Pearl Jam in Zagreb!

11971982002022031290

Comments

• C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    siljo wrote:
    ajmo, da cujemo rivju...
    nadam se da pitash za sliku, jerbo audio su valjda svi culi :D

eto, snimano je jednom kamerom, sa sredine, svaka čast fanu kojem se dalo sve to snimati po onoj kiši i riskirati kameru, snimani su gotovo svi detalji, pozdravljanje eddija sa publikom, i moram priznati jedna od kvalitetnijih snimki koje sam vidio. Audio je stavljen sa official bootlega, milslim da je rijec o mp3 jer nisam uspio prebaciti na 5.1 zvuk ali kolko sam skuzio pj je je na svojim mp3cama forsirao umjetni (prividni) 5.1 iako bi ja bio sretniji sa flac/wav formatom :D al hebiga, onda bi vjerojatno koncert bio od 3 dvda a ne 2

evo ss-a

http://img242.imageshack.us/img242/3117/pjvr200613fq9.jpg
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    C2V3N wrote:
    nadam se da pitash za sliku, jerbo audio su valjda svi culi :D

eto, snimano je jednom kamerom, sa sredine, svaka čast fanu kojem se dalo sve to snimati po onoj kiši i riskirati kameru, snimani su gotovo svi detalji, pozdravljanje eddija sa publikom, i moram priznati jedna od kvalitetnijih snimki koje sam vidio. Audio je stavljen sa official bootlega, milslim da je rijec o mp3 jer nisam uspio prebaciti na 5.1 zvuk ali kolko sam skuzio pj je je na svojim mp3cama forsirao umjetni (prividni) 5.1 iako bi ja bio sretniji sa flac/wav formatom :D al hebiga, onda bi vjerojatno koncert bio od 3 dvda a ne 2

evo ss-a

Wow! Can't wait! C2V3N for president!
  • pajo
    snih wrote:
    Just for you my dear friend!:D:D:D

Dobra, ali ne i najbolja za mene!

Ali prefakinguuuuuud encore 2!

Fala na linkiću! Baš šljakam i slušam Sydney 1! To je set lista po mom ukusu!:):)

Ovak zvučno - nisu baš tak loši ti australijanci! Mislim s obzirom na ono kak ih se nipodaštava!:D
    Slazem se! O ukusima se ne raspravlja.
    Je, Sydney zvuci cisto OK, ekipa fino pjeva na nekoliko stvari.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    C2V3N wrote:
    eto, snimano je jednom kamerom, sa sredine, svaka čast fanu kojem se dalo sve to snimati po onoj kiši i riskirati kameru, snimani su gotovo svi detalji, pozdravljanje eddija sa publikom, i moram priznati jedna od kvalitetnijih snimki koje sam vidio.
    evo ss-a

veri priti!
    jedva cekam pocetak release-a kad se Ed onako objesi na mikrofon... :D
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Moram ovo reći!

Do Blacka je bilo još koliko toliko, ali Black - katastrofa... publike nema, ne postoji... ništa... uopće nema tururututururu!?!?!?!?... e pa stvarno su u komi!!!:(
  • pajo
    asfo wrote:
    imam pitanje - samo za die hard fanove wink wink :p
    na kojem koncertu i da li je to dio pjesme ili samo Ed trkelja nekaj između pjesama, ide otprilike ovak

"...that's just in a song, I don't mean it... ...I just wanna live life and be dumb and happy, like an American..."

(snih kaže ak osjećam potrebu, mogu i gluposti pisat pa rekoh, zašto da ne?!?)

Iva: nije bilo dovoljno jasno, a nemalo puta sam si preslusala tu stvar pa sam morala dodati pojasnjenje da Ed ovo kaze nakon stihova koji idu nesto poput 'all I want is to make love to you', sve curice okinu vristat ko lude (a i ja bi na njihovom mjestu :)) pa zato kaze 'that's just in the song, I don't mean that'
  • asfo
    asfo Posts: 315
    killroy wrote:
    Eto me!
    Eee....haha, da, moramo se ubit jednom onako posteno.

Evo, ako netko oce poslusat....
    http://www.fivehorizons.com/songs/nov97/5h_beast.mp3
    http://www.fivehorizons.com/songs/nov97/index.shtml#songs

Tenjks killroy, bilo je fora opet to čuti pa sam si sejvala da mogu opet :):D
    Ma on je smućkao Beast of burden / Suck you dry ( http://www.youtube.com/watch?v=lW4aO6gex-M ) i još trkelja :)
  • pajo
    Dobro jutro svima, skoro odosmo na drugu stranicu pa...
    Ovaj Beast of Burden / Suck You Dry medley je zakon, sad se sjetili da ga mi imamo na nekoj staroj kazeti koja se vec izlizala od slusanja. Ak netko hoce mogu mu presnimit kazetu :):)

Iva: a tu kazetu sam vjerojatno dobila od Siljine Ive, back in the old days kad smo u skoli razmjenjivale kazete od PJ-a, a kasnije na faksu i CD-e... :)
  • asfo
    pajo wrote:
    Dobro jutro svima, skoro odosmo na drugu stranicu pa...
    Ovaj Beast of Burden / Suck You Dry medley je zakon, sad se sjetili da ga mi imamo na nekoj staroj kazeti koja se vec izlizala od slusanja. Ak netko hoce mogu mu presnimit kazetu :):)

Iva: a tu kazetu sam vjerojatno dobila od Siljine Ive, back in the old days kad smo u skoli razmjenjivale kazete od PJ-a, a kasnije na faksu i CD-e... :)

Ma da, i ja to imam na nekoj od kazeta :) na nekoj Svašta 1-20 :D
  • asfo
    ...ovaj put, nemojte mi zamjeriti...
  • asfo
    ...nabijam postove samo zato da čim prije dođemo do...
  • asfo
    ....4000!!!!

lol
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    pajo wrote:

e!

baš to je bila jedna od mojih prvih PJ kazeta, dapače jedan od mojih prvih PJ bootlega! :D

ah, kazete...
  • C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    lameri.. :D
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • snih
    snih Posts: 1,052
    I tak danas opet slušam Sydney jedan... dođem do Black... puknem od njihove katastrofe... pa stavim naš Black... i ... u jeboteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Kakva rasturačina s naše strane, a i kod njih na stageu kužiš koliko sviraju s više gušta, ko da ih nosimo - savršeno!!! Tek sad kad usporedim vidim koliko je to bilo epsolutli fantastik!!!:):):)
  • pajo
    C2V3N wrote:
    Iva: u čem je problem? u kazetama? ja mislim da treba pokazati duzno postovanje prema tekovinama povijesti... :D (tako će se i tebi tvoja djeca smijati kad budes pricao kako si okidao na bootove u flacu :))
  • asfo
    C2V3N wrote:

...BALAVAC... :D

sad još samo reci da se ne sjećaš disketa od 5,25 i 3,5 inča :) (ako me sjećanje dobro služi), a ni winchester hard diskova... :)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    4000 postova? vauuu..
    kad se sjetim kako smo pocinjali.. smrc, smrc..
    ja sam uvijek za reunion i pijanke i sve sto ide u zajednicki nazivnik s tim :)

pozdrav svima..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo wrote:
    Iva: u čem je problem? u kazetama? ja mislim da treba pokazati duzno postovanje prema tekovinama povijesti... :D (tako će se i tebi tvoja djeca smijati kad budes pricao kako si okidao na bootove u flacu :))

...da kazete :), neču nikad zaboraviti kad sam kupio Ten na kazeti i stavio walkman na uši...do doma sam već bio njihov fan :D:D. Sječam se ulice kojom sam šetao u to vrijeme kad sam živio u Firenzi.
    A sječam se dobro i VS albuma; rezervirao sam ga u butizi. To jutro sam trebao poći na fakultet gdje sam pisao prijemni za upis koji mi je bio životne važnosti i na moju nesreću nisam se tada uspio upisati :(...skroz u depresiji pošao sam po album...walkman na uši.
    Da nije bilo tog albuma bio bi se bacio sa Ponte Vecchio u rijeku Arno :):D:)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    masni wrote:
    4000 postova? vauuu..
    kad se sjetim kako smo pocinjali.. smrc, smrc..
    ja sam uvijek za reunion i pijanke i sve sto ide u zajednicki nazivnik s tim :)

pozdrav svima..

meni malo fale ljudi sa pocetka... mozda su nas izgubili sa preimenovanjem? mozda su u sumi?

Come Back!

e da, doslo vrijeme da se neko druzenje slozi... ili cekamo kraj australske turneje pa da skinemo bootove? :D
    Standing on a hill, staring at a mountain...