Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
siljo wrote:jel Ana Z. ili Ana J.? i ja imam te fotke iz prve ruke, ne znam koja od njih mi je dala
a ti si jpop ili njegov brat?
mah...
Welcome!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Ljudi, jeste online? Koncert je veceras iz Argentine. Ajde, logirajte se i slusajte, ja cu bit budna. Hehe, u 2 ujutro pocinje.
I Killroy, ima nas koji volimo Eddie-ja, Jeff je cool, ali Ed je ipak...:rolleyes:And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...0 -
cropdustress wrote:Navodno da ce biti nesto i video clipova, ali mislim da je cijeli koncert audio.Ja sam budna, i slusat cu...
Ionako uvijek budem tu do kasno... Ajde, ajde, vrijedi poslusati.
Inace je taj koncert prenosen uzivo iz Argentine na dan koncerta.
Bilo je puno jammera na forumu,slusali su uzivo i postovali na thread.
Pogledaj malo, dva threada su vec na GTF podforumu.
Jos malo pa pocinje...
damn....And sometimes is seen a strange spot in the sky
tinna wrote:i naravno tina uvek zakasni.....
damn....
Ja sam slusala. Bila sam budna do 6.3o ujutroAli je bilo super. Ma ako nabavis boot, cut ces, atmosfera u Juznoj Americi je super, fanovi su TOTALNO nabrijani na PJ.
Ali i mi smo i bit cemo glasni kad nama dodju.Jos malo, jos malo...ova godina je na kraju, pa na proljece album i TURNEJA.
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
siljo wrote:jel Ana Z. ili Ana J.? i ja imam te fotke iz prve ruke, ne znam koja od njih mi je dala
a ti si jpop ili njegov brat?
mah...
ja sam skoro siguran da ove fotke su u sopstvenosti Ana Zardo iz Hrvatske...
ja sam se dopisavao s njoj ali je nestanula i nisam cuo nista od nje skoro vise od godinu dana... ako neko zna neshto o njoj ili se mozda dopisavao , molim vas recite mi neshto, kako je itd.
pozdrav do svi "novi" Balkanci(novi na boardu) iz exYu...0 -
PJ17MKD wrote:ja sam skoro siguran da ove fotke su u sopstvenosti Ana Zardo iz Hrvatske...
ja sam se dopisavao s njoj ali je nestanula i nisam cuo nista od nje skoro vise od godinu dana... ako neko zna neshto o njoj ili se mozda dopisavao , molim vas recite mi neshto, kako je itd.
Anu Z. sam vidio prije nekih pola godine... uvijek je u nekoj guzvi, ali je skroz dobro :-)Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Pozdrav od Makedonija!
I've been reading this thread all day long and I get excited with every single tought of PJ touring in Europe!!! And tinna, thanks for the best thing I've read these days: PEARL JAM IN BELGRADE!0 -
katja wrote:Pozdrav od Makedonija!
I've been reading this thread all day long and I get excited with every single tought of PJ touring in Europe!!! And tinna, thanks for the best thing I've read these days: PEARL JAM IN BELGRADE!
Welcome!
Dobro dosla! BAs mi je drago da nas ima toliko, svakim danom sve vise.Znas mozda Sasu iz Makedonije? On je tu na boardu...
Ima nas, ima iz bivse Juge.Nadam se da razumijes kad pisem hrvatski, no nije bed ako ti je engleski blizi
Pozdrav od makedonac (od Tetevo), zivim vo Kanada. Sum gi videl Pearl Jam 15 puta ovde u Kanada i Amerika. Moze ce dojdam da gi vidam u Beograd..... ;-) Ziveli0
-
Pearl Street Brewery wrote:Pozdrav od makedonac (od Tetevo), zivim vo Kanada. Sum gi videl Pearl Jam 15 puta ovde u Kanada i Amerika. Moze ce dojdam da gi vidam u Beograd..... ;-) Ziveli
Zivio ti nama, Makedonac u Kanadi!
Na kojim koncertima si bio sada kad su bili u Kanadi? Na svih 15 ili? Super, ima nas i pos svijetu, ne samo domahehe
Evo jos jedan ''jugosloven'', ovaj put iz Sarajeva
Pravo mi je drago da imamo ovaj topic na PJ forumu.. Nekako je ljepše komunicirat na našem jeziku.. Vijest da bi PJ mogao svirati u Beogradu (ili bilo gdje ovdje) me je oduševila.. 20 mi je godina i nisam nikada bio na njihovom koncertu, a ne mogu vam prebrojat koliko sam puta sanjao da ih slusam u zivo! Trenutno, to je nesto nezamislivo za mene
Fan sam nekih 8 godina.. Dobro se sjecam da sam kao klinac bio jedini koji se pali na njihovu muziku!
Na koncert u Ljubljanu nisam mogao ici jer sam bio suvise mlad pa me starci ne bi pustili ali sada ih idem gledat gdje god dosli u Evropu!
Jos uvijek se jezim kad cujem bilo koju njihovu pjesmu iako (moram priznat) su mi prva tri albuma malo draza od ostalih, ali sve je to PJ i uostalom, sve je to fenomenalno!
Naravno, pozdrav svim balkancima iz Olympic city-a!
p.s. Nadam se da ce se ova komunikacija nastaviti!26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
radiolog wrote:Narode, šaljite fotke sa koncerata Peral Jam-a, kao što je to velikodušno uradio momak iz CRO. Nekako su mi draže te fotke, od onih koje skidam sa raznih sajtova a koje su sa koncerata održanih po zapadnoj Evropi ili Americi, valjda zato što mi ove "naše" u podsvesti govore da je koncert u BG MOGUĆ.
PS. Ne znam koliko je vas iz susedstva ili iz Srbije bilo na ovogodišnjem novosadskom festivalu EXIT. Mislim White Stripes su bili odlični, manje poznati The Datsuns iz Sidneja takođe, ali ono što nam treba definitivno je da nas momci iz Sijetla, o kojima ispisasmo čitavih 10 stranica (zasad), "ispraše iz gaća".
PS.II-Odlična je ideja da se što više ljudi sa ovih prostora učlane u Fan Club.
Hey, R.!
Potpuno se slažem sa tvojom pričom... i ono za White Stripes, jako mi je drago da su ti se dopali i The Datsuns:) Očigledno smo pravi alternativci!!!
Piši i na PM, ako želiš, a i drugi, naravno....I RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
C2V3N wrote:well I would like to see pearl jam on HYPODROME in Zagreb (like rolling stones in 1996, i think, and 120 000 people) and in ARENA in PulaAnd sometimes is seen a strange spot in the sky
cropdustress wrote:Exactly my point.
And the Stones were in Zagreb back in '98.And sometimes is seen a strange spot in the sky
radiolog wrote:Hvala za fotke, koje su inače sasvim OK. Informacije koje šaljete o utiscima sa koncerta veoma dragocene ali i malo "setne" za nas koji ih nikad nismo čuli uživo. Al daće Bog da dođu na naše prostore. PEARL JAM U BG!!! AMEN.
Inače, bilo bi lepo, ukoliko se svirka dogodi, i ukoliko dođeš Veddermane sa svojom ekipom u Beograd, da se nađemo pre svirke. Užasno me zanima kako živite i šta se dešava sa Rock scenom kod vas. Pozdrav...And sometimes is seen a strange spot in the sky
radiolog wrote:Narode, šaljite fotke sa koncerata Peral Jam-a, kao što je to velikodušno uradio momak iz CRO. Nekako su mi draže te fotke, od onih koje skidam sa raznih sajtova a koje su sa koncerata održanih po zapadnoj Evropi ili Americi, valjda zato što mi ove "naše" u podsvesti govore da je koncert u BG MOGUĆ.
PS. Ne znam koliko je vas iz susedstva ili iz Srbije bilo na ovogodišnjem novosadskom festivalu EXIT. Mislim White Stripes su bili odlični, manje poznati The Datsuns iz Sidneja takođe, ali ono što nam treba definitivno je da nas momci iz Sijetla, o kojima ispisasmo čitavih 10 stranica (zasad), "ispraše iz gaća".
PS.II-Odlična je ideja da se što više ljudi sa ovih prostora učlane u Fan Club.And sometimes is seen a strange spot in the sky
cropdustress wrote:Ja sam slusala. Bila sam budna do 6.3o ujutro
Ali je bilo super. Ma ako nabavis boot, cut ces, atmosfera u Juznoj Americi je super, fanovi su TOTALNO nabrijani na PJ.
Ali i mi smo i bit cemo glasni kad nama dodju.Jos malo, jos malo...ova godina je na kraju, pa na proljece album i TURNEJA.
And sometimes is seen a strange spot in the sky
katja wrote:Pozdrav od Makedonija!
I've been reading this thread all day long and I get excited with every single tought of PJ touring in Europe!!! And tinna, thanks for the best thing I've read these days: PEARL JAM IN BELGRADE!And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads