Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Dirty Frankk wrote:Razmišljam već da aktiviram nekoga od vas, ja ću naravno sve napraviti i poslati ali pod drugim imenom.
Stvarno im je potez totalno bezobrazan a bogami kad sve završi poslat ču im mail
:mad:
ja se javljam!!! meni slava, tebi nagrada iiiiiii ZADOVOLJŠTINA!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
ne daj se smest, niko..
jos uvijek se zalazem i glasam za mail s hrvatskim psovkamaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
jurasica wrote:ja se javljam!!! meni slava, tebi nagrada iiiiiii ZADOVOLJŠTINA!
Ne znam koliko slave i nagrade će biti ali u svakom slučaju samo to mi preostaje jer sam od Santosa dobio confermation pm; 1 poster for member...fuckers!
Hey idemo svi na porch Survivor All Stars Game na glasanje...to jest samo oni koji žele da Black pobijediprotivnik je težak... RVM
Black
Black
Black
one and only BlackCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Veranstaltung: NEIL YOUNG
Veranstaltungsort: Austria Center Vienna/ Austria Center Vi
Veranstaltungsdatum: 22.02.2008 20:00
Anzahl Tickets: 1
Kategorie: 2
Bereich: Saal A Parterre Ost
Reihe: 20
Platz: 70
Idem i jaaa!!!Ana, sid, viktor i domagoj pliz racunajte i na mene za putesestvije, hostel i sl.
jeee!
Unutra sam dalje od vas 10 redova al nema veze. nije nis vise skoro bilo ostalo. a cekala sam da vidim dal bi mozda jos tko isao pa da ne soliram u dvoranial bit ce i ovak super!
jurasica: mozda neil i je (pre)star, al je ipak legenda0 -
masni wrote:ne daj se smest, niko..
jos uvijek se zalazem i glasam za mail s hrvatskim psovkama:D ipak još ne želim riskirati...sigurno bi se našao neki balkanac u blizini da to prevede
i onda mi ne bi više slali postere
Nakon natječaja sigurno će primiti primjedbe za ovakvo ponašanje.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
samo ih ti ospotaj, tako im treba...go niko!:D
sta se tice knjige jos vodim rasprave s mamom:D
a sta se tice neil younga...75 % je da idem:)...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
shela wrote:
Idem i jaaa!!! Ana, sid, viktor i domagoj pliz racunajte i na mene za putesestvije, hostel i sl.jeee!
Unutra sam dalje od vas 10 redova al nema veze. nije nis vise skoro bilo ostalo. a cekala sam da vidim dal bi mozda jos tko isao pa da ne soliram u dvoranial bit ce i ovak super!
jurasica: mozda neil i je (pre)star, al je ipak legenda
Super...Ima nas još...
Ovo ste svi vjerojatno već vidjeli, ja prvi put danas.
http://youtube.com/watch?v=kwADPMYGFtA
Bitch
A ti hard sun malo brže obrađuj tu mamu jer kako stvari stoje, nema još puno mjesta za Neila...Death or glory!0 -
hard_sun wrote:samo ih ti ospotaj, tako im treba...go niko!:D
sta se tice knjige jos vodim rasprave s mamom:D
a sta se tice neil younga...75 % je da idem:)
ajme sori sori!! :( skroz sam zaboravila tebe pitat! nisi vise pisao o tome pa sam mislila da si odustao, al ovak i onak vise nije bilo ni dva mjesta skupa :(
ak mislish ic ful se pozuri jer fakat jos ima, tipa, 7 mjesta u dvorani!!0 -
ma nema beda shela:)
viktor...trudim se najvise sta mogu...ocete mi pomoc?:D...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
killroy wrote:hehe super super! ovo sve vise podsjeca na put u minhen na PJ. Samo da jos Vlatka napravi novu aferu...i to je to
pa evo, sad je opljačkali na fidžiju - tako da brijem da nema beda za vlatku... gdje vlatka, tu afera...
ja mogu na kolodvor provjeriti za popuste i tako to...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
ljudi dragi, predlazem da sudac snih napravi, ako ima vremena, i kad jankec ozdravi, novu igru, s COVERIMA..
mislim da bi i coverima trebali odat pocast igrom, kao sto to i pj odaje pocast ljudima cije covere svirajuOh when I was a kid oh how magic it seemed
e da, idem danas kupit sebi pod bor imidz u kornetu, udjem u aquarius, trazim dvd, pitam lika, i pokaze mi prstom na suplje mjesto na polici iznad video theory i touring band 2000 i kaze :" gle, evo, tu je bio. prodali smo zadnjeg"
tko ga je uzeo od vas, bolje da mi kazete, tko?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Iva: e,a bili smo i pajo i ja htjeli ići na čika Neila, ali nam je auto odlučio da treba novi kuplung pa umjesto čika Neilu smo odlučili dat hrpu para čika mehaničaru... oh joy...:(0
-
i ja sam za novu igru:)
btw mi moze neko postat , ako zna neki link di mogu skinut cde The Whoa:)?
trazio sam na netu, al bezuspjesno......the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
hard_sun wrote:i ja sam za novu igru
btw mi moze neko postat , ako zna neki link di mogu skinut cde The Whoa?
trazio sam na netu, al bezuspjesno...
Baš ja skidao neki dan - cijelu diskografiju!
Ja takve nezakonitosti radim preko eMule!:D:D
Tam ga ima i nije ga bed za skinut (uvjet je, naravno flat rate, a to valjda imaš)
Ne bi bio bed ni da ti snimim samo nemam DVD pržilicu, u biti mogao bih i na dva-tri cd-a...
Javi nešto!0 -
pajo wrote:Iva: e nisam prije stigla pregledat kolekciju od tog foreverdrunka, a sad kad sam pogledala prejako mi je ovo:
Title: Off He Goes Condom
Country: UK
Year: 1996
Description: Condom used to promote the single Off He Goes
e a probajte rec "pearl jam jam jar" brzo pet puta! (isto jedan od itema na toj listi)0 -
jurasica wrote:pa evo, sad je opljačkali na fidžiju - tako da brijem da nema beda za vlatku... gdje vlatka, tu afera...
ja mogu na kolodvor provjeriti za popuste i tako to...
uf sva sreca, imat cemo o cemu pricat po putu
sefice nadam se da ces nam sredit dobar popust i da ces nas doc ispratit!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music