Film je impresivan za gledat i sigurno je da ostavlja snazan dojam, ali naravno nakon filma se pojavila sva sila oprecnih misljenja o samoj tematici filma tako da se sve pretvorilo i u ugodnu raspravu punu strucnih misljenja...:)
[/url]
fino se vidim podruziste
nego, jel film kao i knjiga puni rupe sa drugim pricama slicne tematike? ocekivao sam nesto sasvim drugo od knjige, ali ovo sto sam do sad procitao, mi lajk...
danas ili sutra ju zavrsavam...
ok slažem se sa svim što je pajo tako lijepo naveo...
baš se bilo lijepo družit sa svima...s nekima i po prvi put (anina sestra:D)
i hvala na hvaljenju fritula:D
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
nego, jel film kao i knjiga puni rupe sa drugim pricama slicne tematike? ocekivao sam nesto sasvim drugo od knjige, ali ovo sto sam do sad procitao, mi lajk...
iako nisam procitao knjigu, mislim da je i helen govorila tako nesto... u filmu se, ako se dobro sjecam, prati samo njega.. supertramp
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Bas je bila jedna fina vecer i hvala elcielo, ivi i helen na finim kolacima, kiflama, tortama, ustipcima i paji i snihu na tehnikalijama bez kojih definitivno dozivljaj ne bi bio isti i naravno masnom koji je unatoc mladim snagama ipak uspio isfurat iznenadjenje!
Opet, nema boljeg nego pogledati film na velikom ekranu (zidu), uz ljude koji totalno kuze spiku
Posebno sam u jednom trenutku primijetio kako smo za vrijeme filma svi bili totalno uzivljeni i mirni ko bubice. Jedva da nas se culo da disemo.
Pozdrav i Janku koji polako postaje one man band i svakim danom siri svoju muzicku naobrazbu
iako nisam procitao knjigu, mislim da je i helen govorila tako nesto... u filmu se, ako se dobro sjecam, prati samo njega.. supertramp
aha...u filmu nema puno tih priča sa strane kojih ima u knjizi..pogotovo onih o piscu i to..i cijela ti je priča ispričana više iz njegove perspektive, dosta drukčije od knjige....
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
Iva: sve čekam da moj muž stavi ovaj link, ali na sastancima je pa ne stigne očito...
anyway, if you hated Mike's Jingle Bells, wait till you hear this: http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=271892
Znam da smo vec pricali o serijama i sve, ali ovo ne mogu preskociti, pogotovo ne danasnju epizodu Stažista (Scrubs) koji je predobar
Zasto?
Zato sto je zadnje dvije minute, dok je jedna njima draga starica umirala, Eddie izvodio Long Road, dok se u zadnjim sekundama prikljucio Uncle Neil s "we all walk the long road"
pa sad ti ne gledaj serije, hehe
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Znam da smo vec pricali o serijama i sve, ali ovo ne mogu preskociti, pogotovo ne danasnju epizodu Stažista (Scrubs) koji je predobar
Zasto?
Zato sto je zadnje dvije minute, dok je jedna njima draga starica umirala, Eddie izvodio Long Road, dok se u zadnjim sekundama prikljucio Uncle Neil s "we all walk the long road"
ma stažisti su zakon!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Pregledao sam sve slike i sve pročitao, vidim da je super bilo a kako ne bi.
Nisam magao otvoriti tu novu stvar od Stona ali čitam da se svi sprdaju s njime i sa tom pjesmom tako da sigurno nisam ništa propustio.
Mogli bi se uhvatiti ozbiljnoga posla kad su već u studiju i radit na novom albumu
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
- Marlene Dietrich
ej, ljudi! hoće neko facelift za 50ak kuna? naime, bila sam jučer u profilu, išla
provjerit one cde. osim pj-a (ten+vs ko što je ana rekla:)) ima tu još bendova.
i ugledam ja aic - facelift i aic za 99 kn. e sad ja bi to kupila (nemam taj di je
tronogi :( peso na coveru ), al kaj će mi dva facelifta? pa... hoće ko facelift?
Evo sad sam poslušao Baraku...a valjda su se dobro zabavili...što drugo da im rečem a sad idem i ja radit.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
mislim, ja radim cijelo vrijeme... nego, baš dobro zvuči ovaj bonaru... i metalika i death cab for cutie... super...
nego, jel netko zna malo više o ovom meet-upu u sijetlu ove godine? ja i viki, a i sintija i krešo, bi ove godine možda zapalili preko bare i cijelog kontinenta do zapadne obale, pa bi mi bilo drago da se to nekako poklopi.... ako znate nešto, SID pogotovo, daj pls javite... teeenkssss....
... I surfaced and all of my being was enlightened...
A sinoćnje blamaže a Poljudu ono je bilo smiješno za gledat...bilo mi je žao Bilića
Sljedeći put neka dovedu Andoru na Poljud, prijateljska naravno jer inaće u nekim kvalifikacija bilo bi šteta izgubiti i te bodove
Još mi nije jasno koji k.... stavlja onog Šimića, pa taj nije zaigrao nogomet pravi zadnje 2 godine ako ne u repki, mislim da taj može slobodno svoje kopačke objesit na zid.
Comments
pod broj 1: hvala!
pod broj 2: jeeee! Čestitam!
pod broj 3:
Svaka cast svim zasluznima za delicije i organizaciju...
btw slike su zakon
hm, radiohead ili RATM na exitu? doslo vrijeme za otici do novog sada, ha?
a i mobi je fora tako da ce biti duuuugo koncertno ljeto kako mi se cini...
fino se vidim podruziste
baš se bilo lijepo družit sa svima...s nekima i po prvi put (anina sestra:D)
i hvala na hvaljenju fritula:D
- Marlene Dietrich
Opet, nema boljeg nego pogledati film na velikom ekranu (zidu), uz ljude koji totalno kuze spiku
Posebno sam u jednom trenutku primijetio kako smo za vrijeme filma svi bili totalno uzivljeni i mirni ko bubice. Jedva da nas se culo da disemo.
Pozdrav i Janku koji polako postaje one man band i svakim danom siri svoju muzicku naobrazbu
aha...u filmu nema puno tih priča sa strane kojih ima u knjizi..pogotovo onih o piscu i to..i cijela ti je priča ispričana više iz njegove perspektive, dosta drukčije od knjige....
- Marlene Dietrich
Normalno, sve je bilo odlično kod Ane, osim filma - jer ga nismo pogledali!
Valjda ćemo uspjeti jednom!
Inače sam, osim u zaista ugodnom društvu, najviše uživao u izvanrednim specijalitetima (da ne ponavljamo autore, odnosno autorice
Ponovilo se !
anyway, if you hated Mike's Jingle Bells, wait till you hear this: http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=271892
mislim stvarno Stone legenda!
Zasto?
ma stažisti su zakon!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Nisam magao otvoriti tu novu stvar od Stona ali čitam da se svi sprdaju s njime i sa tom pjesmom tako da sigurno nisam ništa propustio.
Mogli bi se uhvatiti ozbiljnoga posla kad su već u studiju i radit na novom albumu
OMG!!! LOL
presmijesno... ton-ide... kamera-ide... crno bijela slika i curke koje vriste u prvim redovima...
stvarno presmijesno, ali respect za ideju... mislim, afroAm kandidat i cijela prica oko pjesme... go guys!
- Marlene Dietrich
provjerit one cde. osim pj-a (ten+vs ko što je ana rekla:)) ima tu još bendova.
i ugledam ja aic - facelift i aic za 99 kn. e sad ja bi to kupila (nemam taj di je
tronogi :( peso na coveru
A kamenku skidam kapu..Ili šešir
(jer treba imat muda ono pustit u javnost
Up'šo se skoro od smija...Bar nešto vedro nakon 2 i pol smjene na posliću
pošaljem ti pm
isprobavali sa čokolinom i linoladom
btw kod nas je već srijeda! kaj oni čekaju??
Odoh ja na miru radit, sad kad su konacno i sluzbeno objavili da sviraju na Bonnaroo
ha, bas nikakav spektakl... 10c dramaturgija
radit? ajd idem i ja...
nego, jel netko zna malo više o ovom meet-upu u sijetlu ove godine? ja i viki, a i sintija i krešo, bi ove godine možda zapalili preko bare i cijelog kontinenta do zapadne obale, pa bi mi bilo drago da se to nekako poklopi.... ako znate nešto, SID pogotovo, daj pls javite... teeenkssss....
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Hahahaha koji chageri! tenks iva! Zamisljam si ih ko da su u nekom crtichu
Al vidim Ed se nes ogradio?
Hard To Imagine uživo je pjesma i pol...
Sljedeći put neka dovedu Andoru na Poljud, prijateljska naravno jer inaće u nekim kvalifikacija bilo bi šteta izgubiti i te bodove
Još mi nije jasno koji k.... stavlja onog Šimića, pa taj nije zaigrao nogomet pravi zadnje 2 godine ako ne u repki, mislim da taj može slobodno svoje kopačke objesit na zid.