Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Iva: da, mi bi uzeli 4 kom i ful nam je puno ta cijenacropdustress wrote:to mi se cini puno

S obzirom da sam ja milsila uzet bar 2 za sebe i mozda jos koju za ETBovce s kojom cu opet putovat...
Hm, mogu ja pitat u jednom print studiju pa da vidimo ako bi se mozda tu bolje isplatilo
idemo, zna li netko nekoga PJ naklonjenog tko ima tiskaru ili nešto sl.?
0 -
pajo wrote:Iva: ehej people, stižu vijesti iz Print studija
Daklem, majice koštaju 23kn (tamnoplave, ali ne previše tamnoplave, fruit of the loom muški T-shirt). Ženske majice (one s malim rukavima
) su 58kn (diskriminacija!!!).
Tisak bi došao 126kn po komadu, a na 25 komada bi dali popust od 10%. Ako dobro računam, ispalo bi 135kn po majici. Ne čini se baš prejeftino.
Šiljo, ima li tvoj frend neku bolju ideju?
puno je to. pa majca od pj je manje koštala. ak ne računam poštarinu. nisam više
sigurna dal budem si 2 uzela. osim ako ne bude neke bolje ponude..0 -
pajo wrote:Iva: ehej people, stižu vijesti iz Print studija
Daklem, majice koštaju 23kn (tamnoplave, ali ne previše tamnoplave, fruit of the loom muški T-shirt). Ženske majice (one s malim rukavima
) su 58kn (diskriminacija!!!).
Tisak bi došao 126kn po komadu, a na 25 komada bi dali popust od 10%. Ako dobro računam, ispalo bi 135kn po majici. Ne čini se baš prejeftino.
Šiljo, ima li tvoj frend neku bolju ideju?
nekak mi je to realna cijena zbog boja i tiska na dvije strane... ako nađemo nešto jeftinije, super... u kojem ste print studiju bili? mozda ja svratim do grada sutra ili u srijedu pa malo pronjuškam...
od frenda nikakve pomoci...
e da... ne znam da li treba ove slike za tisak još posebno obrađivati... obicno bi to trebali biti vektorski obrađeno... ako oriđiđi fajlovi to nisu, može se ivina sestra s time pozabaviti...
aj bok...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Hey, kako to da nisam vidio cijene prije
, 123 kn po komadu, boh, ne znam je li to puno, ali što kaže Siljo print na dvije strane malo bolja majica ne znam koliko možemo jeftinije proći od 123 kn osim ako ne koga ne poznaš pa ti napravi uslugu.
A što se tiće pripreme za print mislim da se tu nema što puno pripremat, ja sam radio prije pripreme za tisak ali obićni ne znam je li majice zahtijevaju neku posebnu pripremu u svakom slućaju to im je dio posla tako da se ne moramo puno misliti. File je u Tiff-u (tako bi trebao biti) i u največoj mogućoj rezoluciji.
Aj naći će se nešto ja ču isto sutra probati nazvati par frendova.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Iva: bila sam u print studiu u Boškovićevoj i, ako je malo zbunjujuće, sama firma se zove Print studio (http://www.printstudio.hr)
iako sigurno ima i hrpa drugih mjesta po gradu gdje rade print na majice (pada mi na pamet onaj foto studio na početku Ilice npr.)
a što se tiče pripreme, frajer je rekao da može biti i .jpg visoke rezolucije, ali naravno, ako bi nam ana to mogla staviti u vektore bilo bi idealno
0 -
-
Dirty Frankk wrote:A što se tiće pripreme za print mislim da se tu nema što puno pripremat, ja sam radio prije pripreme za tisak ali obićni ne znam je li majice zahtijevaju neku posebnu pripremu u svakom slućaju to im je dio posla tako da se ne moramo puno misliti. File je u Tiff-u (tako bi trebao biti) i u največoj mogućoj rezoluciji.
mislim da za jednostavnije stvari ne treba priprema nego je dovoljno imati dobar .jpg. Složenije stvari moraju biti vektorski obrađene kako bi se mogle u komadu printati... inace je potrebno vise puta printati istu majicu... tako nešto mi je prošle godine objašnjavala žena u jednom print studiju...
anyway, vidjet cemo
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Ja ču proletiti Zagrebom u četvrtak i opet u ponedeljak. Pa ako treba da spržim jedan cd sa svim file-ovima od vegete pa tiskara neka bira što im najviše odgovara i gotova stvar.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Iva: Ako hoćeš možemo se vidjeti pa uzmemo mi CD. Ali budući da je od sutra do petka u Zgb jedan veliki summit bit će opaka prometna blokada pa možda bolje da se dogovorimo za ponedjeljak. Čujemo se onda još...Dirty Frankk wrote:Ja ču proletiti Zagrebom u četvrtak i opet u ponedeljak. Pa ako treba da spržim jedan cd sa svim file-ovima od vegete pa tiskara neka bira što im najviše odgovara i gotova stvar.0 -
pajo wrote:Iva: Ako hoćeš možemo se vidjeti pa uzmemo mi CD. Ali budući da je od sutra do petka u Zgb jedan veliki summit bit će opaka prometna blokada pa možda bolje da se dogovorimo za ponedjeljak. Čujemo se onda još...
Može, bolje ponedeljak jer u čet. dolazim tek u 5 popodne a htio bi što prije u Rka da vidim family i malog Marka:):D
U ponedeljak imam avion tek u 21:30 pa se možemo naći malo prije.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Iva: držim fige da ti bus ne upadne u gužvu i pripremi se na mogućnost da ti se dogodi da budeš stajao negdje na cesti i ni makac...Dirty Frankk wrote:Može, bolje ponedeljak jer u čet. dolazim tek u 5 popodne a htio bi što prije u Rka da vidim family i malog Marka:):D
a onda slušalice u uši, puno PJ-a i puno strpljenja...0 -
helou ljudi, pali smo na drugu stranu... vidim da su domagoj i niko tu negdje... ajmo postovi!!! isuse, ja postam s posla.... nešto loše bu se desilo...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
alo ljudi, ima li nekakvog organiziranog prijevoza do munchena i povratak iz katowica do zagreba?!
????First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
Evo skroz OK snimaka sa Hullabaloo-a:
Betterman http://musicplustv.com/28150
Corduroy http://musicplustv.com/28151
The Kids Are Alright http://musicplustv.com/28157
No More War http://musicplustv.com/28155/
Driftin http://musicplustv.com/28152
I Am Mine http://musicplustv.com/281540 -
je li ovaj Steve Jones na "the kids are alright" onaj Steve Jones koji je svojevremeno svirao u Sex Pistolsima?
cool
hvala na linkovimaDeath or glory!0 -
jurasica wrote:helou ljudi, pali smo na drugu stranu... vidim da su domagoj i niko tu negdje... ajmo postovi!!! isuse, ja postam s posla.... nešto loše bu se desilo...

Što se ne smije surfati na poslu

Ja upravo odrađujem nočnu smijenu u radioni, posla preko glave, sezona krenula.
Lagano slušam Pistoia boot:D
Postera nema na vidiku već 2 sedmice u goods section, lagana depresija
Santos je totalno zakazao ili se nešto gadno sprema, možda DC poster...svi lude za njim a tako je ružan već sad vrijedi 500 dolara. CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Opet ja, haha...svi spavate ili ste u điru, ah!!!
Upravo sam završio raditi u isto vrijeme na cd svira Yellow ledbetter za kraj
:Dkao da sam programiran.
...thank you, good night, see you next month
:D:D
P.S.
Kakva je ovo pizdarija da se ne može koristiti više od 5 smile, toga nije bilo prije...ili jest, boh...umoran sam idem u krpe.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
ja se vratila s red sparowesa... bilo super

a sad u krevet, možda čak sutra prođem kolokvij

sad samo isprobavam dal ide više od 5
nejde
0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.2K The Porch
- 279 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication