Napokon da se i ja docepam Imaggine in Cornice...I tako, gledam, gledam...kad ono nakon 15-ak minuta buraz i ja full screen sa nason ljiljankom. Meni iste sekunde srce k'o Bosna i sav sam se najezio.....sada mogu da umrem veoma sretan Vidio sam se jos i u nekoliko momenata, pogotovo sa snimaka iz Torina i Pistoia-e!!!
Jos da potvrdim da radimo na onom PJ trubute band-u sa 30-ak pjesama, i da bi trebalo do nove godine i da odradimo svirku u Tuzli. Ako imate zelju i mogucnosti da zasviramo i kod vas u gradu, javite mi pa cemo dogovoriti da napravimo mini balkansku turneju!!
Btw...Anes je uspio napokon da postavi neke slike i clipove sa PJ turneje iz 2006-e, pa otidjite na http://www.tuzlalive.org za linkove!
uf evo i mene...vidim da ste se raspisali...ovi riječani nam tu samo spammaju topic..neka neka dobro je to
da vidjela sam onu knjigicu s posterima i pitanje koje mi se odmah nametnulo bilo je: jel netko zbilja misli dat 200$ za to??
mislim izgleda to slatko i sve al ja sa svojim srednjoškolskim statusom nisam baš nekako ni razmišljala o tome...i upola manja cijena bi mi bila puno!
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
ja sam razmisljao i jos razmisljam o kupovini narancaste knjige i sve je izvjesnije da cu je kupiti, ako ni zbog cega onda zbog novih ideja za tattoo
vidim da ekipa iz tuzle ima tribute band, a mi se na meetu jucer bas dotakli te teme, kako bi bilo dobro da ima neki dobar tribute band...znaci sad ima band, jos treba vidjet koliko je dobar, znaci dodjite i pokazite nam ..ili cemo mi doci u BiH..
Vjeruj mi, dobri smo. Vec smo uradili Alice in Chains tribute!
Kao sto EV rece jednom: "Ideja je da ne idemo na turneje, nego da ljudi iz cijelog svijeta dolaze nama u Seattle." Zato, mozda je najbolje da svi vi dodjete u Tuzlu....hehehehe
znaci, u tuzlu za novu godinu
vjerujem ja da je to super.. kad se svira tribute bilo cega, onda bolje da se svira opako ili nikako
kosta i jucer dosli do routa66 oko 23, mozda malo prije, kad ekipa taman kablove sprema.. psmtr.. a bas htio poslusat.. mislim da sam vidio pj par tamo u vip prostoru, pricali s nekim, nismo htjeli smetat, ionako smo bili najmladji tamo popili pivce i nastavili dalje...
mah mah svima
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Vjeruj mi, dobri smo. Vec smo uradili Alice in Chains tribute!
Kao sto EV rece jednom: "Ideja je da ne idemo na turneje, nego da ljudi iz cijelog svijeta dolaze nama u Seattle." Zato, mozda je najbolje da svi vi dodjete u Tuzlu....hehehehe[/QUO
a kad je tako onda cemo doci...nije tuzla daleko, a vi cete nas naravno kao pristojni domacini odvest negdje na specijalitete bosanske kuhinje
Jos da potvrdim da radimo na onom PJ trubute band-u sa 30-ak pjesama, i da bi trebalo do nove godine i da odradimo svirku u Tuzli. Ako imate zelju i mogucnosti da zasviramo i kod vas u gradu, javite mi pa cemo dogovoriti da napravimo mini balkansku turneju!!
Btw...Anes je uspio napokon da postavi neke slike i clipove sa PJ turneje iz 2006-e, pa otidjite na http://www.tuzlalive.org za linkove!
Peace...
Ehej!
Eto bas jucer kad smo bili na meetup-u sa americanima, pajo i ja se zalili kako nema dobrog tribute benda na ovim prostorima, pa da se mozemo malo okupit, popit i zapjevat. Bilo bi odlicno da to isfurate, zg, tuzla ,tokio, svejedno...glavno da se ide na pj koncert
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
Iva: da podijelimo s vama, kupilo se dobro kućno kino za wedding anniversary pa sad headbangamo po kući na 'Far Behind'... jadni susjedi...
Edvard dobar u surroundu...
a tek 'Guaranteed'... jao, jao...
e, a sad smo se susreli sa srećom posjedovanja dobrog dvd playera - neće playat PIAF! :(
(ali zato hoće Lord of the Rings... au shit, crkavam od straha :eek: )
Comments
419 352
419 352
ono kad smo bili na meetingu...
419 352
ae...idem i ja u horizontalu...kako bi reko ante...
laku noc...
419 352
Napokon da se i ja docepam Imaggine in Cornice...I tako, gledam, gledam...kad ono nakon 15-ak minuta buraz i ja full screen sa nason ljiljankom.
Peace...
'96_londonx2
'00_salzburg_ljubljana_verona_milano
'06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb
My trading page: http://db.etree.org/dreadis
raspisali ste se totalno...
uskoro svi vidimo! ja sam u vž pa sam propustila i route 66 i amere...
pozdrav fanu s ugljana!
da vidjela sam onu knjigicu s posterima i pitanje koje mi se odmah nametnulo bilo je: jel netko zbilja misli dat 200$ za to??
mislim izgleda to slatko i sve al ja sa svojim srednjoškolskim statusom nisam baš nekako ni razmišljala o tome...i upola manja cijena bi mi bila puno!
- Marlene Dietrich
vidim da ekipa iz tuzle ima tribute band, a mi se na meetu jucer bas dotakli te teme, kako bi bilo dobro da ima neki dobar tribute band...znaci sad ima band, jos treba vidjet koliko je dobar, znaci dodjite i pokazite nam
Kao sto EV rece jednom: "Ideja je da ne idemo na turneje, nego da ljudi iz cijelog svijeta dolaze nama u Seattle." Zato, mozda je najbolje da svi vi dodjete u Tuzlu....hehehehe
'96_londonx2
'00_salzburg_ljubljana_verona_milano
'06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb
My trading page: http://db.etree.org/dreadis
vjerujem ja da je to super.. kad se svira tribute bilo cega, onda bolje da se svira opako ili nikako
kosta i jucer dosli do routa66 oko 23, mozda malo prije, kad ekipa taman kablove sprema.. psmtr.. a bas htio poslusat.. mislim da sam vidio pj par tamo u vip prostoru, pricali s nekim, nismo htjeli smetat, ionako smo bili najmladji tamo
mah mah svima
Oh please let me sleep its Christmas time
dreadis:ae dodite, volio bi vas cut...
419 352
nice
bez obzira na to...samo su jedni pravi i neponovljivi Pearl Jam...
419 352
a sta je u rijeci za novu godinu? proslava najave kandidature za mediteranske igre 2054 godine?
ni meni nisu slični... al su super!
mislim da svira neko... ne sjećam se ko sve... al ništ posebno. samo se pričalo
kak bi se mogli zaletit do rijeke
ja baš slušam the national. hvala, viktor!
i spremam se na čišćenje akvarija :(
...hehe...ta ti dobra...
...kad se budemo ponovo nasli cu ti dat cde da mi sprzis nes od AIC, pa da poslusam...
419 352
Ehej!
Eto bas jucer kad smo bili na meetup-u sa americanima, pajo i ja se zalili kako nema dobrog tribute benda na ovim prostorima, pa da se mozemo malo okupit, popit i zapjevat. Bilo bi odlicno da to isfurate, zg, tuzla ,tokio, svejedno...glavno da se ide na pj koncert
http://www.amazon.com/Stanley-Son-Theodore-Another-Alternative/dp/B000008L33
- Marlene Dietrich
ovo mi je puno zanimljivije
ovo mi je puno zanimljivije
ne to sta je na naslovnoj stranici sitea, nego onaj mali padajuci menu sa lijeve strane
Mozda cover band dodje tamo pa vas uspijem nagovorit da
i vi idete u Bosnu, a ne Ri...
ili viktore ti ako procitas ovo poslije..
Edvard dobar u surroundu...
a tek 'Guaranteed'... jao, jao...
e, a sad smo se susreli sa srećom posjedovanja dobrog dvd playera - neće playat PIAF! :(
(ali zato hoće Lord of the Rings...
Imam oba Sao Paola, ali nisu dvd nego divx...Od tih SA '05 samo Buenos Aires imam dvd...