Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
siljo wrote:ajmo, da cujemo rivju...
eto, snimano je jednom kamerom, sa sredine, svaka čast fanu kojem se dalo sve to snimati po onoj kiši i riskirati kameru, snimani su gotovo svi detalji, pozdravljanje eddija sa publikom, i moram priznati jedna od kvalitetnijih snimki koje sam vidio. Audio je stavljen sa official bootlega, milslim da je rijec o mp3 jer nisam uspio prebaciti na 5.1 zvuk ali kolko sam skuzio pj je je na svojim mp3cama forsirao umjetni (prividni) 5.1 iako bi ja bio sretniji sa flac/wav formatomal hebiga, onda bi vjerojatno koncert bio od 3 dvda a ne 2
evo ss-a
http://img242.imageshack.us/img242/3117/pjvr200613fq9.jpgone, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
C2V3N wrote:nadam se da pitash za sliku, jerbo audio su valjda svi culi
eto, snimano je jednom kamerom, sa sredine, svaka čast fanu kojem se dalo sve to snimati po onoj kiši i riskirati kameru, snimani su gotovo svi detalji, pozdravljanje eddija sa publikom, i moram priznati jedna od kvalitetnijih snimki koje sam vidio. Audio je stavljen sa official bootlega, milslim da je rijec o mp3 jer nisam uspio prebaciti na 5.1 zvuk ali kolko sam skuzio pj je je na svojim mp3cama forsirao umjetni (prividni) 5.1 iako bi ja bio sretniji sa flac/wav formatomal hebiga, onda bi vjerojatno koncert bio od 3 dvda a ne 2
evo ss-a
http://img242.imageshack.us/img242/3117/pjvr200613fq9.jpg
Wow! Can't wait! C2V3N for president!0 -
snih wrote:Just for you my dear friend!:D:D:D
Dobra, ali ne i najbolja za mene!
Ali prefakinguuuuuud encore 2!
Fala na linkiću! Baš šljakam i slušam Sydney 1! To je set lista po mom ukusu!:):)
Ovak zvučno - nisu baš tak loši ti australijanci! Mislim s obzirom na ono kak ih se nipodaštava!:D
Je, Sydney zvuci cisto OK, ekipa fino pjeva na nekoliko stvari.0 -
C2V3N wrote:eto, snimano je jednom kamerom, sa sredine, svaka čast fanu kojem se dalo sve to snimati po onoj kiši i riskirati kameru, snimani su gotovo svi detalji, pozdravljanje eddija sa publikom, i moram priznati jedna od kvalitetnijih snimki koje sam vidio.
evo ss-a
http://img242.imageshack.us/img242/3117/pjvr200613fq9.jpg
veri priti!
jedva cekam pocetak release-a kad se Ed onako objesi na mikrofon...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Moram ovo reći!
Do Blacka je bilo još koliko toliko, ali Black - katastrofa... publike nema, ne postoji... ništa... uopće nema tururututururu!?!?!?!?... e pa stvarno su u komi!!!:(0 -
asfo wrote:imam pitanje - samo za die hard fanove wink wink
na kojem koncertu i da li je to dio pjesme ili samo Ed trkelja nekaj između pjesama, ide otprilike ovak
"...that's just in a song, I don't mean it... ...I just wanna live life and be dumb and happy, like an American..."
(snih kaže ak osjećam potrebu, mogu i gluposti pisat pa rekoh, zašto da ne?!?)
Iva: nije bilo dovoljno jasno, a nemalo puta sam si preslusala tu stvar pa sam morala dodati pojasnjenje da Ed ovo kaze nakon stihova koji idu nesto poput 'all I want is to make love to you', sve curice okinu vristat ko lude (a i ja bi na njihovom mjestu) pa zato kaze 'that's just in the song, I don't mean that'
0 -
killroy wrote:Eto me!
Eee....haha, da, moramo se ubit jednom onako posteno.
Evo, ako netko oce poslusat....
http://www.fivehorizons.com/songs/nov97/5h_beast.mp3
http://www.fivehorizons.com/songs/nov97/index.shtml#songs
Tenjks killroy, bilo je fora opet to čuti pa sam si sejvala da mogu opet
Ma on je smućkao Beast of burden / Suck you dry ( http://www.youtube.com/watch?v=lW4aO6gex-M ) i još trkelja0 -
Dobro jutro svima, skoro odosmo na drugu stranicu pa...
Ovaj Beast of Burden / Suck You Dry medley je zakon, sad se sjetili da ga mi imamo na nekoj staroj kazeti koja se vec izlizala od slusanja. Ak netko hoce mogu mu presnimit kazetu:)
Iva: a tu kazetu sam vjerojatno dobila od Siljine Ive, back in the old days kad smo u skoli razmjenjivale kazete od PJ-a, a kasnije na faksu i CD-e...0 -
pajo wrote:Dobro jutro svima, skoro odosmo na drugu stranicu pa...
Ovaj Beast of Burden / Suck You Dry medley je zakon, sad se sjetili da ga mi imamo na nekoj staroj kazeti koja se vec izlizala od slusanja. Ak netko hoce mogu mu presnimit kazetu:)
Iva: a tu kazetu sam vjerojatno dobila od Siljine Ive, back in the old days kad smo u skoli razmjenjivale kazete od PJ-a, a kasnije na faksu i CD-e...
Ma da, i ja to imam na nekoj od kazetana nekoj Svašta 1-20
0 -
...ovaj put, nemojte mi zamjeriti...0
-
...nabijam postove samo zato da čim prije dođemo do...0
-
....4000!!!!
lol0 -
lameri..one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
I tak danas opet slušam Sydney jedan... dođem do Black... puknem od njihove katastrofe... pa stavim naš Black... i ... u jeboteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Kakva rasturačina s naše strane, a i kod njih na stageu kužiš koliko sviraju s više gušta, ko da ih nosimo - savršeno!!! Tek sad kad usporedim vidim koliko je to bilo epsolutli fantastik!!!:):):)0 -
4000 postova? vauuu..
kad se sjetim kako smo pocinjali.. smrc, smrc..
ja sam uvijek za reunion i pijanke i sve sto ide u zajednicki nazivnik s tim
pozdrav svima..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
pajo wrote:Iva: u čem je problem? u kazetama? ja mislim da treba pokazati duzno postovanje prema tekovinama povijesti...
(tako će se i tebi tvoja djeca smijati kad budes pricao kako si okidao na bootove u flacu
)
...da kazete, neču nikad zaboraviti kad sam kupio Ten na kazeti i stavio walkman na uši...do doma sam već bio njihov fan
:D. Sječam se ulice kojom sam šetao u to vrijeme kad sam živio u Firenzi.
A sječam se dobro i VS albuma; rezervirao sam ga u butizi. To jutro sam trebao poći na fakultet gdje sam pisao prijemni za upis koji mi je bio životne važnosti i na moju nesreću nisam se tada uspio upisati :(...skroz u depresiji pošao sam po album...walkman na uši.
Da nije bilo tog albuma bio bi se bacio sa Ponte Vecchio u rijeku Arno:)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
masni wrote:4000 postova? vauuu..
kad se sjetim kako smo pocinjali.. smrc, smrc..
ja sam uvijek za reunion i pijanke i sve sto ide u zajednicki nazivnik s tim
pozdrav svima..
meni malo fale ljudi sa pocetka... mozda su nas izgubili sa preimenovanjem? mozda su u sumi?
Come Back!
e da, doslo vrijeme da se neko druzenje slozi... ili cekamo kraj australske turneje pa da skinemo bootove?Standing on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music