Pearl Jam in Zagreb!

Options
11891901921941951290

Comments

• whoa ljudi opadamo u postovima, pa di ste?

pisem seminar i ne da mi se pa sam isla online i vidjeh da zaostajemo.. but not for long ;):D

hail hail the lucky ones...
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    eto, da se pridružim čestitkama novopečenom bračnom paru :)

iva&pajo, želim vam puno ljubavi i razumijevanja, a sve ostalo će doći na svoje
    :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=CoGcB_vwVmE

naletio sam na ovu snimku...mali ima mota:D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • killroy
    killroy Posts: 739
    http://www.youtube.com/watch?v=CoGcB_vwVmE

Whoa!!!
    Mali je najveci car!
    Cak bi i Mike mogao kopirati neke poteze :D
  • http://www.youtube.com/watch?v=CoGcB_vwVmE

Ludnica!!! :D:D:D

Mali je presladak... :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Mali je jednostavno prejak! Tko vidi link dok je na poslu pa nema vremena pogledati cijeli clip, predlazemo da pomaknete do 3,5 minuta pa cete vidjeti da je mozda ipak mali Stone vise nego Eddie tj. mali totalno okine na Don't gimme no lip! :D A po opisu clipa se cini da se mali zove Eddie Vedder?! Ludi starci...
    Ali nama je super jer sad to gledamo iz drugacije perspektive tj. odmah smo komentirali: Vidis, djeci od tri godine se moze pustati PJ i svidja im se! Jeeej!
  • pajo
    C2V3N wrote:
    da se nadopunim. nije mi bitno kakav je zvuk na filmic jer zvuk i tako ide u 5.1 od flaca. bitna mi je slika, po mogucnosti video ne manji od 640x480:25frejmova.

Iva: nemam pojma koliko frejmova imaju nasi filmici, ali imamo cijeli thumbing, zdravicu, busha, pola in hiding i jos ponesto. Svi filmici su na onom linku na boxnetu, ali mozemo na meet-upu provjeriti ima li jos sto. Suprug vice da napisem da su filmici nekompresirani, whatever that means...

Mi smo sad free za meet-up. Kad cemo?
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    pajo wrote:
    Mali je jednostavno prejak! Tko vidi link dok je na poslu pa nema vremena pogledati cijeli clip, predlazemo da pomaknete do 3,5 minuta pa cete vidjeti da je mozda ipak mali Stone vise nego Eddie tj. mali totalno okine na Don't gimme no lip! :D A po opisu clipa se cini da se mali zove Eddie Vedder?! Ludi starci...
    Ali nama je super jer sad to gledamo iz drugacije perspektive tj. odmah smo komentirali: Vidis, djeci od tri godine se moze pustati PJ i svidja im se! Jeeej!

mico je definitli Stone pri kraju :D
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • snih
    snih Posts: 1,052
    pajo wrote:

Nisam još uspio pogledati klipić, ali bih se htio osvrnuti na puštanje PJ-a klincima. Naš bebač Janko je pravi fan. Voli slušati pa čak i lagano đuska!:):) A ima 15 mjeseci, znači... nema straha!:)
    Jedino je pitanje kako će se to često slušanje PJ-a u mladim danima odraziti na njegovu budućnost?:)

Keep on Rockin`...
  • pajo
    Janko legenda! :)
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    e, ljudi, imam pitanje.

što je bilo s onom pričom da neće biti audio bootlega s talijanskog dijela turneje?
    to se očito nije obistinilo, ako u svom folderu imam boot iz milana :D

jel onda ostaju pri ideji da DVD pokriva samo italiju? ili će ubaciti i neke sekvence s ostalih koncerata (primjerice porch u zg koji je puuuuuno efektniji kao video:)).

niš više ne kužim :confused:
  • siljo
    elcielo wrote:
    e, ljudi, imam pitanje.

što je bilo s onom pričom da neće biti audio bootlega s talijanskog dijela turneje?
    to se očito nije obistinilo, ako u svom folderu imam boot iz milana :D

jel onda ostaju pri ideji da DVD pokriva samo italiju? ili će ubaciti i neke sekvence s ostalih koncerata (primjerice porch u zg koji je puuuuuno efektniji kao video:)).

niš više ne kužim :confused:

mislim da ce DVD biti samo sa talijanskih koncerata jer su samo tamo imali profi kamere... jednu pokretnu na sinama na sredini dvorane, dvije skroz otraga sa strane i dvije mobilne na stageu...
    ok, snimalo se sa stagea i na ostalim koncertima, a to ce valjda ici u bonu features DVD-a... valjda :)
  • pajo
    Upravo su otvorili Sydney sa RELEASE!!!!!
    Kao u Veroni, prejak opener.
  • pajo wrote:
    Upravo su otvorili Sydney sa RELEASE!!!!!
    Kao u Veroni, prejak opener.
    Haha, da, evo, pratim setlistu :D
    Sta cu? Ne mogu si pomoc...ko da sam tamo lol :o
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Haha, da, evo, pratim setlistu :D
    Sta cu? Ne mogu si pomoc...ko da sam tamo lol :o

alo gdje to pratite??????????????
    Gdje se to vidi??
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Vjerojatno na...

http://www.blackredyellow.com/

Evo set liste iz Sydneya:

Release
    Rearviewmirror
    Severed Hand
    Corduroy
    World Wide Suicide
    Animal
    Marker In The Sand
    Elderly Woman...
    Given To Fly
    I Got Shit
    Daughter/(W.M.A.)
    Even Flow
    Big Wave
    Grievance
    Wasted Reprise
    Better Man
    Do The Evolution

Encore 1

Man of the Hour
    Nothingman
    Gone
    Black/(We Belong Together)
    Alive

Encore 2

Go
    Why Go
    Throw Your Hatred Down
    Rockin´ In The Free World

Meni jako dobra set lista: ko što već mnogi rekli, opener Release - odličan, a izvojio bih još:

I Got Shit
    Man of the Hour i
    Nothingman.
  • snih wrote:

Meni jako dobra set lista: ko što već mnogi rekli, opener Release - odličan, a izvojio bih još:

I Got Shit
    Man of the Hour i
    Nothingman.

GRIEVANCE!!!!
    Me likes Grievance!!! :D
  • siljo
    snih wrote:

I Got Shit
    Man of the Hour i
    Nothingman.
    miloshk wrote:
    GRIEVANCE!!!!
    Me likes Grievance!!! :D

dodajem Big Wave :)
  • alo gdje to pratite??????????????
    Gdje se to vidi??
    Ja uvijek pratim tu na nasem boardu. Uvijek ima thread i netko
    javlja sto se svira :D Sutra ujutro opet :D
    Eto, sad bas gledam kako je bilo do kraja jer sam isla malo
    planinarit na Ucku :D

I uzivam slusajuci Prag ;)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • I Got Shit
    Man of the Hour
    Nothingman
    Grievance...