Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
pajo wrote:OK, majice bi trebale biti gotove u srijedu. Mi se poslije posla zaletimo pokupit nase, od lestes i nike (Niko, pretpostavljam da tvoje uzimamo i dajemo ti ih u petak).
Da li da uzimamo jos nekome i donesemo u petak na meet-up ili u ponedjeljak na vlak ili cete si ici sami po njih. Ako netko jos hoce nek posta.
jel morete i meni uzet pa dofurat na meet-up?Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
Da, da, možemo pokupiti sve majice koje treba - uzet ćemo tablicu pa pokupit svima kome treba. A lova ide Niki, šta ćemo...0
-
možda dobijete kakvu proviziju, nikad ne znaš...
ajd hvala puno i vidimo se u petak...
pozdrav svima!Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
lestes wrote:bez ovog drugog L :mad:
lapsus calamisad se ne smijem pojavit na meetu, ovaj me zeli likvidirat, ovoj sam stavio L viška.. jao.. idem si jedan state of love and trust pustit
Edit: skoro zaboravio:
mahOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Ej ekipa, još nismo ni krenuli, a već dobro prolazimo! Sad smo grupica za Munchen na čelu s vođom puta Jurasicom (go Jurasica!
) pa smo u to ime zarabali karte skoro u pola cijene (HŽ ima popust za grupe)...
Dobro je počelo...0 -
killroy wrote:Hej
Samo krenes od trga prema zapadu Ilicom. Dodjes do prvog veceg krizanja, ima neki spomenik na sredini i Mesnicka je ulica koja je okomita na Ilicu. Termotisak ti je skoro pa na pocetku s lijeve strane.
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=zagreb&ie=UTF8&t=h&om=1&ll=45.814107,15.973692&spn=0.004277,0.008669&z=17&iwloc=addr
Mozes si i tu upisat Mesnicka 9 pa ce ti tocno izbacit lokaciju
https://e-uprava.apis-it.hr/gup/
Od velesajma mozda najbolje ici busom do glavnog kolodvora. Hm, nisam siguran koje su tocno linije ali voze svaki cas, ne mozes fulat...Stanice su na Aveniji Venceslava Holjevca.
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=zagreb&ie=UTF8&t=h&om=1&ll=45.778127,15.978488&spn=0.00428,0.008669&z=17&iwloc=addr
Tramvaj broj 14 isto vozi na trg od velesajma, al ces se navozat jer ide malo okolnim putem.
hvala puno...
offtopic, jedan aktualni vic
Kako su Vlatki Pokos tepali kad je bila mala?
Gucci, Gucci:D
Death or glory!0 -
lestes wrote:hehe grupa glazbenih kritičara
da, morali smo napisati kakva je to grupa pa je iva pametno spomenula da bi mogli proči kao grupa glazbenih kritičara i tak se sad zovemo... samo se nadam da nas neko u vlaku ne bu tražio neke novinarske iskaznice ili kaj ja znam... Munchen grupa, ponesite kaj god imate... možda bi nam ELCIELO mogla krivotvoriti nešto slično...
e tak mi je super kaj smo se udružili i zajdno kupili karte... brijem da smo jebeno prošli... i ne znam da li vi, ostali - ne munchen grupa,, znate da se u hrvatskim željeznicama još koristi indigo papir... jebote, ja sam mislila da se to više ne proizvodi...
iiiihhhhaaaa informatička revolucija....
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Haha, bas zakon. Minhen grupa glazbenih kriticara
Svaka cast. I jos popust. ma zakon. super je pocelo
Evo mene doma nakon dugog dana. i ja se zabavila sa PJ fanom iz Australije,
turistkinje smo bile, hehe...
nego, da...jos ne znam dal dolazim u petak, al ako ne, uplatim za majice i
netko mi ih pokupi. moze? Hvala"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pajo wrote:OK, majice bi trebale biti gotove u srijedu. Mi se poslije posla zaletimo pokupit nase, od lestes i nike (Niko, pretpostavljam da tvoje uzimamo i dajemo ti ih u petak).
Da li da uzimamo jos nekome i donesemo u petak na meet-up ili u ponedjeljak na vlak ili cete si ici sami po njih. Ako netko jos hoce nek posta.
pajo, lijepo molim da i meni pokupite te majice.
mislim da cu stici u petak na meet-up, pa ti onda niko dam novce.
i da, svaka čast, grupa glazbenih kritičara zvuči prejako, i nimalo neistinito, samo u ovom slučaju, bit ćete hrpa nevjerojatno neobjektivnih i pristranih kritičara
ako vam se baš igra do kraja, sami si plastificirajte iskaznice, i na njih napišite štogod.
npr, siljo mpže napisati:
SILJO - glazbeni urednik
radio PREČKO0 -
dobar je taj radio prečko kad vas toliko šalje u minken radi kritike
predobro...Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
i tak... uspjela sam danas dobiti gospona mladena i vraćam se s urban
travelom iz poljske ako ne bude odgođemo... naime, za sad ima samo
dvoje na popisu...
mah mah
:eek: sad sam ko masni0 -
lestes wrote:i tak... uspjela sam danas dobiti gospona mladena i vraćam se s urban
travelom iz poljske ako ne bude odgođemo... naime, za sad ima samo
dvoje na popisu...
Iva: joj, meni je sad baš brat javio da mu je Mladen rekao da Chorzow visi pa će se on vjerojatno prebaciti na Munchen... tako da se čini da će biti samo 1 za chorzow... :(
ali imaš onu foru vlak do Beča pa vlak do Zgb ako to propadne... ili pitaj nekog od Slovenaca na forumu, možda oni imaju neki organizirani prijevoz...
držim fige0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads