Pearl Jam in Zagreb!

14874884904924931290

Comments

• elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    ljudi, molim informaciju!

vi kojima je prošla visa electron u naručivanju preko interneta, preko koje banke imate otvoren račun za tu visu?
    i u kojoj valuti držite lovu tamo, u eurima ili dolarima?
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    http://www.pearl-jam.com/pictures/evbw2/evkiss.jpg

strava slika...to je sa kiedisom...jel da?
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    jurasica wrote:
    ja sam samo za fan klub ako će PAJO biti precjednik! :)

lestes i ja ćemo, poslovično, biti redarke na našim okupljanjima!
    Iva: e pa vidiš, to sam i ja rekla! a ja ću onda biti Jovanka/Ankica/Milka! :D Ili još bolje, Imelda Marcos, ta je imala puno cipela! :D:D:D
    A s takvim bodyguardicama ne moram brinut za muževu sigurnost i mogu se fino opušteno posvetit shoppingu gorespomenutih cipela... Vlatka forever!
  • lestes
    lestes Posts: 959
    elcielo wrote:

vi kojima je prošla visa electron u naručivanju preko interneta, preko koje banke imate otvoren račun za tu visu?

pbz, žiro račun. u kunama :D da,i mene je začudilo :D
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    elcielo wrote:

Kod mene je to Erste banka, i to obična kartica žiro računa..A valuta su HRK..
    Death or glory!

• lestes
    siljo wrote:
    to su oni Lola dani kad su izvodili gluposti sa slijedecim rekvizitima: piva, cijev, zeludac, rigoleto, krigla, usta, zeludac...

pa sad vi iskombinirajte... ne morate mijenjati redoslijed :)

uf, gadan mi je taj videić bil...
  • lestes
    snih wrote:
    Ovo veljiju na muziki:

1.12. sub Pozitivan koncert!: Let3, Elemental, Morso, PipsChips & Videoclips
    Tvornica kulture, Zagreb (40 Kn)

thanks. :) onda sam ja nekaj pomotala.. hmm
  • elcielo
    žiro račun???

pa sad mi stavrno više ništa nije jasno :confused:
  • lestes
    elcielo wrote:
    žiro račun???

da, žiro račun. ja sam prošle godine pokušavala s tom karticom, ali nije išlo. kad
    sam naručivala itw, prošla je. možda su promjenili nekaj... ne znam. al u svakom
    slučaju mi je drago jer ne trebam više mamu žicati :)
  • snih
    snih Posts: 1,052
    elcielo wrote:
    žiro račun???

ma Rijeka mora da se nekaj zafrknul! Vjerojatnije mi je da je mislio na tekući račun, a ne žiro račun, jer bi u tom slučaju trebala biti neki pravni subjekt! :D:)
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Kako su ovi pojedinci koji spominju žiro račune još studoši, bumo im oprostili! Oni ionako žive u blaženom stanju u kojem ne moraš znati razliku između žiro, tekućih i inih fakin računa!;) :)
  • elcielo
    snih wrote:
    ma Rijeka mora da se nekaj zafrknul! Vjerojatnije mi je da je mislio na tekući račun, a ne žiro račun, jer bi u tom slučaju trebala biti neki pravni subjekt! :D:)

pa i ja sam imala žiro račun za vrijeme studiranja :confused:

hm

sad mi pak niš nije jasno

:D
  • lestes
    snih wrote:
    Kako su ovi pojedinci koji spominju žiro račune još studoši, bumo im oprostili! Oni ionako žive u blaženom stanju u kojem ne moraš znati razliku između žiro, tekućih i inih fakin računa!;) :)

meni mama radi u banci, a ja nemam pojma o razlikama :o
    al ovo je fakat žiro. imam i tekući, al ne visu electron za taj, nego neku drugu
    visu. pojma nemam :D
    a žiro mi treba za student servis, stipendiju...
  • lestes
    sad sam soldier of love jeeee :)
  • pajo
    lestes wrote:
    sad sam soldier of love jeeee :)
    Iva: jeeee :)
  • pajo
    OK, vidim da je tu krenula lagana zahebancija...ali svi znaju da je predsjednik samo protokolarna funkcija tako da je sva stvarna moc i dalje u rukama vodje puta :D
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    elcielo wrote:

Erste, devizni. Pare su u eurima. VIsa Electron, da.

Ah, slika. :o
    Bas sam procitala neki dan onu knjigu od AK-a, i jos sam
    pod dojmom. SLika je super. :D
    A ste se raspisali :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • prije svega vecer svima !

jebote kad ce u ovoj rijeci uvest nocni bus...sad sam pjesacio s kraja na kraj grada...za popizdit...

ako je netko pitao, a mislim da je, slika je kako antonijo zvali edu..:)

danas sam bas citao neki ulomak iz rodmanove knjige u kojem opisuje kako se skompao sa clanovima banda i kakav mu je bio osjecaj kad se prvi put pojavio na stageu sa njima....prejebeno...cak i za njega koji je naviknut na svijetla pozornice :)

volio bih tu snimku koncerta nabavit jer ima, kako denis opisuje, jedna fakat smjesna situacija u kojoj ga edi skoro zadavi sa kablom od mikrofona..:)
    ako netko nije citao to evo pa nek cita ako mu se da: http://www.pearl-jam.com/rodman/home.html
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Super link, o tome sam čitao ali nikad ovako opširno...Sad imam šta radit u ove sitne sate :D...

Kad smo kod Rodmana, zakon mi je kako je Eda uzeo ko malu bebu ove godine na Lollapaloozi :D...

A Rijeka i noćni busevi, hmm...Mislim da nikad, ali zato je taksi jeftin ;)
    Death or glory!