ću stić na meet up...Ja sam na 091/760 6261, valjda nađem taj parkić-narkić 
...                        Death or glory!0 - 
            Onda moze ovako, ljudi?
I Vitkor i ja uplatimo, i onda Viktor pokupi majice za mene i sebe u petak?
Je to OK? Da li treba po majice ici u Termotisak ili ce ih netko uzeti prije meetupa?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 - 

Budemo ih mi danas uzeli i on ih dobije na meet-upucropdustress wrote:Onda moze ovako, ljudi?
I Vitkor i ja uplatimo, i onda Viktor pokupi majice za mene i sebe u petak?
Je to OK? Da li treba po majice ici u Termotisak ili ce ih netko uzeti prije meetupa?0 - 

Ma zakon, odlicno.pajo wrote:Budemo ih mi danas uzeli i on ih dobije na meet-upu
I sorryite zbog zbunjenosti moje prije, jos jednom.
ja uplatim danas, nadam se
 Vitkor pokupi u petak 
                        "I surfaced and all of my being was enlightened"0 - 
            Evo pošto ću po prvi puta vidjeti vas koji ćete doći na meeting da mi netko kaže točno gdje je sastanak i gdje je taj parkić i po čemu ću vas raspoznat.0
 - 
            zna li netko nekoga tko ne ide na koncert, a posjeduje kartu viska, koju bi htio prodati eventualno po malo nižoj cijeni?

ako da, pliz call me.. 0915805176 ...
mahOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 - 

Ako znas gdje je Melin, tzv. parkić-narkić je odmah ispred. Ako ne znaš gdje je Melin on je negdje na sredini Tkalčićeve s lijeve strane ako ideš od Trga.u2fan1975 wrote:Evo pošto ću po prvi puta vidjeti vas koji ćete doći na meeting da mi netko kaže točno gdje je sastanak i gdje je taj parkić i po čemu ću vas raspoznat.
A što se tiče prepoznavanja, mislim da ćeš nas skužit...hrpa čudaka u PJ majicama
U to ime evo podsjetnik na snihove fotke sa zadnjeg velikog okupljanja:
http://s103.photobucket.com/albums/m121/snih/PJ%20meeting/
Edit: ovaj photobucket je fakat spor0 - 
            Slike su koma:) to ste se dobro zabavljali uz gitaru!! Kad je to bilo??
Majice su gotove, pajo i iva su na putu da ih pokupe
 siljo je već uzeo njegove majice i sad cekamo sliku 
:D
vidimo se u petakCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 - 
            pajo wrote:Ako znas gdje je Melin, tzv. parkić-narkić je odmah ispred. Ako ne znaš gdje je Melin on je negdje na sredini Tkalčićeve s lijeve strane ako ideš od Trga.
A što se tiče prepoznavanja, mislim da ćeš nas skužit...hrpa čudaka u PJ majicama
U to ime evo podsjetnik na snihove fotke sa zadnjeg velikog okupljanja:
http://s103.photobucket.com/albums/m121/snih/PJ%20meeting/
Edit: ovaj photobucket je fakat spor
Ok onda nema problema vidimo se onda u petak.0 - 
            Dirty Frankk wrote:Slike su koma:) to ste se dobro zabavljali uz gitaru!! Kad je to bilo??
Majice su gotove, pajo i iva su na putu da ih pokupe
 siljo je već uzeo njegove majice i sad cekamo sliku 
:D
vidimo se u petak
To jr bilo u 10.mjesecu. Post tour meetup
Jedva cekam majice."I surfaced and all of my being was enlightened"0 - 
            e,pa sad sam skuzio. poznata mi ta gitara jebote. na njoj sam/smo svirali prije koncerta u zagrebu.
istina da se ljudi bas ne sjecam sto zbog vremena koje je proslo ali uglavnom zbog velike kolicine alkohola u krvi taj dan.(isuse,nostalgija me hvata)0 - 
            Hej people,
pokupili smo majice i dobra je vijest da su super, što možete vidjeti i ovdje: http://picasaweb.google.com/pearljam.tour.2006/PJTour2007TShirts
Loša vijest je da majice koje su napravljene ne odgovaraju zadnjem popisu koji smo mi imali.
 Sad ćemo vam napisati prema onoj tablici što smo mi pokupili pa vi pokušajte dešifrirati što kome ide.
Prvo su danas prije nas bili Šiljo i Iva i pokupili su svoje majice kako slijedi:
iva&siljo - L,L (m) i M,M (ž)
Onda smo došli mi i pokupili:
elcielo - M, S
iva&pajo - L(m) i L(ž)
lestes - M(ž) i L(ž)
Sid - S (m) - fali jedna ženska M majica!!! (uzeli smo umjesto ženske M žensku S)
u2fan1975 - L
masni - L
sintija - L(ž)
ana j. - L(m)
Rijeka - XL, XXL
jurasica (za krešu i vikija) - XL, S
Dirty Frankk - S, XL, XL
potato girl - S(ž) - fali jedna ženska M majica!!! (uzeli smo umjesto ženske M žensku S)
nikola - L
Osim toga je bila ostala jedna muška L koju je nakon nas uzeo Killroy, iako je on bio naručio mušku M. Trenutno su u Termotisku ostale još 3 ženske S majice od čega je jedna za helen cross, a za ostale nemamo pojma.
Dakle, iz svega ispada da Killroy nije dobio svoju mušku M (nego umjesto nje L) i da su Sid i Potato girl umjesto ženskih M dobile ženske S.
Pa sad tko može, neka otkrije kako se i što dogodilo...0 - 
            pajo wrote:Hej people,
pokupili smo majice i dobra je vijest da su super, što možete vidjeti i ovdje: http://picasaweb.google.com/pearljam.tour.2006/PJTour2007TShirts
Loša vijest je da majice koje su napravljene ne odgovaraju zadnjem popisu koji smo mi imali.
 Sad ćemo vam napisati prema onoj tablici što smo mi pokupili pa vi pokušajte dešifrirati što kome ide.
Prvo su danas prije nas bili Šiljo i Iva i pokupili su svoje majice kako slijedi:
iva&siljo - L,L (m) i M,M (ž)
Onda smo došli mi i pokupili:
elcielo - M, S
iva&pajo - L(m) i L(ž)
lestes - M(ž) i L(ž)
Sid - S (m) - fali jedna ženska M majica!!! (uzeli smo umjesto ženske M žensku S)
u2fan1975 - L
masni - L
sintija - L(ž)
ana j. - L(m)
Rijeka - XL, XXL
jurasica (za krešu i vikija) - XL, S
Dirty Frankk - S, XL, XL
potato girl - S(ž) - fali jedna ženska M majica!!! (uzeli smo umjesto ženske M žensku S)
nikola - L
Osim toga je bila ostala jedna muška L koju je nakon nas uzeo Killroy, iako je on bio naručio mušku M. Trenutno su u Termotisku ostale još 3 ženske S majice od čega je jedna za helen cross, a za ostale nemamo pojma.
Dakle, iz svega ispada da Killroy nije dobio svoju mušku M (nego umjesto nje L) i da su Sid i Potato girl umjesto ženskih M dobile ženske S.
Pa sad tko može, neka otkrije kako se i što dogodilo...
Ja sam naručio 2 majice L da ne bi bilo zabune0 - 

Au shit, nemamo pojma što se dogodilo. Trebalo bi pitat Niku koja je tablica išla na narudžbu (jer očito nije išla zadnja) pa će se vidjeti tko je dobio svoju staru narudžbu, a kome nije uvažena izmjena.u2fan1975 wrote:Ja sam naručio 2 majice L da ne bi bilo zabune
Svi mi koji nismo ništa mijenjali bismo trebali dobiti sve što smo naručili. Jedino ako nije i teta Jadranka nešto zeznula. Ali onda bi to trebalo dešifrirati do petka d joj možemo reći da to ispravi u petak dok još stignemo...0 - 
            pajo wrote:Au shit, nemamo pojma što se dogodilo. Trebalo bi pitat Niku koja je tablica išla na narudžbu (jer očito nije išla zadnja) pa će se vidjeti tko je dobio svoju staru narudžbu, a kome nije uvažena izmjena.
Svi mi koji nismo ništa mijenjali bismo trebali dobiti sve što smo naručili. Jedino ako nije i teta Jadranka nešto zeznula. Ali onda bi to trebalo dešifrirati do petka d joj možemo reći da to ispravi u petak dok još stignemo...
Ja nisam ništa mjenjao tako da je moja naruđba ostala ista daj molim te ako možeš nekako provjerit jer mi je to stvarno bitno da imam 2 majice.0 - 

Evo zvali smo Niku, ali se ne javlja. Čim ga dobijemo ćemo ga pitati da posta finalnu tablicu koju je slao teti Jadranki pa ćemo vidjeti ako je teta pogriješila da u petak otisne još te koje fale... Možda je najbolje da Niko to riješi s njom, on je i naručio i platio...u2fan1975 wrote:Ja nisam ništa mjenjao tako da je moja naruđba ostala ista daj molim te ako možeš nekako provjerit jer mi je to stvarno bitno da imam 2 majice.0 - 
            u2fan1975 wrote:Ja nisam ništa mjenjao tako da je moja naruđba ostala ista daj molim te ako možeš nekako provjerit jer mi je to stvarno bitno da imam 2 majice.
Ja sam uzeo preostalu musku L. Sad su samo jos 3 zenske small ostale. Buduci da tehnicki nisam narucio L nego M, brijem da bi ovo mogla bit tvoja.0 
Categories
- All Categories
 - 149K Pearl Jam's Music and Activism
 - 110.1K The Porch
 - 278 Vitalogy
 - 35.1K Given To Fly (live)
 - 3.5K Words and Music...Communication
 - 39.2K Flea Market
 - 39.2K Lost Dogs
 - 58.7K Not Pearl Jam's Music
 - 10.6K Musicians and Gearheads
 - 29.1K Other Music