Pearl Jam in Zagreb!

12802812832852861290

Comments

• siljo
    siljo Posts: 2,203
    jurasica wrote:
    znaš kaj, mali štreber... ja sam imala 22 godine kad sam otišla na onu legendarnu 2000 turneju i isto sam bila studoš kao ti... samo ja nisam kukala nego sam radila k'o budala i isfinancirala si sama cijelu turneju ( i pomogla i sintiji)... vi djeca niti ne kužite koje su to zakon godine... imate vremena koliko hoćete i možete otpizditi kamo god hoćete za puno manju lovu od nas malo starijih... :) dakle, nađi si posao, imaš još 3 mjeseca za raditi i brijem da možeš s nama...

Pajo, jel imate vi u agenciji kakvih poslova za studoše... možda one telefonske ankete ili nešto slično... da barem malo pomognemo našim malim prijateljima... :)

go Ana!

a neki od nas i u poodmaklim godinama malo zabrijali na svirke...
    prosli tjedan Eagles of Death Metal, sad u srijedu Supersuckers, u petak ...Trail of Dead, 25.05. Hladno Pivo, 30.05. Juliette and the Licks koja btw kicks ass...

to je ono kaj znamo... sigurno ce jos nesto uletit :D
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    jurasica wrote:
    Pajo, jel imate vi u agenciji kakvih poslova za studoše... možda one telefonske ankete ili nešto slično... da barem malo pomognemo našim malim prijateljima... :)

Je, sjetili se i mi toga, ali nikak to i napisat.
    Dakle ima posla kod nas u Pulsu tko hoce radit ankete (u ZG vecinom terenske jer nam je telefonski studio u Splitu). Ako je netko zainteresiran nek mi posalje pm. Ja dogovorim kad da dodje se prijavit nasim koordinatorima i onda oni zovu kad ima posla (a kod nas ga uvijek ima :) )
  • pajo wrote:
    Je, sjetili se i mi toga, ali nikak to i napisat.
    Dakle ima posla kod nas u Pulsu tko hoce radit ankete (u ZG vecinom terenske jer nam je telefonski studio u Splitu). Ako je netko zainteresiran nek mi posalje pm. Ja dogovorim kad da dodje se prijavit nasim koordinatorima i onda oni zovu kad ima posla (a kod nas ga uvijek ima :) )
    A jel ima sto u Ri? :o Mislim od te tvoje aginecije, pa da ja perko veze :D
    Opet sam bez posla :( Imat cu para za turneju, al dok sad opet cekam da me zovu na kakvu zamjenu....popizdit cu doma. :o
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • siljo
    neka 2 lika se malo druzili u backstageu s bendom prije 15 godina...
    par fotki:

http://www.flickr.com/photos/philsherry/sets/964095/

:)
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    siljo wrote:
    go Ana!

a neki od nas i u poodmaklim godinama malo zabrijali na svirke...
    prosli tjedan Eagles of Death Metal, sad u srijedu Supersuckers, u petak ...Trail of Dead, 25.05. Hladno Pivo, 30.05. Juliette and the Licks koja btw kicks ass...

to je ono kaj znamo... sigurno ce jos nesto uletit :D

je, baš te čitam i divim se... :) neka, pokažite vi tim klincima da ni mi starudija još nismo za odbacit... a je, ti ono ideš kao "slušati" Juliette and the Licks... :) ipak je ona glumila sa bradleyem i georgeom... prava koka... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Rezervirao sam Wombastic :) hostel za 10 dorm-rooom :) tako ako se budeš javljala njima da nas spoje računaj i na mene. Ja sam rezervirao 10 i 11.6, dvije noći.

evo, ja baš rezervirala wombats i više nije bilo 10bed room... nema veze, možemo pit u bilo kojoj sobi, jel tak? :) iiiihhhaaa...

i napokon kupila karte za veneciju i aviokarte krakow-venecija.... venezia, here we come!!!1 :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    jurasica wrote:
    je, baš te čitam i divim se... :) neka, pokažite vi tim klincima da ni mi starudija još nismo za odbacit... a je, ti ono ideš kao "slušati" Juliette and the Licks... :) ipak je ona glumila sa bradleyem i georgeom... prava koka... :)

ipak je ona ubijala sa Woody-em :)

je, slusat... mozda se nekaj i vidi... :D

Edit: sorry na offtopicarenju, ali tko bi joj odolio :D

http://www.flickr.com/photos/madelien/303754477/
    http://www.flickr.com/photos/synogy/231699866/
    http://www.flickr.com/photos/peter-noster/274465878/
    http://www.flickr.com/photos/peter-noster/230401677/
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    A jel ima sto u Ri? :o Mislim od te tvoje aginecije, pa da ja perko veze :D
    Opet sam bez posla :( Imat cu para za turneju, al dok sad opet cekam da me zovu na kakvu zamjenu....popizdit cu doma. :o

Nema beda, raspitam se sutra pa ti javim
  • jurasica wrote:
    evo, ja baš rezervirala wombats i više nije bilo 10bed room... nema veze, možemo pit u bilo kojoj sobi, jel tak? :) iiiihhhaaa...

i napokon kupila karte za veneciju i aviokarte krakow-venecija.... venezia, here we come!!!1 :)
    Hehe, ma bit ce nam dobro, ima nas dosta pa bi nas mogli stavit u *par*
    soba sve ;)
    A let si onaj koji je negjde oko 1? Hehe, na tom letu ce nas bit
    toliko puno koji idemo za Veneciju :D Jedva cekam! :D
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Hehe, ma bit ce nam dobro, ima nas dosta pa bi nas mogli stavit u *par*
    soba sve ;)
    A let si onaj koji je negjde oko 1? Hehe, na tom letu ce nas bit
    toliko puno koji idemo za Veneciju :D Jedva cekam! :D

uf....naravno ja idiot nisam jos rezerviro i sad mi je ostala samo 6 mixed dorm :(
    Tak mi i treba. Nema veze, budemo se dovikivali preko zidova :D

E...pa sad tek vidim da je i jurasica izvisila sa 10 mixed dorm. He he...bit ce nas po cijelom hostelu!
  • siljo
    hej, hej...

iva i ja koncno krenuli uokvirivati ove PJ postere-plakate, whatever...

ima netko kakav savjet... postoji ona varijanta sa klasicnim jednostavnim okvirom kao u bircevima... iza karton, naprijed staklo...
    druga varijanta je bez okvira i između 2 stakla...

kaj vam se cini prakticnije? neka preporuka gdje to napraviti?

onaj plavi poster sa valom smo mislili staviti u kupaonicu... problem je kaj bi ga trebalo dobro zastititi od vlage... any ideas?

e da, taj poster je koštao 5EUR... uokviravanje bi koštalo oko 280kn (duplo staklo, silikonski kit za izolaciju i okvir okolo)... mislim, halooo :D

ajmo s vasim iskustvima...

e da... postoji i treca tehnika, zaboravio sam naziv... fora je da se poster na neku foru zalijepi na neku pjenastu-spužvastu podlogu... podloga je fu lagana... nema stakla i nema okvira... to je kao dosta trajno... zna netko nesto o tome?

mah :)
  • siljo wrote:
    hej, hej...

ima netko kakav savjet... postoji ona varijanta sa klasicnim jednostavnim okvirom kao u bircevima... iza karton, naprijed staklo...
    druga varijanta je bez okvira i između 2 stakla...

kaj vam se cini prakticnije? neka preporuka gdje to napraviti?

onaj plavi poster sa valom smo mislili staviti u kupaonicu... problem je kaj bi ga trebalo dobro zastititi od vlage... any ideas?

e da, taj poster je koštao 5EUR... uokviravanje bi koštalo oko 280kn (duplo staklo, silikonski kit za izolaciju i okvir okolo)... mislim, halooo :D

ajmo s vasim iskustvima...

e da... postoji i treca tehnika, zaboravio sam naziv... fora je da se poster na neku foru zalijepi na neku pjenastu-spužvastu podlogu... podloga je fu lagana... nema stakla i nema okvira... to je kao dosta trajno... zna netko nesto o tome?

mah :)

Ovo zadnje sto si spomenuo je dry mounting ili tako nesto. koliko sam citala o tome, ljudi inace ne vole i ne preporucuju to raditi, najvise zbog toga jer to TRAJNO ostecuje poster, tj. kad ga tako lijepo zalijepos, nema vise dole :o
    Pa Ameri kao to ne rade jer se kasnije poster ne moze prodat bla bla :D
    A ja ne znam isto kako to tu napravit. sve je skupo, istina , al ipak treba te postere kako spada uokvirti ako zelimo da traju.
    mislim da je tomilsav nesto govorio o tome, pa mozda da njega pitas. znam da on ima dosta tih poster i da ih vjesa po zidovima :D
    Ja se nadam da cu jednog dana sredit sobu i povjesat sve postere po zidovima uz adekvatnu *uokviraciju* :D
  • siljo
    Ovo zadnje sto si spomenuo je dry mounting ili tako nesto. koliko sam citala o tome, ljudi inace ne vole i ne preporucuju to raditi, najvise zbog toga jer to TRAJNO ostecuje poster, tj. kad ga tako lijepo zalijepos, nema vise dole :o
    Pa Ameri kao to ne rade jer se kasnije poster ne moze prodat bla bla :D

istina, to je trajno rjesenje... ali fora izgleda... mislim da cemo mi ipak na neku klasiku...
    jedino ovaj za kupaonicu je problem zbog zastite od vlage... a vidjet cemo...

:)
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    siljo wrote:
    hej, hej...

ima netko kakav savjet...

nemam savjet, mogu samo reći kako sam ja to riješila.

otišla u prvu radnju tu u kvartu, i rekla daj mi uokvirite. oni me pitali koje boje želiš okvir, ja rekla crni okvir za crno-plavi poster iz barce-lisabona, a za zagrebacki plakat bijeli okvir.
    pitali me jos 'oću li staklo koje ne reflektira svjetlost, ja rekla neću, jer je duplo skuplje.
    mislim da me jedno uokvirivanje koštalo 150 kuna.

eto, posteri vise u sobi od koncerta, i još se drže :)

al, kako sid kaze, C2V3N je maher za postere i uokvirivanje, pa čekamo njegov savjet. :)
  • siljo
    pazi sad ovo:

http://www.fmservice.at/fileadmin/repository/pdf/marketingdaten/CEEfestivals.pdf

Muse, Interpol, The Killers, Arctic Monkeys... svi su jos TBC...

jesmo se raspistoljili :D

vratimo se iz Londona i na svirku na jarun... prei afterparty kod nas... 10 min pješice od lokacije :D
  • siljo
    elcielo wrote:
    nemam savjet, mogu samo reći kako sam ja to riješila.

otišla u prvu radnju tu u kvartu, i rekla daj mi uokvirite. oni me pitali koje boje želiš okvir, ja rekla crni okvir za crno-plavi poster iz barce-lisabona, a za zagrebacki plakat bijeli okvir.
    pitali me jos 'oću li staklo koje ne reflektira svjetlost, ja rekla neću, jer je duplo skuplje.
    mislim da me jedno uokvirivanje koštalo 150 kuna.

eto, posteri vise u sobi od koncerta, i još se drže :)

al, kako sid kaze, C2V3N je maher za postere i uokvirivanje, pa čekamo njegov savjet. :)

mislim da cemo i mi na tu varijantu... :)
  • killroy
    killroy Posts: 739
    siljo wrote:
    pazi sad ovo:

http://www.fmservice.at/fileadmin/repository/pdf/marketingdaten/CEEfestivals.pdf

jesmo se raspistoljili :D

vratimo se iz Londona i na svirku na jarun... prei afterparty kod nas... 10 min pješice od lokacije :D

Wow...stvarno su poludili s tim festivalima...znaci InMusic, ovaj neki za koji nisam nikad cuo i Rokaj Fest...bit ce vruce ljeto...a da ne govorim o mogucem nastupu RHCP-a u Beogradu.

Vidimo se sutra na Supersuckersima.
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    siljo wrote:
    pazi sad ovo:

IDEŠ!!!

:D
  • Jurasica!
    Ja sam ovjde u Italiji kad idem na heineken :)
    Pa vidite vas dvije ako biste tamo. bit ce jos ekipe. sandra i ja ostajemo samo jednu noc.

http://www.reservations.bookhostels.com/skyeurope.com/hosteldetails.php/HostelNumber.5716/PHPSESSID.ujq8u21b9egeeafig1ulr38lnoe2e63e?PHPSESSID=ujq8u21b9egeeafig1ulr38lnoe2e63e
  • Updateala sam nas PJwiki sa mojim Italy smjestajem :)
    Ostalo cu pogledat ovih dana, za vlak i bla bla pa
    kad nadjem vremena upadateam i to. Znam da nas ne ide puno tamo,
    al nije ne odmet ;)

Pajo & Iva, zakon ste! :)