Pearl Jam in Zagreb!

16166176196216221290

Comments

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    masni wrote:
    lijepo je stvarno bilo..
    jos bih dodatno htio pohvaliti delicije koje smo jeli, i sve njihove tvorce :)

btw, isplatilo se ono dizanje u 8 u nedjelju :D (da, iva, u 8 ;) )
    Iva:
    pod broj 1: hvala!
    pod broj 2: jeeee! Čestitam!
    pod broj 3: :D
  • kosta
    kosta Posts: 16
    Stvarno se nema sta dodati,odlicna vecer :)
    Svaka cast svim zasluznima za delicije i organizaciju...
    btw slike su zakon
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    http://www.vip.hr/sp/index?origidc=25000481

hm, radiohead ili RATM na exitu? doslo vrijeme za otici do novog sada, ha? :)

a i mobi je fora tako da ce biti duuuugo koncertno ljeto kako mi se cini...
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo
    pajo wrote:
    Film je impresivan za gledat i sigurno je da ostavlja snazan dojam, ali naravno nakon filma se pojavila sva sila oprecnih misljenja o samoj tematici filma tako da se sve pretvorilo i u ugodnu raspravu punu strucnih misljenja...:)
    [/url]

fino se vidim podruziste :)

nego, jel film kao i knjiga puni rupe sa drugim pricama slicne tematike? ocekivao sam nesto sasvim drugo od knjige, ali ovo sto sam do sad procitao, mi lajk...
    danas ili sutra ju zavrsavam... :)
  • ok slažem se sa svim što je pajo tako lijepo naveo...
    baš se bilo lijepo družit sa svima...s nekima i po prvi put (anina sestra:D)
    i hvala na hvaljenju fritula:D
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • masni
    masni Posts: 1,657
    siljo wrote:
    fino se vidim podruziste :)

nego, jel film kao i knjiga puni rupe sa drugim pricama slicne tematike? ocekivao sam nesto sasvim drugo od knjige, ali ovo sto sam do sad procitao, mi lajk...
    danas ili sutra ju zavrsavam... :)

iako nisam procitao knjigu, mislim da je i helen govorila tako nesto... u filmu se, ako se dobro sjecam, prati samo njega.. supertramp :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Bas je bila jedna fina vecer i hvala elcielo, ivi i helen na finim kolacima, kiflama, tortama, ustipcima i paji i snihu na tehnikalijama bez kojih definitivno dozivljaj ne bi bio isti i naravno masnom koji je unatoc mladim snagama ipak uspio isfurat iznenadjenje! :D
    Opet, nema boljeg nego pogledati film na velikom ekranu (zidu), uz ljude koji totalno kuze spiku :)
    Posebno sam u jednom trenutku primijetio kako smo za vrijeme filma svi bili totalno uzivljeni i mirni ko bubice. Jedva da nas se culo da disemo.

Pozdrav i Janku koji polako postaje one man band i svakim danom siri svoju muzicku naobrazbu :)
  • masni wrote:
    iako nisam procitao knjigu, mislim da je i helen govorila tako nesto... u filmu se, ako se dobro sjecam, prati samo njega.. supertramp :)

aha...u filmu nema puno tih priča sa strane kojih ima u knjizi..pogotovo onih o piscu i to..i cijela ti je priča ispričana više iz njegove perspektive, dosta drukčije od knjige....
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Mi smo u velikoj gužvi pa se ne stigosmo javiti do sada.

Normalno, sve je bilo odlično kod Ane, osim filma - jer ga nismo pogledali! :D

Valjda ćemo uspjeti jednom!

Inače sam, osim u zaista ugodnom društvu, najviše uživao u izvanrednim specijalitetima (da ne ponavljamo autore, odnosno autorice :))

Ponovilo se ! :)
  • pajo
    Iva: sve čekam da moj muž stavi ovaj link, ali na sastancima je pa ne stigne očito...
    anyway, if you hated Mike's Jingle Bells, wait till you hear this: http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=271892

mislim stvarno Stone legenda! :D
  • pajo
    Iva: joj, nešto je štekalo na forumu pa mi je očito stavio više postova, sorry, nije bilo namjerno...
  • pajo
    Iva: sad ne znam kaj da napišem u ovom dupliću... možda ovo: sudija, kad će nova igra? :)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Znam da smo vec pricali o serijama i sve, ali ovo ne mogu preskociti, pogotovo ne danasnju epizodu Stažista (Scrubs) koji je predobar :)

Zasto?

Zato sto je zadnje dvije minute, dok je jedna njima draga starica umirala, Eddie izvodio Long Road, dok se u zadnjim sekundama prikljucio Uncle Neil s "we all walk the long road" :D

pa sad ti ne gledaj serije, hehe
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    masni wrote:
    Znam da smo vec pricali o serijama i sve, ali ovo ne mogu preskociti, pogotovo ne danasnju epizodu Stažista (Scrubs) koji je predobar :)

Zasto?

Zato sto je zadnje dvije minute, dok je jedna njima draga starica umirala, Eddie izvodio Long Road, dok se u zadnjim sekundama prikljucio Uncle Neil s "we all walk the long road" :D

pa sad ti ne gledaj serije, hehe

ma stažisti su zakon! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Pregledao sam sve slike i sve pročitao, vidim da je super bilo a kako ne bi.

Nisam magao otvoriti tu novu stvar od Stona ali čitam da se svi sprdaju s njime i sa tom pjesmom tako da sigurno nisam ništa propustio.
    Mogli bi se uhvatiti ozbiljnoga posla kad su već u studiju i radit na novom albumu :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljo
    pajo wrote:
    anyway, if you hated Mike's Jingle Bells, wait till you hear this: http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=271892

mislim stvarno Stone legenda! :D

OMG!!! LOL
    presmijesno... ton-ide... kamera-ide... crno bijela slika i curke koje vriste u prvim redovima... :)

stvarno presmijesno, ali respect za ideju... mislim, afroAm kandidat i cijela prica oko pjesme... go guys! :D
  • pa taj novi stoneov pothvat mi je razvedrio dan:)
    - Marlene Dietrich
  • lestes
    lestes Posts: 959
    ej, ljudi! hoće neko facelift za 50ak kuna? :) naime, bila sam jučer u profilu, išla
    provjerit one cde. osim pj-a (ten+vs ko što je ana rekla:)) ima tu još bendova.
    i ugledam ja aic - facelift i aic za 99 kn. e sad ja bi to kupila (nemam taj di je
    tronogi :( peso na coveru :D), al kaj će mi dva facelifta? pa... hoće ko facelift? :)
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Uzimam ja fejslift ako već nije otkupljen :) Nemam ga...

A kamenku skidam kapu..Ili šešir
    (jer treba imat muda ono pustit u javnost :D)

Up'šo se skoro od smija...Bar nešto vedro nakon 2 i pol smjene na posliću :)
    Death or glory!

• lestes
    lestes Posts: 959
    Rijeka wrote:
    Uzimam ja fejslift ako već nije otkupljen :) Nemam ga...
    woohoo :D
    pošaljem ti pm ;)