Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Da podržimo prvu stranicu, najkoncerti osim PJ...od kada sam se vratio u Hrvatsku ništa nisam vidio što je vrijedno spominjanja, ali zato u studentskim danima nezaboravni koncerti u Rimu i to 2 od 3 koncerta PINK FLOYD-a, mislim da je bila 93 godina posljedna turneja:( i još bi istaknuo AC/DC također u Rimu, u prvom redu:) ipak je to doživljaj kad ti Angus Young pokaže golu guzicu...to se ne zaboravlja:D:D
Bilo je još puno toga ali ovo je ipak top...ej da, Guns 'n' Roses u ModeniCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Kad smo već kod koncerata, je li se ikad nekome dogodilo da je kupio kartu za koncert i da je zaboravio poći...vjerovatno ne...to se samo meni može dogoditi:) Tri mjeseca sam ranije kupio karte za Simple Minds i na dan koncerta sam se tako dosađivao dok nisam skontao oko 23h da je koncert već prošao :( srećom živio sam u prizemlju pa se nisam bacio sa balkona
, ne zbog S.M. nego zbog dosađivanja, bio bi pošao tu večer i na koncert Adriana Celentana
:)
Još imam tu čitavu kartu sačuvanu...na njoj sad piše "PORCA MADONNA"CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Crowded House svira 23.6. u Londonu. Mozda bi Neil mogao navratit koji dan prije da malo zapjeva se Edom...
"...do you climb into space, to the world where you live, the world where you live..."0 -
ej ekipica, kaj je? malo smo se ulijenili.... hiberniramo do lipnja?
moji najdraži koncerti, beside naravno onih koje ne treba ni spominjati, je REM 1998 u Izoli ili Kopru (ne sjećam se gdje je točno to bilo....), RATM u Ljubljani 2000., Alanis u Puli 2000., Placebo (onaj prvi u Zgu), Iva me podsjetila na nenadjebive Violent Femmes koji su isto bili odlični i sad zadnji Tommy Emmanuel.... ihaaaa....
a moram spomenuti i Urbana koji mi je onda kad je izdao Žena dijete album bio isto mrakača....i sad mi je ok ali ne tako intenzivno...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:a moram spomenuti i Urbana koji mi je onda kad je izdao Žena dijete album bio isto mrakača....
i sad mi je ok ali ne tako intenzivno...
0 -
OLE....stigla mi prva pošiljka od 10c:):):D, neke majice, naljepnice i ono najvažnije prva 3 postera:D:D...ludilo, mrak su Boston i New York.
Ali kurvanska pošta mi je naplatila 400 kn njihove carine, pas im mater j.....:(:(CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
pajo wrote:Iva: Bile Šiljina Iva i ja na nekom koncertu u Gjuri par dana prije objave albuma Žena dijete na kojem je svirao sve te tada nove stvari i sjećam se da su mi bile totalno mind-blowing!
uh, to je bilo davno ne?
nama je bio super koncert u ljubljani... otišli kao padobranci, zakasnili 20-ak ili više minuta jer smo tražili ducan s cugom, a oni počeli na vrijeme
zna jurasica.. ili ne?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Dirty Frankk wrote:OLE....stigla mi prva pošiljka od 10c:):):D, neke majice, naljepnice i ono najvažnije prva 3 postera:D:D...ludilo, mrak su Boston i New York.
Ali kurvanska pošta mi je naplatila 400 kn njihove carine, pas im mater j.....:(:(
hej, kakva ti je veličina majici? naručio si veličinu koju inače nosiš (znam da zvuči glupo) ili si se prilagodio njihovim veličinama?
ja kupio onu Green Disease majicu, size L i totalno mi je velika... imam spavačicuStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
E, ne znam jeste li ovo ikad vidjeli, ali to je nekakav originalni Jeremy video sniman prije onog kojeg svi znamo. U svakom slucaju Ed nosi wifebeater-icu:
http://www.youtube.com/watch?v=4zStImHXS5s0 -
Presmijesno! Pittsburgh'06, nakon Man Of The Hour, Ed zajebava ekipu da im Pittsburgh nije "favourite place on the planet" i ekipa pocinje bacat stvari na stage, doletava joint, a Ed legenda kaze "...you are throwing joints, I should insult you more..." i onda "...somebody throw up a lighter...". Car!!!
http://www.youtube.com/watch?v=vUqMwVEo1lY0 -
pajo wrote:Presmijesno! Pittsburgh'06, nakon Man Of The Hour, Ed zajebava ekipu da im Pittsburgh nije "favourite place on the planet" i ekipa pocinje bacat stvari na stage, doletava joint, a Ed legenda kaze "...you are throwing joints, I should insult you more..." i onda "...somebody throw up a lighter...". Car!!!
http://www.youtube.com/watch?v=vUqMwVEo1lY
vidjeh to prije.. presmijesno...Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
pajo wrote:E, ne znam jeste li ovo ikad vidjeli, ali to je nekakav originalni Jeremy video sniman prije onog kojeg svi znamo. U svakom slucaju Ed nosi wifebeater-icu:
http://www.youtube.com/watch?v=4zStImHXS5s
e, hvala ti za ovaj link!
btw, na što misliš kad kažeš wifebeaterica? na potkošulju? to je tvoj neologizam? il' sam ja nešto propustila u općoj kulturi0 -
elcielo wrote:btw, na što misliš kad kažeš wifebeaterica? na potkošulju? to je tvoj neologizam? il' sam ja nešto propustila u općoj kulturi
iako nije baš da je to podatak nužan za nečiju opću kulturu:)0 -
siljo wrote:hej, kakva ti je veličina majici? naručio si veličinu koju inače nosiš (znam da zvuči glupo
) ili si se prilagodio njihovim veličinama?
ja kupio onu Green Disease majicu, size L i totalno mi je velika... imam spavačicu
Da, tako sam se ja zajebao sa prvom majicom inače nosim XL to sam bio i naručio i dobio sam piđamu , ali ovaj put sam naručio L i sasvim je ok.
Definitivno treba naručivat manje brojeve.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
pajo wrote:Iva: Evo izvoliš: http://en.wikipedia.org/wiki/Wifebeater_%28shirt%29
iako nije baš da je to podatak nužan za nečiju opću kulturu:)
hehe, hvala
sad mi je palo na pamet da sam i sama mogla proguglati, kad se već time bavim cijeli dan0 -
Iva: Nemojte širiti dezinformacije - veliki su samo muški 10c brojevi, ženski su ok. Pogotovo ako se uzme u obzir da se pamuk skupi kad ga pereš, ali to je već dio priče koji vi nužno ne morate znati... Iako, vjerujem da ste pravi moderni muškarci (pa nosite spavaćice pobogu
) pa da i to znate!
:D:D
[size=-2]ko što rekoh, krenulo me zezanje, sorry...[/size]
0 -
pajo wrote:E, ne znam jeste li ovo ikad vidjeli, ali to je nekakav originalni Jeremy video sniman prije onog kojeg svi znamo. U svakom slucaju Ed nosi wifebeater-icu:
http://www.youtube.com/watch?v=4zStImHXS5s
Ovaj Jeremy nisam nikad vidio prije...super, thanksEd sa kapetanskom trakom na ruci
I onaj drugi youtube snimak je smiješan...sigurno je joint spremio kasnije u đep:)
Taj Youtube je totalno zarazan, čovjeka zaljepi ducktape-om za ekran.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music