Zato što mi je U2 na prvom mjestu a poslje toga je definitivno Pearl Jam.Moje polazište je iz Zagreba planirali smo možda otići na par njih kao prošle godine ali za sada nismo ništa iskombinirali tako da je ostala samo Venecija.Eto i ja sam danas dobio svoju ploču:)
Zato što mi je U2 na prvom mjestu a poslje toga je definitivno Pearl Jam.Moje polazište je iz Zagreba planirali smo možda otići na par njih kao prošle godine ali za sada nismo ništa iskombinirali tako da je ostala samo Venecija.Eto i ja sam danas dobio svoju ploču:)
Dobrodosao!
Prvu recenicu tu necu komentirat
A ostalo...ja dolazim iz Poljske tako da se vidimo tamo
A čuješ njih sam počeo slušat puno prije nego Pearl Jam i ostalo je do dan danas.Ali Pearl Jam je ejdan i jedini a poslje 3 koncerta prošle godine sam stavrano postao zaljubljenik tj PJ fanatik.
@u2fan: Dobrodošao! I bravo da si odmah skužio da su ovdje svi zapravo dobronamjerni, ali eto, teško nam je (fanaticima ) olako preći preko tvog nicka. Ali, eto, ponašaš se kao pravi PJ fan, prvi post pa već nudiš prijevoz fellow fanovima. Pohvalno, pohvalno!
@niko: Nama paše utorak. Gdje si ti smješten - da znamo naći mjesto gdje ćemo se naći.
A čuješ njih sam počeo slušat puno prije nego Pearl Jam i ostalo je do dan danas.Ali Pearl Jam je ejdan i jedini a poslje 3 koncerta prošle godine sam stavrano postao zaljubljenik tj PJ fanatik.
Vidimo se u Veneciji!!!
velkome felou frik, onako iz milja, i isto se vidimo u veneciji... pitanje, jesi rezervirao već negdje smještaj ili ideš na divljaka?
sid, znam da si ti u onom malom hostelčiću, ali mislim da tamo nema više mjesta a i mi bi možda negdje izvan grada...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
@u2fan: Dobrodošao! I bravo da si odmah skužio da su ovdje svi zapravo dobronamjerni, ali eto, teško nam je (fanaticima ) olako preći preko tvog nicka. Ali, eto, ponašaš se kao pravi PJ fan, prvi post pa već nudiš prijevoz fellow fanovima. Pohvalno, pohvalno!
@niko: Nama paše utorak. Gdje si ti smješten - da znamo naći mjesto gdje ćemo se naći.
Ma da, znam. ja sam samo rekla da necu komentirat
AL imas pravo, pravi fan je, i jos nudi prijevoz do Venecije. Svaka cast
PAJO, Sretan Rodjendan ti zelim!!! Puno PJ-a ove godine (cega ce, naravno i biti) I da, rodjendani u Aprilu su naj
meni od ovog najprimamljivije qotsa... al pj na prvom mjestu a za ostalo
budemo vidli s parama...
Ne znam bas. Kad letim u Ri bas 20. da sam bar znala pa bih sletjela u ZG mozda :mad:
Al nema veze. sumnjam da cu dolazit s obzirom da sve ide na PJ ovo ljeto
A ja ne mogu u utorak nikako doci do ZG :(
Mislim da cu dolazit negdje oko polovice 5. mj pa ako budete mogli da
se onda malo nadjemo
naravno! a nadam se da budu nam i majice do onda stigle
samo ja možda onaj vikend 12./13.5. ne budem u zagrebu. al to samo možda...
odbrojavanje meni se čini da mi dva koncerta nebuju dosta. taman bude sve
počelo i onda kraj turneje za mene :(
Da, onda obavimo razmjenu ti i ja
Ma budem ja dolazila u tjednu mi se cini, samo jos nemam pojma kad. al 5.mj sigurno
I mene strah da ce London biti pre-emocionalan za mene
kao zadnji koncert ove turneje mi :(
Da ne bude ko u ZG...suze lijem :(
Zato sve gledam dodat Nijmegen i Werchter nekako pa
da onda *tulim* nakon sto odlusam jos 100 bandova u 2 dana nakon PJa
Super su mi 10c-ovci kako salju mailove za rodjendane. Iako je vjerojatno automatizirano...ja sam sam sebe uspio uvjerit da mi je Sea osobno to napisala i poslala
Hey Pajo, sretan rođendan ti!!!!
To sa mailom od 10c je fora ja pogledam skoro svaki dan listu slavljenika da vidim imali koga:):)
Što se tiće ZG ja sam u jednog frenda ako sam dobro zapamtio u Zapruđu. U utorak ču švrljat malo po sajmu preko dana a navečer to jest poslje 19 sam slobodan...vi recite gdje i kad ja dolazim.
Vidimo se
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Evo kad se vec javljam da napisem kakvu novost..
Dobra stvar je sto imam u rukama cijeli budzet za put. Losa stvar je sto se vađenje vize čini komplikovanijim od planiranja i rušenja WTC-a
Uglavnom, sve ide svojim tokom pa se nadam da bi uskoro mogla i viza biti priljepljena u pasoš..
Inace, PJ se stalno slusa, standardno..
Mozda ce vam biti cudno ali je meni U2, nakon mozda Gunsa i Audioslave-a najdraza grupa (naravno, sve su tri jedno stotinu mjesta iza PJ-a). Pa jebi ga, kad PJ odrzava koncert sa njima sta je uopšte u tome čudno?
I ne znam da li ste ovo čitali ali evo link na jedan članak iz magazina Rolling Stone, kojeg je sam Vedder napisao o grupi The Who! Članak je iz 2004. godine - http://www.rollingstone.com/news/story/5939229/29_the_who
I zaboravih napisah.. Članak je i više nego odličan!
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany
Wow, super clanak...totalno je zanimljivo citati Edove umotvorine iz perspektive njega kao obicnog fana. Zvuci bas kao nesto sto bi svatko od nas napisao o PJ-u.
1. sretan rodjendan mom dobavljacu majice
2. bok svima
3. dobrodosao u2 fan
4. doctore, ti trazis vizu za minken, jel tak? ne za bec slucajno, pa da opet skupa idemo?
5. lestles, nisi jedina (ovdje ne znam koji smajli da stavim )
6. radar fest - isao bih da mi slucajno najdrazi bend ne nastupa u slicno vrijeme
7. clanak - jebenica
8. mah svima
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Sretan rođendan paji! (trh vidim da je prošla ponoć )
Da, Uskrs i praznici me skroz uspavali, a nema se vremena... :(
Pozdrav u2fanu. Da, vi ste tu fanatici i to je super, ali ima nas mnogo koji volimo, čak obožavamo Pearl Jam ali nam to nije najdraži bend. Zapravo mi uopće teško izdvojit jedan bend, ako moram, onda je to Radiohead jer su mnogo previše utjecali na mene. Prije sam fan glazbe (kolko god bila široka) nego nekog benda. A i zeznuto mi doma objašnjavat mami kolko mi to znači, kad je riječ o putovanju van države. Prošle godine sam bio u Ljubljani za vrijeme Pixiesa na matematičkom natjecanju, pa sam je jedva nagovorio da se ne ljuti što se vraćam na taj jedan doma zbog koncerta a dan poslije opet u Ljubljanu, i da skraćujem ljetovanje s frendovima za dva dana zbog Radioheada u Budimpešti... A ovi PJ koncerti su svi još dalje a i skuplje :(
Austrijanci ti koji organiziraju radar mi idu malo na živce, al možda odem čut QOTSA.. Placebo ću poslušat prije.. Bum se odlučio do 15. 5. jer je i dotad karta dosta skupa.
Inmusic čujem da se odgađa za kolovoz. To mi je kad sam čuo za Radar prvo palo na pamet, bilo bi odlično da je jedan u šestom mjesecu, a drugi u drugoj polovici osmog, taman to i izgleda rade.
Eddiejev članak je zakon, morat će se Who isto preslušavat.
Članak je super...dao si mi ideju što da slušam, tu i tamo malo promjenim koji cd od PJ:):)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Hey, je ste li primjetili PJ kviz na "Porch thread" zakon je ima tako jebenih pitanja:):), (prvi dio je težak tu sam pola stvari na gađao) i loše sam prošao 60% odgovora pogodio :(:( i pao u depresiju:):)
Otkrio sam tko je Dirty Frank:):):)
Hey, je ste li primjetili PJ kviz na "Porch thread" zakon je ima tako jebenih pitanja:):), (prvi dio je težak tu sam pola stvari na gađao) i loše sam prošao 60% odgovora pogodio :(:( i pao u depresiju:):)
hehe, a nisi znao tko je Dirty Frank? hehe, Pajo i ja smo se slikali s "njim" pred domom sportova... bili onaj istetovirani tip koji Edu stima gitaru i vozac jednog od autobusa pa mi je palo na pamet da se slikamo s Frankom :-)
hehe, a nisi znao tko je Dirty Frank? hehe, Pajo i ja smo se slikali s "njim" pred domom sportova... bili onaj istetovirani tip koji Edu stima gitaru i vozac jednog od autobusa pa mi je palo na pamet da se slikamo s Frankom :-)
Ma nije Rick Dirty Frank
To je bio vozac busa kad su bili na turneju s Peppersima u 90.ima davnim nam
Ovo je Rick koji je Edov *stimac gitara*
Ja to jutro prolazila onuda, bas kad su stigli busevi njihovi i nas ETB, i kimnem mu: Good Morning!
Comments
Prvu recenicu tu necu komentirat
A ostalo...ja dolazim iz Poljske tako da se vidimo tamo
Vidimo se u Veneciji!!!
Pa mogli bi u utorak popit koju pivu ako ima zainteresiranih.
Inace, pozdrav u2fanu!
a i ostalima
velkome felou frik, onako iz milja, i isto se vidimo u veneciji... pitanje, jesi rezervirao već negdje smještaj ili ideš na divljaka?
sid, znam da si ti u onom malom hostelčiću, ali mislim da tamo nema više mjesta a i mi bi možda negdje izvan grada...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
može! tko je još za?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
ja sam za!
btw jesam ja jedina kojoj je jedini pj koncert onaj u zagrebu?
meni paše utorak navečer... Ivi baš i ne jer ima njemački... hajd vidjet ćemo... nek bude utorak pa tko dođe..
meni od ovog najprimamljivije qotsa... al pj na prvom mjestu
budemo vidli s parama...
AL imas pravo, pravi fan je, i jos nudi prijevoz do Venecije. Svaka cast
PAJO, Sretan Rodjendan ti zelim!!!
Jos 2 mjeseca ljudi!
Al nema veze. sumnjam da cu dolazit s obzirom da sve ide na PJ ovo ljeto
A ja ne mogu u utorak nikako doci do ZG :(
Mislim da cu dolazit negdje oko polovice 5. mj pa ako budete mogli da
se onda malo nadjemo
naravno! a nadam se da budu nam i majice do onda stigle
samo ja možda onaj vikend 12./13.5. ne budem u zagrebu. al to samo možda...
odbrojavanje
počelo i onda kraj turneje za mene :(
Ma budem ja dolazila u tjednu mi se cini, samo jos nemam pojma kad. al 5.mj sigurno
I mene strah da ce London biti pre-emocionalan za mene
kao zadnji koncert ove turneje mi :(
Da ne bude ko u ZG...suze lijem :(
Zato sve gledam dodat Nijmegen i Werchter nekako pa
da onda *tulim* nakon sto odlusam jos 100 bandova u 2 dana nakon PJa
Super su mi 10c-ovci kako salju mailove za rodjendane. Iako je vjerojatno automatizirano...ja sam sam sebe uspio uvjerit da mi je Sea osobno to napisala i poslala
To sa mailom od 10c je fora
Što se tiće ZG ja sam u jednog frenda ako sam dobro zapamtio u Zapruđu. U utorak ču švrljat malo po sajmu preko dana a navečer to jest poslje 19 sam slobodan...vi recite gdje i kad ja dolazim.
Vidimo se
Evo kad se vec javljam da napisem kakvu novost..
Dobra stvar je sto imam u rukama cijeli budzet za put. Losa stvar je sto se vađenje vize čini komplikovanijim od planiranja i rušenja WTC-a
Uglavnom, sve ide svojim tokom pa se nadam da bi uskoro mogla i viza biti priljepljena u pasoš..
Inace, PJ se stalno slusa, standardno..
Mozda ce vam biti cudno ali je meni U2, nakon mozda Gunsa i Audioslave-a najdraza grupa (naravno, sve su tri jedno stotinu mjesta iza PJ-a). Pa jebi ga, kad PJ odrzava koncert sa njima sta je uopšte u tome čudno?
I ne znam da li ste ovo čitali ali evo link na jedan članak iz magazina Rolling Stone, kojeg je sam Vedder napisao o grupi The Who! Članak je iz 2004. godine - http://www.rollingstone.com/news/story/5939229/29_the_who
I zaboravih napisah.. Članak je i više nego odličan!
12.06.2007 Munich, Germany
2. bok svima
3. dobrodosao u2 fan
4. doctore, ti trazis vizu za minken, jel tak? ne za bec slucajno, pa da opet skupa idemo?
5. lestles, nisi jedina (ovdje ne znam koji smajli da stavim
6. radar fest - isao bih da mi slucajno najdrazi bend ne nastupa u slicno vrijeme
7. clanak - jebenica
8. mah svima
Oh please let me sleep its Christmas time
Da, Uskrs i praznici me skroz uspavali, a nema se vremena... :(
Pozdrav u2fanu. Da, vi ste tu fanatici i to je super, ali ima nas mnogo koji volimo, čak obožavamo Pearl Jam ali nam to nije najdraži bend. Zapravo mi uopće teško izdvojit jedan bend, ako moram, onda je to Radiohead jer su mnogo previše utjecali na mene.
Austrijanci ti koji organiziraju radar mi idu malo na živce, al možda odem čut QOTSA.. Placebo ću poslušat prije.. Bum se odlučio do 15. 5.
Inmusic čujem da se odgađa za kolovoz. To mi je kad sam čuo za Radar prvo palo na pamet, bilo bi odlično da je jedan u šestom mjesecu, a drugi u drugoj polovici osmog, taman to i izgleda rade.
Eddiejev članak je zakon, morat će se Who isto preslušavat.
http://picasaweb.google.com/pearljam.tour.2006/PJZagreb2692006/photo#4979425451637997586
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=240779
Go Mikey!
To je bio vozac busa kad su bili na turneju s Peppersima u 90.ima davnim nam
Ovo je Rick koji je Edov *stimac gitara*
Ja to jutro prolazila onuda, bas kad su stigli busevi njihovi i nas ETB, i kimnem mu: Good Morning!