ljudi,
mene isto od sutra nema... idem jedriti južnim jadranom i uživati ko svinjica (neki će reći "zašto ko?" ) i tak... vraćam se u slijedeću subotu kad će, nadam se, ispasti da sam ja pobijedila na našem malom natječaju... svim ostalim natjecateljima želim sreću, ali manje nego meni...
amerima želim da im bude kak će im bit... da uživaju i da se sjete nas jadnika tu i tamo... dobro, ja baš neću biti toliko jadna na jedrilici, ali vi u zagrebu/varaždinu koji učite za ispite/maturu, vama neće biti lako! ali sigurna sam da će vam se trud isplatiti...
nego, nismo skupili nikakvu lovu za nagradu pobjedniku, ali valjda će nam se predjednik smilovati pa tražiti povrat love po uručenju nagrada...
sid, nadam se da ste se lijepo proveli sa austrijancima i da su linčani navijali za HRVACKA! HRVACKA!
ajde, pa čujemo se....
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Iva: evo javlja se naša austrijska gledačica tekme (NE u Beču ) i kaže da kupimo majicu za Bilića pa da svi podijelimo trošak, a ja ću mu ju onda preko moje veze poslati, uz naše potpise i posvetu...
amerima želim da im bude kak će im bit... da uživaju i da se sjete nas jadnika tu i tamo... dobro, ja baš neću biti toliko jadna na jedrilici, ali vi u zagrebu/varaždinu koji učite za ispite/maturu, vama neće biti lako! ali sigurna sam da će vam se trud isplatiti...
ajde, pa čujemo se....
juras jor inglish is veri gud, jes? shefice uzivaj na moru i nemoj nam sam prevech landrat! i slusat pj tak da bebi ne zaboravi dok je na odmoru
ufff....ovo je stvarno zivi uzas...jebat ga...
Svaka cast nasima, stvarno su se trudili i bili i bolji, al sreca nije htjela...
Al nis idemo dalje...sad njujorcani, mozete bar u miru pratit koncerte
Sretan put zelim svima koji putuju i uzivanciju i setliste iz snova i toplo more!
Vec sam krenuo pakirat dres, rek'o trebat će mi za polufinale...:(
Ali nema veze...svaka im čast...
I još nešto, ljudi ova će repka za 2 godine na svjetskom bit jos duplo jača i ako ne zahebemo Bilića, najjačeg trenera i čovjeka u našem nogometu u zadnjih 100 godina, čeka nas još puno velikih stvari...
Ljudi mi smo over i out na tjedan dana...pozdrav svima i nastojat ćemo dostojno predstavljat ovu našu malu zajednicu
E, i tu ti tamo bacite oko ovdje http://pjtour2008.blogspot.com/ probat cu se malo igrat sa foto bloganjem tj. aploudat cu tu i tamo pokoju fotku sa događanja koja ćemo pohodit.
Iva: evo javlja se naša austrijska gledačica tekme (NE u Beču) i kaže da kupimo majicu za Bilića pa da svi podijelimo trošak, a ja ću mu ju onda preko moje veze poslati, uz naše potpise i posvetu...
Jes! Iz veri gud ajdia... Sori, aj no ingliš...
Ne znam kaj da velim za tekmu, žao mi je kaj je tak završilo. :( Složit ću se s precjednikom, uz Bilića nas čekaju velike stvari, ovo je tek početak.
Pozdrav našim Amerima, sretan put, super se zabavite, pozdravite najbolji bend na svijetu, nek vam potrefe openere koje želite i tak...
Viktore, budući da poslije koncerata ostaješ u Americi, želim ti jedno kick ass ljeto za pamćenje...
Ministrici i šefici osiguranja dobru zabavu na jedrenju i uživanciju u prirodnim ljepotama hrvatskog Jadrana... (ovdje ide smajlić, al sam ih već ispucala pet pa ono sorry Juras, kisi kisi... : )
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
Pokušavam ne razmišljati o onome što se dogodilo sinoć...trudim se :mad:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Ako se još netko misli javiti za set list contest ima još vremena sutra, zato požurite
pozdrav
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Zaostajes za reportom sa Nova ROcka, Ranko...lose lose
sinoc se vratio doma nakon 10-11 dana pa sve kasni... ukratko, Rage su bili odlicni i samo zbog njih se isplatilo ici.. ostalo je bilo solidno, ali nikakav spektakl... za moj ukus preveliki festival, sa puno ljudi, puno smeca, puno pijanih koji bauljaju okolo i tako dalje i tako blize... ali mora se dozivjeti, po mogucnosti do 25. godine
izgubio (ili mi je ukraden) fotic, oprostio se od šatorka u kojem sam kampirao zadnjih 7-8 godina i tak... :(
sad moram prosurfati po ovih nekoliko strana koje ste ispisali...
ukratko:
- have fun ameri
- potegnemo do Antwerpena pogledat tekmu s frendicom i izgubimo.. damn..
- thanks to Radiohead reportu, kupio sam si suvenir u Antwerpenu, best of Radiohead... sad jos moram napraviti isto sa Oasis
- fora je u 7 ujutro igrati nogomet na parkiralistu u Klagenfurtu i vikati hrvatska! hrvatska!
- selim se u Haarlem... mislim, ne selim se, ali ne bi imao nista protiv... nizozemski Samobor..
1. Can't Keep
2. Severed Hand
3. Corduroy
4. Last Exit
5. World Wide Suicide
6. Elderly Woman...
7. Given To Fly
8. I Am Mine
9. Faithfull
10. Daughter
11. Sad
12. Wishlist
13. Glorified G
14. Life Wasted
15. Love Boat Captain
16. Long Road
17. Tremor Christ
18. Betterman
19. Alive
20. Black
21. Light Years
22. Do The Evolution
23. Even Flow
24. In Hiding
25. Indifference
26. I Won't Back Down
27. Society
28. Release
29. I Believe In Miracles
30. Yellow Ledbetter
MSG 2
1. Save You
2. Severed Hand
3. Corduroy
4. Whipping
5. Betterman
6. Elderly Woman...
7. World Wide Suicide
8. Rats
9. Not For You
10. Daughter
11. Nothingman
12. Oceans
13. Breath
14. Footsteps
15. Hard To Imagine
16. Gone
17. Even Flow
18. Once
19. Rearviewmirror
20. Do The Evolution
21. Porch
22. Brain Of J.
23. Inside Job
24. Guaranteed
25. Love Reign O'er Me
26. Black
27. Throw Your Hatred Down
28. No More
29. Baba O'Riley
30. Rockin' In The Free World
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
1. potato girl
2. jurasica.
3. world wide pj
4. hard sun
5. dirty frankk
i Rijeka samo jednu set listu
do večeras se još primaju prijave
ja ću još nadopuniti Daughter-tag sa moje set liste jer sam bio zaboravio
pa neka bude:
daughter / it's ok
sretno svima
Iva: Ehej people!!!! Evo nas u precool Apple Store na 5th Avenue - dodje covjeku da vice: 'Mama vidi me di saaaaaaam!!!'
Mislimo na vas i stalno ugledavamo stvari za koje znamo da bi se svidjele nekima od vas - npr. skoro smo slikali Jurasici T-Mobile store i slali joj mms s time, ali onda smo se sjetili da joj to bas i nije neki novitet... Tak do ono, tu ste s nama u biti...
Jucer smo pregledali veci dio super zanimljivog Downtowna i navecer se vozali po Brooklynu, a danas smo na boring dijelu Uptowna di eto, ljudi samo zive i najuzbudljiviji info je da su u nekoj zgradi odbili Madonnu... Utjesit cemo se shoppingom, sto drugo da radimo...
Anyway, odosmo sad kupit svaki po par iPoda, iMacova i svega drugog sto nam stane u ruksake i kofere...(tj. htjeli bismo, ali bas sad necemo jer je to tako otrcano, kupovat u supercool Apple Storeu na 5th Avenue...)
Osim toga, ludi smo od iscekivanja koncerta, slikamo svakoga u PJ majici koga ugledamo, a jucer smo cak i snimili mali filmic na kojem se cuje los glas nekog frajera koji pjeva Jeremy na karaoke, ali kao da nikad nije cuo tu pjesmu. Teski LOL je bio...
Hard To Imagine
Alive
All Night
Animal
Better Man
Black
Comatose
Corduroy
Daughter
Do The Evolution
Elderly Woman
Even Flow
Given To Fly
Green Disease
I Am Mine
I Got Id
Low Light
Marker In The Sand
No More
Porch
Present Tense
Present Tense
Rearviewmirror
Rockin' In The Free World
Sad
Save You
Severed Hand
Who You Are
Why Go
Yellow Ledbetter
MSG 2
Hard To Imagine
Alive
All Night
Baba O'Riley
Better Man
Black
Comatose
Corduroy
Crazy Mary
Daughter
Dissident
Do The Evolution
Down
Elderly Woman
Evacuation
Even Flow
Given To Fly
I Am Mine
I Got Id
No More
Off He Goes
Porch
Present Tense
Rearviewmirror
Sad
Severed Hand
W.M.A.
Who You Are
Why Go
Yellow Ledbetter
Kratko objašnjenje - prva stvar opener, a ostale po abecedi. Nisam imao energije još ih razmještat. Mislim da to ne donosi bodove!?! Jel sudac.
Comments
mene isto od sutra nema... idem jedriti južnim jadranom i uživati ko svinjica (neki će reći "zašto ko?"
nego, nismo skupili nikakvu lovu za nagradu pobjedniku, ali valjda će nam se predjednik smilovati pa tražiti povrat love po uručenju nagrada...
sid, nadam se da ste se lijepo proveli sa austrijancima i da su linčani navijali za HRVACKA! HRVACKA!
ajde, pa čujemo se....
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
juras jor inglish is veri gud, jes?
Svaka cast nasima, stvarno su se trudili i bili i bolji, al sreca nije htjela...
Al nis idemo dalje...sad njujorcani, mozete bar u miru pratit koncerte
Sretan put zelim svima koji putuju i uzivanciju i setliste iz snova i toplo more!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Ali nema veze...svaka im čast...
I još nešto, ljudi ova će repka za 2 godine na svjetskom bit jos duplo jača i ako ne zahebemo Bilića, najjačeg trenera i čovjeka u našem nogometu u zadnjih 100 godina, čeka nas još puno velikih stvari...
E, i tu ti tamo bacite oko ovdje http://pjtour2008.blogspot.com/ probat cu se malo igrat sa foto bloganjem tj. aploudat cu tu i tamo pokoju fotku sa događanja koja ćemo pohodit.
HRVATSKA, HRVATSKA!
Jes! Iz veri gud ajdia... Sori, aj no ingliš...
Ne znam kaj da velim za tekmu, žao mi je kaj je tak završilo. :( Složit ću se s precjednikom, uz Bilića nas čekaju velike stvari, ovo je tek početak.
Pozdrav našim Amerima, sretan put, super se zabavite, pozdravite najbolji bend na svijetu, nek vam potrefe openere koje želite i tak...
Viktore, budući da poslije koncerata ostaješ u Americi, želim ti jedno kick ass ljeto za pamćenje...
Ministrici i šefici osiguranja dobru zabavu na jedrenju i uživanciju u prirodnim ljepotama hrvatskog Jadrana... (ovdje ide smajlić, al sam ih već ispucala pet pa ono sorry Juras, kisi kisi... : )
poistovijetio sam ovo sa arsenalom u ligi prvaka,tako se sada osjećam
grad organizirao bend,vatromet,pravu zabavu za slavlje za prolaz u polufinale>>>nakon utakmice, grad se izpraznio za 10 min,svi otišli pognutih glava
ovo koda smo gledali neki film,primiti gol u zadnjoj sekundi :(
zgadili mi se turci i ta njihova prokleta sreća! tri utakmice dobili u zadnjim sekundama
sad nakon "auf Wiedersehen Deustchland!!!" kad ih švabe razvale biti će "Danke Deutschland!!!" :mad:
zaključak: ne idem više u Tursku na more!
...šteta...
sretan put svima kam god idete,ko bi vas sve pohvatao,sve sami svjetski putnici
evo ja od danas imam novo zanimanje: "maturirani gimnazijalac!"
a sad idem čekat večer da se "ubijem"...imam dosta razloga
ali, i na ep 96 smo nesretno ispali od njemaca, pa 98 bili treci..
ep 08 nesretno ispali od turaka, sp 2010 - dovršite niz
Oh please let me sleep its Christmas time
419 352
Ako se još netko misli javiti za set list contest ima još vremena sutra, zato požurite
pozdrav
sinoc se vratio doma nakon 10-11 dana pa sve kasni... ukratko, Rage su bili odlicni i samo zbog njih se isplatilo ici.. ostalo je bilo solidno, ali nikakav spektakl... za moj ukus preveliki festival, sa puno ljudi, puno smeca, puno pijanih koji bauljaju okolo i tako dalje i tako blize... ali mora se dozivjeti, po mogucnosti do 25. godine
izgubio (ili mi je ukraden) fotic, oprostio se od šatorka u kojem sam kampirao zadnjih 7-8 godina i tak... :(
sad moram prosurfati po ovih nekoliko strana koje ste ispisali...
ukratko:
- have fun ameri
- potegnemo do Antwerpena pogledat tekmu s frendicom i izgubimo.. damn..
- thanks to Radiohead reportu, kupio sam si suvenir u Antwerpenu, best of Radiohead... sad jos moram napraviti isto sa Oasis
- fora je u 7 ujutro igrati nogomet na parkiralistu u Klagenfurtu i vikati hrvatska! hrvatska!
- selim se u Haarlem... mislim, ne selim se, ali ne bi imao nista protiv... nizozemski Samobor..
1. Can't Keep
2. Severed Hand
3. Corduroy
4. Last Exit
5. World Wide Suicide
6. Elderly Woman...
7. Given To Fly
8. I Am Mine
9. Faithfull
10. Daughter
11. Sad
12. Wishlist
13. Glorified G
14. Life Wasted
15. Love Boat Captain
16. Long Road
17. Tremor Christ
18. Betterman
19. Alive
20. Black
21. Light Years
22. Do The Evolution
23. Even Flow
24. In Hiding
25. Indifference
26. I Won't Back Down
27. Society
28. Release
29. I Believe In Miracles
30. Yellow Ledbetter
MSG 2
1. Save You
2. Severed Hand
3. Corduroy
4. Whipping
5. Betterman
6. Elderly Woman...
7. World Wide Suicide
8. Rats
9. Not For You
10. Daughter
11. Nothingman
12. Oceans
13. Breath
14. Footsteps
15. Hard To Imagine
16. Gone
17. Even Flow
18. Once
19. Rearviewmirror
20. Do The Evolution
21. Porch
22. Brain Of J.
23. Inside Job
24. Guaranteed
25. Love Reign O'er Me
26. Black
27. Throw Your Hatred Down
28. No More
29. Baba O'Riley
30. Rockin' In The Free World
nice...
1. potato girl
2. jurasica.
3. world wide pj
4. hard sun
5. dirty frankk
i Rijeka samo jednu set listu
do večeras se još primaju prijave
ja ću još nadopuniti Daughter-tag sa moje set liste jer sam bio zaboravio
pa neka bude:
daughter / it's ok
sretno svima
cool...
MSG se blizi. Blago nasoj ekipi. Nadam se da ce im bit svjetski!
eh da mi je biti morski pas...zapicio bi ravno za big apple
Mislimo na vas i stalno ugledavamo stvari za koje znamo da bi se svidjele nekima od vas - npr. skoro smo slikali Jurasici T-Mobile store i slali joj mms s time, ali onda smo se sjetili da joj to bas i nije neki novitet...
Jucer smo pregledali veci dio super zanimljivog Downtowna i navecer se vozali po Brooklynu, a danas smo na boring dijelu Uptowna di eto, ljudi samo zive i najuzbudljiviji info je da su u nekoj zgradi odbili Madonnu... Utjesit cemo se shoppingom, sto drugo da radimo...
Anyway, odosmo sad kupit svaki po par iPoda, iMacova i svega drugog sto nam stane u ruksake i kofere...(tj. htjeli bismo, ali bas sad necemo jer je to tako otrcano, kupovat u supercool Apple Storeu na 5th Avenue...)
Osim toga, ludi smo od iscekivanja koncerta, slikamo svakoga u PJ majici koga ugledamo, a jucer smo cak i snimili mali filmic na kojem se cuje los glas nekog frajera koji pjeva Jeremy na karaoke, ali kao da nikad nije cuo tu pjesmu. Teski LOL je bio...
Photo blog imate na http://pjtour2008.blogspot.com/
Toliko od nas zasada...
BOK!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=0eXyDp__hzo&NR=1
hvala amerima na update-u
dammit,kak se zove ova pjesma iz pozadine?
http://www.youtube.com/watch?v=mpk6WstIs20
e ja ne igram... preteško mi je čitat setliste a kamoli još slagat kaj bi htela čuti :(
hvala!
ali ni to nije sve!!
zamolio bih neku dobru dušu ukoliko ima tu pjesmu,ako bi je mogla uploadat
sad sam tražio,ali nemogu naći izvore da skinem
buhuhuhuhu, tako sam ljubomorna!
photo blog je prezakon, izgledate fakat happy!
joj, lijepo se provedite i pišite nam još, jer 'postati se mora!'.
Hard To Imagine
Alive
All Night
Animal
Better Man
Black
Comatose
Corduroy
Daughter
Do The Evolution
Elderly Woman
Even Flow
Given To Fly
Green Disease
I Am Mine
I Got Id
Low Light
Marker In The Sand
No More
Porch
Present Tense
Present Tense
Rearviewmirror
Rockin' In The Free World
Sad
Save You
Severed Hand
Who You Are
Why Go
Yellow Ledbetter
MSG 2
Hard To Imagine
Alive
All Night
Baba O'Riley
Better Man
Black
Comatose
Corduroy
Crazy Mary
Daughter
Dissident
Do The Evolution
Down
Elderly Woman
Evacuation
Even Flow
Given To Fly
I Am Mine
I Got Id
No More
Off He Goes
Porch
Present Tense
Rearviewmirror
Sad
Severed Hand
W.M.A.
Who You Are
Why Go
Yellow Ledbetter
Kratko objašnjenje - prva stvar opener, a ostale po abecedi. Nisam imao energije još ih razmještat. Mislim da to ne donosi bodove!?! Jel sudac.
I koja je nagrada!