Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
0
-
strava...tnx...ic cu sad pogledat neke bootove......the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
ehej momci, može jedno fakat jako prijateljsko upozorenje - sve što je za Pearl Jam (i ovdje mislim na korporaciju, ne na bend) ok za skidanje i shareanje možete naći ovdje: http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=213441
naime daleko od toga da i mi ne shareamo stvari koje se ne bi smjele, ali to obično riješimo preko pm-ova tj. privatnih mailova
ono, dosad smo se trudili ne linkat na te blogove gdje ima svega i svačega. nije da nam je uvijek uspijevalo, ali kao general rule, onak', čisto da znate...
0 -
sve ok...vec sam procitao taj post odavno, samo eto j..ga zaboravio i omaklo mi se da pustim link u onom postu :(
kriv sam, nece se ponovit...0 -
nothingman1911 wrote:sve ok...vec sam procitao taj post odavno, samo eto j..ga zaboravio i omaklo mi se da pustim link u onom postu :(
kriv sam, nece se ponovit.... Razumijemo...:D
0 -
pajo wrote:ehej momci, može jedno fakat jako prijateljsko upozorenje - sve što je za Pearl Jam (i ovdje mislim na korporaciju, ne na bend) ok za skidanje i shareanje možete naći ovdje: http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=213441
naime daleko od toga da i mi ne shareamo stvari koje se ne bi smjele, ali to obično riješimo preko pm-ova tj. privatnih mailova
ono, dosad smo se trudili ne linkat na te blogove gdje ima svega i svačega. nije da nam je uvijek uspijevalo, ali kao general rule, onak', čisto da znate...
I knew who I was before other people started telling me who I was. J.Joplin0 -
...e tnx...sad cemo mi to preko pm-ova rjesavat...
...nisam vidio taj post prije...dobro da znam sad......the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
sad sam si skidam live at the garden...pa cu paris 92......the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
ekipa do"vidjenja"...idem u horizontalu...naporan dan je iza mene...fiumani i ovi iz Grada, odnosno Groda (sa naglaskom na o..)
ako ce bit nekog okupljanja dojavite..
laku noc svima !0 -
idem i ja...
ljudi, laku noc......the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Moze okupljanje, ja sam za. Bas sam danas srela Viktora u Ri, pa
je spomenuo da Niko dloazi, tj. da je vec tu
Onda u petak? A kad? Ja radim popodne, mozda nakon toga? ili vam je to
prerano, oko 5?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Meni paše petak, bilo kada... Osim ujutro
Nego, bijah sad na tekmi i vratim se u grad a ono milijon ljudi vani, svi podemonili za noći vještica...Nisam toliko ljudi vidio po gradu ne pamtim, a radi im samo jedan drugstore za cugu i to onaj na Žabici...A ispred njega jedno 200 ljudi čeka...Srećom ne idem van večeras jer ujutro rano pičim na Krk obavit sve što ide uz sutrašnji dan...Death or glory!0 -
e...samo da kazem da sam se prekjucer uclanio u 10c...strava...
weeeee......the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
hard_sun wrote:e...samo da kazem da sam se prekjucer uclanio u 10c...strava...
weeeee...Super.
Mozes narucutu sto hoces, ne moras cekat da ti dodje doma pismo
od njih. Mislim da bi trebalo bit OK. tako sam i ja"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
e...pa sta ti nisi dobila neko pismo od njih?...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Da, ali pitao si da li trebas to prvo dobiti pa onda naruciti, ne?
Mozes naruciti i sada, ne trebas cekat to.
Ili sam ja krivo shvatila sto te zapravo zanima..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
ajde lijepo je gledat da ima i neki rijecki meeting
samo naprijed.. sada moramo osvojit slavonijuOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:ajde lijepo je gledat da ima i neki rijecki meeting
samo naprijed.. sada moramo osvojit slavoniju
Što će ipak ići malo teže jer ipak su Rijeka i Zagreb najrokerskiji gradovi u Hrvatskoj, dok za Osijek nisam baš siguran. O Splitu da se i ne govori! :(
Rijeka rulez!:)
0 -
onda rijeka i bliza okolica, kad je meet?...ako je sutra, mogu tek poslije 8 navecer, ali ako ce bit i u popodnevnim satima iskombinirat cu neko slobodno vrijeme0
-
Hey, može petak popodne ok, eto samo ako nothingman uspije doći barem na pola sata bilo bi super.
Amo onda u 17 sati.
Koja je lokacija? Koji birc?CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music