Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
elcielo wrote:@shela:
ne kužim, kako misliš da bi se i za te karte trebali boriti s ostali rezidentima? za koje karte?
ma sori kasnije skuzila da si napisala samo za clanove fancluba! (za te dvije koje ti predlazes da se osiguraju za res.)
znaci ti brijes da se recimo, svim clanovima fancluba iz npr. hrvatske kad pj iduci put dodje u zgb.osiguraju po dvije karte po glavi? yes?
mislim, to bi bilo super za nas,jer nas tu i nema tak puno, i bez strepnji pred kompom, al kak ces to organizirat u nekoj zemlji di recimo ima vise clanova fancluba od broja karata koje tenclub uopce moze dobiti kao neki special?
ne znam tocno kak to ide, pa mozda brijem, al eto palo mi napamet...0 -
mislim da takvo mjesto ne postoji, ak ima, voljela bih ga posjetiti
ali teoretski gledajući, onda bi osim residence drugu ulogu imala seniority.
isto nepošteno, slažem se, ali, opet, po meni, najmanje nepošteno0 -
elcielo wrote:mislim da takvo mjesto ne postoji, ak ima, voljela bih ga posjetiti
ali teoretski gledajući, onda bi osim residence drugu ulogu imala seniority.
isto nepošteno, slažem se, ali, opet, po meni, najmanje nepošteno
Pa ne znam, kolko fanova ima recimo u Ney yorku? ziher nemalo?
Ah well, you win some you lose some. Al cijenim tvoje ideje!
Mogli bi to svakako predlozit TC-u za iduci hrvatski koncert...0 -
kao prvo, mislim da je puno manja šteta ne gledat koncert iz prvog reda, nego ga ne gledat uopće.. pa si nabavit karte kad budu pustene u "normalnu" prodaju.. tu si sigurno u prednosti jer ce jako malo ljudi iz LA-a doc u NY da si kupe karte u slobodnoj prodaji, zar ne? tu ti dodje ta "prednost domaćeg terena"
uostalom, ja sam karte za zg kupio u normalnoj prodaji, normalno stao u red ispred dvorane, i bez puno trke dosao do drugog reda dvorane.. i u beču isto tako, iako je bilo 60 000 ljudi minimalno na koncertu. ne vjerujem da su na drugim koncertima toliko vece guzvetine da si ti kao domacin ne mozes ubost kartu u slobodnoj prodaji, i zauzet mjesto u prvim redovima, ako ti je do njih vec toliko stalo.
btw, ekipa je super prosla, bit ce "samo" par slomljenih udova svakomOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni, naravno da možeš kupiti kartu u slobodnoj prodaji.
ali time se potpuno promašuje bit. jer za to ti ne treba članstvo u fanclubu.
o tome ja pričam, ako me već namame u fanclub pričom da mi osiguravaju karte kada PJ dođe svirati blizu mene (a tako je bilo kad sam se učlanjivala, doslovno), onda očekujem da se to ispoštuje.0 -
masni wrote:btw, ekipa je super prosla, bit ce "samo" par slomljenih udova svakom
nadam se da su još k tome u pitanju neke 'neproblematične' kosti koji ne zarastaju dugo i da će im sve ubrzo biti samo ružno, ali daleko sjećanje.0 -
elcielo wrote:ako me već namame u fanclub pričom da mi osiguravaju karte kada PJ dođe svirati blizu mene (a tako je bilo kad sam se učlanjivala, doslovno), onda očekujem da se to ispoštuje.
(LOL!)
0 -
elcielo wrote:...fakat ne kužim čemu plaćati članarinu ako ti se to ne omogući.
ano, pa kako ne znaš zašto plaćaš članarinu? zato da bi imala privilegiju kupiti karte pod najvećim mogućim stresom i po mogućnosti barem 10% skuplje od ovih u slobodnoj prodaji... i onda, na dan dotičnog koncerta, spavati pred dvoranom, slušati još luđe PJ frikove dok ti se diže kosa na glavi i trčati ko manijak da bi mogao stajati tam negdje ispred zvučnika u 3 redu i moliti se bogu da te netko ne sruši i da ostaneš na nogama cijeli koncert... hehe... THAT IS WHY I LOVE THIS BAND... ništa nam nije teško...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
pih, fakat sam zahtjevna!0
-
pajo wrote:Iva: ajde super (ako se tako može reći). nisam čitala tu vijest (ne pratim baš crnu kroniku, a posebno izbjegavam sve što je povezano s prometom), ali tram vs. auto stvarno ne zvuči dobro.
nadam se da su još k tome u pitanju neke 'neproblematične' kosti koji ne zarastaju dugo i da će im sve ubrzo biti samo ružno, ali daleko sjećanje.
ako netko zna, zna naša Iva G....
i drago mi je zbog prijatelja našeg dragog Marina - užas kaj im se desilo, ali dobro je ipak prošlo....... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasicu za direktoricu... necega... koji lik (feel free smjestiti "lik" u zenski rod)Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
Ljudi jel jos netko dobio pm od neke cure koja trazi prijevod jedne recenice s engleskog na hrvatski? Jel to neka patka il kaj?0
-
(ajme kolko postam danas! kao prevodim nes, a neda mi se
Elem, Bas vidla na telki onaj kviz 1:100, pazite pitanje:
Odakle dolaze predvodnici grunge-a, grupa (vec pogadjatePearl Jam?
i znao je tip odmah da su iz Seattlea
Inace uvijek svi navode Nirvanu kao zacetnike grungea pa mi to bilo neobicno.
a zapravo i jesu sve to skupa zapoceli.0 -
shela wrote:Ljudi jel jos netko dobio pm od neke cure koja trazi prijevod jedne recenice s engleskog na hrvatski? Jel to neka patka il kaj?0
-
pajo wrote:Iva: jesam ja i prevela sam joj nekako. iako ne kužim baš poantu tih njihovih majica, a i ne znam kako bih prevela 'fuckers' na hrvatski. preprofinjen je naš jezik za takve izraze...:D;)
e super onda ja necu nis slat, buduci da vec onda imaju hrvatski. pitam bas zato jer nisam mogla dobro smislit kak bi mi bas isto rekli ne samo fuckers, nego frisky fuckers, a da zvuci isto
kaj si stavila?0 -
shela wrote:e super onda ja necu nis slat, buduci da vec onda imaju hrvatski. pitam bas zato jer nisam mogla dobro smislit kak bi mi bas isto rekli ne samo fuckers, nego frisky fuckers, a da zvuci isto
kaj si stavila?
sorry, anglistički offtopic0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music