Pearl Jam in Zagreb!

14894904924944951290

Comments

dragi moji prijatelji,
    ja se ispričavam jer vas nisam htjela prozvati zbog toga samo sam htjela reći da to ne razumijem... tko voli nek izvoli... doduše, nije ni da odobravam, ali to je samo moje mišljenje... (osim što još niti ne znam od kuda bih nešto mogla skinuti, ali to je sada beside the point :) )
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    jurasica, jurasica... stara poštenjačino!

Ja sam se fala bogu naskidao svega i svačega! Više od 90% glazbe koju slušam sam nelegalno skinuo s weba! Takav ti je život! :D ... na Balkanu! :D

Pitanje za sve! Koristi li netko last.fm - tj sluša li isl... Naime imao bih sijaset pitanja jer mi se ne da i nemam vremena istraživati! Pa ako se netko usudi, nek se javi! ;)
  • iskreno prvi put sad cuo za taj last.fm, a kako sam jako znatizeljan, naravno da sam to instalirao i sad slusam nesto...nemam pojma koje su mogucnosti ovog, ali cini mi se da nije nesto komplicirano...ali valjda grijesim s obzirom da ti imas toliko pitanja u svezi toga..:)
    iskreno prvi put sad cuo za taj last.fm, a kako sam jako znatizeljan, naravno da sam to instalirao i sad slusam nesto...nemam pojma koje su mogucnosti ovog, ali cini mi se da nije nesto komplicirano...ali valjda grijesim s obzirom da ti imas toliko pitanja u svezi toga..:)

Najvažnije pitanje mi je u vezi rada njegovog "scrobblera" jer kao ako se instaliraju plug in-ovi plejera na koje slušaš glazbu, on to čita dok je scrobbling on i bilježi u tvoj profil, možeš dobiti listu na kojoj piše kaj si sve slušao, i na lastfm i na winampu ili nešto takvo slično! :)
  • a j...ga sad...ne kuzim sta te tocno zanima, ja sam instalirao plug in za wmp 11, ukljucen mi je taj scrobbling, biljezi mi u last.fm-u sve sta sam slusao, a ako postoji opcija da direktno iz wmp slusam glazbu bez da pokrecem last.fm onda je ne znam koristit jos..:)
  • e sad sam jos jednom procitao tvoj post i skuzio sta si htio reci ili pitati...a valjda biljezi u profil sve sta slusas na svom playeru...barem tako kazu :)
    e sad sam jos jednom procitao tvoj post i skuzio sta si htio reci ili pitati...a valjda biljezi u profil sve sta slusas na svom playeru...barem tako kazu :)

Radi li tebi to, jerbo ja slušam na winampu glazbu (čiji sam plug in postavio), ali mi se u mom profilu na lastfm ništa ne pojavljuje! :( Valjda sam upglu? :)
  • pa evo radi...sve sta slusam u wmp mi se pojavljuje na siteu last.fm-a u mom profilu..ima neka fora sa tzv. neighboursima koji ti se pocnu pojavljivat na siteu nakon otprilike tjedan dana, a slusaju otprilike isto sta i ti...a koja je njihova svrha, osim sta mozes chatat s njima nemam pojma :)
    uglavnom radi mi ovaj scrobbling
    Ok! Skužio i ja! :) Imao sam na kompu instalirana dva winampa - jedan na C:, a drugi na D: Inače, slušam ovaj s D: A on skinuo ovog s C: I normalno da niš nije pokazivao! Sad sam tog maknuo i radi! : Fala na chat-anju i pomoći!

Zakaj služe nejbrsi - možda za chatanje, a možda i saznaš za neku novu dobru glazbu, bendove isl... Valjda! :)
  • znaci kad spojimo mozgove ispada da ipak nismo toliko glupi :)
    snih wrote:
    ... :( Valjda sam upglu? :)

ma nisi, srećo :)

gastropis masnog me podsjeća na prvi puta kada smo snih i ja bili u bg :)
    last fm vam je kao vas profil muzike.. skupljate prijatelje koji slusaju slicnu, ali mozete trazit ljude koji slusaju nesto totalno deseto.. onda skuzite neku vama novu grupu na playlisti frenda za kojeg znate da slusa ono sto i vi volite, pa se bacite u pricu s njim, probate to nabavit i tak..
    nemam ja to, ali mi dosta frendova ima pa znam..

nitko nije kudio program, a oni koji su na njemu postanu lagano ovisni :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    A pro-po križa u Makedoniji, nisam znao da oni toliko briju na te pizdarije, i u Mostaru onaj posljeratni križ je smiješan...tamo se zajebavaju da je to jedan veliki "plus za grad" :)
    ..ma dobro pustimo mi te nebuloze.

Ja isto sa skidanjem muzike sa interneta namam veze, mislim da nisam u životu skinuo jednu stvar :)

Alo Riječka ekipa hočemo neki meet up u petak ili subota???
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.

• Alo Riječka ekipa hočemo neki meet up u petak ili subota???

sto se mene tice moze u petak navecer, subotu navecer ne mogu, jedino do 8 navecer..
    moze meet up u takpe?
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • rekoh vec, mogu u petak navecer...mozete vi neovisno o meni i u subotu navecer :)
    znam...nego pitam dal drugima odgovara, jer i meni pase u petak...

btw, ima neko neku stranicu za bootlege a da ne moram skidat preko sendspacea, mega uploda ili torenta?...hehe...
    419 352
  • s obzirom na ovo sta si isljucio ostaje ti rapidshare...a to ti je ista stvar ko i sendspace...btw sta ti fali sendspaceu i ostalim slicnim?
    gle...potrosio sam 5 gb i 100 mb, pa bi sad nes skino da ne placam 20 kn za 100 mb, ako mogu isto tolko platit 1 gb...
    a sad mi za mega upload pise da je sve zauzeto i da nemogu skidat, a sendspace mi ne pusta...ne kuzim zas...ppise da moram pitat uploadera...
    419 352
  • http://www.pearljamweb.blogspot.com
    http://www.pearljamevolution.blogspot.com

tu imas dosta bootlega za skinut, ali uglavnom su ti u 2 djela i moras ih skidat preko rapidsharea, a on ti ima limit kao i vecina slicnih servera od 100 mb u sat vremena. to naravno mozes jednostavnom operacijom zaobic tako da mozes skinut koliko hoces...sad jedino ne znam koliko mb imaju snimke ali mislim da ne bi trebale imat preko 100 mb...

Welcome!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.