Pearl Jam in Zagreb!

17617627647667671290

Comments

• snih
    snih Posts: 1,052
    shela wrote:
    niko: ajme koja legenda :) i pogo i sve lol! :D super je majica

e da za sve izvan zagreba a koji bi dosli na meetup imate di prespavat i sve to, ne brinite, sam mi javite da znam kolko vas bu i dal vas bu :) mislim, mozete i vi iz zagreba isto ;)

Inače, kada se planira početak događanja?

Mi smo iz Sesveta, a to je daleko, jer možemo i mi prespavati? :p
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    bump
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    snih wrote:
    Inače, kada se planira početak događanja?

Mi smo iz Sesveta, a to je daleko, jer možemo i mi prespavati?

Daklem, to isto ovisi o puchanstvu. jel bi rostiljali il bi sam kavu, cugu, koji sendvich? ja cu napravit neku klopu u svakom slucaju i neovisno o vremenu sastanka nam :) Da sesvete su dost daleko... pa mozete prespavat ;D mjesta na krevetima, kauchima i sl. ima za oko 5 ljudi, ovisno o tome kak preferirate spavat :) moze se i kampirat u vrtu kaj se mene tice ;)

Ak bude lijepo vrijeme, mogli bi zapoceti po danu da malo gustamo na finom zraku i sve to, mozemo i rostiljat (ima zainteresiranih?) Hocemo rano popodne? Oko 13-14? Ak nekom ne pase, slobodno se prikljucite u kasnijim satima.

Ak bude ruzno vrijeme, onda smo u kuchi, bez rostilja al nekaj bumo smislili. onda se mozemo i malo kasnije skupit, oko 5-6?

E da, mjesto je Perjavica, adresa je Žlebec 49. iduci tjedan vam posaljem detaljna uputstva kak to naci, i cujemo se jos... :)
  • Dirty Frankk
    Opet se ništa ne piše, nema pj related news pa ču ja malo spamat opet sa Crnom Udovicom :)

jedna od snimki iz Revelina
    http://www.youtube.com/watch?v=L7abdCmdCvU&feature=related
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    je, mi smo grozni ljudi! pišemo samo kada imamo pisat o čemu a htjeli bi da nam naš thread uvijek bude na prvoj stranici! :) evo niko, ja ću se pridružiti tvojim pokušajima da ostanemo tu negdje... :)

inače, ste čuli kak su se urban i oliver zakačili? skoro zanimljivije od simone i ante... :D
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Kao da Urban ne zeli radit duet s njim jer je cuo od Oliverovih frendova da on to u biti ne zeli.. Malo bezveze zvuci, sta ne?
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Dirty Frankk
    Nisam ništa čuo ali sve je dobro samo da više ne slušam i ne gledam onu kokoš od simone i onog njezinog spozora...ima frizuru kao da ga krava liže svako jutro.

http://www.pearljam.com/goods/index2.php?https://secure.pearljam.com/store/category.spring?categoryId=7

evo ako niste znali nove majice u goodsima, ova ženska mi je najdraža, šteta što nemaju mušku verziju :(
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: e, a zaboravili ste se nastavit prijavljivat za Ivin party/oproštaljku. nemojte to propustiti jer mi je ta njena kuća na Perjavici jedna od apsolutno najboljih tulum lokacija...ah, memories...;)

Dakle:
    1. shela
    2. elcielo
    3. juras+sintija
    4. iva
    5. pajo
    6. killroy
    7. snih, ljubica i janko
    8. masni i kosta?
    9. lestes?
    10. crop? (idemo Sid, nema sad zabušavanja! :))
    11. helen?
    12. niko?

javiiiiite se.... :D
  • jurasica
    masni wrote:
    Kao da Urban ne zeli radit duet s njim jer je cuo od Oliverovih frendova da on to u biti ne zeli.. Malo bezveze zvuci, sta ne?

ma meni je sve super samo da u medijima i dalje ima gluposti za čitati... zamisli da su svi tekstovi ozbilji i ne znam ja kaj... :)

nego, danas je frendica na shpitzi vidjela antu gotovca... zakon... kaže da ga je prepoznala po frizuri! :) tko bi to očekivao? :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    http://www.pearljam.com/goods/index2.php?https://secure.pearljam.com/store/category.spring?categoryId=7

evo ako niste znali nove majice u goodsima, ova ženska mi je najdraža, šteta što nemaju mušku verziju :(

guba mi je ova crna ali moram iskazati svoj negativni stav prema previše američkih obilježja na toj majici... ne bi je nikad kupila zbog toga - zvjezdice i crte su guba ali s obzirom da predstavljaju tu državu, onda me to malo iživcira...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    Oj people, ja bih ovu eagle bezh-bijelu majicu.. mislim da je muska..
    Pa kad ce netko narucivat nesto da podijelimo prekobarinu.. Count me in :)

sto se tice feste, ja sam u principu za, a kosta je konacno sisao s tog kruzera, pa cemo da vidimo :) ima jos do tad..
  • Dirty Frankk
    ima dobrih slika sa Edovih koncerata i sl.

http://www.flickr.com/search/?q=eddie+vedder+toronto

Uspio sam pokupiti još 2 Edova postera danas na Klausenovoj prodaji, Edova kolekcija je potpuna zahvaljujući i Viktoru.
    Btw Viktore kad se vračaš??

Danas sam se registrirao na BRY forum ali još nisam postao ;)
  • masni

http://www.flickr.com/search/?q=eddie+vedder+toronto

Tepih rulez :D
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801

Btw Viktore kad se vračaš??

12.10. ako bude sve po planu
    Death or glory!

• Dirty Frankk
    Rijeka wrote:
    12.10. ako bude sve po planu

Neka Batman bude s tobom u avionu...da čuvate jadan drugog :D;):D
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    pajo wrote:
    10. crop? (idemo Sid, nema sad zabušavanja! :)

C c c
    Kad sam to ja zabusavala?
    Ne sjecam se kad je zadnji put ekipa dosla ovamo... :D
    Da, Iva je bila ovdje i kaze da se lijepo provela, unatoc losem vremenu taj vikend...
    Moram se nekako organizirat pa cu vidjet ;)

Nego, sto mislite, kad ce se ove majice prodat? Nadam se da nece bit rasprodano brzo jer jos moram uplatit za fan club i kupit 1-2 majice...uf uf.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Neka Batman bude s tobom u avionu...da čuvate jadan drugog :D;):D

Batman, Picasso i Edo idu zajedno pod rucnu prtljagu ;)
    Death or glory!

• pajo
    C c c
    Kad sam to ja zabusavala?
    Ne sjecam se kad je zadnji put ekipa dosla ovamo... :D
    Iva: da, imaš pravo, krivo sam se izrazila. mislila sam na recentno zabušavanje oko postanja na pitu, nikako na zabušavanje oko dolazaka. tu si najbolji đak u razredu! :D a kad ćemo mi ostali ispraviti jedinice iz dolazaka u PGŽ, vidjet ćemo...al da je sramota što nas nikad nema, sramota je...;)
  • pajo
    Rijeka wrote:
    Batman, Picasso i Edo idu zajedno pod rucnu prtljagu ;)
    Iva: super! imat ćeš dobro društvo u avionu vidim...a onda možeš i plavog eda i batmana poslat u DBK jer tamo moraju na uokviravanje. :)
  • masni

Nego, sto mislite, kad ce se ove majice prodat? Nadam se da nece bit rasprodano brzo jer jos moram uplatit za fan club i kupit 1-2 majice...uf uf.

nadam se da se nece tako brzo prodat.. u biti, nadam se da uopce nisu limitirane jer bih ja totalno ovu bež eagle majicu :D