*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Comments
-
Hú elég brutális petíciókkal rukkoltak elő néhányan...íme egy kis ízelítő:
Paris Hilton koncertezzen Magyarországon!!!
A csacska angyal sztárjai magyarországra jöjjenek
Egy órás BARÁTOK KÖZT!!!
Ne legyen TOKIO HOTEL koncert M.O.-n!!!!
LLJunior jöjjön Szegedre koncizni!
EGYESÜLJÖN ÚJRA A GUNS N' ROSES!
cigányok elűzése Európából!!!
A végén még kiderül, hogy Tibi bácsi a mi kívánságunkat tudja majd legkönnyebben elintézni:):d ÁMENBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
lilinger wrote:Dehogy! Arra, hogy nem tudják az emberek, mennyire szeretik a PJ-t!
...és majd mikor meglátják, hogy jönnek, megveszik a sok jegyet és örjöngeni kezdenek majd és akkor majd alig várják, Te meg egy életre büszke lehetsz magadra, hogy nem csak a szád járt, hanem cselekedtél is!
Hm, készüljetek föl, hogy a #1 számú VIP belépőmmel magammal rángatlak majd titeket a színpad mögé!!!!!:DBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:Hm, készüljetek föl, hogy a #1 számú VIP belépőmmel magammal rángatlak majd titeket a színpad mögé!!!!!:D
Basszus, az udvarhölgyeknek nem jár VIP-pass? Akkor minek csinálom?I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
mindegy, én majd beviszlek titeket mindkét bulira!!!!!! Gondolom a Népstadion rázósabb lesz, de megoldjuk:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:mindegy, én majd beviszlek titeket mindkét bulira!!!!!! Gondolom a Népstadion rázósabb lesz, de megoldjuk:)
Szavadon foglak!
Na, hát akkor ennek fényében kívánok jóéjt!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Há! MÁR 69!:D
Örömmel látom a barátaim nevét is!:)
Na jóéjt!Zagreb 09/06
Katowice 06/07
www.postnobills.hu0 -
Ricsard wrote:Hm, készüljetek föl, hogy a #1 számú VIP belépőmmel magammal rángatlak majd titeket a színpad mögé!!!!!:D
igen igen igen én is azért akarom többek között NAGYON hogy kis hazánkban lépjenek fel, mert van egy olyan érzésem, hogy tudnék intézni bekksztédzs pásszt ...de ha te is , akkor a lényeg, hogy mi mind ott leszünk, velük, hátul ...jajjjjj, lehet hogy már alszom...? zsuzskaaaa ébredj feeeel
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Manoo wrote:Há! MÁR 69!:D
Örömmel látom a barátaim nevét is!:)
Na jóéjt!
Én meg jól elküldtem a barátaimnak...öröm is látni, hogy aláírják, ne de Hans Castorpként??? Ugyan mááááááááár! Hát ennyire számíthatok rájuk! :(I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
NAGYON JÓÓÓ!!!! VÉGREEEEE!!!!!
én vagyok a 113-as...de már 122-nél tart a számláló...:-))))))1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
Most éppen 163!!!!!!!!!!
na, lassan összejön a szükséges 1000 szavazat!!!!!!!!!!
(amit persze önkényesen én szabtam határként):dBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Srácok! Őszintén??? Nem gondoltam volna...mingyá 200!!!!!
...és most üssetek!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
207!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0
-
lilinger wrote:Srácok! Őszintén??? Nem gondoltam volna...mingyá 200!!!!!
...és most üssetek!
és túlléptünk a bűvös kétszázon...)))))
én nem vagyok túl hatékony, akiknek én szóltam azok közül kb 2-en írták alá, de ez azt jelenti, hogy amint képes vagyok rájuk nagy hatást gyakorolni, a mostani szám megugrik...stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:és túlléptünk a bűvös kétszázon...
)))))
én nem vagyok túl hatékony, akiknek én szóltam azok közül kb 2-en írták alá, de ez azt jelenti, hogy amint képes vagyok rájuk nagy hatást gyakorolni, a mostani szám megugrik...
Nekem 5 van tutiba...egy meg a Hans Castosrp...és büszke is rá!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
18:00, Szerda (január 10.), Filmmúzeum
Album show - Régi idők popzenéje
Az epizód ismertetése: Inxs, Pearl Jam
Öregszünk-e?:D:D
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:18:00, Szerda (január 10.), Filmmúzeum
Album show - Régi idők popzenéje
Az epizód ismertetése: Inxs, Pearl Jam
Öregszünk-e?:D:D
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
erre nem tudok reagálnistood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
basszus gyerekek, teljesen le lettem oltva a zajlik.hu - n ahova nagy lelkesen beírtam a petíciót... :(stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
-
GyöngyLekvár wrote:basszus gyerekek, teljesen le lettem oltva a zajlik.hu - n ahova nagy lelkesen beírtam a petíciót... :(
Mi bajuk?
Jelzem, kezdenek jönni a fake aláírók...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Ricsard Drága!
Hova tűnt a petíció? Vagy csak nekem nem jelenik meg??? Aggódom...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Ricsard Drága!
Hova tűnt a petíció? Vagy csak nekem nem jelenik meg??? Aggódom...
dont fos, ott van az226
stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music