Pearl Jam in Zagreb!

Options
16576586606626631290

Comments

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: hvala! no, predlažem da nam pošalješ koji pm jer ovako fakat spamamo ostalima thread s new yorkom. mere tako? :)

ali lijepo da te uhvatila inspiracija da opet postaš. samo nastavi ćaskati s nama, vidiš da smo još svi tu...:)

za Gospić je i meni odmah palo na pamet da bi bilo super da frikovi dođu na slušaonu, ali malo je bed što je četvrtak...da je bar petak pa da možemo ostati tamo negdje još za vikend...jedino da ih zamolimo da naprave reprizu godišnjice dan poslije za goste iz drugih krajeva RH? :D
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    Cutki wrote:
    Najveca muka je njima dokazat da se zelis vratit u Hr, a ne ostat tamo.
    pajo wrote:
    Iva: Hvala!

A za vize me prvenstveno živcira taj stav da svi mi želimo otići živjeti u Ameriku dok je prava istina da grad poput New Yorka živi prije svega od turista i da oni trebaju nas, a ne mi njihovu državu gdje je teški skandal kad Ed da maloj maslini da srkne malo crnog vina. Općenito me smetaju takve insinuacije, a isto tako me u Italiji smetalo kad su se oni svi iščuđavali što se ja želim vratiti u Hrvatsku. Onak' ko' da živimo u nekoj bantu državici pa samo hoćemo otići! Eto, nekad i mene pere malo domoljublja...:) HRVATSKA! HRVATSKA! :D
    Ali eto, sve dok svaki pripadnik kriminalnog miljea Srbije (i ostalih okolnih država) ima hrvatsku putovnicu, (a i naši kriminalci njihove, sve u duhu kvalitetne suradnje :)) nema nam druge nego po vize.

Baš to! Hrvatska!!! Hrvatska!!! :)

Niš, fino im kažete "We don't want to live in your fucking country", zatim ponosno uzviknete "Bog i Hrvati!" i lupite se snažno u prsa. Stvar riješena. :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • pajo
    zatim ponosno uzviknete "Bog i Hrvati!" i lupite se snažno u prsa. Stvar riješena. :D
    Iva: dakle stvarno se na ovom threadu počesto vide trenutci genijalnosti! :D što bi rekli ti neželjeni Ameri, otpade mi guzica od smijeha!

i usput, Ana J., de isprazni inbox!
  • pajo
    snih wrote:
    http://www.youtube.com/watch?v=mvEyuP0wJ6k

Ovo sam dobio jučer na mail!!!

Opet moram reći, ne znam koliko vas se ovoga seća, jer bilo je zaista davno...

Znam da će Pajota to interesovati, a možda još i nekoga! :):)

Fakat je postala guzva na forumu pa da ne padnemo na drugu stranu, sjetih se da ovo nisam komentirao.
    Sjajan video, kad se sjetim tih godina...ta je ekipa jednostavno gazila sve po putu. Osvjali su 89 europsko, 90 svjetsko i 91 europsko, a onda i nastavak u Barceloni 92...ali koliko ta kosarka danas izgleda smijesno i sporo :D
  • snih
    snih Posts: 1,052
    pajo wrote:
    Fakat je postala guzva na forumu pa da ne padnemo na drugu stranu, sjetih se da ovo nisam komentirao.
    Sjajan video, kad se sjetim tih godina...ta je ekipa jednostavno gazila sve po putu. Osvjali su 89 europsko, 90 svjetsko i 91 europsko, a onda i nastavak u Barceloni 92...ali koliko ta kosarka danas izgleda smijesno i sporo :D

Može izgledati i najsmješnije i najsporije, ali još uvijek mi je Dražen najbolji košarkaš Europe svih vremena. ;):)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    fino fino da je zivnulo :)
    gospic? koji lol.. neka se nitko ne uvrijedi, ali ja si zamisljam to kao jedan od onih "bar"ova iz serija gdje se cijeli grad skuplja :)
    al super promocija, nema sta :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    Cutki wrote:
    SoHo je skracenica za south of houston (ulica dolje jedna)
    Chelsea je gay dio

pito sam frenda danas. u pravu si! :)

ja sam nešto pomiješao :)
    soho je u londonu gay dio,a CHELSEA u nyu. ironije li.... lol :D
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    masni wrote:
    fino fino da je zivnulo :)
    gospic? koji lol.. neka se nitko ne uvrijedi, ali ja si zamisljam to kao jedan od onih "bar"ova iz serija gdje se cijeli grad skuplja :)
    al super promocija, nema sta :)

hehe, iznenadio bi se, i u otočcu ima jedan 'rock' bar. čak i u tako malim mjestima se točno zna gdje se skuplja kakva ekipa.
    inače, ja obožavam liku, i ako bi se išlo, preporučam da ostanete u tim krajevima cijeli vikend. raj na zemlji.
  • pajo
    Iva: ja ću samo reć 'carica', a ona će znati koga se ide! :D;)
  • Gledao sam najslabiju kariku. Svaka čast
  • lestes
    lestes Posts: 959
    pajo wrote:
    Iva: ja ću samo reć 'carica', a ona će znati koga se ide! :D;)
    bila je dobra :)
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    nisam gledala tak da ne mrem komentirati, ali ako vi kažete da je bilo dobro, onda ne moram sumnjati... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    nisam gledao, šteta.. al ne bih se čudio da ju je netko snimio i uploadao na jubito.. :)

daklem?
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    masni wrote:
    nisam gledao, šteta.. al ne bih se čudio da ju je netko snimio i uploadao na jubito.. :)

daklem?
    a jebemu. zaboravila sam :o
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    crap! i ja zaboravio! a baš se radovao! :(
    ima neko snimak? :)
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Tyler je primio majicu i to mi je jako drago (200 kn poštarine ipak nije propalo)
    On se isto priprema za East Coast Tour, mislim da ide 2 koncerta na Floridi, prvi MSG (pajo i iva) i vjerovatno još par komada....uff što bi dao da budem s vama :(

snimak Karike bi i ja htio vidjeti :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    dragi njujorčani!

ne znam jeste li već odlučili kada krećete preko bare, ali evo, možda vam ovaj divni koncert može pomoći u odluci da krenete koji dan prije PJ showova. naime, riječ je o lineupu snova, naravno, nakon PJ i ted lea :)

R.E.M. + predgrupe THE NATIONAL i MODEST MOUSE

19 JUNE: NEW YORK, NY
    On-Sale: 4/5 @ 10 AM
    http://www.livenation.com
    http://www.ticketmaster.com
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    elcielo wrote:
    dragi njujorčani!

ne znam jeste li već odlučili kada krećete preko bare, ali evo, možda vam ovaj divni koncert može pomoći u odluci da krenete koji dan prije PJ showova. naime, riječ je o lineupu snova, naravno, nakon PJ i ted lea :)

R.E.M. + predgrupe THE NATIONAL i MODEST MOUSE

19 JUNE: NEW YORK, NY
    On-Sale: 4/5 @ 10 AM
    http://www.livenation.com
    http://www.ticketmaster.com

Sto bi neko rekao, strava, a osim ovoga je 20.6. u NY i My Morning Jacket...mi naravno putujemo 21.6. :( :mad: :D
  • masni
    eh, jos da su pipsi i zabranjeno pusenje, tek je onda line up snova :D