Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
kad onda sutra?
meni je svejedno di......the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
ja bi u 5 ako moze?"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
ajmo onda teta roza...pa trebali bi doci hard, dirty frank, rijeka, crop i ja...five against one
vrijeme npr. 6 popodne...odgovara li svima?0 -
nothingman1911 wrote:ajmo onda teta roza...pa trebali bi doci hard, dirty frank, rijeka, crop i ja...five against one
vrijeme npr. 6 popodne...odgovara li svima?
Malo kompliciram, a ipak sam tu jedina cura pa mora netko
ja cu biti tamo u 5, a vjerujem da ce i Viktor.
Niko je rekao da ce i on doci tada. Otali kad mozete. ok?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
nothingman1911 wrote:ajmo onda teta roza...pa trebali bi doci hard, dirty frank, rijeka, crop i ja...five against one
vrijeme npr. 6 popodne...odgovara li svima?
Works 4 me...
Ako je crop frei od 5 onda ću se i ja tamo nacrtat oko 5, a vi dođite kad smognete...Death or glory!0 -
e fck i forum...dok se refresha vec 3 nova posta...5,6,7, nema da ne moze..:)
koliko sam pohvatao do sada, crop tebi odgovara u 5, hard sun od 5,30 do 7,30, rijeka tebi svejedno, dirty isto tako mislim, i ja od 5 pa nadalje...0 -
moze...ja cu doc u 5 i pol...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
teta roza, 5 sati, vidimo se tamo...kako cu vas prepoznat ?0
-
mene znas...hehe...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
nothingman1911 wrote:teta roza, 5 sati, vidimo se tamo...kako cu vas prepoznat ?
Ja sam cura, Viktor nije
Ne ne. ok. ne znam kako. Viktor ce donijet neke DVD-e pa
cemo to stavit na stol da nas skuzis, ok?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Hey...što se RKA ekipa raspisala
super vidimo se sutra u 5.
Hvala Sid što me digla iz birca da idem kupovat postere, malo sam zakasnio ali sam uspio ubrati 2 + 1(od Sid frendice) i naravno zelenu knjigu za početak
Sad neču svavat cijelu noć od uzbuđenja zbog DC postera i ostalo.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Haha, znam
Ipak je dobar dan ovo bio
Eh da, vjerojatno ce se pricat o PJ-u...mozda.
pa cemo tako bit prepoznatljivi. mozda"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
nothingman1911 wrote:teta roza, 5 sati, vidimo se tamo...kako cu vas prepoznat ?
091/ 760-6261, da ne kompliciramo previšeDeath or glory!0 -
nakon ovih silnih stranica, mogu reći da sam barem upoznata s riječkom caffe bar scenom0
-
Lol
I jos ces saznati da sam na pravo putu da idem Nikovim stopama
Ubrala sam Gorge i DC postereA neka, sta sad? Bar malo vedrine u ovaj ludi, cudni dan, haha.
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Dirty Frankk wrote:Hey...što se RKA ekipa raspisala
super vidimo se sutra u 5.
Hvala Sid što me digla iz birca da idem kupovat postere, malo sam zakasnio ali sam uspio ubrati 2 + 1(od Sid frendice) i naravno zelenu knjigu za početak
Sad neču svavat cijelu noć od uzbuđenja zbog DC postera i ostalo.
Vidimo se sutra, ekipa."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
a velika je teta roza, ko bi vas nasao od svih silnih ljudi koji ce bit tamo pa moram pitat kako cemo se skuzit..:D ok dogovoreno...ako dodje do promjene planova, iskoristit cu viktorov recept..dakle 098 92875090
-
Da, zovi onda Viktora.
Ne znam kako je u Teta RoziNo veselim se sto cu ici. I to sa vama. haha
Niko, koliko otprilike treba posterima da dodju? I da li sto trebas platit? Nadam se da brzo, i ne."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
nas sta...uzet cemo svi tic-tac pa cemo se tako prepoznat...
hehe...the north is to south what the clock is to time...
419 3520
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads