Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
evo ja malo zabušavam u radioni i kopam po tubi i naletio na ovaj Smile
obratite pažnji na basistu
http://www.youtube.com/watch?v=wzh8O03DEVM&feature=relatedCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
masni wrote:question.. jel se tih 29mb slika mogu skinut odjednom s picase ili moram jednu po jednu? ili bi netko mogao to uploadat negdje pa da skinem sve odjednom?
Evo ih sve u jednom zip fileu (file je "malo" veći od 29MB jer su slike u punoj rezoluciji):
http://www.box.net/shared/b1icyuqlne0 -
Rijeka wrote:Pajo, gdje se moze pronaci i kupiti ta plava EV majica?
Majicu sam ubo na Wishlist Foundation pre-partyu u NYC...imaju majstori podosta jako zgodnih t-shirtova: http://wishlistfoundation.org/shop/catalog/
Iva si je kupila ljubičastu I Am Mine, a kupili i EV sticker i onaj STBC mousepad...0 -
masni wrote:Kosta i ja smo se zaputili do bundeka na koncert Zabranjenog pusenja koji je poceo u 21.30 i trajao 2h15min.Ako nekog zanima set-lista:
Slušao sam jednom davno, circa '97, taj zapadni ogranak poslijeratnog Pušenja i mogu reći da mi to sve skupa zvučalo malo čudno...ali opet, čuti te pjesmetine u bilo kojoj izvedbi je sjajan doživljaj...0 -
pajo wrote:Evo ih sve u jednom zip fileu (file je "malo" veći od 29MB jer su slike u punoj rezoluciji):
http://www.box.net/shared/b1icyuqlne
Ma nije bitno koliko je veliko. TenksOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Dirty Frankk wrote:Pajina majica je super
Nažalost nema na slikama majice koja je bila stvarna zvijezda večeri...fakat cool svjetlo-plavi t-shirt sa velikim novim PJ logotipom sa zvijezdom...inače made by our very own master Snih(ajmo majstore, nabaci neki foto session
)
0 -
Koji je obecao stavit, oliti poslat na PM pa da i mi budemo kul kao onOh when I was a kid oh how magic it seemed
Rijeka wrote:Suze su mi potekle kad vidjeh
burek
i
mesinu s rostilja
(home sweet home)
sigurno će Iva opet ispeći burek kad se ti vratiš... to bi bilo najmanje kaj može napraviti za tebe...a ja se samo nadam da ću biti negdje blizu u tim trenucima...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:sigurno će Iva opet ispeći burek kad se ti vratiš... to bi bilo najmanje kaj može napraviti za tebe...
a ja se samo nadam da ću biti negdje blizu u tim trenucima...
:)
a za Viktora nema frke, on donosi poster, dakle može dobit burek...:D0 -
Dirty Frankk wrote:na Porch-u se pojavilo pa ja samo prebacujem info.
zakon !!!
http://www.youtube.com/watch?v=9mIqyVrTp9g
hmmm,ja sam ovo pred dosta vremena gledao... (ne uživo,ovaj snimak)
edit: sad sam tek skužio:D ovo je cijeli show? bravo ja...
hmm,ja sam gledao sam jednu pjesmu,al se ne sjećam više koju0 -
Iva: evo nas baš se vratili doma s vrlo neplaniranog koncerta Conora Obersta u Pauku. Danas me nazvao frend koji je radio PR za koncert i pita da hoću li da me stavi na popis, a kak smo pajusina i ja uvijek za koncerte, a pogotovo kad su džabe, mi otišli. Bilo jako dobro, momci su stvarno sjajni, a i sam Conor također.
Svi skoro sve sviraju i skoro svi pjevaju pa momci sami sebi budu i preset i predgrupa i main act.
Zagreb crowd je opet oduševio, naravno, a momcima je bilo jako drago da su bili dobro prihvaćeni jer im se negdje u Austriji ili Njemačkoj pokvario tour bus pa su u Zgb umjesto ujutro stigli u 8 navečer, a bili su razmišljali i o otkazivanju koncerta... ali eto, all is well that ends well...
0 -
znaš da ja volim iznenadne stvari. Nisam više fleksibilan kao nekad, ali...0
-
drng wrote:znaš da ja volim iznenadne stvari. Nisam više fleksibilan kao nekad, ali...
Zapravo, Iva (i Pajo) zna da sam bio ozbiljno u komi poradi nesertnih i užasnih događaja od 1.9. pa možda i bolje da me niste zvali.
Ipak do Shele nisam bio, a baš mi je sad nekako žao da nisam... Niš, kada budem ja zvao, dođite...
Jel ima kakvih vijesti hoće li PJ sljedeće godine biti s ove strane bare?0 -
al onda necemo znat hocemo li na SP u juznu afriku ili na PJOh when I was a kid oh how magic it seemed
PJ come to South Africa
...
Death or glory!0 -
Evo da se i ja oglasim.
Meni bilo super, ko i uvijek.Bas mi je drago da sam vas (vecinu) vidjela
i da smo Ivu lijepo otpratili na put u Berlin
Slike su kod Ive i Marija, hvala jos jednom sto ste mi dopustili da uzurpiram vas fotic, Masni je mojeg, pa sam ja dobila inspiraciju s vasom malo zvjerkom
I da, mogu ja dobit link za DL slika?
Sto jos reci? Sve je receno.
Nego, eto, dobih placu danas, idem stavit pare na racun i da cu narucit majicu koji i Jeffov CD, kad ono temp out of stock, a sad je Out of stock :( :(
Plakat cu!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:
Nego, eto, dobih placu danas, idem stavit pare na racun i da cu narucit majicu koji i Jeffov CD, kad ono temp out of stock, a sad je Out of stock :( :(
Plakat cu!
Već?? Negdje sam čitao da nije štampan u velikoj tiraži...šteta.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
cropdustress wrote:Nego, eto, dobih placu danas, idem stavit pare na racun i da cu narucit majicu koji i Jeffov CD, kad ono temp out of stock, a sad je Out of stock :( :(
Plakat cu!
Sid, nemoj mi samo plakati... bude se to već riješilo, samo nemoj sad odmah potrošiti tu lovu... čuvaj lovu i cd-ji i majice buju se opet pojavili...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Ja sam jos uvijek otvoren za Eagle majicu
Pa kad ti ne bude out of stock ili nesto, don't forget me
A snihic nam je ocito u velikom poslu kad se ne javlja na nase hvalospjeve njegovoj majiciOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads