Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
pajo wrote:Da se malo oporavim, idem počet jutro sa npr. ovim: http://www.youtube.com/watch?v=5RhBYt41k20
Edit: osim kaj je guba stvar, ima mali EV intervju na kraju, u pravom EV stilu: http://www.youtube.com/watch?v=vmR2bmFqxLA&NR=1 LOL!
tenks na linkovima, nisam još vidjela ove snimke!0 -
ako nije kasno i ja bi se upisao na glasacku listu...
rookie :-)
1. snih
2. asfo
3. cutki
4. iva
5. pajo
6. leo
7. potato girl
8. Rijeka
9. lestes
10. helen
11. elcielo
12. gunner
13. jurasica
14. dirty frankk
15. shela
16. siljoStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
so:
Fortunate Son
Harvest Moon
Redemption Song
All Along The Watchtower
I Am A PatriotStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Iva: ok! Znači sad fali još samo Sid. Ranko je on board, Domagoj je glasao (za I Believe in Miracles ak se ne varam) i to je to!
Sorry Domagoj, malo te zekam/provociram na glasanje...0 -
pajo wrote:Iva: ok! Znači sad fali još samo Sid. Ranko je on board, Domagoj je glasao (za I Believe in Miracles ak se ne varam) i to je to!
Sorry Domagoj, malo te zekam/provociram na glasanje..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Ja ne igram :cool:
ma ne mora se, ali morala sam malo zekat Domagoja kak mu se ipak omaklo malo glasanja...kad je fun!
0 -
Kaj ima novog sa stickmanom, nitko da bi se javio!
Nije valjda da ga nitko nema!0 -
Fortunate son
Waiting on a friend
walking the cow
Little sister
I am a patriotCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Po mojem zbroju 4 pjesme dijele 3 mjestoCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
siljo wrote:ni ja nisam imao bas nesto srece kad sam trazio, lai meni nije trebala visoka rezolucija... radi se majica? naljepnica? bedz?
Radim majicu za Janka, njegovu prvu PJ majicu!:):)
Kaj se tiče stickmana, treba biti barem dobar kontrast, da je crni na bijeloj podlozi ili slično, jerbo ionako ga moram izvući u vektorima.0 -
Dirty Frankk wrote:Po mojem zbroju 4 pjesme dijele 3 mjesto
Prvo mjesto je odlučeno, a od 2.-5. ih je 4 s istim brojem glasova i još su iza njih dvije stvari s jednim glasom manje. Moglo bi biti pripetavanja.
No, još nije gotovo, čekaju se još glasovi gospodina gunnera i moje supružnice. Još me čudi kaj niš nema masnog koji je bio nezaobilazan sudionik igrica. Večeras idu rezultati, oko 22! Pa do tada molim da se odazovu ovi koji još trebaju!0 -
Pa bio bi red da Janko dobije svoju prvu PJ majicu...što se čeka
Ja također imam planova za sljedeću Markovu majicu.
Stickmena nemam nažalost :(CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music