Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
cropdustress wrote:Kako kome
ajde nemoj sad .... pa sat vremena ti treba po autobanua zna se da prave face ne dolaze prije 11...
tururututururu0 -
kolko ja kuzim ovo, najvise se na ovom forumu posta u jutarnjim i prijepodnevnim satima.. u prijevodu, s posla ili s fakseva, skola i slicno...
joj joj joj
i tak..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Osim ako ne radis nocnu smjenu pa postas s posla. Kao jadiss_ID_ent is here!!!0
-
masni wrote:kolko ja kuzim ovo, najvise se na ovom forumu posta u jutarnjim i prijepodnevnim satima.. u prijevodu, s posla ili s fakseva, skola i slicno...
joj joj joj
i tak..
eto bolest me ponukala trazit edijeve najpijanije izvedbe pjesama... moram priznati da je prvo mjesto osvojila pjesma CREEP (Radiohead za one manje upoznate)... veder zvuci ko da se vratio sa obrezivanja i nakon toga napio od muke! tek tolko da vas obavijestimone, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
haha, tu imam, znam kako ide.. tj ne ideOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Ekipa, samo mali komentar na ovaj thread.
Pročita san negdi na threadu da se trudimo stići argentinu po broju postova. Dobro, to je ok, al nemojte da forum služi ka chat?!
Daj neku vijest, ostavi komentar, daj neko svoje mišljenje i izazovi tuđu reakciju....to je svrha foruma! no hard feelings
Ajd uživajte i dalje!First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
Moje je mišljenje da je glazba sa igrica za komodorca (commodore64) super, baš to sad slušam na poslu i mislim da je to bolje od PJ!!!!!
I zato sam odlučila pozdrav promijeniti u bip bip!
Tururututururu!0 -
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
-
Stize danas mail od 10C:
Aloha Clubbers!
Grab your board and your beach towel ... Pearl Jam is wrapping up their 2006
World Tour in beautiful Hawaii on December 2nd at the Blaisdell Center in
Honolulu and we want you there!...
We want ourselves there...
Eh da, to bi bilo krasno. Btw 2 karte 122,50$0 -
pajo wrote:Stize danas mail od 10C:
Aloha Clubbers!
Grab your board and your beach towel ... Pearl Jam is wrapping up their 2006
World Tour in beautiful Hawaii on December 2nd at the Blaisdell Center in
Honolulu and we want you there!...
We want ourselves there...
Eh da, to bi bilo krasno. Btw 2 karte 122,50$
http://www.generalturist.com/Packages/DalekaPutovanja/Hawaii.aspx
idemo?
Sala mala...0 -
Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
killroy wrote:
pa mogli bi... uzmemo malo bolji hotel pa aranžman košta cca 20000kn po osobi... moraju ici barem 2 osobe pa je to 40000kn... skoro cijela plaća
samo karte za koncert su skupe... 122 baksa...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:pa mogli bi... uzmemo malo bolji hotel pa aranžman košta cca 20000kn po osobi... moraju ici barem 2 osobe pa je to 40000kn... skoro cijela plaća
samo karte za koncert su skupe... 122 baksa...
Ma da, znam. Jos bih skupio nekako tih 20 000 kuna, ali problem mi je tih dodatnih 122 dolara0 -
ha! pazi ovo:
http://pearljam.fanasylum.com/
ako se uspijem teleportirati u Honolulu, dao bi ovih 999$ (ni 1000$)
e da, tek sad sam skuzio da je to dodatni koncert, a ne onaj s U2....
e da (2)... ljuta sova u backgroundu na gornjem linkuStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:ha! pazi ovo:
http://pearljam.fanasylum.com/
ako se uspijem teleportirati u Honolulu, dao bi ovih 999$ (ni 1000$)
e da, tek sad sam skuzio da je to dodatni koncert, a ne onaj s U2....
e da (2)... ljuta sova u backgroundu na gornjem linku
Ja isto nisam skuzio da je to drugi koncert, plus cijeli paket, jednostavno predobro...
Super mi je objasnjenje iz F.A.Q
What is a Travel Package?
A chance to experience a Pearl Jam concert (or concerts) in an exciting locale with other fans as crazy about them as you are.0 -
given to grunge wrote:Ekipa, samo mali komentar na ovaj thread.
Pročita san negdi na threadu da se trudimo stići argentinu po broju postova. Dobro, to je ok, al nemojte da forum služi ka chat?!
Daj neku vijest, ostavi komentar, daj neko svoje mišljenje i izazovi tuđu reakciju....to je svrha foruma! no hard feelings
Ajd uživajte i dalje!
Stari, slažem se s tobom! Ne bi bilo dobro da se prestane pričat o PJ-u na PJ forumu, ali mislim da tu nema straha! To kaj se forum ponekad "zlorabi":D u neke druge svrhe, vjerojatno leži u činjenici što se većina nas koji smo ovdje, osobno upoznala te smo se već par puta družili, tako da su se stvorile i neke dodatne povezanosti, pa se proguraju i neke teme i informacije kojima tu, po striktnim pravilima foruma i ne bi bilo mjesto. Ali zato je ovo mjesto specifično, ugodno ga je posjetiti jer znaš da ćeš sigurno naći neku dragu osobu, koja još k tome voli PJ!
Zato, naj se srdit na nas i biti toliko strog! Priključi se i uživaj!:)0 -
pajo wrote:What is a Travel Package?
A chance to experience a Pearl Jam concert (or concerts) in an exciting locale with other fans as crazy about them as you are.
Nice explanation!
Onda.....ide li itko iz Hrvatske?! ima li nekoga dovoljno ludog?First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads