a sto se tice, meet-a, ja cu tesko na to, jer moram (citaj: obavezno mi) igrad bridge online od 21h za faks (da, to mi je izborni, i ne, nije nimalo lagano )
ako mi to otkazu, onda bih mogao..
mah svima
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
a sto se tice, meet-a, ja cu tesko na to, jer moram (citaj: obavezno mi) igrad bridge online od 21h za faks (da, to mi je izborni, i ne, nije nimalo lagano )
mah svima
Iva: kao ono, nama se prodaješ pod teškog patnika i savjesnog studenta, a kad ono tjeraju te (MORAŠ) se igrati na kompu... siroče siroto... izborni predmet bridge, pih!
:D:D Zekam te, naravno. Imam frenda koji je s bivšom curom igrao bridge i apparently je užasno komplicirano i teško i treba puno toga znati, a onda još i biti ful koncentriran i stalno pratiti sve kaj se događa. Mi smo na filozofskom imali izborni predmet bela, ali live, ne online... ah, those were the days...
Ali moraš priznat da je bar malo smiješno zbog čega ne možeš doći...
Sid...sretan rođendan!!
Ja sam stigao u ZG, danas da odradim sajam pa se vidimo.
Pozdrav
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
kakav je dogovor onda za danas?
20h, parkić-narkić kod Melina/Portala?
treba furat kakve diskove? ha? ha?
Moze parkic...a preporucujem da si furate DVDove...recimo 4-5 komada
CDovi vam ne budu pomogli...:D
Ne znam oce li to lestes sve stic zaprzit, ali bumo se vec dogovorili...
e a mi budemo cijelo vrijeme u parkiću? ne znam kolko bude mi
baterija trajala, ja ga uvijek imam uštekanog u struju..
budemo probali spržit čim više
Hey...još svi spavate mora da ste gledali DVD-jeve do kasno u noć.
Hvala Killroy-u na snimkama Verone i Milana 06. Ja ću ih tek guštat kad se spustim u RKA...uzet ću maloga u skut i zajedno ćemo ih gledat da mu tata pokaže gdje je bio:):D:)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Hey...još svi spavate mora da ste gledali DVD-jeve do kasno u noć.
Hvala Killroy-u na snimkama Verone i Milana 06. Ja ću ih tek guštat kad se spustim u RKA...uzet ću maloga u skut i zajedno ćemo ih gledat da mu tata pokaže gdje je bio:):D:)
Dakle, nasli se jucer. Osim gore citiranog i nas bili jos i iva&siljo, lestes, elcielo i legenda nam killroy koji nas uveselio sa dvd-ima iz Verone i Milana. Trebalo je to skidat danima. Respect!
Neki, jest malo stariji-senilniji, su nas zaboravili...:)
Anyway, fino se druzili, planirali turneju, bacali razne ideje za majice i sl., przili se dvd-i cak smo si fino i pustili da nam svira PJ jer je muzika u bircu bila katastrofa i tak...
Dakle, nasli se jucer. Osim gore citiranog i nas bili jos i iva&siljo, lestes, elcielo i legenda nam killroy koji nas uveselio sa dvd-ima iz Verone i Milana. Trebalo je to skidat danima. Respect!
Anyway, fino se druzili, planirali turneju, bacali razne ideje za majice i sl., przili se dvd-i cak smo si fino i pustili da nam svira PJ jer je muzika u bircu bila katastrofa i tak...
Jeeeeeeeeeeeeeeeeee!
*clap clap*
Veseli me ovo ful. Dvd-i (veronu vec imam ) i ove ideje za majice...
Sto ste smislili? Ja mislim, pa mi padne na pamet nes jako jako smijesno ili
bedasto...
je, senilci su zaboravili na miting
hej, daj bacite linkove na fotke di se Ed penje na konstrukciju u Zagrebu... ne mogu naći nijednu malo bi se poigrao s nekim idejama za majice...
Veseli me ovo ful. Dvd-i (veronu vec imam ) i ove ideje za majice...
bedasto...
ako hoćeš, ja ti na sljedeći meeting donesem milano i ljubljanu.
i hvala killroyu još jenput!
ova jučerašnja ideja za majice mi se totalno sviđa, al ak ti imaš neku ideju,
samo reci!
Iva: Hm, nisam baš sigurna da smo objasnili svima koja je ideja za majice...
Ako sam dobro pohvatala (a please meet-up attendees ispravite me ako nisam ) na majicama bi naprijed bila fotka Eda s konstrukcije u Zgb, ali bi po konstkukciji (ili umjesto nje) bilo ispisano 'He made it to Croatia had a smoke in a tree..' - onako kako na njihovim majicama ime benda uvijek bude 'skriveno' da tako ovdje citat bude skriven. A na leđima bi bio samo mali natpis na kojem bi pisalo samo nešto kao Croatian fans, tour 2007 (ili nešto tome slično).
Eto, svima na znanje i kao poziv da bacaju još ideja, a zadatak da to sve u fotošopu sprovede u djelo je hrabro preuzeo Šiljo.
Iva: Hm, nisam baš sigurna da smo objasnili svima koja je ideja za majice...
Ako sam dobro pohvatala (a please meet-up attendees ispravite me ako nisam ) na majicama bi naprijed bila fotka Eda s konstrukcije u Zgb, ali bi po konstkukciji (ili umjesto nje) bilo ispisano 'He made it to Croatia had a smoke in a tree..' - onako kako na njihovim majicama ime benda uvijek bude 'skriveno' da tako ovdje citat bude skriven. A na leđima bi bio samo mali natpis na kojem bi pisalo samo nešto kao Croatian fans, tour 2007 (ili nešto tome slično).
Eto, svima na znanje i kao poziv da bacaju još ideja, a zadatak da to sve u fotošopu sprovede u djelo je hrabro preuzeo Šiljo.
mali ispravak... siljo ce samo zapoceti da se dobije ideja, a neki malo jaci korisnik fotošopa bi trebao sve to realizirati... ovo sa slovima zvuci dosta komplicirano... isto tako, na majicu ne bi išla prava fotka nego samo obrisi eda i konstrukcije...
idemo u poljsku na Euro 2012?
ok, evo vam primjera kako smo to zamislili... ovo je napravljeno u 3min i loše je... ignorirajte boje jer nisu usklađene...
treba nam što bolja fotka Eda na konstrukciji kako bi se jasno kužili detalji kad fotku obradimo... e sad, ne vidim načina kako ukomponirati tekst u konstrukciju...
ajmo s idejama...
Iva: meni skroz ok, a ako ono s konstrukcijom koja bi bila tekst nitko ne bude znao kako napraviti, možemo umjesto toga samo jednostavan print ispod (font kao pisaćom mašinom ) staviti tekst
Comments
Steta sta nemres doc sutra do zg.
vidimo se uskoro u becu
a sto se tice, meet-a, ja cu tesko na to, jer moram (citaj: obavezno mi) igrad bridge online od 21h za faks (da, to mi je izborni, i ne, nije nimalo lagano
mah svima
Setlista:
Happy Birthday (To Mike's Baby), I Don't Wanna Grow Up, You're True, Can't Keep, Improv, Gone, You've Got To Hide Your Love Away, Cover/Improv/(Modern Girl), Porch, Where The Wild Roses Grow (Duet with Unknown Female Singer)
http://thearmyreserve.blogspot.com/2007/04/setlist-2007-04-16-crocodile-cafe.html
Ali moraš priznat da je bar malo smiješno zbog čega ne možeš doći...
A ja danas napokon uplatio Chorzow nakon svih silnih peripetija u riječkom dallasu
ROdjendan je bio super, zbilja
Nazalost, ne mogu nikako sutra do ZG, drugi put cu sigurno
Stiglo je danas!
Sad sam tek uspjela pogledat sto je to!
I opet, jos jedan surprise!
Hvala!
Ja sam stigao u ZG, danas da odradim sajam pa se vidimo.
Pozdrav
kakav je dogovor onda za danas?
20h, parkić-narkić kod Melina/Portala?
treba furat kakve diskove? ha? ha?
e a mi budemo cijelo vrijeme u parkiću?
baterija trajala, ja ga uvijek imam uštekanog u struju..
budemo probali spržit čim više
Prosli put su nam u Melinu dali i pive i struje
super onda!
ali imate srece da je toplo vani, pa ce hladna piva biti ok
*clap clap*
Veseli me ovo ful. Dvd-i (veronu vec imam
bedasto...
je, senilci su zaboravili na miting
hej, daj bacite linkove na fotke di se Ed penje na konstrukciju u Zagrebu... ne mogu naći nijednu
http://picasaweb.google.com/pearljam.tour.2006/Tour2007
prestigel si me! al evo, možda tu ima neka ok... http://picasaweb.google.com/amelnjak/PjZagreb
jel vam rade oni dvd-i? nadam se da da..
ako hoćeš, ja ti na sljedeći meeting donesem milano
i hvala killroyu još jenput!
ova jučerašnja ideja za majice mi se totalno sviđa, al ak ti imaš neku ideju,
samo reci!
Ako sam dobro pohvatala (a please meet-up attendees ispravite me ako nisam
mali ispravak... siljo ce samo zapoceti da se dobije ideja, a neki malo jaci korisnik fotošopa bi trebao sve to realizirati...
idemo u poljsku na Euro 2012?
treba nam što bolja fotka Eda na konstrukciji kako bi se jasno kužili detalji kad fotku obradimo... e sad, ne vidim načina kako ukomponirati tekst u konstrukciju...
ajmo s idejama...
http://img80.imageshack.us/my.php?image=t4fn5.jpg
e da, mozda sam potpuno krivo shvatio jucerasnji dogovor pa sam zabrijao
PS: trebali bi mozda ovo dogovarati na neki drugi način da bas ekipa sa strane ne gleda poluideje
tko zna bolje, javite se...
Vidim da imaš isti ukus kao i snih, baš slažemo majicu (azra) za poklon njegovom frendu...