ej ekipa...samo da se javim...nisam danas imao vremena za svrljat po netu, tako da...
sad cu si nabit ipod na usi i idem u krpe...tako da se cujemo...
kbo
...the north is to south what the clock is to time...
419 352
Ima i best ever opis Eda :
"When he introduced Vedder, Penn asked the crowd to refrain from taking cell phone pictures, and described Vedder as the type of man every guy wants to be, and every woman wants to be with"
I wanted to unsubcribe to the thread and I think the only way u can do that is to post then select no email notification...
Nope, its not. If you go to THREAD TOOLS when you're in a thread, you can
easily click on SUBSCRIBE TO THREAD. Very simple.
You dont need to post in it...
Now, do you speak any of our languages?
Wait, you wanted to UNsubscribe?
Do the same thing I expalined above, just choose UNSUBSCRIBE.
Malo sam pronjuskala po Australskom threadu...Oni samo pricaju, tj. melju
Nije bas puno o PJ-u, mislim kuzim da nije sada jir ni nis, al
opet mi tu i tamo ubacimo PJ i pricamo o nekim srodnim temama...
Inace, disc 2 je gotov. Slusali smo danas dok smo svi lagano
trckarali po sobi (citaj: bacali igracke i radili nered ), no onda
je kolegica stavila djecje pjesmice kad je dosla u smjenu...
dreadis: E i meni je srca ko Bosna bila kad sam vidio onu 15 min., a mogu misliti kako je tebi sobzirom da si glavni glumac priče.. I još je dosta moje raje ponosno na vas, stoga znajte da ste pravi heroji među bosanskim PJ-ovcima
Hvala...
Btw, imate li muzickih zelja oko toga sta da sviramo? Mozda uvrstimo neki vaa#s prijedlog. Mi smo odabrali 30-ak, po principu 3-4 pjesme sa svakog albuma. Cak ima i pjesama koje PJ nije NIKADA uzivo svirao
A ovaj Đuro se nakon nekoliko mjeseci pauze ozbiljno prihvatio knjiga. :eek:... Nema više pasivnog studiranja ...Usput sam slušao Mexico '03 boot, čisto onako da nešto ronda u pozadini. I nisam pjevušio, matere mi...
Btw, imate li muzickih zelja oko toga sta da sviramo? Mozda uvrstimo neki vaa#s prijedlog. Mi smo odabrali 30-ak, po principu 3-4 pjesme sa svakog albuma. Cak ima i pjesama koje PJ nije NIKADA uzivo svirao
p.s. Alive NE DOLAZI U OBZIR!!
FAITHFULL!!
Toliko od mene!
Ne znam jesam li preskočio ali javi tačan dan svirke, gdje se održava itd, da znam planirati vrijeme..
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany
WHO YOU ARE !!! to se ne moze sam svirat (mislim moze, ali nije to to), ali u bendu zvuci savrseno, pogotovo kad svi pocnu pljeskat i skupa pjevat
eto..
i dissident isto..
eto 2...
pozdrav BIH
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
i jos me nesto zanima.. kad vi svi pisete te postove? jer svaki put kad sam ja online, skoro nema nikog, a kad dodjem drugi put, 3 stranice se pojave
fascinantno
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Comments
Oni znaju jedan za drugoga, i ne smeta im
sad cu si nabit ipod na usi i idem u krpe...tako da se cujemo...
kbo
419 352
jooooj, taj momak fakat izgleda "pametno" i odličan je glumac... još iz aliena ga pratim...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
briju frikovi...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
wanna elaborate?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
je, je... i meni on dobar
Samo nek se igraju! :mad:
I wanted to unsubcribe to the thread and I think the only way u can do that is to post then select no email notification...
http://latimesblogs.latimes.com/extendedplay/2007/11/vedder-provides.html
Setlist:
Rise, No Ceiling, Guaranteed, Society, Drifting, You've Got To Hide Your Love Away
Ima i best ever opis Eda
"When he introduced Vedder, Penn asked the crowd to refrain from taking cell phone pictures, and described Vedder as the type of man every guy wants to be, and every woman wants to be with"
easily click on SUBSCRIBE TO THREAD. Very simple.
You dont need to post in it...
Now, do you speak any of our languages?
Wait, you wanted to UNsubscribe?
Do the same thing I expalined above, just choose UNSUBSCRIBE.
Nije bas puno o PJ-u, mislim kuzim da nije sada jir ni nis, al
opet mi tu i tamo ubacimo PJ i pricamo o nekim srodnim temama...
Inace, disc 2 je gotov.
trckarali po sobi (citaj: bacali igracke i radili nered
je kolegica stavila djecje pjesmice kad je dosla u smjenu...
NIje da sam unfirendly, al sumnjam da prica hrvatski
I da, PJ u Puli!!!
419 352
Obratite paznju na zadnju recenicu
Iva, ti si vidovita! Ili se cujes s Edvardom?
Hvala...
'96_londonx2
'00_salzburg_ljubljana_verona_milano
'06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb
My trading page: http://db.etree.org/dreadis
a ti đuro drž' se knjige, da ne bi bilo 's faksa u penziju' (program koji sam osobno osmislio, ali na kraju ga ipak napustio
Kaj je pisac htio reći?
Pregledao sam sve, napravio popis želja za svakog ponuđača i to šaljem putem pm-ova, da ne zagušim forumski prostor!
Još jednom puno hvala!
Dužnik sam Vam ponizni!
FAITHFULL!!
Toliko od mene!
Ne znam jesam li preskočio ali javi tačan dan svirke, gdje se održava itd, da znam planirati vrijeme..
12.06.2007 Munich, Germany
WHO YOU ARE
eto..
i dissident isto..
eto 2...
pozdrav BIH
fascinantno
a kad i di je svirka?
btw...posluso 1.cde vancouvera 2005, i sad u krpe...pa se cujemo...
pozdrav ekipo
419 352