Pearl Jam in Zagreb!

1891113141290

Comments

• C2V3N wrote:
    imam jedan mali problem, a to je --> nemam dvd snimač?!

ukoliko ga uspijem nabaviti, javim vam.

javi mi se mailom, ako ti nije problem, posalji mi popis SVEGA sto imas, imam i ja nesto malo, pa cemo nesto smilsit. Vec se dogovaram nesto tu sa ljudima, hehe. Smislit cemo nesto.
    hey, ja nemam normalan komp jos, kakav dvd-snimac. Sad ce Djed Bozicnjak novog instalirat :D Nadam se.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    killroy wrote:
    Ja sam uspio nabaviti onaj dupli DVD Live at the Garden. Odlican je. Kvaliteta snimanja je slicna kao i na Touring Bandu, ali je u cijelosti prikazan cijeli koncert. Imam i Single Video Theory, dokumentarac o tome kako se snimao Yield. Isto super.

Pa upravo mi taj ''live at the garden'' i treba.. samo mi reci kako si ga ti nabavio? Nije mi zao dat dobre pare ako ga mogu nabavit.. Ovdje u Sa teško ću stvarno naći.. Da ne znaš za neku net adresu ili slično?

p.s. Moramo se međusobno pomagat :)
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • tinna
    tinna Posts: 391
    Ja sam za poštenu razmenu materijala!!!
    Pa, ajd'!
    ajde posalji mi na mail sta imas od spotova...
    alco@ptt.yu
    And sometimes is seen a strange spot in the sky
    A human being that was given to fly...
  • tinna
    IT SOUNDS VERY GOOD ...TO GO...ALL TOGETHER...

I seem to recognize your face
    Haunting, familiar, yet I can't seem to place it
    Cannot find the candle of thought to light your name
    Lifetimes are catching up with me
    All these changes taking place, I wish I'd seen the place
    But no one's ever taken me
    Hearts and thoughts they fade, fade away....

.....AHHHH: ova pesma je PROSVETLJENJE/ENLIGHTENMENT FOR ME!!!...
    ...MOGUĆE i najdraža...
    jao!odkad je nisam slusala!!!!dobro da si me podsetila...treba da uvedem kazne za sebe kad se uhvatim da ih ne slusam ili nesto tako...sta da vam kazem ja sam fanatik...
  • tinna
    Za fudbalere mnogo ne marim.. i ne znam ih...al' Zlatibor je COOL... Tina, otidi tamo i pročisti si pluća... Strava je da staviš sluške na uši, popneš se na vrh i slušaš PJ!!!...Ja probala...IT'S PURE CATHARSIS...
    HA!:) VAZI!!!!!!!
    zvacu te da ti kazem kakav je dozivljaj!!!
  • tinna
    tzumi wrote:
    imam ja dosta toga za razmenu...od prvog PJ koncerta kao Mookie Blaylock iz 1990 do nekih iz 2003....tu su jos i svi spotovi zajedno sa jeremy (prva verzija) + gomila nastupa kod d.letterman-a
    naravno kao i sva dvd izdanja sem benaroya hall....
    ja hocu te stvari!
    ljudi hocete razmenu dobara ili ...
    ako hocete nesto od mojih gore navedenih ponuda javite se na moj mail..
  • tinna
    OH, SHIT!
    OVI SA M.PITA MI PRIJAVLJUJU DA NE MOGU SLATI ATTACHMENTE (VEROVATNO ZATO ŠTO NISAM "PRAVI FUN", TJ. NISAM UPLATILA KINTU ZA ČLANSTVO!!!).... aL' AKO HOĆETE, MOGU VAM POSLATI PREDLOŽENE FOTKE NA PRIVATE E-MAILOVE...A, ONI KOJI SU DALI (ZNATE VEĆ ŠTA!), MOGU SLATI FOTKE NA OFFICIAL THREAD....
    ok!
    hajde mi posalji na mail listu svega sto imas pa da razmenimo kucne adrese i posaljemo te stvarcice...
  • C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    Doctor wrote:
    Pa upravo mi taj ''live at the garden'' i treba.. samo mi reci kako si ga ti nabavio? Nije mi zao dat dobre pare ako ga mogu nabavit.. Ovdje u Sa teško ću stvarno naći.. Da ne znaš za neku net adresu ili slično?

p.s. Moramo se međusobno pomagat :)
    U Hrvatskoj ga imash u svakom cd shopu za kupit --> mislim na Zagreb prvenstveno jer neznam kako je u drugim gradovima!

a mozesh ga naruciti i preko Amazona i 10C
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    C2V3N wrote:
    U Hrvatskoj ga imash u svakom cd shopu za kupit --> mislim na Zagreb prvenstveno jer neznam kako je u drugim gradovima!

a mozesh ga naruciti i preko Amazona i 10C

Zagreb mi je bolja opcija.. Imam neke raje u Zg koji mi to mogu poslat, pa mi samo reci otprilike cijenu da se mogu orijentisat!
    Hvala
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • C2V3N
    Doctor wrote:
    Zagreb mi je bolja opcija.. Imam neke raje u Zg koji mi to mogu poslat, pa mi samo reci otprilike cijenu da se mogu orijentisat!
    Hvala
    nisam siguran za cijenu.. ovisi od cd shopa do cd shopa, ali mislim da preko 200kn (25€) ne bi trebala ići, ja sam kupio u parisu prije 2 godine na svjetskoj promociji za džabe tak da neznam kak se točno kreću cijene tog dvd-a sada u ZG ali mislim da prek 200kn nejde!
    five, five, against one
  • killroy
    killroy Posts: 739
    C2V3N wrote:
    nisam siguran za cijenu.. ovisi od cd shopa do cd shopa, ali mislim da preko 200kn (25€) ne bi trebala ići, ja sam kupio u parisu prije 2 godine na svjetskoj promociji za džabe tak da neznam kak se točno kreću cijene tog dvd-a sada u ZG ali mislim da prek 200kn nejde!

Da, cini mi se da ne bi smio doci vise od 200 kuna.
    Preko amazona se isto isplati uzeti, kosta 15$ plus postarina negdje 7$, ispadne oko 130 kuna sve skupa. Ali ako ga ima u ZG za kupiti, ne vjerujem da je puno skuplji od toga.
  • Ako su tu skuplji cd-i, bit ce i dvd-i isto skuplji. Ja nazalost, nemam nis od official DVD-a bas iz tog razloga sto su skupi tu kod nas. U USA nema za kupit za nasu regiju, pa shit... Nabavit cu preko amazona, nadam se. To je naisplativije.
  • oktacoma
    oktacoma Posts: 335
    I just thought I'd add some English to this thread. :) Let's hear it for PJ in Belgrade!!!!!
  • oktacoma wrote:
    I just thought I'd add some English to this thread. :) Let's hear it for PJ in Belgrade!!!!!

Thanks, we go *a little* carried away. :D
    No, seriously, we all really want PJ to be there next year.
    Or somewhere near, at least. In some cities of ex-Yu. It'll be worth it, trust me. :)
    I've just realized there's lots of fans in these territories, and more ppl positng on the board, which is AWESOME. Spread the Jam all around Europe! And the World, of course. :)
  • C2V3N
    Ako su tu skuplji cd-i, bit ce i dvd-i isto skuplji. Ja nazalost, nemam nis od official DVD-a bas iz tog razloga sto su skupi tu kod nas. U USA nema za kupit za nasu regiju, pa shit... Nabavit cu preko amazona, nadam se. To je naisplativije.
    crop kakve veze ima kaj su u americi samo za region 1, pa to bar nije problem dekodirat, trebash samo upisat od region 1 sifru u svoje propertiese od dvd-a, a na netu samo trebas potraziti sifru od svog modela ;)

joj joj vi neuki ;)

a i kaj se zalish na cijenu, pa kad je u pitanju PJ stvarno mi nije bed dati 180kn za dvd i cdi nisu skupi.. u Dinatonu (Zagreb) cd od PJ-a ne dode iznad 100kn, uglavnom su 99kn i jeftinije, osim bootlega koji su 170
    five, five, against one
  • C2V3N wrote:
    crop kakve veze ima kaj su u americi samo za region 1, pa to bar nije problem dekodirat, trebash samo upisat od region 1 sifru u svoje propertiese od dvd-a, a na netu samo trebas potraziti sifru od svog modela ;)

joj joj vi neuki ;)

a i kaj se zalish na cijenu, pa kad je u pitanju PJ stvarno mi nije bed dati 180kn za dvd i cdi nisu skupi.. u Dinatonu (Zagreb) cd od PJ-a ne dode iznad 100kn, uglavnom su 99kn i jeftinije, osim bootlega koji su 170

Da ti znas gdje ja zivim, tu nema skoro nicega. Zagreb je zbilja metropola, zapad u odnosu na bilo koji drugi grad u HR. Pa tako i Rijeku, koja mi je blizu.

A ni meni nije bed dat za PJ pare, potrosila sam masu samo na vize da dodjem u Kanadu, da o koncertima, smjestaju, putu i popratnim materijalima ne pricamo... Tako da mi UOPCE nije bed.

A kad pricas o CD-ima, RVM je tu kostao 200 kuna, pa mi ti onda usporedi cijene malo... Pljackaju nas. Imace przim cd-e, jedino PJ kupim originale.
    Bootovi u SAD-u su jeftini, pogotovo ako ides u nezavisne kuce. Bila sam u Easy Street Records (tamo gdje su imali surprise gig sad u proljece), i nasla mac bootova po 15-20 USD. Uzela sam samo MOLO SESSIONS i jos jedan CD, no drugi put... :) hehe.

Trenutno stedim za EURO tour, tako da ne znam sta ce bit sa cd-ima. Ali MORAM nabavit SVE dvd-e pod hitno. :D

Da, neuka sam ja, hvala. Nemam pojma, zbilja. da sam znala, bila bih uzela sve tamo. A sta ces, kad zivim u selendri trenutno, nazalost :o
  • C2V3N
    Da ti znas gdje ja zivim, tu nema skoro nicega. Zagreb je zbilja metropola, zapad u odnosu na bilo koji drugi grad u HR. Pa tako i Rijeku, koja mi je blizu.

A ni meni nije bed dat za PJ pare, potrosila sam masu samo na vize da dodjem u Kanadu, da o koncertima, smjestaju, putu i popratnim materijalima ne pricamo... Tako da mi UOPCE nije bed.

A kad pricas o CD-ima, RVM je tu kostao 200 kuna, pa mi ti onda usporedi cijene malo... Pljackaju nas. Imace przim cd-e, jedino PJ kupim originale.
    Bootovi u SAD-u su jeftini, pogotovo ako ides u nezavisne kuce. Bila sam u Easy Street Records (tamo gdje su imali surprise gig sad u proljece), i nasla mac bootova po 15-20 USD. Uzela sam samo MOLO SESSIONS i jos jedan CD, no drugi put... :) hehe.

Trenutno stedim za EURO tour, tako da ne znam sta ce bit sa cd-ima. Ali MORAM nabavit SVE dvd-e pod hitno. :D

Da, neuka sam ja, hvala. Nemam pojma, zbilja. da sam znala, bila bih uzela sve tamo. A sta ces, kad zivim u selendri trenutno, nazalost :o
    hmm sta bi ja dao da sam mogao na kandsku turneju :)

ja cd-e uglavnom nabavljam od "sakupljača" u Dinatonu (npr. tam ti RVM košta 99kn), ali kad odem do londona ili berlina ili parisa pokupujem sve zivo i singlice i itd, ali imam i svoje izvore na netu pa bože moj nabavim neku stvar koja nije preskupa preko privatnih foruma itd. ;)
    five, five, against one
  • Ima li neko informaciju kako se zove "kucha" koja pregovara sa bendom oko dolaska u Beograd? Ja nisam imao prilike da procitam u "Blicu" taj clanak, ali je zasigurno pomenuta i nasha pregovaracka strana. Voleo bih da odem na njihov sajt da saznam da li postoji josh neka sveza informacija.Ortak mi rece da je njihov naziv neka skracenica... a sa druge strane sam cuo da je to mozda "Komuna".
    Ko zna?

PS - Sta slusate od P.J.-a dok ste na forumu?
    Keep On Rockin In The Free World
  • Pa, ja trenutno ne slusam nista posto sam u citaonici na faksu...A inace uglavnom napravim listu u Winampu, ukljucim shufle i uzivam...
  • I really hope this is true. I have always wondered how many fans if any there were in the former Yugoslavia. My cousins have never heard of Pearl Jam until I intorduced it to them a few years ago, so I always wondered what the fan base was like in the area. I was planning to visit the area next year and I might have to work my calander around the concert if it is ever confirmed. I had the oppurtunity this year to see them 7 times on the Canadian tour and I was never dissapointed. Averyone who has a chance to see them for the first time will see one of the best live acts around.

Thanks for making my day