Pearl Jam in Zagreb!

1329330332334335860

Comments

• hard_sunhard_sun Posts: 381
    strava...sljedecu turneju idem s vama...obavezno...hehe
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
    e Sid...imas lollapaloozu 07? treba mi od Alive nadalje...jer sam samo to skino...i imas pistoiu?
    419 352
  • Imam sve.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
    to cemo se mjenjat...sta si ono rekla da imas na dvdu?
    ono kad smo bili na meetingu...
    419 352
  • Cut cemo se. imam dosta toga dvd-a i bootova.
    ok...nema beda...

ae...idem i ja u horizontalu...kako bi reko ante...

laku noc...
    419 352
  • dreadisdreadis Posts: 109
    Hola, pplz!

Napokon da se i ja docepam Imaggine in Cornice...I tako, gledam, gledam...kad ono nakon 15-ak minuta buraz i ja full screen sa nason ljiljankom. :) Meni iste sekunde srce k'o Bosna i sav sam se najezio.....sada mogu da umrem veoma sretan :) Vidio sam se jos i u nekoliko momenata, pogotovo sa snimaka iz Torina i Pistoia-e!!!

Jos da potvrdim da radimo na onom PJ trubute band-u sa 30-ak pjesama, i da bi trebalo do nove godine i da odradimo svirku u Tuzli. Ako imate zelju i mogucnosti da zasviramo i kod vas u gradu, javite mi pa cemo dogovoriti da napravimo mini balkansku turneju!!

Btw...Anes je uspio napokon da postavi neke slike i clipove sa PJ turneje iz 2006-e, pa otidjite na http://www.tuzlalive.org za linkove!

Peace...
    '96_londonx2
    '00_salzburg_ljubljana_verona_milano
    '06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb

My trading page: http://db.etree.org/dreadis
  • lesteslestes Posts: 959
    dreadis wrote:
    ...kad ono nakon 15-ak minuta buraz i ja full screen sa nason ljiljankom. :) ...
    a onda znam ko si ti! vidla sam te na tool-u :)

raspisali ste se totalno... :) baš mi je drago za ri meet up. nadam se da se
    uskoro svi vidimo! ja sam u vž pa sam propustila i route 66 i amere...

pozdrav fanu s ugljana! :)
  • uf evo i mene...vidim da ste se raspisali...ovi riječani nam tu samo spammaju topic..neka neka dobro je to :D
    da vidjela sam onu knjigicu s posterima i pitanje koje mi se odmah nametnulo bilo je: jel netko zbilja misli dat 200$ za to??
    mislim izgleda to slatko i sve al ja sa svojim srednjoškolskim statusom nisam baš nekako ni razmišljala o tome...i upola manja cijena bi mi bila puno!
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • ja sam razmisljao i jos razmisljam o kupovini narancaste knjige i sve je izvjesnije da cu je kupiti, ako ni zbog cega onda zbog novih ideja za tattoo :)
    vidim da ekipa iz tuzle ima tribute band, a mi se na meetu jucer bas dotakli te teme, kako bi bilo dobro da ima neki dobar tribute band...znaci sad ima band, jos treba vidjet koliko je dobar, znaci dodjite i pokazite nam :)..ili cemo mi doci u BiH..
  • dreadisdreadis Posts: 109
    Vjeruj mi, dobri smo. :) Vec smo uradili Alice in Chains tribute!

Kao sto EV rece jednom: "Ideja je da ne idemo na turneje, nego da ljudi iz cijelog svijeta dolaze nama u Seattle." Zato, mozda je najbolje da svi vi dodjete u Tuzlu....hehehehe
    '96_londonx2
    '00_salzburg_ljubljana_verona_milano
    '06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb

My trading page: http://db.etree.org/dreadis
  • masnimasni Posts: 1,657
    znaci, u tuzlu za novu godinu :)
    vjerujem ja da je to super.. kad se svira tribute bilo cega, onda bolje da se svira opako ili nikako :)

kosta i jucer dosli do routa66 oko 23, mozda malo prije, kad ekipa taman kablove sprema.. psmtr.. a bas htio poslusat.. mislim da sam vidio pj par tamo u vip prostoru, pricali s nekim, nismo htjeli smetat, ionako smo bili najmladji tamo :D popili pivce i nastavili dalje...

mah mah svima :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    nothingman: strava je narancasta knjiga...htio bi ju imat, al je ipak malo preskupa...jos plus shipping...

dreadis:ae dodite, volio bi vas cut...
    419 352
  • dreadis wrote:

Kao sto EV rece jednom: "Ideja je da ne idemo na turneje, nego da ljudi iz cijelog svijeta dolaze nama u Seattle." Zato, mozda je najbolje da svi vi dodjete u Tuzlu....hehehehe[/QUO

a kad je tako onda cemo doci...nije tuzla daleko, a vi cete nas naravno kao pristojni domacini odvest negdje na specijalitete bosanske kuhinje :D
    dreadis wrote:

nice :) super su mi oni (bili). nisam ih slušala s ovim novim pjevačem. ipak je layne layne...
    masni wrote:
    znaci, u tuzlu za novu godinu :)
    a nije rijeka za novu godinu? ;)
    ja ih nikad nisam slusao...al ono, cuo sam da su dobri, slicni ko PJ...
    bez obzira na to...samo su jedni pravi i neponovljivi Pearl Jam...
    419 352
  • pa nije bas da su slicni ko pj...istina da nemam bas sluha, ali barem meni nisu slicni...ali AIC rulz!!

a sta je u rijeci za novu godinu? proslava najave kandidature za mediteranske igre 2054 godine? :)
    pa nije bas da su slicni ko pj...istina da nemam bas sluha, ali barem meni nisu slicni...ali AIC rulz!!

a sta je u rijeci za novu godinu? proslava najave kandidature za mediteranske igre 2054 godine? :)

ni meni nisu slični... al su super!

mislim da svira neko... ne sjećam se ko sve... al ništ posebno. samo se pričalo
    kak bi se mogli zaletit do rijeke :) kad vi ne želite k nama ;)

ja baš slušam the national. hvala, viktor! :)
    i spremam se na čišćenje akvarija :(
    a sta je u rijeci za novu godinu? proslava najave kandidature za mediteranske igre 2054 godine?

...hehe...ta ti dobra...
    ...kad se budemo ponovo nasli cu ti dat cde da mi sprzis nes od AIC, pa da poslusam...
    419 352
  • killroykillroy Posts: 739
    dreadis wrote:
    Jos da potvrdim da radimo na onom PJ trubute band-u sa 30-ak pjesama, i da bi trebalo do nove godine i da odradimo svirku u Tuzli. Ako imate zelju i mogucnosti da zasviramo i kod vas u gradu, javite mi pa cemo dogovoriti da napravimo mini balkansku turneju!!

Btw...Anes je uspio napokon da postavi neke slike i clipove sa PJ turneje iz 2006-e, pa otidjite na http://www.tuzlalive.org za linkove!

Peace...

Ehej!
    Eto bas jucer kad smo bili na meetup-u sa americanima, pajo i ja se zalili kako nema dobrog tribute benda na ovim prostorima, pa da se mozemo malo okupit, popit i zapjevat. Bilo bi odlicno da to isfurate, zg, tuzla ,tokio, svejedno...glavno da se ide na pj koncert :)
  • I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • http://www.discosgrunge.blogspot.com/

ovo mi je puno zanimljivije :)
  • http://www.discosgrunge.blogspot.com/

ovo mi je puno zanimljivije :)

ne to sta je na naslovnoj stranici sitea, nego onaj mali padajuci menu sa lijeve strane :)
  • Ja cu u Sarajevo za Novu, kako stvari stoje.
    Mozda cover band dodje tamo pa vas uspijem nagovorit da
    i vi idete u Bosnu, a ne Ri... :D
  • sid imas mozda dvd sao paolo 03.12.05 cijeli?

ili viktore ti ako procitas ovo poslije..
  • Ne, mislim da nemam taj. VIktor ima dosta tih South America 05. ;)
  • ok..pitat cu njega
  • pajopajo Posts: 3,292
    Iva: da podijelimo s vama, kupilo se dobro kućno kino za wedding anniversary pa sad headbangamo po kući na 'Far Behind'... jadni susjedi... :D
    Edvard dobar u surroundu... :)

a tek 'Guaranteed'... jao, jao...

e, a sad smo se susreli sa srećom posjedovanja dobrog dvd playera - neće playat PIAF! :(
    (ali zato hoće Lord of the Rings... :) au shit, crkavam od straha :eek: )
  • RijekaRijeka Posts: 801
    sid imas mozda dvd sao paolo 03.12.05 cijeli?

ili viktore ti ako procitas ovo poslije..

Imam oba Sao Paola, ali nisu dvd nego divx...Od tih SA '05 samo Buenos Aires imam dvd...
    Death or glory!

Sign In or Register to comment.