Pearl Jam in Zagreb!

14464474494514521290

Comments

• Hey, pozdrav svima, dobro je da se opet piše redovno.
    PJ tribute concert u Tuzli zvući super...naravno svi prijedlozi oko 10c karata, narukvica pre party i ostalo su obavezne a kao gost na koncertu bi se mogao i masni ubaciti kao Ben Harper :)

A Ana tko je ta oboba iz Rijeke???
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Woohoo, jos malo pa smo na 600.oj stranici!!! :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • E Iva sretan rođendan sad sam skontao :D
    JUčer sam odnio VIC poster (btw hvala još jednom) da mi ga uokvire pa ću valjda jednog dana kad ih skupim slikati i objaviti...ne znam više koliko ih je možda blizu 70 komada :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    IvA: Tenx svima na cestitkama! Ipak se 19. ne slavi svaki dan ;) i nemojte se pliz nis ispricavat ni ja ne znam kad su vasi :/ al zelim vam sve najbolje! :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    [quote="
    JUčer sam odnio VIC poster (btw hvala još jednom) da mi ga uokvire pa ću valjda jednog dana kad ih skupim slikati i objaviti...ne znam više koliko ih je možda blizu 70 komada :D[/quote"]

IvA: 70 + London Underground ne? :D Ajme zakon morat ces organizirat neku izlozbu evo mi cemo ti svi doci :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • lestes
    lestes Posts: 959
    hej ljudovi! 3 stranice za pročitat.. uf... kad sam bez neta...

iva, sretan rođendan sa zakašnjenjem!

rijeka, imam i ja milano pa ti mogu poslat.

i tak...
  • Angus
    Angus Posts: 376
    Dear people of Zagreb/Croatia,

My sister is currently on vacation in your beautiful city/country. Please take care of her. :)

Thank you!
    00: 7/2 (cancelled...)
    05: 9/11,9/12,9/13,9/15,9/16,9/19
    06: 8/23,8/30, 9/9, 9/11
    07: 6/26, 6/29
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Hey, pozdrav svima, dobro je da se opet piše redovno.
    PJ tribute concert u Tuzli zvući super...naravno svi prijedlozi oko 10c karata, narukvica pre party i ostalo su obavezne a kao gost na koncertu bi se mogao i masni ubaciti kao Ben Harper :)

A Ana tko je ta oboba iz Rijeke???

radi se o divnoj osobi Terezi koja je, sada već bivša, susjeda od tvoje Ive... :) Tere je iz Rijeke, forza fiume!!!, ali radi u zgu... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Angus wrote:
    Dear people of Zagreb/Croatia,

My sister is currently on vacation in your beautiful city/country. Please take care of her. :)

Thank you!
    Angus!
    We will, oh yes. She is on vacation is Zagreb, you say?
    going anywhere else?
  • Angus
    Angus Posts: 376
    Angus!
    We will, oh yes. She is on vacation is Zagreb, you say?
    going anywhere else?

She has landed in Treviso earlier today and goes with a rental car into Croatia, she's only staying in Zagreb for 2 days and is in Croatie for about 8 days.
    00: 7/2 (cancelled...)
    05: 9/11,9/12,9/13,9/15,9/16,9/19
    06: 8/23,8/30, 9/9, 9/11
    07: 6/26, 6/29
  • Angus wrote:
    She has landed in Treviso earlier today and goes with a rental car into Croatia, she's only staying in Zagreb for 2 days and is in Croatie for about 8 days.
    Oh cool.
    Im sure she'll have fun. ;)

And will have to say a lot about our country. maybe you even come and see Pearl Jam when they play next time here :D
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    ...

Iva, sretan rođendan i sve najbolje sa zakašnjenjem. Htjedoh čestitati u prethodnom postu ali krele zaboravilo istipkat tih par slova.

Pa eto sad..
    Death or glory!

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    siljo wrote:
    IvA: 70 + London Underground ne? :D Ajme zakon morat ces organizirat neku izlozbu evo mi cemo ti svi doci
    Iva: dakle plan je tu, idemo u Tuzlu na PJ cover band mini tour (special appearance by masni :)) i po putu svraćamo u Dubrovnik na izložbu... uh, uh, što ćemo bit kulturno uzdignuti - dva koncerta i izložba! :D

edit: koji bezveze post za prelazak na 600. stranicu... :( ne skužih da će to sad biti, sorry...

no evo, PJ su zakon!!! :D
  • pajo
    Evo par fotki naseg momka na premijeri ITW-a u Torontu. Naravno, frajer na party obuce majicu nekog benda, ovaj put Sleater Kinney.
    I da li sam je poludio ili majstor ima u dzepu kosulje (naravno prestrasne :) ) iPhone ili iPod...hmmm ili mozda pljosku :D (vidi zadnju sliku)

http://bp3.blogger.com/_qvWxg-8A3Pg/RubOZaJa6hI/AAAAAAAAA3o/pJSs0H_IhKA/s1600-h/toronto2.jpg

http://bp1.blogger.com/_qvWxg-8A3Pg/RuceDqJa6kI/AAAAAAAAA4A/3LqqJoaSFqg/s1600-h/itw1.jpg

http://bp2.blogger.com/_qvWxg-8A3Pg/RuceD6Ja6lI/AAAAAAAAA4I/SBwfMyGz_nc/s1600-h/itw2.jpg
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    Rijeka wrote:
    I Elcielo, također da se i tebi zahvalim na preporuci za The National, ovih dana sam par puta prevrtio Boxer, Sad songs for dirty lovers i The Alligator. Vrlo odlično, razmišljam i o pohođenju koncerta u Zg. Još mi ostaju Cherry tree i The National za poslušati..

jeee!

dolazak na koncert je obavezan, zato sam ih i stalno spominjala. a mi se tak i tak još nismo upoznali, pa je i to, u nedostatku PJ meet-upa, dobra prilika :)

@sid:
    intervju s ivom nije pravi intervju, to će više biti njena izjava/dvije inkoporirana u jedan prilog o hrvatskoj i EU, a moći će se vidjeti ove subote oko 16h na 1. programu HTV-a.
  • jurasica
    pajo wrote:
    Evo par fotki naseg momka na premijeri ITW-a u Torontu. Naravno, frajer na party obuce majicu nekog benda, ovaj put Sleater Kinney.
    I da li sam je poludio ili majstor ima u dzepu kosulje (naravno prestrasne :) ) iPhone ili iPod...hmmm ili mozda pljosku :D (vidi zadnju sliku)

http://bp3.blogger.com/_qvWxg-8A3Pg/RubOZaJa6hI/AAAAAAAAA3o/pJSs0H_IhKA/s1600-h/toronto2.jpg

http://bp1.blogger.com/_qvWxg-8A3Pg/RuceDqJa6kI/AAAAAAAAA4A/3LqqJoaSFqg/s1600-h/itw1.jpg

http://bp2.blogger.com/_qvWxg-8A3Pg/RuceD6Ja6lI/AAAAAAAAA4I/SBwfMyGz_nc/s1600-h/itw2.jpg

mislim da je to neki palm... :) T-mobile MDA - Eddie je sigurno na t-mobile mreži u ameriki... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    elcielo wrote:
    @sid:
    intervju s ivom nije pravi intervju, to će više biti njena izjava/dvije inkoporirana u jedan prilog o hrvatskoj i EU, a moći će se vidjeti ove subote oko 16h na 1. programu HTV-a.

ja sam si već stavila reminder! :) iako u subotu idem na vjenčanje (ne znam u koliko sati) potrudit ću se da ovo pogledam, a ako ništa onda ću si snimiti!!! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    jurasica wrote:
    ja sam si već stavila reminder! :) iako u subotu idem na vjenčanje (ne znam u koliko sati) potrudit ću se da ovo pogledam, a ako ništa onda ću si snimiti!!! :)
    Iva: daj nemoj me zahebavati! :) there's nothing to see, move along people! :D
    jedino kaj imam onaj PJ bedž iz Londona na sebi :D
  • Ed ima iphone??? Tako mi izgleda. Moze bit i ipod, onaj 30gig, bo...
    Mozda malo previse ipak analiziramo :D I zakljucujemo *naprecac* haha
  • pajo
    jurasica wrote:
    mislim da je to neki palm... :) T-mobile MDA - Eddie je sigurno na t-mobile mreži u ameriki... :)

Je, i svira mu ona "super" T-mobile muzika kao ringtone...:D