Pearl Jam in Zagreb!

17647657677697701290

Comments

• evo ja malo zabušavam u radioni i kopam po tubi i naletio na ovaj Smile :)

obratite pažnji na basistu ;)

http://www.youtube.com/watch?v=wzh8O03DEVM&feature=related
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    masni wrote:
    question.. jel se tih 29mb slika mogu skinut odjednom s picase ili moram jednu po jednu? ili bi netko mogao to uploadat negdje pa da skinem sve odjednom? :)

Evo ih sve u jednom zip fileu (file je "malo" veći od 29MB jer su slike u punoj rezoluciji):
    http://www.box.net/shared/b1icyuqlne
  • pajo
    Rijeka wrote:
    Pajo, gdje se moze pronaci i kupiti ta plava EV majica?

Majicu sam ubo na Wishlist Foundation pre-partyu u NYC...imaju majstori podosta jako zgodnih t-shirtova: http://wishlistfoundation.org/shop/catalog/

Iva si je kupila ljubičastu I Am Mine, a kupili i EV sticker i onaj STBC mousepad...
  • pajo
    masni wrote:
    Kosta i ja smo se zaputili do bundeka na koncert Zabranjenog pusenja koji je poceo u 21.30 i trajao 2h15min.Ako nekog zanima set-lista:

Slušao sam jednom davno, circa '97, taj zapadni ogranak poslijeratnog Pušenja i mogu reći da mi to sve skupa zvučalo malo čudno...ali opet, čuti te pjesmetine u bilo kojoj izvedbi je sjajan doživljaj...
  • masni
    masni Posts: 1,657
    pajo wrote:
    Evo ih sve u jednom zip fileu (file je "malo" veći od 29MB jer su slike u punoj rezoluciji):
    http://www.box.net/shared/b1icyuqlne

Ma nije bitno koliko je veliko. Tenks :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    Pajina majica je super ;)

Nažalost nema na slikama majice koja je bila stvarna zvijezda večeri...fakat cool svjetlo-plavi t-shirt sa velikim novim PJ logotipom sa zvijezdom...inače made by our very own master Snih :D (ajmo majstore, nabaci neki foto session :))
  • masni
    Koji je obecao stavit, oliti poslat na PM pa da i mi budemo kul kao on :)
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Rijeka wrote:
    Suze su mi potekle kad vidjeh

burek

i

mesinu s rostilja
    (home sweet home :D)

sigurno će Iva opet ispeći burek kad se ti vratiš... to bi bilo najmanje kaj može napraviti za tebe... :) a ja se samo nadam da ću biti negdje blizu u tim trenucima... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    jurasica wrote:
    sigurno će Iva opet ispeći burek kad se ti vratiš... to bi bilo najmanje kaj može napraviti za tebe... :) a ja se samo nadam da ću biti negdje blizu u tim trenucima... :)
    Iva: čuj, kad ti misliš rodit? ;):)
    a za Viktora nema frke, on donosi poster, dakle može dobit burek...:D
  • na Porch-u se pojavilo pa ja samo prebacujem info.

zakon !!!

http://www.youtube.com/watch?v=9mIqyVrTp9g

hmmm,ja sam ovo pred dosta vremena gledao... (ne uživo :D,ovaj snimak)

edit: sad sam tek skužio:D ovo je cijeli show? bravo ja...
    hmm,ja sam gledao sam jednu pjesmu,al se ne sjećam više koju :D
  • pajo
    Iva: evo nas baš se vratili doma s vrlo neplaniranog koncerta Conora Obersta u Pauku. Danas me nazvao frend koji je radio PR za koncert i pita da hoću li da me stavi na popis, a kak smo pajusina i ja uvijek za koncerte, a pogotovo kad su džabe, mi otišli. Bilo jako dobro, momci su stvarno sjajni, a i sam Conor također. ;) Svi skoro sve sviraju i skoro svi pjevaju pa momci sami sebi budu i preset i predgrupa i main act. :) Zagreb crowd je opet oduševio, naravno, a momcima je bilo jako drago da su bili dobro prihvaćeni jer im se negdje u Austriji ili Njemačkoj pokvario tour bus pa su u Zgb umjesto ujutro stigli u 8 navečer, a bili su razmišljali i o otkazivanju koncerta... ali eto, all is well that ends well...
  • drng
    drng Posts: 36
    znaš da ja volim iznenadne stvari. Nisam više fleksibilan kao nekad, ali...
  • drng
    drng Posts: 36
    drng wrote:
    znaš da ja volim iznenadne stvari. Nisam više fleksibilan kao nekad, ali...

Zapravo, Iva (i Pajo) zna da sam bio ozbiljno u komi poradi nesertnih i užasnih događaja od 1.9. pa možda i bolje da me niste zvali.

Ipak do Shele nisam bio, a baš mi je sad nekako žao da nisam... Niš, kada budem ja zvao, dođite...

Jel ima kakvih vijesti hoće li PJ sljedeće godine biti s ove strane bare?
  • pajo
    drng wrote:
    Jel ima kakvih vijesti hoće li PJ sljedeće godine biti s ove strane bare?
    Hej, eh da je takvih vijesti...za sada se priča da će iduće godine biti opet s one strane bare...s naše strane nadajmo se onda one sljedeće...
  • masni
    al onda necemo znat hocemo li na SP u juznu afriku ili na PJ :)
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    PJ come to South Africa :D...
    Death or glory!

• Evo da se i ja oglasim.
    Meni bilo super, ko i uvijek. :) Bas mi je drago da sam vas (vecinu) vidjela
    i da smo Ivu lijepo otpratili na put u Berlin :)

Slike su kod Ive i Marija, hvala jos jednom sto ste mi dopustili da uzurpiram vas fotic, Masni je mojeg, pa sam ja dobila inspiraciju s vasom malo zvjerkom :D
    I da, mogu ja dobit link za DL slika?

Sto jos reci? Sve je receno.

Nego, eto, dobih placu danas, idem stavit pare na racun i da cu narucit majicu koji i Jeffov CD, kad ono temp out of stock, a sad je Out of stock :( :(
    Plakat cu!
    "I surfaced and all of my being was enlightened"

• Nego, eto, dobih placu danas, idem stavit pare na racun i da cu narucit majicu koji i Jeffov CD, kad ono temp out of stock, a sad je Out of stock :( :(
    Plakat cu!

Već?? Negdje sam čitao da nije štampan u velikoj tiraži...šteta.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Nego, eto, dobih placu danas, idem stavit pare na racun i da cu narucit majicu koji i Jeffov CD, kad ono temp out of stock, a sad je Out of stock :( :(
    Plakat cu!

Sid, nemoj mi samo plakati... bude se to već riješilo, samo nemoj sad odmah potrošiti tu lovu... čuvaj lovu i cd-ji i majice buju se opet pojavili... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    Ja sam jos uvijek otvoren za Eagle majicu :) Pa kad ti ne bude out of stock ili nesto, don't forget me :)

A snihic nam je ocito u velikom poslu kad se ne javlja na nase hvalospjeve njegovoj majici :)