Pozz, svakim danom mi je ovdje sve bolje, kupanje i suncanje je vec pod obavezno.
Citamo se
Iva: evo linka na covere: http://www.box.net/shared/65ndae7k88, a za ostalo ćeš morati pričekati da se normalni ljudi koji nemaju napade kašljanja u 4 ujutro probude...
btw, dobar život Paris! ono, malo kupanca, pa malo nabacivanja tena...ccc...
Set List: Wash, Last Exit, Save You, Severed Hand, Animal, MFC, Small Town, 1/2 Full, Corduroy, Given To Fly, Even Flow, Education, Satan's Bed, Whipping, Glorified G, Do The Evolution
Encore 1: Bee Girl, Who You Are, Better Man/Save It For Later (Charley, Cox, Morton, Steele, Wakeling), Garden, Why Go
Encore 2: No More, Once, Footsteps, Alive, Rockin' In The Free World with Ted Leo & The Pharmacists
wash!! :eek: i beeeeee girl..meni je to baš slatko a ovo zadnje....
nego, nisam rekla kako mi stone super izgleda ove godine... on mi inače djeluje najmanje muški u bendu, ali mi je sada njaaamiii... vrag jedan... što je stariji to bolje izgleda... osim oceans spota... tamo isto super izgleda... doduše, u tom spotu ne znam kojeg bi prvo, ali nema veze - svi bi došli na red!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
ne znam je li netko čuo novu alanis i kaj mislite, ali nisam baš najzadovoljnija... nekak je nabrijana, a ima i dvije stvari sa nekakvim dance beatovima - katastrofa...
ako hoćete, možete tu poslušati novi album:
Procitah i prve fanviewse ove godine, od sinoc. Nisam do sada nis citala, samo preletila setliste tu i tamo, cak ni pratila ih u real time...ne imah vremena, a i tesko mi nekako sve to kad vidim i cujem sto sviraju i kako je dobro tamo...
A nije mi dao vrag mira, dosla sam nocas doma i na net. Prije toga nazvala Mikea na cell phone al nazalost nis se nije bas kuzilo. Nesto je Ed mrmljao, i dosta dostorzije bilo, no ja na net i nadjem setlist thread...pa malo citkam...ah ah
I sad citam kako je bilo, fanviews...odlicna setlista i show. Zasad mi se svidja ova najvise i Hartford isto. No, bila bih rado na BILO KOJEM koncertu ove turneje, zbilja.
I da, ste culi...neki cow man je plesao po stageu za vrijeme RITFW i Stone je u jednom trenutku kleknuo na koljena i sisao mu vime :eek: (jel to vime od krave, valda je)
Ljudi da su se kidali od smijeha, i Ed je rekao WTF??? hahaah
SUper, Stone poludi!!!
Strucnjaci su otkrili da u ljudskom mozgu postoji "defekt" i nazvali ga ljudski bug.
Ovaj je test genijalan ,rijesi ga ali bez olovke,papira i kalkulatora.Apsolutno samo napamet.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Ne znam hoćemo li doći do ZG na meet up jer moram do venezie ili do padove po staklo a tako bi volio doći da čujem sve dojmove itd.
još se javim ovih dana
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
ajmee stone je zakon!! LOL! Poludio skroz! (a fakat super zgleda ovu turneju, oh yeah) go stooonee!
mansfield 2: wash i footsteps i bee girl!! aaaa!
gunner: 4100? yees? ima neka nagrada or sth.??
kupila sam si bas novi album od alanis (da tolki sam fan, nisam ni preslusala sve nove stvari, jos cu prokomentirat kak mi je leglo, al nisam bas jako objektivna kad je ona u pitanju. underneath mi je o.k. i versions of violence. al inace ful volim njen glas i lyricse i to sto eksperimentira s mjuzom (mozda poludila malo od my humps?? ...pa cisto sploh ne vem
rijeka: super fotke!! kaj si to bio na nekom koncertu??
Comments
http://picasaweb.google.com/iva.gotovac/PearlJamAtTheMSGJune2008?authkey=Aa61ljOk1hA
supersupersuper!
svaka vam čast za taj pothvat!
dao bog da se ponovilo
Oh please let me sleep its Christmas time
Iva, nije ni cudno sto me nema na slikama, kad imam trend dolazenja na koncerte u 5 do 12.
http://www.facebook.com/album.php?aid=43048&id=671763297
http://www.facebook.com/album.php?aid=43180&id=671763297
http://www.facebook.com/album.php?aid=43182&id=671763297
Iva, nije ni cudno sto me nema na slikama, kad imam trend dolazenja na koncerte u 5 do 12.
A sad - trebam pomoc,
Dvd s glazbom koji sam ponio ovdje mi ne sljaka, pa bi mi trebala usluga uploadanja necega na net.
Radi se o:
PJ in ZG boot
Benaroya Hall
Lost Dogs
PJ Christmas singles
i onaj Pajin link s coverima.
Pomagajte coveku preko bare, ne znam zasto mi dvd ne radi.
Pozz, svakim danom mi je ovdje sve bolje, kupanje i suncanje je vec pod obavezno.
Citamo se
btw, dobar život Paris! ono, malo kupanca, pa malo nabacivanja tena...ccc...
Set List: Wash, Last Exit, Save You, Severed Hand, Animal, MFC, Small Town, 1/2 Full, Corduroy, Given To Fly, Even Flow, Education, Satan's Bed, Whipping, Glorified G, Do The Evolution
Encore 1: Bee Girl, Who You Are, Better Man/Save It For Later (Charley, Cox, Morton, Steele, Wakeling), Garden, Why Go
Encore 2: No More, Once, Footsteps, Alive, Rockin' In The Free World with Ted Leo & The Pharmacists
wash!! :eek: i beeeeee girl..meni je to baš slatko
@viktor-imaš; pm
@ana & sid - lijepo se provedite, verever ju gou!
nego, nisam rekla kako mi stone super izgleda ove godine... on mi inače djeluje najmanje muški u bendu, ali mi je sada njaaamiii...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
ako hoćete, možete tu poslušati novi album:
http://www.prelistenings.de/alanis-morissette/?id=mhq
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
A nije mi dao vrag mira, dosla sam nocas doma i na net. Prije toga nazvala Mikea na cell phone
I sad citam kako je bilo, fanviews...odlicna setlista i show. Zasad mi se svidja ova najvise i Hartford isto. No, bila bih rado na BILO KOJEM koncertu ove turneje, zbilja.
I da, ste culi...neki cow man je plesao po stageu za vrijeme RITFW i Stone je u jednom trenutku kleknuo na koljena i sisao mu vime :eek: (jel to vime od krave, valda je)
Ljudi da su se kidali od smijeha, i Ed je rekao WTF??? hahaah
SUper, Stone poludi!!!
ja sam mislila da očinstvo SMIRUJE ljude!
Koji lik. hahaha
cuclanje vimena, sta reći..
Iva: netko je stavio komentar: Stone sucks! LOL!
Strucnjaci su otkrili da u ljudskom mozgu postoji "defekt" i nazvali ga ljudski bug.
Ovaj je test genijalan ,rijesi ga ali bez olovke,papira i kalkulatora.Apsolutno samo napamet.
Racunaj polako:
Imas 1000 , dodas 40
jos 1000
dodaj 30 i opet 1000
jos 20
dodaj 1000 i jos 10
UKUPNO?
ajde pišite svoje odgovore
Ajd dobro...5000
evo još 5000
Ne znam hoćemo li doći do ZG na meet up jer moram do venezie ili do padove po staklo a tako bi volio doći da čujem sve dojmove itd.
još se javim ovih dana
valjda:D:D...
je li?:eek::)
419 352
mansfield 2: wash i footsteps i bee girl!! aaaa!
gunner: 4100? yees? ima neka nagrada or sth.??
kupila sam si bas novi album od alanis (da tolki sam fan, nisam ni preslusala sve nove stvari, jos cu prokomentirat kak mi je leglo, al nisam bas jako objektivna kad je ona u pitanju. underneath mi je o.k. i versions of violence. al inace ful volim njen glas i lyricse i to sto eksperimentira s mjuzom (mozda poludila malo od my humps??
rijeka: super fotke!! kaj si to bio na nekom koncertu??
koja slika.. gejaž totalni
u subotu se vidimo na rokaju.. spriječena sam popodne pa ništ od druženja i fine hrane.. al bude još meet upova
i još.. sretan rođendan, iva g.!
Sretan rodjendan Iva!
Iva G. - Sretan rođendan!
Stoney, Stoney... Legenda!!
ja jucer poslao neko motivacijsko pismo za ljetnu skolu u sarajevu (o obnovljivim izvorima)
napisao sam da zelim konacno probat taj toliko hvaljeni burek
i posjetit Doctora.. pa da vidimo hoce li me primit