Pearl Jam in Zagreb!

13293303323343351290

Comments

• lestes
    lestes Posts: 959
    masni wrote:
    nemoj oftopičarit, lestles ;) pravo pitanje je što idu gledat? :D

bez ovog drugog L :mad: ;)
  • lestes
    siljo wrote:
    je, mi tam oko pol 21...

ja sam na 095/ 9046 417 pa ono...

@ masni: kaj idemo gledat? ako ti kazemo, morat cemo te likvidirat ;) a neku pucacinu... onak, za ubit vrijeme :)

ok. c u :)
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    pajo wrote:
    OK, majice bi trebale biti gotove u srijedu. Mi se poslije posla zaletimo pokupit nase, od lestes i nike (Niko, pretpostavljam da tvoje uzimamo i dajemo ti ih u petak).
    Da li da uzimamo jos nekome i donesemo u petak na meet-up ili u ponedjeljak na vlak ili cete si ici sami po njih. Ako netko jos hoce nek posta.

jel morete i meni uzet pa dofurat na meet-up?
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Da, da, možemo pokupiti sve majice koje treba - uzet ćemo tablicu pa pokupit svima kome treba. A lova ide Niki, šta ćemo... :D
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    možda dobijete kakvu proviziju, nikad ne znaš... :D ajd hvala puno i vidimo se u petak...

pozdrav svima!
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • masni
    masni Posts: 1,657
    lestes wrote:
    bez ovog drugog L :mad: ;)

lapsus calami :) sad se ne smijem pojavit na meetu, ovaj me zeli likvidirat, ovoj sam stavio L viška.. jao.. idem si jedan state of love and trust pustit :D

Edit: skoro zaboravio:

mah :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    Ej ekipa, još nismo ni krenuli, a već dobro prolazimo! Sad smo grupica za Munchen na čelu s vođom puta Jurasicom (go Jurasica! :)) pa smo u to ime zarabali karte skoro u pola cijene (HŽ ima popust za grupe)...
    Dobro je počelo... :D:D:D
  • killroy
    killroy Posts: 739
    pajo wrote:
    Ej ekipa, još nismo ni krenuli, a već dobro prolazimo! Sad smo grupica za Munchen na čelu s vođom puta Jurasicom (go Jurasica! :)) pa smo u to ime zarabali karte skoro u pola cijene (HŽ ima popust za grupe)...
    Dobro je počelo...

woohoo :D:D
    go minhen PJ grupa!!!
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    killroy wrote:
    Hej

Samo krenes od trga prema zapadu Ilicom. Dodjes do prvog veceg krizanja, ima neki spomenik na sredini i Mesnicka je ulica koja je okomita na Ilicu. Termotisak ti je skoro pa na pocetku s lijeve strane.
    http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=zagreb&ie=UTF8&t=h&om=1&ll=45.814107,15.973692&spn=0.004277,0.008669&z=17&iwloc=addr
    Mozes si i tu upisat Mesnicka 9 pa ce ti tocno izbacit lokaciju
    https://e-uprava.apis-it.hr/gup/

Od velesajma mozda najbolje ici busom do glavnog kolodvora. Hm, nisam siguran koje su tocno linije ali voze svaki cas, ne mozes fulat...Stanice su na Aveniji Venceslava Holjevca.
    http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=zagreb&ie=UTF8&t=h&om=1&ll=45.778127,15.978488&spn=0.00428,0.008669&z=17&iwloc=addr
    Tramvaj broj 14 isto vozi na trg od velesajma, al ces se navozat jer ide malo okolnim putem.

hvala puno :)...

offtopic, jedan aktualni vic

Kako su Vlatki Pokos tepali kad je bila mala?

Gucci, Gucci :D:D
    Death or glory!

• pajo
    killroy wrote:
    woohoo :D:D
    go minhen PJ grupa!!!
    A jel' znaš ti da si i ti u Munchen grupi? :)
  • killroy
    killroy Posts: 739
    pajo wrote:
    A jel' znaš ti da si i ti u Munchen grupi? :)

hehe, aha, javio siljo :)
  • lestes
    pajo wrote:
    Dobro je počelo... :D:D:D

hehe grupa glazbenih kritičara :D
  • lestes
    masni wrote:
    lapsus calami :) sad se ne smijem pojavit na meetu, ovaj me zeli likvidirat, ovoj sam stavio L viška.. jao.. idem si jedan state of love and trust pustit :D

Edit: skoro zaboravio:

mah :)

ja nem došla na meet (:() tak da se slobodno pojaviš :D
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    lestes wrote:
    hehe grupa glazbenih kritičara :D

da, morali smo napisati kakva je to grupa pa je iva pametno spomenula da bi mogli proči kao grupa glazbenih kritičara i tak se sad zovemo... samo se nadam da nas neko u vlaku ne bu tražio neke novinarske iskaznice ili kaj ja znam... Munchen grupa, ponesite kaj god imate... možda bi nam ELCIELO mogla krivotvoriti nešto slično... :)
    e tak mi je super kaj smo se udružili i zajdno kupili karte... brijem da smo jebeno prošli... i ne znam da li vi, ostali - ne munchen grupa, :) , znate da se u hrvatskim željeznicama još koristi indigo papir... jebote, ja sam mislila da se to više ne proizvodi... :) iiiihhhhaaaa informatička revolucija....
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Haha, bas zakon. Minhen grupa glazbenih kriticara :D
    Svaka cast. I jos popust. ma zakon. super je pocelo :)

Evo mene doma nakon dugog dana. i ja se zabavila sa PJ fanom iz Australije,
    turistkinje smo bile, hehe...
    nego, da...jos ne znam dal dolazim u petak, al ako ne, uplatim za majice i
    netko mi ih pokupi. moze? Hvala :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    pajo wrote:
    OK, majice bi trebale biti gotove u srijedu. Mi se poslije posla zaletimo pokupit nase, od lestes i nike (Niko, pretpostavljam da tvoje uzimamo i dajemo ti ih u petak).
    Da li da uzimamo jos nekome i donesemo u petak na meet-up ili u ponedjeljak na vlak ili cete si ici sami po njih. Ako netko jos hoce nek posta.

pajo, lijepo molim da i meni pokupite te majice.

mislim da cu stici u petak na meet-up, pa ti onda niko dam novce.

i da, svaka čast, grupa glazbenih kritičara zvuči prejako, i nimalo neistinito, samo u ovom slučaju, bit ćete hrpa nevjerojatno neobjektivnih i pristranih kritičara :D

ako vam se baš igra do kraja, sami si plastificirajte iskaznice, i na njih napišite štogod.

npr, siljo mpže napisati:

SILJO - glazbeni urednik
    radio PREČKO

:D
  • masni
    masni Posts: 1,657
    dobar je taj radio prečko kad vas toliko šalje u minken radi kritike :D
    predobro...
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • lestes
    i tak... uspjela sam danas dobiti gospona mladena i vraćam se s urban
    travelom iz poljske ako ne bude odgođemo... naime, za sad ima samo
    dvoje na popisu...

mah mah :)

:eek: sad sam ko masni :o
  • pajo
    lestes wrote:
    i tak... uspjela sam danas dobiti gospona mladena i vraćam se s urban
    travelom iz poljske ako ne bude odgođemo... naime, za sad ima samo
    dvoje na popisu...

Iva: joj, meni je sad baš brat javio da mu je Mladen rekao da Chorzow visi pa će se on vjerojatno prebaciti na Munchen... tako da se čini da će biti samo 1 za chorzow... :(

ali imaš onu foru vlak do Beča pa vlak do Zgb ako to propadne... ili pitaj nekog od Slovenaca na forumu, možda oni imaju neki organizirani prijevoz...
    držim fige :)
  • pajo
    masni wrote:
    dobar je taj radio prečko kad vas toliko šalje u minken radi kritike :D
    predobro...
    Iva: nemoj tako, ima nas i s radio dugave... :D ne bi to sve radio prečko mogao sam, ali kad se udruži s radio dugavama, da vidiš onda moći... :D