Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
ljudi, molim informaciju!
vi kojima je prošla visa electron u naručivanju preko interneta, preko koje banke imate otvoren račun za tu visu?
i u kojoj valuti držite lovu tamo, u eurima ili dolarima?0 -
...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
jurasica wrote:ja sam samo za fan klub ako će PAJO biti precjednik!
lestes i ja ćemo, poslovično, biti redarke na našim okupljanjima!Ili još bolje, Imelda Marcos, ta je imala puno cipela!
:D:D
A s takvim bodyguardicama ne moram brinut za muževu sigurnost i mogu se fino opušteno posvetit shoppingu gorespomenutih cipela... Vlatka forever!0 -
elcielo wrote:ljudi, molim informaciju!
vi kojima je prošla visa electron u naručivanju preko interneta, preko koje banke imate otvoren račun za tu visu?
i u kojoj valuti držite lovu tamo, u eurima ili dolarima?
Kod mene je to Erste banka, i to obična kartica žiro računa..A valuta su HRK..Death or glory!0 -
žiro račun???
pa sad mi stavrno više ništa nije jasno0 -
elcielo wrote:žiro račun???
pa sad mi stavrno više ništa nije jasno
da, žiro račun. ja sam prošle godine pokušavala s tom karticom, ali nije išlo. kad
sam naručivala itw, prošla je. možda su promjenili nekaj... ne znam. al u svakom
slučaju mi je drago jer ne trebam više mamu žicati0 -
Kako su ovi pojedinci koji spominju žiro račune još studoši, bumo im oprostili! Oni ionako žive u blaženom stanju u kojem ne moraš znati razliku između žiro, tekućih i inih fakin računa!;)0
-
nothingman1911 wrote:
kad smo već kod pusa... http://www.pontofinal.com/nirvana/LAYSHA.jpg
eh, da su živi...0 -
snih wrote:Kako su ovi pojedinci koji spominju žiro račune još studoši, bumo im oprostili! Oni ionako žive u blaženom stanju u kojem ne moraš znati razliku između žiro, tekućih i inih fakin računa!;)
meni mama radi u banci, a ja nemam pojma o razlikama
al ovo je fakat žiro. imam i tekući, al ne visu electron za taj, nego neku drugu
visu. pojma nemam
a žiro mi treba za student servis, stipendiju...0 -
sad sam soldier of love jeeee0
-
OK, vidim da je tu krenula lagana zahebancija...ali svi znaju da je predsjednik samo protokolarna funkcija tako da je sva stvarna moc i dalje u rukama vodje puta0
-
elcielo wrote:ljudi, molim informaciju!
i u kojoj valuti držite lovu tamo, u eurima ili dolarima?
Ah, slika.
Bas sam procitala neki dan onu knjigu od AK-a, i jos sam
pod dojmom. SLika je super.
A ste se raspisali"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
prije svega vecer svima !
jebote kad ce u ovoj rijeci uvest nocni bus...sad sam pjesacio s kraja na kraj grada...za popizdit...
ako je netko pitao, a mislim da je, slika je kako antonijo zvali edu..:)
danas sam bas citao neki ulomak iz rodmanove knjige u kojem opisuje kako se skompao sa clanovima banda i kakav mu je bio osjecaj kad se prvi put pojavio na stageu sa njima....prejebeno...cak i za njega koji je naviknut na svijetla pozornice
volio bih tu snimku koncerta nabavit jer ima, kako denis opisuje, jedna fakat smjesna situacija u kojoj ga edi skoro zadavi sa kablom od mikrofona..:)
ako netko nije citao to evo pa nek cita ako mu se da: http://www.pearl-jam.com/rodman/home.html0 -
Super link, o tome sam čitao ali nikad ovako opširno...Sad imam šta radit u ove sitne sate
...
Kad smo kod Rodmana, zakon mi je kako je Eda uzeo ko malu bebu ove godine na Lollapaloozi...
A Rijeka i noćni busevi, hmm...Mislim da nikad, ali zato je taksi jeftinDeath or glory!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music