Pearl Jam in Zagreb!

1435436438440441860

Comments

• elcieloelcielo Posts: 1,149
    pih, fakat sam zahtjevna! :D
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    pajo wrote:
    Iva: ajde super (ako se tako može reći). nisam čitala tu vijest (ne pratim baš crnu kroniku, a posebno izbjegavam sve što je povezano s prometom), ali tram vs. auto stvarno ne zvuči dobro.
    nadam se da su još k tome u pitanju neke 'neproblematične' kosti koji ne zarastaju dugo i da će im sve ubrzo biti samo ružno, ali daleko sjećanje.

ako netko zna, zna naša Iva G....
    i drago mi je zbog prijatelja našeg dragog Marina - užas kaj im se desilo, ali dobro je ipak prošlo....
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    elcielo wrote:
    pih, fakat sam zahtjevna! :D

Better to be pissed off then pissed on :D (to sam sad pokupila od angry newyorkers)
  • siljosiljo Posts: 2,203
    jurasicu za direktoricu... necega... koji lik (feel free smjestiti "lik" u zenski rod)

:)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
    siljo wrote:
    jurasicu za direktoricu... necega... koji lik (feel free smjestiti "lik" u zenski rod)

:)

ako bi moglo za direktoricu u nekakvom marketingu, to bi bilo ok... :) hvala!

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    Ljudi jel jos netko dobio pm od neke cure koja trazi prijevod jedne recenice s engleskog na hrvatski? Jel to neka patka il kaj? :)
    (ajme kolko postam danas! kao prevodim nes, a neda mi se :)

Elem, Bas vidla na telki onaj kviz 1:100, pazite pitanje:

Odakle dolaze predvodnici grunge-a, grupa (vec pogadjate :) Pearl Jam?

i znao je tip odmah da su iz Seattlea :)

Inace uvijek svi navode Nirvanu kao zacetnike grungea pa mi to bilo neobicno.
    a zapravo i jesu sve to skupa zapoceli.
  • pajopajo Posts: 3,292
    shela wrote:
    Ljudi jel jos netko dobio pm od neke cure koja trazi prijevod jedne recenice s engleskog na hrvatski? Jel to neka patka il kaj? :)
    Iva: jesam ja i prevela sam joj nekako. iako ne kužim baš poantu tih njihovih majica, a i ne znam kako bih prevela 'fuckers' na hrvatski. preprofinjen je naš jezik za takve izraze...:D;)
    pajo wrote:
    Iva: jesam ja i prevela sam joj nekako. iako ne kužim baš poantu tih njihovih majica, a i ne znam kako bih prevela 'fuckers' na hrvatski. preprofinjen je naš jezik za takve izraze...:D;)

e super onda ja necu nis slat, buduci da vec onda imaju hrvatski. pitam bas zato jer nisam mogla dobro smislit kak bi mi bas isto rekli ne samo fuckers, nego frisky fuckers, a da zvuci isto :)

kaj si stavila? :D
    shela wrote:
    e super onda ja necu nis slat, buduci da vec onda imaju hrvatski. pitam bas zato jer nisam mogla dobro smislit kak bi mi bas isto rekli ne samo fuckers, nego frisky fuckers, a da zvuci isto :)

kaj si stavila? :D
    Iva: a napisala sam joj da stavi 'pravi vragolani' jer mi je to jedino pasalo da može imati i seksualne aluzije. ali sam joj napisala da nije ni blizu žestoko kao izraz koji je ona upotrijebila. rekla sam joj da bi se to moglo upotrijebiti i za djecu, a da nema nikakvih loših konotacija. onak, nije isto, ali tu negdje.

sorry, anglistički offtopic
  • masnimasni Posts: 1,657
    pomislit ce ljudi da mi nemamo psovke :D (mislim, vragolani, hellou :) ) da smo im nedorasli.. trebala si ti njoj rec sto je dodje, pa nek odlucuje sama sto ce stavit :)

mogla si slobodno upotrijebiti jedan od slijedećih atributa: "dupad, guzad, fakini, frajeri, svinjčad, ostala telad po izboru autora, smradovi, gadovi, govnojedci, bbb, bbb agram crew, galebovi, ... " :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    masni wrote:
    pomislit ce ljudi da mi nemamo psovke :D (mislim, vragolani, hellou :) ) da smo im nedorasli.. trebala si ti njoj rec sto je dodje, pa nek odlucuje sama sto ce stavit :)

mogla si slobodno upotrijebiti jedan od slijedećih atributa: "dupad, guzad, fakini, frajeri, svinjčad, ostala telad po izboru autora, smradovi, gadovi, govnojedci, bbb, bbb agram crew, galebovi, ... "
    Iva: hej, sjeti se di ja radim! u nas su ti sve samo fini rvati, nije za zahebavat se s diplomatijom! :D

(btw, pajo se upravo vratio iz Beograda i već pet minuta se smije tvom impresivnom prevoditeljskom talentu! :))
    masni wrote:
    ...bbb...:D

da te čuje moj bbb prijatelj , sad bi dobio jezikove juhe... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Kad smo vec kod 10c karata, jel mi moze neko pojasnit neke stvari.Kad se naruci karta jel dolazi postom ili se podize na dan koncerta, kolko je kostala karta za zagreb,jel se svaki put prodaju po dvije karte itd...
    Hvala
  • snihsnih Posts: 1,052
    masni wrote:
    pomislit ce ljudi da mi nemamo psovke :D (mislim, vragolani, hellou da smo im nedorasli.. trebala si ti njoj rec sto je dodje, pa nek odlucuje sama sto ce stavit

mogla si slobodno upotrijebiti jedan od slijedećih atributa: "dupad, guzad, fakini, frajeri, svinjčad, ostala telad po izboru autora, smradovi, gadovi, govnojedci, bbb, bbb agram crew, galebovi, ... "

... a moglo bi i: stoka sitnog zuba, crveni, žuti i zeleni vragovi, smutljivci, bezglavnici, mutikaše i na kraju, ali ne i najmanje važno: jalnuški diletanti.:D

Ovi bi moji prijedlozi bili u duhu jezika, iako nisu 100% točni! :D:D:D
    masni wrote:
    "dupad, guzad, fakini, frajeri, svinjčad, ostala telad po izboru autora, smradovi, gadovi, govnojedci, bbb, bbb agram crew, galebovi, ... " :D

...hahaha...ja se jos uvijek trgam od smijeha na ovo...:D:D
    Kad smo vec kod 10c karata, jel mi moze neko pojasnit neke stvari.Kad se naruci karta jel dolazi postom ili se podize na dan koncerta, kolko je kostala karta za zagreb,jel se svaki put prodaju po dvije karte itd...
    Hvala

Uvijek se prodaju u paru, podizu se na dan koncerta, a za ZG je par kostao 124 baksa
    Kad smo vec kod 10c karata, jel mi moze neko pojasnit neke stvari.Kad se naruci karta jel dolazi postom ili se podize na dan koncerta, kolko je kostala karta za zagreb,jel se svaki put prodaju po dvije karte itd...
    Hvala

je, uvijek prodaju par dakle 2 karte u paketu... i ne šalju poštom, nego se na dan koncerta karta pokupi na nekom box-officeu kod dvorane gdje se koncerat održava... karta za ZG preko 10C je koštala pun k.... (zaboravila sam da ne boli previše) i to više nego ove u dućanu... jel se netko sjeća koliko je koštala karta za ZG preko 10C?

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    jurasica wrote:
    je, uvijek prodaju par dakle 2 karte u paketu... i ne šalju poštom, nego se na dan koncerta karta pokupi na nekom box-officeu kod dvorane gdje se koncerat održava... karta za ZG preko 10C je koštala pun k.... (zaboravila sam da ne boli previše) i to više nego ove u dućanu... jel se netko sjeća koliko je koštala karta za ZG preko 10C?
    Ako si uzimala preko 10c, imas u profilu svom sve sejvano, pa tamo provjeri.
    Inace, necu lagat, drago mi je sto idete, al sam malcice ljubomorna..I ljuta sto su ameri toliko paranoicni da ne mogu preko...ah ah
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • hard_sunhard_sun Posts: 381
    da se i ja oglasim
    super mi je drago sta idete na koncerte i sta cemo imat predstavnike u NYu:D
    bas ste carevi;)

nego sad me je shela, kad je spomenula jedan protiv sto, podsjetila na skandi krizaljke:D
    kupio sam je neki dan prvi put u zivotu i prvo sta sam trebao napisat bili su inicijali...veddera:D

offtopic al doesn't matter
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • illegal pantsillegal pants Posts: 13,471
    *knocks gently* :D

I just wanted to thank a couple of you for helping me out with translation question I had, your help really is appreciated! :o

I owe you all a drink or two, maybe we'll meet one day through our love of pearl jam, we'll see. :)

- Stella
    wah
    masni wrote:
    pomislit ce ljudi da mi nemamo psovke :D (mislim, vragolani, hellou da smo im nedorasli.. trebala si ti njoj rec sto je dodje, pa nek odlucuje sama sto ce stavit

mogla si slobodno upotrijebiti jedan od slijedećih atributa: "dupad, guzad, fakini, frajeri, svinjčad, ostala telad po izboru autora, smradovi, gadovi, govnojedci, bbb, bbb agram crew, galebovi, ... " :D

LOL! :D moji favoriti su ipak dupad i guzad, sori iva ;) Zato sam i postavila to pitanje. Znala sam da ce bit zanimljivih prijedloga!
  • snihsnih Posts: 1,052
    snih wrote:
    ... a moglo bi i: stoka sitnog zuba, crveni, žuti i zeleni vragovi, smutljivci, bezglavnici, mutikaše i na kraju, ali ne i najmanje važno: jalnuški diletanti.

Ovi bi moji prijedlozi bili u duhu jezika, iako nisu 100% točni! :D:D:D

Samo da kažem da su prijedlozi kolege masnoga nadasve duhoviti i urnebesno smiješni! :D

Prijedlozi koje sam ja dao nisu moja umotvorina, a vjerojatno nisu baš ni smiješni. Iako znam da sam ovdje među najstarijom gospodom (dijelim tu nečast s gosparom Nikom), baš me zanima znate li možda čija je to karakterizacija. Da pomognem, radi se o jednoj povijesno vrlo važnoj osobi! ;)
    snih wrote:
    Samo da kažem da su prijedlozi kolege masnoga nadasve duhoviti i urnebesno smiješni! :D

Prijedlozi koje sam ja dao nisu moja umotvorina, a vjerojatno nisu baš ni smiješni. Iako znam da sam ovdje među najstarijom gospodom (dijelim tu nečast s gosparom Nikom), baš me zanima znate li možda čija je to karakterizacija. Da pomognem, radi se o jednoj povijesno vrlo važnoj osobi! ;)
    snih wrote:
    ... a moglo bi i: stoka sitnog zuba, crveni, žuti i zeleni vragovi, smutljivci, bezglavnici, mutikaše i na kraju, ali ne i najmanje važno: jalnuški diletanti.:D

Pa snih, zaboravio si dodat na kraju: "...ili jednostavno...prodane duše" :D:D
  • asfoasfo Posts: 315
    pajo wrote:
    Pa snih, zaboravio si dodat na kraju: "...ili jednostavno...prodane duše" :D:D

kaj se sad i ti guraš u stariju ekipu ;)
    Iva: a jeste vidjeli ovo:

http://www.zlatnakoogla.com/home.html

IZVOĐAČ godine:
    EDDIE VEDDER- Into The Wild
    snih wrote:

dragi snih, nisam tvoje komentirala ali ja sam se slomila jučer doma... plakala od smijeha.. čak se i moj suprug dignuo i došao pročitati ove umotvorine... :)dobri ste nema šta... moram reći da su mi "jalnuški diletanti" zapravo najveći zakon... možda bi ovoj curki trebali poslati ispravak...
    ali, moram napomenuti, ovo tvoje pitanje je malo "podcijenjivanje" s obzirom na ekipu... mislim, kaj si ti misliš o nama? :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    jurasica wrote:
    ali, moram napomenuti, ovo tvoje pitanje je malo "podcijenjivanje" s obzirom na ekipu... mislim, kaj si ti misliš o nama? :)

Tak je! :D:D
    asfo wrote:
    kaj se sad i ti guraš u stariju ekipu ;)

Znas kak ti je to, uvijek hoces igrat u ekipi sa starijim deckima jer si onda faca medju svojom ekipom...:D:D
  • Gunner_VGunner_V Posts: 230
    pajo wrote:
    Iva: a jeste vidjeli ovo:

http://www.zlatnakoogla.com/home.html

IZVOĐAČ godine:
    EDDIE VEDDER- Into The Wild

baš sam to danas gledao,bilo je na nekim vijestima,ali smradovi nisu nikaj rekli o eddiju :(
    nismo ni sumnjali :D
Sign In or Register to comment.