Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
given to grunge wrote:Nice explanation!
Onda.....ide li itko iz Hrvatske?! ima li nekoga dovoljno ludog?
... ludog da proda auto, kuću isl.:D ili nekog s jako puno love i slobodnog vremena!!!
Misliš da bi se netko takav javio i priznao da ide !:D:D:D0 -
snih wrote:... ludog da proda auto, kuću isl.:D ili nekog s jako puno love i slobodnog vremena!!!
Misliš da bi se netko takav javio i priznao da ide !:D:D:D
hm, kad bi se imalo love, slobodno vrijeme ne bi bilo problem... odeš teti doktorici s buketom cvijeća i najvećom bajaderom pa da vidis tjedan dana bolovanjaStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
kaj bi tetu doktoricu vodio?
odes sefu i velis:
gle, ja sam spisko cca $2000, daj me ne je.. i pusti me na koncert tjedan dana...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
Cutki wrote:kaj bi tetu doktoricu vodio?
odes sefu i velis:
gle, ja sam spisko cca $2000, daj me ne je.. i pusti me na koncert tjedan dana
poznato je da kod nas šefovi imaju razumijevanja za takve stvari... pomislio bi kakav to luđak radi kod njega i dao bi ti otkaz... ali onda se bar ne bi morao zahebavati s bolovanjemStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
A mi si bas mislili di cemo na honeymoon. Sad smo i to fino rjesili...Hawaii&PJ0
-
ajde ajde znam ja da svi vi zelite na havaje zbog u2-a, a ne pj-aone, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
a i to sta kazes...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
C2V3N wrote:ajde ajde znam ja da svi vi zelite na havaje zbog u2-a, a ne pj-a
:rolleyes:"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cuo sam da se za bubrege dobro placaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
...na Havaje!!!!
Ako dobijem sedmicu na LOTO-u veceras. Obavesticu vas ako dobijem0 -
ja igrao kladu... vec prvi par me zajebava
ajmo henry daj taj gol!one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
I ja igrao i kladionicu!
Isto pukoh na Gunnerse :( ali za male pare0 -
za sve one koje zanima kako zvuči original 'it's ok' tag s daughter:
http://www.youtube.com/watch?v=LLGqmIfuRwU
bend je dead moon i sviraju 21.10. u zagrebu0 -
elcielo wrote:za sve one koje zanima kako zvuči original 'it's ok' tag s daughter:
bend je dead moon i sviraju 21.10. u zagrebu
E, super su mi. Stvarno im glasovi nisu bas nesto, a nisu ni sviracki nesto, ali imaju nesto...ne znam...
Ja definitivno idem. Samo ne znam jel ima karata u pretprodaji. Mislim da sam negdje vidio neke dvije cijene 45 i 60 kuna.
Inace Eddie je otpjevao jos njihovih pjesama na Free Tibet koncertu - Diamonds in the rough, Running out of time <--- predobra pjesma0 -
siljo wrote:ha! pazi ovo:
http://pearljam.fanasylum.com/
ako se uspijem teleportirati u Honolulu, dao bi ovih 999$ (ni 1000$)
e da, tek sad sam skuzio da je to dodatni koncert, a ne onaj s U2....
e da (2)... ljuta sova u backgroundu na gornjem linkuja ću si stvarno morati ponovno mjeriti IQ jer mi se čini da ono sve više teži u minus beskonačno... naime, morala sam barem 3 puta pročitati da skužim da ovo nije zajebancija... oni se fakat ne zekaju, jel tak? jooooj... ja bi na pearl jam na havajima... jooooj...
jeremy, jeremy, edi, edi...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
je, running out of time je divna
karata ima u dancing bearu i turističkoj agenciji 'student' kod SC-a.0 -
jurasica wrote:
ja ću si stvarno morati ponovno mjeriti IQ jer mi se čini da ono sve više teži u minus beskonačno... naime, morala sam barem 3 puta pročitati da skužim da ovo nije zajebancija... oni se fakat ne zekaju, jel tak? jooooj... ja bi na pearl jam na havajima... jooooj...
hm, jesam ja jedina kojoj se to uopće ne svidja?
mislim, to izigravanje turističke agencije...0 -
Ovaj pjevac Dead Moona zvuci kao da pjeva vec 3 dana uzastopno
Ne trebam ni spominjati koliko bolje zvuci ova stvar kad je svira PJ.. To je sjeb, neko ti uzme pjesmu i onda je odradi duplo bolje od originalne verzije
Obratite paznju na grupu "Bush" i njihovog pjevaca.. Vecaras sam na MTV adria gledao spot za pjesmu "Glycerine" (ili tako nesto) a pjevac se svojim pokretima, oblacenjem, nacinom pjevanja i izgledom nenormalno fura na Eda, a i cijeli spot je nesto u fazonu Jeremy-a.
Inace, grupa je skroz ok, koliko sam cuo na sceni su vec skoro desetak godina a po onome sto pise na netu, sviraju grunge
EDIT: Nasao ovaj spot na youtube pa pogledajte.. http://www.youtube.com/watch?v=JbWB55l_Emg Izgleda da im je ovo jedna od boljih i starijih pjesama.. Kad izdaleka gledas ko da je Vedder26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
elcielo wrote:za sve one koje zanima kako zvuči original 'it's ok' tag s daughter:
bend je dead moon i sviraju 21.10. u zagrebu
Bože sačuvaj na šta ovo liči!!!??!
KaosFirst they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music