Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
snih wrote:Nadam se da će vam ovo izlaganje biti gušt pročitati!:):D:):D
Čovjek je lud ko šiba...:D:D
Svaka čast na detaljnoj analizi, bilo je baš fora čitati...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
Ako netko hoce cut kako Ed moli ekipu da pjeva, odnosno sidnej2 but nek se javi pa mu saljem poveznicu na pm0
-
Iva: SNIH LEGENDO!!! Mrak!
Ali asfo ima najkreativniju setlistu jer moja nije bila setlista nego popis pjesama koje sam zapravo taj dan htjela cuti (bila sam napisala da bi ih htjela čuti jednom u životu, a jedan solidan dio sam već i čula, jeeeej, lucky me).
Također, vidim da si i mog supruga zarazio statistikom, morat ću se sutra konzultirati s asfo ima li kakvog lijeka, ali čini se da nema...Anyway, premrak ti je analiza!!!
0 -
Niko, kak super da ti je prvi koncert bio u Rimu! Mrak! Inače baš svjetski bendovi ne potegnu do Rima nego se obično zadrže na sjeveru Italije. Happy anniversary i tebi!
Da, to je bio totalni bed jer sam živio u Rimu 6 godina i toliko sam koncerata propustio jer su svi išli u Milano, sječam se da smo se radi toga uvijek nervirali:(.
jedino što sam u Rimu uhvatio je AC/DC:D to mi je band moje mladosti zatim Metallica ali i ono naj a to je PINK FLOYD i to 2 koncerta još ču samo napomenut Guns 'n' Roses ali u Modeni.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
pajo wrote:E, nasi decki su prije koji sat otprasili RITFW sa Bonom i Edgeom u Melbourneu na Make Poverty History koncertu. Ima video na ovom siteu, samo strpljenja jer se pojavljuju tek na pola:
http://www.news.com.au/heraldsun/indepth/section/0,,5010460,00.html
super odigrano:):)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
killroy wrote:Ha ha ha...e zakon... slicna prica.
Ja taman isao na ispit ujutro i ono vidim plakat na stupu. E....u tom trenutku mi vise nije bilo vazno ocu proci ili pasti (a proso na kraju). E to mi je bio jedan od najsretnijih dana (mislim da je bio 2. mjesec) i jos se uopce nije znalo nista o turneji. Koji je to bio shock!!!
Da, bio je drugi mjesec, alright
Sjecam se da sam cula vjerojatno na netu, forumu ili ne znam gdje, al uletila sam u razred i rekla frendici kojoj sam bas tada bila donosila CD-e njihove da malo cuje, i zaurlala da dolaze u LJUBLJANU!!!I da MORAM ici. Bio je 2.mjesec, a do 6.mjeseca se naravno uvjerilio doma starce da sa 17. ipak mogu ici sama na koncert. Naravno, upoznah jos freakova u kombiju do tamo.
I tako je moja ludost s turnejama pocela
Nego, da, moram i ja nac malo vremena sa setlistom ovih dana. kad mi frendice iz USA odu... a mogla bih i koji novi koncert poslusat *wink*wink*
NAdam se da svi uzivate u vikendu!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
mali updejt... procurila i pistoja na DVD-u, bacam se na skidanje drugog dvda, prvi je u rukama
evo ss:
http://img221.imageshack.us/img221/5307/3in8.jpgone, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
Crveni pa vec smo te nominirali za predsjednika, sta sad, hoces postat Castro?
(iliti bravo ti!)
0 -
C2V3N wrote:mali updejt... procurila i pistoja na DVD-u, bacam se na skidanje drugog dvda, prvi je u rukama
evo ss:
http://img221.imageshack.us/img221/5307/3in8.jpg
hm, me want that! pliz..
mislim da ne bi bilo lose organizirati neko druzenje uskoro...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
C2V3N wrote:mali updejt... procurila i pistoja na DVD-u, bacam se na skidanje drugog dvda, prvi je u rukama
evo ss:
http://img221.imageshack.us/img221/5307/3in8.jpg
da, btw, u pistoi je za vrijeme cijelog koncerta netko virio sa zvonika crkve sa foticem ili kamerom, nisam skuzio... zvonik je nasuprot stagea pa ovaj SS nije od tamo... isto tako je bilo dosta ekipe na 2-3 prozora on Mikes side...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:hm, me want that! pliz..
mislim da ne bi bilo lose organizirati neko druzenje uskoro...
btw. skinuo sam i dosta bootova sa europske turneje u flacu, pa ako ce nekoga zanimati tko ima poveci hard nek prije druzenja javi, ja neznam di cu vishe s tim bootovima, moram kupiti hard najmanje od 400 gb da bi sve to od pja negdje pospremio, jer sam samo ovaj mjesec (dakle 18 dana) vec skinuo 55 GB pj materijalaone, two, three, four, five against one
evo jedna poruka samo da skupim 600ti postone, two, three, four, five against one
@ crveni: e zbog ovog zadnjeg posta si mi draži (naime, i ja volim tu tehniku)
(sad moram malo brže lupati jer moram brzo doći do slijedećeg praga haha)0 -
C2V3N wrote:btw... mislio sam par dvd-a poslati tebi i paji prije druzenja, pa da ih mozemo odma više sprziti i donijeti na druzenje jer ovak pola ljudi nece dobiti dvde ako cemo samo na druzenju snimati... pa eto kad skupim josh koji dvd saljem vam dvojici postom!
moze, moze... hm, nemam jos DVD przilicu doma, ali ako posaljes, kupit cuili cu presnimiti na poslu
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
C2V3N wrote:btw... mislio sam par dvd-a poslati tebi i paji prije druzenja, pa da ih mozemo odma više sprziti i donijeti na druzenje jer ovak pola ljudi nece dobiti dvde ako cemo samo na druzenju snimati... pa eto kad skupim josh koji dvd saljem vam dvojici postom!
Moze, salji slobodno, ja cu to razmnoziti pa dijelimo na druzenju.
Bas je to snih rekao danas na nasem mini meet-upu, da bi trebali sve to unaprijed zaprzit tako da kad se nadjemo se fino druzimo bez pritiska0 -
pajo wrote:Neki danas imaju razloga za slavlje...dakle prije ravno 10 godina siljina i moja iva bile su na svome prvom PJ koncertu pa je red da im cestitamo okrugli rodjendan.
Go girls!!!
11/17/96 - Sports Hall: Budapest, Hungary [115m]
support act: The Fastbacks
soundcheck: tuning/jam, MFC, jam, improv
set: Sometimes, Corduroy, Hail Hail, Animal, Dissident, Who You Are, Black Red Yellow, Rearviewmirror, Better Man, Habit, Off He Goes, Even Flow, Glorified G, Daughter/(Androgynous Mind), Jeremy, State of Love and Trust, Immortality, Alive
enc: Mankind, Young Man Blues, Lukin, I Got Shit, Present Tense, Once, Leaving Here, Porch
notes: Dedicated to the fans following PJ's tour, 'Black, Red, Yellow' is played live for the first time and it sounds super leading into "RVM." The 'Daughter' improv is quite moving. The encore is amazing! The Fastbacks help out on 'Leaving Here.'bile sintija i ja isto... baš sam jučer ljudima na poslu pričala kak mi je 10godišnjica mog prvog PJ koncerta i naravno da su se svi kiselkasto nasmijali, kao ono, jadna ona i tak...
to mi je do onda bio najsretnij dan u životu... onda ih je 2000. bilo još 7 pa i 2006. još 5....
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Australci dobili ludu setlistu na Sydney 3! Fakat se australske setliste cine raznovrsnije tj. ful budu razlicite jedna od druge. Valjda kako ekipa nikako da da znakove zivota se momci trude da ih pokrenu. Bezveze, ispada da sto si sugavija publika, vece su ti sanse za posebniju setlistu. A neki momak koji je bio na koncertu je sav sretan pricao da je bio najbolji koncert dosad u Australiji jer da su SKORO svi bili na nogama?! Katastrofa...
November 18, 2006 - Sydney, Australia; Acer Arena
Opening: Kings of Leon
Set List: Better Man/Save It For Later (English Beat), Last Exit, Animal, World Wide Suicide, Corduroy, Severed Hand, Given To Fly, I Am Mine, Green Disease, Even Flow, Marker In The Sand, Gone, Daughter/Beds Are Burning (Midnight Oil), Grievance, Comatose, Rearviewmirror
1st encore: Soon Forget, Inside Job, Small Town, Last Kiss, Alive
2nd encore: Jeremy, Lukin, Do The Evolution, I Got You (Split Enz, Neil Finn composer), Smile, Rockin In The Free World (Neil Young), Yellow Ledbetter0 -
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=223347
slike iz Mel 3, dobre su. Sad znamo koje vimo ED pije:):)CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music