e, a sad smo se susreli sa srećom posjedovanja dobrog dvd playera - neće playat PIAF! :(
(ali zato hoće Lord of the Rings... au shit, crkavam od straha :eek: )
Ako koga interesuje idem na konc. Deep Purple-a za sat vremena! Još od U2 98' nije bilo ovako poznate rok grupe u BiH.. Baš me interesuje kakva će biti posjećenost (sviraju u olimp. dvorani Zetri koja može primiti oko 17-18.000 ljudi) i koje će se generacije ljudi okupiti.. Inače cijena karte je smješna, 15 eura, ali čuo sam da i za Split nije puno skuplja (možda 20 E)..
btw, neki slovenac parkirao auto blizu mog stana (ono, živim u centru) i kao uzorni evropljanin ostavio sve stvari u autu.. Slučajno sam prolazio 10 min. nakon i prije nego se parkirao, kad vidim da su mu već razbili staklo i pokrali svega što je imao naprijed Izgleda zaboravili slovenci da je ovo još uvijek debeli istok..
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany
Vjeruj mi, dobri smo. Vec smo uradili Alice in Chains tribute!
Kao sto EV rece jednom: "Ideja je da ne idemo na turneje, nego da ljudi iz cijelog svijeta dolaze nama u Seattle." Zato, mozda je najbolje da svi vi dodjete u Tuzlu....hehehehe
ja bih radije do Tuzle... ti javi kad je koncerat i ja brijem da smo mi tamo!!!
btw pogledala sam neke slike što ih je anes stavio na net i baš su odlične... stvarno... neke iz zagreba su jebeno dobre!!!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Ako koga interesuje idem na konc. Deep Purple-a za sat vremena! Još od U2 98' nije bilo ovako poznate rok grupe u BiH.. Baš me interesuje kakva će biti posjećenost (sviraju olimp. dvorani Zetri koja može primiti oko 17-18.000 ljudi) i koje će se generacije okupiti.. Inače cijena karte je smješna, 15 eura, ali čuo sam da i za Split nije puno skuplja (možda 20 E)..
btw, neki slovenac parkirao auto blizu mog stana (ono, živim u centru) i kao uzorni evropljanin ostavio sve stvari u autu.. Slučajno sam prolazio 10 min. nakon i prije nego se parkirao kad vidim da su mu već razbili staklo i pokrali svega što je imao naprijed
jao, jadan slovenac (da sam dobra, ne bih komentirala, ali nisam,pa ću reći tako mu i treba), ali blago tebi što ideš na taj koncert... bili su prije par godina u zagrebu, ali ja seljančura nisam išla... baš sam jadna... uživaj večeras!
Ja cu u Sarajevo za Novu, kako stvari stoje.
Mozda cover band dodje tamo pa vas uspijem nagovorit da
i vi idete u Bosnu, a ne Ri...
Ako bude nešto od ovoga, a kojim slučajem i ja ostanem ovdje, obavezno da se nađemo na kaFici
dreadis: E i meni je srca ko Bosna bila kad sam vidio onu 15 min., a mogu misliti kako je tebi sobzirom da si glavni glumac priče.. I još je dosta moje raje ponosno na vas, stoga znajte da ste pravi heroji među bosanskim PJ-ovcima
jao, jadan slovenac (da sam dobra, ne bih komentirala, ali nisam,pa ću reći tako mu i treba), ali blago tebi što ideš na taj koncert... bili su prije par godina u zagrebu, ali ja seljančura nisam išla... baš sam jadna... uživaj večeras!
thanx, dobićete izvještaj svakako..
Da ih vidite na plakatima, svi sjedi i debeli.. Baš skupina izboranih i zgužvanih dedica
Evo da se i ja javim, opet ste se raspisali ja sa familijom šetam i obavljam šhopinge za dijecu po Rijeci...nekako mi je lakše to obavljati svugdje samo ne u Dubrovniku.
I ja sam dobio hrpu materijala od Viktora tako da jedva čekam da se lociram u miru ispred tv
Što amerikanci govore je su li zadovoljni sa posjetom??
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Jesmo, ali kod ovih pioneer dvd-ova hackovi su malo kompliciraniji jer ukljucuju koristenje rucnih racunala sa infrared suceljem kako bi se na dvd poslali kodovi za skidanje region locka sto bi cak i mogao izvest jer imam neki stari iPaq ali mu je crkla baterija tako da...
Iva: evo, i sad od sto glasa, glasa čuti nije!
odosmo mi u vidoteku (tam nismo bili 100 godina ) posudit onaj jurasicin 'prazan grad' oliti Reign over me pa se javimo poslije s reviewom maybe...
Toga ima u videoteci kod vas???
Tu nema nis, navodno...tako bar Viktor kaze, ja nisam isto bila
dugo u videoteci...
Nego da, sretna vam prva godisnjica braka!
Iva: nema u Omegi, ima u Blitzu, upravo smo otkrili...
thnx, sutra je actually ali evo, prihvaćamo čestitku od Sid u ime svih, ne morate sad svi jadni to pisat...;) ona nam je evo čestitala kao predstavnik cijele grupice...:D
o ekipa...sta ima?ja sad pisem zadacu i jednim uhom slusam lollaploozu..
btw mislim da ima Reign over me kod nas...cini mi se o da sam gledo plakat na ulaznim vratima videoteke Broadway na krnjevu...nisam siguran...ic cu pogledat sutra, pa vam javim...
...the north is to south what the clock is to time...
419 352
Jesmo, ali kod ovih pioneer dvd-ova hackovi su malo kompliciraniji jer ukljucuju koristenje rucnih racunala sa infrared suceljem kako bi se na dvd poslali kodovi za skidanje region locka sto bi cak i mogao izvest jer imam neki stari iPaq ali mu je crkla baterija tako da...
ovaj post pokušavam dešifrirati već dobrih 5 minuta.
nije da mi treba, jednostavno sam fascinirana kako hrvatski jezik nije dorastao vremenu u kojem živi.
jeste vidjeli ove frikove kako su nam crashali i uzeli ove interesantne brojke.... koliko tu raznih vrsta frikova ima, kako bi rekao hard sun, stravaaaaaa!!!
Comments
a ovo ste probali?
http://www.videohelp.com/dvdhacks
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
btw, neki slovenac parkirao auto blizu mog stana (ono, živim u centru) i kao uzorni evropljanin ostavio sve stvari u autu.. Slučajno sam prolazio 10 min. nakon i prije nego se parkirao, kad vidim da su mu već razbili staklo i pokrali svega što je imao naprijed
ja bih radije do Tuzle...
btw pogledala sam neke slike što ih je anes stavio na net i baš su odlične... stvarno... neke iz zagreba su jebeno dobre!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Ako bude nešto od ovoga, a kojim slučajem i ja ostanem ovdje, obavezno da se nađemo na kaFici
dreadis: E i meni je srca ko Bosna bila kad sam vidio onu 15 min., a mogu misliti kako je tebi sobzirom da si glavni glumac priče.. I još je dosta moje raje ponosno na vas, stoga znajte da ste pravi heroji među bosanskim PJ-ovcima
thanx, dobićete izvještaj svakako..
Da ih vidite na plakatima, svi sjedi i debeli.. Baš skupina izboranih i zgužvanih dedica
I ja sam dobio hrpu materijala od Viktora tako da jedva čekam da se lociram u miru ispred tv
Što amerikanci govore je su li zadovoljni sa posjetom??
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
i istovremeno postas ovdje..svaka cast
trebalo bi jos par postova na brzinu da je preskocimo da se ne bi dogodilo nesto lose
iako se toliko puno posta ovih dana da ćemo brzo preskočit na iduću stranicu
p.s. - masni pa daj sad uleti i otfuraj nas na drugu stranicu, ispuni čovjeku želju...
odosmo mi u vidoteku (tam nismo bili 100 godina
Tu nema nis, navodno...tako bar Viktor kaze, ja nisam isto bila
dugo u videoteci...
Nego da, sretna vam prva godisnjica braka!
thnx, sutra je actually
btw mislim da ima Reign over me kod nas...cini mi se o da sam gledo plakat na ulaznim vratima videoteke Broadway na krnjevu...nisam siguran...ic cu pogledat sutra, pa vam javim...
419 352
419 352
419 352
sad sam si skino Vancouver 05...strava koncert
imas pravo...ae cujemo se...
419 352
ovaj post pokušavam dešifrirati već dobrih 5 minuta.
nije da mi treba, jednostavno sam fascinirana kako hrvatski jezik nije dorastao vremenu u kojem živi.
I saw the post count on the Given to Fly page was 9999, got here and you had the 10000, damn not counting the first post thing!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
totally agree...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
haha
Wow! Ljudi, vec smo na tisucu! I preko!!!
Zivio Pearl Jam!!!